FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 1 - 0 (0 - 0)

«134567»
Phire20.09.2006 21:23

Ma doare sufletul dupa meciul asta...cu atat mai mult cu cat infrangerea a fost complet nemeritata :cry:

Daca se dovedeste ca e adevarata faza cu Corpodean zicandu-i lui Banel sa intre pe teren imediat ce mingea e repusa in joc, doar ca sa-i dea al doilea galben, e grav rau de tot :cry: Sa nu mai zic de celelalte magarii ale 'arbitrilor' :evil: ...Borcea & Co. au triumfat din nou. Incredibil cata hotie e in tara asta...

Am ramas cu un gust amar pentru c-am luat gol cu un minut inainte de final, in conditiile in care jucam cu 2 oameni in minus, 'gratie' hotilor alora, dar sunt mandra de baieti pentru efortul depus si pentru sacrificiu -Petre Marin e exemplul cel mai elocvent-. Sa facem noi o figura frumoasa in CL, asta-i cel mai important lucru pentru mine in conditiile astea.

Forza Steaua!

Virgil20.09.2006 21:31

Corpodean e cel mai perfid arbitru din cati exista în Romania.Daca la Salomir toate deciziile gresit luate,nu au fost cu rea intentie,nenorocitul asta de Corpodean a premeditat totul cu grija dinaintea meciului.Sunt sigur ca-si planificase o eliminare impreuna cu jegosul de asistent.

Poate ca daca Banel nu ar fi luat complet aiurea al doilea galben,nu am fi luat nici golul.

Nu mi-a placut cum a jucat echipa azi chiar în 11.E adevarat ca mijlocul a fost de tot rahatul,dar s-au dat multe pase gresite,s-a jucat haotic.

Nu merge frate sa schimbi formulele de echipa la fiecare meci si jucatorii sa-i plimbi pe toate posturile.

Nu remarc si nu critic pe nimeni.Ce rost ar mai avea.

Pe de alta parte jandarmii si-au dat in petic,asa cum nu au mai facut-o de mult.Mi-e pur si simplu sila.

In ce o priveste pe Dinamo,ma bazez pe faptul ca de cativa ani buni,în retur se stinge.Ceea ce-i doresc si in acest sezon.

Pe jigodia aia de Moti,care o facea pe mortul in papusoi,il blestem sa-si rupa piciorul la primul antrenament.

I.N.Money20.09.2006 21:37

Cele doua titluri consecutive ale noastre au deranjat enorm,chiar si pe cei care conduc fotbalul romanesc ii deranjeaza !

Mitica crede ca printr-un al treilea titlu consecutiv al Stelei o sa se zica ca exista o singura echipa.

Avea dreptate cineva intr-un post ca Mitica si cu Borcea au pregatit deja titlul pentru Dinamo !

Fotbalul nu se mai joaca demult pe teren...

Motanu D20.09.2006 21:39

Ma tem ca in meciul asta ne-am batut singuri. Cu sau fara Corpodean si asistentul orb.

Tactic am stat prost in teren si cu o mana moarta 90 de minute (Bostina). La mijloc nu am legat 2 pase si am tras un singur sut pe spatiul portii.

Am jucat las, fara orizont si ideei. Iar daca Dica e obosit jocul Stelei e nul.

Mai tineti minte jocul cu Middlesbrough ? Nu suntem capabili sa ne aparam 90 de minute. Nu putem.

Si nici acum NU AM INCERCAT sa tinem mingea departe de poarta.

Pana sa ne fure arbitrii ne-am dat singuri cateva autogoluri. Meciul era pierdut inainte de-a fi jucat. Din toate punctele de vedere.

Bogdan4Steaua20.09.2006 21:42

Avem probleme de efectiv, acest lucru este cert(ne lipsesc cativa jucatori de baza). Dar da-mi voie sa iti spun ca daca Tames era eliminat primul, aveam mari sanse de a castiga. Daca jucam 11 vs. 11 nu pierdeam cu siguranta.

Motanu D20.09.2006 21:48

Normal ca nu pierdeam.

