De abia astept si cred ca Steaua va castiga de data aceasta ca sa-si refaca moralul! steagcruce2
De abia astept si cred ca Steaua va castiga de data aceasta ca sa-si refaca moralul! steagcruce2
Poate daca mai prinde Goian vreun corner si o baga in ate mai repede sa respiram mai usurati.
Din pacate la meciul asta nu il vom avea pe Goian...
VINERI, 13.10.2006
FC Steaua – CFR ECOMAX Cluj (TVR 1) – ORA 20.00
mai bine asa! avem mai mult timp sa ne pregatim pt real.
sunt curioasa cine va fi noul antrenor CFR 8)
steag2 ![]()
![]()
spre24 spre24 spre cl spre cl ![]()
dica10 dica10 ![]()
spre24 steagcruce2 fularsteau2
pe astia sigur ii batem astia fara Dorinel o sa ajunga inapoi in B.
Va fi foarte greu meciul cu echipa clujeana. Oli nu ii va avea la dispozitie pe Goian si Coman (suspendati), Nesu si Stancu (accidentati in partida cu Poli Iasi), carora li se adauga mai vechii accidentati Radoi si Iacob. In schimb revin Cristocea si Thereau. Mai exista un semn de intrebare la Vali Badea... Nu trebuie sa uitam ca avem multi jucatori la nationala si riscam alte accidentari (Doamne fereste!) ...
Un meci dificil, dar pe care baietii care vor intra pe teren trebuie sa il castige...
Rădoi va reveni la antrenamentele Stelei la jumătatea lunii octombrie
BUCUREŞTI, 4 oct (MEDIAFAX) - Jucătorul Mirel Rădoi va reveni la antrenamentele echipei Steaua la jumătatea lunii octombrie, după intervenţia chirurgicală suferită la genunchiul drept în 27 iulie, a declarat, miercuri, antrenorul formaţiei din Bulevardul Ghencea, Cosmin Olăroiu.
"Rădoi a început alergărirle şi probabil că lunea viitoare va intra la minge, dacă totul este OK. În jur de 15-16 octombrie va începe pregătirea cu echipa, iar apoi pregătirea fizică", a spus Olăroiu.
Tehnicianul stelist a menţionat că nu există "nici 0,1 la sută şanse" ca Rădoi să revină pe teren mai devreme de 1 noiembrie, când este programat meciul din deplasare cu Real Madrid, din etapa a IV-a a grupei E din Liga Campionilor.Olăroiu a explicat că dacă Rădoi ar forţa revenirea pe teren, o eventuală recidivă l-ar face indisponibil pentru o perioadă de două ori mai mare. "Dacă totul decurge normal, avem speranţa ca Rădoi să poată juca 20-30 de minue cu Real la Madrid", a subliniat Olăroiu.
Mirel Rădoi a suferit o leziune a meniscului extern de la genunchiul drept, în timpul perioadei de pregătire dinaintea sezonului 2006/2007.
Cosmin Olăroiu a exclus posibilitatea ca atacantul Victoraş Iacob, operat şi el la genunchiul drept, să revină pe teren în această toamnă. Antrenorul stelist a menţionat că "sunt slabe speranţe" ca fundaşul Mihai Neşu, care a suferit o entorsă la genunchiul stâng în meciul cu Poli Iaşi, să fie recuperat pentru întâlnirea cu Real Madrid, programată la 17 octombrie pe teren propriu, în etapa a III-a a grupelor LC, existând riscul unei leziuni a meniscului şi a ligamentelor. Un diagnostic complet va putea fi dat săptămâna viitoare, când Neşu va fi supus unui nou control medical şi va efectua o rezonanţă magnetică.
stiri d prima mana ![]()
Da, am putea spune ca partida cu CFR Cluj este meciul de "moral" al Stelei.
Acuma e momentul sa-si revina si sa demonstreze ca valoarea s-a pastrat. O victorie in fata Clujului cu siguranta ne-ar mai mobiliza si pentru meciul cu Real Madrid. Trebuie sa tinem capul sus si sa mergem mai departe...trebuie sa speram la titlu pentru ca nimic nu este imposibil.
Acum putem sa-i batem pe astia ca a plecat Dorinel...si sper ca dupa meciul asta sa-si revina echipa HAI Steaua!!! 'My life is Steaua' Forza Steaua!!! ![]()
![]()
steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dica10
Cica Steaua alaturi de Dinamo si rapid au fost pedepsite cu jucarea unui meci fără suporteri pe teren propriu...
Ce nenorociti, inteleg ca Dinamo si rapid au avut incidente si meritau chiar depuncatarea dar de ce si Steaua?? :evil: :evil:
Dintre toti pe noi ne afecteaza mai tare findca intalnim un adversar mai puternic decat celelalte...
