FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CFR Cluj 4-2 (3-0)

«134567»
alex stelistu`08.10.2006 18:56

Trebuie victoria neaparat ca sa ne pastram sansele la titlu ca altfel javrele se departeaza prea mult!

Forza Steaua

Mereu cu Steaua!!!!!! fularsteaua2

steag2

Ally_stelista09.10.2006 10:42

batem la sigur!CFR-ul sucks...batem cu 3-0 si golurile le vor da Dica, OPRITA SI Badea!!!!!!!!!!!!!!!BATEM!!!!!!!FORZA Steaua!! dica10 steagsimplu steagsimplu steagsimplu steag2 fular-campioniifular-campioniifular-campioniifular-campioniifular-campionii

Prodigy_andrey09.10.2006 11:29

3-1 zic :D

alexfilip09.10.2006 14:25

Scuzatzi intrebarea, dar eu sunt de ceva vreme in finlanda....Exact CARE dintre jucatori sunt indisponibili si de ce? IN afara de Mirel si Iacob?

Dar pt meciul cu Real?

steaua rosie09.10.2006 15:56

sper ca o sa castigem......cred ca o sa fie 1-0 foarte slab......oricum este important sa luam 3 puncte, si sa facem showul cu real :twisted: :twisted:

dbd09.10.2006 19:47

pana la urma se joaca cu portile inchise sau nu ?

Virgil10.10.2006 06:27

Da,se joaca cu portile închise.

Arbitrii partidei :

Steaua București - C.F.R. ECOMAX Cluj

13/10/2006 20:00 Stadion Ghencea

A:Colțescu Sevastian (Craiova)

A1:Buzãrnescu Florin (Craiova)

A2:Megheșan Nicolae (Târnãveni)

R:Ghimbãșan Florin (Brașov)

OBS: Mihalache Dumitru (București)

Lãzãrescu Dan (București)

Gigi Becali : "Ar fi chiar culmea sã ne fure ungurii pe Ghencea. Ar fi de râsul curcilor! O echipã ungureascã sã fure cu arbitri una pur româneascã,ar însemna ultima lasitate si lipsã de demnitate umanã la care s-ar putea preta un arbitru."

_yang10.10.2006 06:41

La urma urmei CFR e in criza si eu zic ca nici macar un arbitraj defavorabil n-ar trebui sa ne opreasca sa luam cele 3 puncte !

alexfilip10.10.2006 10:53
La urma urmei CFR e in criza si eu zic ca nici macar un arbitraj defavorabil n-ar trebui sa ne opreasca sa luam cele 3 puncte !

Credeam ca si noi suntem in criza... parca tot o atitudine din asta ultra optimista am avut inaintea ultimelor 3 meciuri...

forever_STEAUA10.10.2006 15:34
Scuzatzi intrebarea, dar eu sunt de ceva vreme in finlanda....Exact CARE dintre jucatori sunt indisponibili si de ce? IN afara de Mirel si Iacob?

Dar pt meciul cu Real?

Pentru meciul cu CFR sunt indisponibili: Nesu (accidentat), Goian (suspendat), Stancu (accidentat) si Ghionea - incert dupa accidentarea de la nationala...

Phire10.10.2006 18:36
Pentru meciul cu CFR sunt indisponibili: Nesu (accidentat), Goian (suspendat), Stancu (accidentat) si Ghionea - incert dupa accidentarea de la nationala...

Am inteles ca la Ghionea n-a fost nimic grav, si ca putea chiar sa joace cu Belarusul :? :?:

Dupa antrenamentul de joi seara, stelistului Sorin Ghionea i s-a facut rau în cantonamentul de la Mogosoaia, dar analizele facute la Spitalul Militar au demonstrat ca nu are nici o problema.

sursa: gsp, 8 octombrie (articolul intreg e aici: http://www.gsp.ro/index.php?arhiva=1&a=585...Ghionea%7C&p=2)

Ah, si:

"Ghionea putea sa joace, el a beneficiat de consultatia medicului. Din punctul nostru de vedere, nu este o problema care sa ne ingrijoreze".
- Vali Argaseala

sursa: stelisti.ro :D

Ic3MaN10.10.2006 20:04

Trebuie sa castigam neaparat si o sa castigam,pt ca suntem mai buni!!!!!

HAI Steaua!!!

