FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 1 - 0 (0 - 0)

«1237»
Virgil17.09.2006 20:22

Miercuri 20 septembrie 2006,de la ora 20:30,Steaua va juca în "Stefan cel Mare" împotriva echipei gazda Dinamo.

Dupa toate aparentele meciul este deschis oricarui rezultat.

O victorie ne-ar apropia la 1 punct de ei.In ciuda egalului neasteptat cu Rapidul,cred în Victorie !

bodanelu17.09.2006 20:25

ne trebuie neaparat victorie in acest meci!

Stryker17.09.2006 20:35

Meci de x2, dar avem 4 puncte in spatele lor asa ca trebuie sa-i batem .

Echipa pe care o vad eu:

Carlos-Saban,Goian,Ghionea,P.Marin-Nicolita,O.Petre,Paraschiv,Bostina-Dica,Badea

Acesta este meciul in care patrupedele vor pierde primele puncte.

radoi8617.09.2006 20:59

Vor pierde primele 3 puncte!;))

martanu17.09.2006 22:38

Javrele au apararea varza, dar un atac bun, trebuie sa recunoastem. Trebuie sa exploatam acest lucru. Si apropo de atacantii lor, mie i-mi place Danciulescu, inca nu m-am impacat ca l-am pierdut din cauza imbecilului aluia de Piturca.

VICTORIE Steaua!!!!!!

reggie17.09.2006 22:56
Cum pot face rost de bilete la meciu din groapa? vreau vreo 5!!! se pun in vanzare o mica parte si-n Ghencea? vreau neaparat sa merg! datzi-mi pareri! ms anticipat
deea1917.09.2006 23:13

Meciul Dinamo-Steaua va fi chiar de ziua mea...sper am parte de cel mai frumos cadou si sa castige Steaua...Nu trebuie decat sa credem in ei,sa ii sustinem...si sa dea tot ce e mai bun din ei;)...

VA IUBIM BAIETZI!!!Forza Steaua

reggie17.09.2006 23:16

bv deea....schimbi prefixu :)! sa ne traiesti! da totusi? de bilete nu stie nimeni nik?

Danntes17.09.2006 23:19

Am spus ca rapid e mult mai periculoasa ca Dinamo si o sa vedeti. Dinamo este imatura, fara coeziune, se bazeaza doar pe sclipirile atacului si ceva incursiuni ale negrului ala kalaga.

Miercuri ori batem la un gol diferenta ori facem scor. Garantez.

Foarte important sa reincepem meciurile in forta ca altadata cum facea Protasov.

Stam mult mai bine fizic decat potaile iar pressingul il facem mai organizat fata de perioada Protasov.

Potaile nu ar rezista in primele 15-20 min fara gol, dupa care am tine jocu in mana in stil italienesc (stil Oli).

cozmin17.09.2006 23:28

revin si eu cu o intrebare pusa mai sus..

cum facem sa mergem la meci..in groapa?de unde putem procura mai usor bilete..daca nu facem parte din nicio grupare din peluza?

reggie17.09.2006 23:29

ac intrebare o am si eu....Cosmin :) ne lamureste cineva?

I.N.Money17.09.2006 23:32

Meci foarte greu,Lovin nu joaca,iar inlocuitorul sau Ovidiu Petre nu prea are meciuri in picioare.

Dinamo in campionat nu ne-a mai invins de pe vremea lui Piturca,dar in momentul de fata sunt pe val si trebuie opriti !

Banele,trebuie sa te trezesti,pe partea lui Blay,un jucator extrem de lent este o paine mare de mancat,nu ii da cu piciorul acestui atuu !

hypno18.09.2006 01:33

Intrebare intrebatoare : de ce draga noastra televiziune romana ne abureste ca transmite meciul pe international, desi intrerupe transmisia dupa 5-10 minute? cum naiba (pardon de expresie dar e enervant deja) pot sa vad eu meciurile Stelei de afara? am platit 10 $ sa vad meciul cu Kiev (si voi plati pt toate meciurile din CL), dar la un derby transmis de magnifica noastra televiziune nationala de kkt nu am nici macar optiunea de plata?