Dar nu am facut nimic pentru a castiga meciul. La fel ca si in prima repriza cu tiganii.

crematory20.09.2006 21:49

ce sa mai comentezi ...dupa o hotie ca asta cred ca nici [.....................] :evil:

ar fi bine ca baietii sa joace pana la finalul campionatului cu banderole albe pe care sa fie scris cu negru JOS HOTIA DIN FOTBAL

MANDRU CA SUNT STELIST!!!MANDRU CA NU SUNT HOT SI MILOG!!!

pit_bull_itza20.09.2006 21:51

O fii pe bune aflam maine...scrie pe onlinesport....Asta seara a fost Blat!

spre_2420.09.2006 21:52

corpodeanu a declarat linistit: "am arbitrat pe teren" duamne cata ura sa aiba pe campionii Romaniei..dar am inkredere in baietzi si sper ca tot noi sa lom campionatu.. fularultras

maxred20.09.2006 22:00

Rusnie mare pentru acest "arbitru" care se vrea a fi pe lista UEFA.Spre dezamagirea mea azi am asistat la un nou complot impotriva Stelei. Nu imi pare atat de rau de rezultat cat imi pare de ceea ce i sa intamplat Stelei prin deciziile luate de brigada de arbitri(ma refer la cele 2 eliminari). Se vede clar ca miza castigarii campionatului este mult prea mare pentru ca echipele care se chinuiesc sa intre si ele in grupele UEFA sa bata in mod corect pe Steaua.Asa ca se apeleaza la arbitrii pentru viciere de rezulatat.

Si se mai intreaba lumea de ce nu se face performanta in tara asta.Oare cum o fi posibil sa faci performanta in Europa cand in tara esti furat si echipa este demoralizata.

Felicitari pentru baieti! Au facut un meci bun chiar si dupa cele 2 eliminari.La fel ca si in meciul cu Rapid. Se vede ca Steaua a gastigat la capitolul experienta.

FORZZA Steaua!!! Mereu alaturi de voi!!!

Virgil20.09.2006 22:01
Gigi Becali: "Voi da primele la bãieti pentru victorii pînã la final, ca sã protestãm la acest furt"

"Nu se poate așa ceva, unde se cred ei, în junglã?", s-a întrebat finantatorul Stelei, Gigi Becali. El este dispus sã sacrifice un an pentru a face un protest care sã înconjoare Europa, în legãturã cu prestatia arbitrilor în campionatul românesc. "Eu nu mai pot sã suport hotiile din tara asta. Sã vãd eu cum mã furã pe mine un ungur în tara mea? Sã te uiti la hoti cum te furã si sã taci din gurã? Cum sã mã uit mîine la jucãtori mîine dacã tac din gurã?", s-a plîns Becali. El s-a arãtat dispus sã acorde jucãtorilor primele pentru victorie pînã la finalul campionatului pentru a sustine acest protest la adresa arbitrajului românesc. El a acuzat cã furturile sunt fãcute în interesul echipei CFR Cluj. "Sã vedem ce vor face ei, hoții, în cupele europene", a afirmat Gigi Becali, care sustine cã stia de la Cristi Borcea încã de acum o lunã si jumãtate cã va fi arbitrat de Sorin Corpodean.

crematory20.09.2006 22:06

sincer n-as fi de acord cu juniorii...mai bine cu banderole...

DanStan20.09.2006 22:16

Nu e treaba de arbitraj. Ma ingrijoreaza serios faptul ca nu suntem capabili sa construim daca adversarii ne iau in primire oamenii cheie.

Si crapizii si cateii au incercat sa blocheze prin orice mijloace mijlocasii laterali si perechea Dica - atacant. Nu le-a iesit intotdeauna smecheria dar a fost suficient pentru a obtine ce vroiau.

Treaba asta ma exaspereaza fiindca e clar ca nu putem sau nu stim sa folosim tactici alternative pentru a-i surprinde. Am invins la Kiev deoarece noi am fost cei ce le-am blocat jocul ucrainienilor iar acestia au gasit metoda de a ne contracara jocul de-abia la 1-3, atunci cand trebuiau sa riste foarte mult pentru a marca.

Din pacate Steaua nu are prea des sansa de a prinde un adversar nepregatit. Trebuie tot timpul sa venim cu lucruri noi, care sa surprinda adversarul. Intrebarea e daca avem sau nu jucatori pentru a realiza asa ceva.

I.N.Money20.09.2006 22:22

Nu ne putem da seama cum evolua scorul daca ramaneam 11 vs 11,greseala cea mai mare daca ar fi sa o cautam este ca Oli l-a schimbat pe Lovin cu Ovidiu Petre in loc sa il scoata pe Bostina,care din pacate este in ultimul timp o "mana moarta" pe teren.

Petre a parut foarte fragil pe teren in putinele minute in care a evoluat.

DanStan20.09.2006 22:38

Cum sa zic ... am jucat 11 la 11 cel putin o jumatate de ora atat contra crapidezilor cat si contra cateilor. Nu am fost net superiori. Ne-au marcat oamenii cheie si era clar ca ceilalti jucatori nu reuseau sa construiasca ceva suficient de periculos pentru a obliga adversarul sa-si deplaseze un jucator din zona atacantului nostru - de exemplu - pentru a marca alt jucator.

martanu20.09.2006 23:04

Suntem din nou intr-un moment greu, trebuie sa aratam ca am invatat din trecut cum sa trecem peste asta.