Prodigy_andrey10.10.2006 20:21
bad_joke10.10.2006 21:39

asa este tre sa batem neaparat ca altfel o inbulinam,dak pierdm pasta sansele scad foarte mult dar eu sunt sigur ca incepand cu meciu asta Dinamo o sa se impiedice,da-i doamne sa piarda Donamo.FPRZAAA STEAU!!BATEM PT CA SUNTEM CAMPIONI!! steagcruce2

andreea_s11.10.2006 10:02

Imi cer scuze pentru off topic insa va anunt cu mare tristete pe toti cei care iubiti pe langa fotbal si snooker-ul, ca marele jucator Paul Hunter a trecut in nefiinta in urma unui cancer. Avea numai 27 ani...

Nu am cuvinte indeajuns sa imi exprim tristetea. Afost unul din cei mai mari jucatori pe care i-a dat snooker-ul. Dumnezeu sa-l ierte.

cristian01411.10.2006 10:20

@andreea_s

Imi pare rau de acest tanar foarte talentat. Din cate am citit suferea de ceva vreme de cancer.

Dumnezeu sa-l ierte.

Legat de meci, ar trebui sa-i batem si o sa-i batem. Astfel ne redresam situatia care n-a fost tocmai roz in ultima perioada. Baietii trebuie sa invinga pentru ca urmeaza cel mai important meci din Liga : cu Real. Trebuie sa avem un moral impecabil inainte de acel meci si sa nu mai suferim ca la meciul cu Lyon. A fost o pauza binevenita de 2 saptamani si sper sa vad o victorie vineri si cel putin egal marti. (daca vor fi 2 victorii promit sa nu ma supar :P)

FORZA Steaua !

cristian01411.10.2006 10:20

@andreea_s

Imi pare rau de acest tanar foarte talentat. Din cate am citit suferea de ceva vreme de cancer.

Dumnezeu sa-l ierte.

Legat de meci, ar trebui sa-i batem si o sa-i batem. Astfel ne redresam situatia care n-a fost tocmai roz in ultima perioada. Baietii trebuie sa invinga pentru ca urmeaza cel mai important meci din Liga : cu Real. Trebuie sa avem un moral impecabil inainte de acel meci si sa nu mai suferim ca la meciul cu Lyon. A fost o pauza binevenita de 2 saptamani si sper sa vad o victorie vineri si cel putin egal marti. (daca vor fi 2 victorii promit sa nu ma supar :P)

FORZA Steaua !

Virgil11.10.2006 13:57

paul_hunter.jpg

Paul Alan Hunter (14 October 1978 – 9 October 2006) was an English professional snooker player.

Odihneasca-se în pace !

I.N.Money11.10.2006 14:35

Se spunea ca s-a luptat o lunga perioada cu cancerul,dar din pacate acesta l-a doborat.Sportul a pierdut iar un mare jucator..

Lavy_*_12.10.2006 11:00

Bafta ! Tb sa dati tot ce puteti!!!!:D:D:D

steagcruce2

helder_postiga198812.10.2006 15:22
helder_postiga198812.10.2006 15:38

IMI DAU SI VIATA PENTRU CULORI,PENTRU CULORILE Stelei SI UREZ BAFTA JUCATORILOR LUI Cosmin Olaroiu IN MECIUL CU Champions League<SI DUPA CUM SPUNE Becali EI SUNT NISTE PITICI IN COMPARATIE CU COLOSII DE LA Steaua.INTOTDEAUNA NVINGATORI.

fular-campionii

fularsteaua2

sorin_77712.10.2006 18:28

1-0 pentru Steaua, gol marcat de francez... Primul gol sub culorile Stelei... :wink:

Phire12.10.2006 19:32

^ Sa speram ca asa va fi, c-ar fi timpul sa-nscrie si Thereau!

Avem nevoie de victorie ca de apa in meciul asta, ca altfel se apropie lebedele de noi la 3 puncte. Ca sa nu mai zic ca nu-mi prea fac sperante ca Farul o s-obtina un rezultat bun cu potaile -deh, cu Sapaliga la carma... :cry: -

Chiar daca o sa-ntalnim o echipa motivata cel putin din punct de vedere financiar, cred cu convingere ca lipsa lui Dorinel se va face simtita.

Cat despre noi...sper ca pauza competitionala sa le fi priit baietilor, iar asta sa se vada in jocul echipei.

Forza Steaua! steag2

_yang13.10.2006 07:28

@Phire

Mai ales ca a revenit Radoi. Chiar daca nu joaca el ii poate incuraja in vestiar...

«134567»