Daca se poate, rog pe cineva din partea clubului sa se autosesizeze (celelalte televiziuni care transmit meciurile Stelei nici nu se obosesc sa abureasca publicul iubitor de Steaua care traieste in afara) iar TVR macar sa nu ne abureasca ca transmit meciuri online.

Este incalificabil sa nu poti in ziua de azi sa vezi un meci oriunde te-ai afla pe planeta asta (cu sau fara bani).

Era vorba de o televiziune Steaua TV sau ceva de genu asta ... sau a fost doar o idee pierduta in spatiu ? multumiri :wink: [/b]

uZy | @nDr3i18.09.2006 03:55

trebuie neaparat sa castigam :)..Dinamo are 7 meciuri jucate toate castigate :)..trebuie sa se opreasca odata :P

ionut23_198918.09.2006 05:03

Daca cu Rapidu am scos un egal chinuit, cu Dinamo trebuie sa obtinem cu orce pret victoria.

broken18.09.2006 05:36

sper ca echipa isi va reveni pana miercuri....si poate daca Oli nu-i va mai titulariza pe Lovin si pe Cristocea, Steaua va face un meci bun...

trebuie ca Steaua sa bata pe Dinamo

spre24

Rossoblu18.09.2006 05:41

Lovin si Nesu sunt suspendati, in locul lui Lovin probabil va juca O Petre iar in locu lui Nesu nu stiu...

Virgil18.09.2006 05:44

...Petre Marin.

broken18.09.2006 05:45

cred ca in locul lui Nesu va intra Saban....nu cred ca Oli va risca tocmai in meciul cu Dinamo si sa-l trimita pe Stancu

Virgil18.09.2006 05:59

@ cozmin,reggie

Se pare ca vor fi puse la dispozitie pt suporterii stelisti doar 800 de bilete,ceea ce va face ca acestea sa nu se mai distribue la stadion, se vor imparti strict membrilor grupurilor nord si sud,deci,incercati sa trimiteti pe cineva acolo sa va cumpere,daca vreti sa mergeti la meci.Nu mai functioneaza regula cu 10%,acum procentul e stabilit intre cluburi inaintea fiecarui meci.
sorin_77718.09.2006 06:19

Cele 3 puncte din groapa nu trebuiesc absolut deloc impartite... Nu concep nici macar egalul, vreau victorie la caini...

Si cred ca o vom obtine daca Oli va introduce in teren urmatorul 11:

Carlos

Saban, Ghionea, Goian, P.Marin

Nicolita, O.Petre, Paraschiv, Bostina

Dica, Thereau

Cred ca Badea este mult prea obosit, a alergat mult prea mult in ultimele 2 jocuri, poate dupa pauza ar fi o soluitie buna.

Virgil18.09.2006 06:25

Ai gresit putin in centrul apararii,dar merge.

Saban,Goian,Ghionea,P.Marin.

reggie18.09.2006 08:42
@ cozmin,reggie

se vor imparti strict membrilor grupurilor nord si sud,deci,incercati sa trimiteti pe cineva acolo sa va cumpere

"ACOLO" unde?

Bodanel18.09.2006 08:43

Eu zic 2 solist. Apararea lor viseaza la catele in calduri. Nu concep sa nu dam cel putin un gol in meciul cu potaile. Nu cred ca daca le dam gol nu ii batem.In afara de varfuri astia sunt varza.Vorba unui antevorbitor "pacat ca l-am pierdut pe Danciulescu".Il vad pe Dica printre marcatori si cred ca o sa sparga gheata si Thereau.

reggie18.09.2006 08:59

pe www.biletelameci.ro nu mai exista bilete in sectoarele d langa stelisti! dak venim cu 3 4 ore in victoriei in ziua meciului? prindem iara bilete care se vand de N ori mai scump? sa stiu dak are vreun rost sa bat drumu pana in victoriei!

«1237»