Despre meci nu am nimic de spus a fost jaf pe fata, trebuia sa ne retragem de pe teren.

Ce ma preocupa este situatia suporterilor batuti, IMPUSCATI(!!!!!!!!!!!!). Trebuie ca vinovatii sa fie pedepsiti. In ultima estanta sa aducem niste bodyguarzi ai galeriei, ca de obicei i-au bataie copii nevinovati, si chiar si femei.(nemernicii!!!!!!!!!!!!).

Hai Steaua!!!! MEREU ALTURI DE TINE!

uZy | @nDr3i21.09.2006 00:17

pacat,pacat de tot :|...trebuie sa recunosc ca a dat gol frumos Dinamovistii

G.H.O.S.T.21.09.2006 01:12
pacat' date='pacat de tot :|...[u']trebuie sa recunosc ca a dat

tu tii cu Steaua? :roll:

c.ronaldo1721.09.2006 03:43

pacat,pacat de tot :|... trebuie sa recunosc ce frumos au furat arbitri

vlad7521.09.2006 04:08

Pana la urma dorintele conducerilor celor 2 echipe au fost satisfacute.Steaua a avut perte de un arbitru strain si la propriu(Nagy)si la figurat(de fotbal),iar Dinamo de arbitrul casei, Corpodean,acest mot care-si are domiciliu intr-o zona a Romaniei unde Domnul Borcea este un mare prosper om de afaceri,Alba Iulia.Tineti minte de relatiile foarte bune pe care le avea clubul Dinamo cu Apulum.

Moti.....no comment!!!

Acum 2 etape galeria dinamovista a luat la bataie jandarmii pentru ca stateau in peluza Haldan.Azi noapte cativa suporteri dinamovisti au tot urlat pe strada din fata blocului numai porcarii si din pacate niciun echipaj de politie nu si-a facut aparatia.

Hobbitii de la Dinamo au fost ajutati de CCA,LPF,FRF,CIA,FBI,...e potul cam mare anul acesta,5 bulioane de euroi.

Scopul scuza mijloacele,cred ca gandeste Borcea.

dbd21.09.2006 04:38

Bogdan4Steaua a scris :

Bataie de joc in toata regula.

exact asa ma gandeam si eu ...

cat au putut sa ma enerveze arbitrii si gaborii !!!

nu se mai poate asa ! daca la fiecare meci important vom juca asa ..

Virgil21.09.2006 05:02

Trebuie sa recunosti ? Cine ti-o cere.Nu cumva esti vreun câine spurcat ?

Ia uita-te la el,ai nostri au fost batuti,impuscati,macelariti de jandarmi si el nu mai poate de dragul lui Dinamo...Inconstientule !

broken21.09.2006 05:27

Vasile Turcu: "Am vrut enorm de mult sa batem Steaua"

"Sper ca domnul Gigi Becali sa-si revina cât de curând din suparare, dupa care astept telefonul dânsului de felicitare. Emotiile au fost foarte mari, deoarece am vrut enorm de mult sa batem Steaua, o echipa de Liga Campionilor"

cred ca asta are o mare problema ori e imbecil ori e retardat....

bai tutcalete....mai lasa-ti dracu aerele alea de mare castigator ce esti....la un moment dat, desi Steaua era in inferioritate numerica, tot v-a dominat si se vedea clar de pe mutra lui Rednic ca ii era frica sa nu inscrie stelistii.......daca meciul era jucat ca lumea si nu era nimicit din cauza unui arbitru de 2 lei, Steaua va batea de nu mai aveati curajul sa mai iesiti de la vestiare......sa va fie rusine nesimtitilor!!!!!!

stelistu2521.09.2006 05:36

cadeau cainii ieri p teren...parca erau batuti cu pietre...ce sa mai si tusieru ala cre ca a vazut o fanta d lumina intre Thereau si moti...poate are si Jiji dreptate cand zike de unguri k l-au pus p nagy sa dea decizii impotriva Stelei...sa ne amintim faza din repriza a 2a tot p partea lu nagy cand Saban este impinssi tusieru nu semnalizeaza nimik

Virgil21.09.2006 06:01

Spun cu mâna pe inima ca adevaratul derby,a fost meciul jucat împotriva Rapidului.Cu Dinamo a fost un meci de tot rahatul.

«134567»