Cred ca Steaua ar trebui sa joace excelent permanent nu cand are ea chef :twisted:
dica10
steagcruce2 dica10 ![]()
steagcruce2
meciul se va juca vineri ..cu portile inchise ![]()
Si era primul meci al Stelei pe stadionul "Steaua" in campionat dupa o lunga perioada:(!
Cica Steaua alaturi de Dinamo si rapid au fost pedepsite cu jucarea unui meci fără suporteri pe teren propriu...Ce nenorociti, inteleg ca Dinamo si rapid au avut incidente si meritau chiar depuncatarea dar de ce si Steaua?? :evil: :evil:
Dintre toti pe noi ne afecteaza mai tare findca intalnim un adversar mai puternic decat celelalte...
In curand o sa ne suspende si daca respiram :evil:
:roll: mda suspendati :? ...Si s-au mai dat niste suspendari da' n-am fost atenta...Anyway...HAI Steaua!!!
fularsteau2 steagsimplu fularsteau2
ABUZ EXERCITAT DE FRF!!!
Nu pot sa cred ca suntem atacati si loviti din toate partile... De ce am fost noi suspendati? De ce Dinamo si rapid au primit aceeasi pedeapsa desi la ei intamplarile au fost de cu totul alta natura si mult mai grave? Si mai ales de ce ne-au judecat pe noi acum o data cu ei si nu mai devreme? De ce? De ce? Va spun eu:
Pentru ca...
Mircea Sandu E UN MARE BLATIST SPAGAR!!!
Ne refuza si impiedica dreptul de a ne manifesta in peluza, iar acum ne priveaza de dreptul de a ne sustine echipa pe stadion. Ne-au suspendat...pentru ce ? pentru pulanele luate pe spinare?!! pentru gazele inhalate ca la Auschwitz ?!!
Nu mai suport aceste capuse ale fotbalului romanesc, care isi aroga si se lauda cu performantele echipelor romanesti in cupele europene, insa marile lor realizari sunt "Casa fotbalului", noul sediu LPF si reactivarea pe toate fronturile a marii cooperative prin schimbarea formatului cu 18 echipe.
NU VA MAI SUPORT !!!!!!!
P.S. oare ce ar fii daca ne-am autosuspenda toti suporterii de la meciul de Sambata al "nationalei" & co. ?
niste jigodii ordinare.... j a v r e l e iau doar 1 etapa cand au fost implicate in ambele scandaluri? :evil: :evil: :evil: :evil:
acum am aflat si eu ca meciul se va juca cu portile inchise si imi vine sa urlu!!! :evil:
inca nu sunt constienti ca fara suporteri pe stadion echipa care tocmai acum are nevoie de cea mai mare sustinere va avea numai de pierdut?
cand oare in tara asta de kkt se va realiza valoarea pe care suporterii o au???
m-am saturat de metodele comuniste prin care se impun aceste relicve!
trebuie gasita o metoda de prostest!
Au ajuns o raritate savezi meciurile Stelei pe teren popriu de pe stadion! Si editia trecuta la fel. Au innebunit!
Pe de alta parte, ai nostri conducatori au sustinut actuala formula de conducere a FRF. Era G. Popescu cu Becali, la ISM, dar aveam cu totul alte perspective cu el in frunte, si nu cred ca ar fi mers pana aici.
Acum ar trebui ca acel comunicat al Peluzei Nord sa fie editat si sa se sustina neprezentarea la meciul Romaniei! Trebuie protestat intr-un fel! Ne cumparam bilete si banii tot in buzunaru Mafiotului ajung!
Cu Popescu si Giovanni nu mai prindeam nici cupele europene ,gaseau ei ceva sa ne retraga si titlul luat anul trecut.
acum ama flat si eu..deci nu pot sa cred..tocmai cand aveau multa nevoie de suporteri ca sa'si ridice moralul acum joaca cu portile inchise...c idiotzi cei care au stabilit asta :evil: :evil: :evil: ...oricum sper ca asta sa nu'i influentzeze prea mult p jucatori si sper s castige meciul... steagcruce2 ![]()
dica10
mai bine asa! avem mai mult timp sa ne pregatim pt real.sunt curioasa cine va fi noul antrenor CFR 8)
Ilie Dumitrescu care din pacate nu va avea parte de primirea care i se cuvine acasa !
Ce decizie..aberanta..cum naibii...numai in Romania se poate asa ceva,sa iei bataie pe stadion,dupa care sa se interzica accesu o etapa...Dar stitzi ceva..pana la urma cine la votat pe acest...Sandu...?cred yo ca si Steaua:((jalnic,pacat...