Nu mai dau pronsoticuri d-astea fanteziste, ca nu a iesit la meciul cu crapizii...totusi, sunt sigur ca o sa invingem!Dinamo este o echipa umfltata cu pompa...se va vedea asta miercuri! :roll:
Nu mai dau pronsoticuri d-astea fanteziste, ca nu a iesit la meciul cu crapizii...totusi, sunt sigur ca o sa invingem!Dinamo este o echipa umfltata cu pompa...se va vedea asta miercuri! :roll:
Scoateti cutite, Scoateti topoare....Sa facem crima in Stefan Cel Mare ! ! !
Bilete se impart in Ghencea incepand de maine dar se vor da doar celor care fac parte din grupari ale galeriei asa ca dak nu sunteti membri de grupare nu veniti ca veniti degeaba.FORZZA Steaua!!! MEREU SUPERIORI!
trebuie sa fie cam asa:
Carlos
Stancu Baciu Ghionea Marin
Nicolita Petre Paraschiv Bostina
Badea Thereau
Dica trebuie sa se odihneasca,la fel ca Goian.
si la meciul cu Lyon cele trei schimbari trebuie sa fie: Dica in locul lui Bostina{da da,eu cred ca cel mai bun pozitie pentru el e mijlocas sting, este natural la pozitia asta }, Saban in locul lui Stelian, si Goian in locul lui Baciu......
o sa spune-ti ca nu am dreptate, dar eu crad asa avem sanse mai mari sa batam pe Lyon....... :roll: :roll: :roll: :roll:
Meciul cu Dinamo este mai important decat cel cu Lyon,trebuie sa folosim tot ce avem mai bun.
Daca Dinamo bate,putem pierde titlul,iar oricat de frumos este in Liga Campionilor,obiectivul numarul 1 pentru noi este cucerirea celui de al 3 lea titlu consecutiv.
ai dreptate....dar Baciu si Bostina sant destul de buni pentru partida cu Dinamo.....asta este dece avem lot mare...
a si votat o javra cu Dinamo?
In meciul cu Dinamo, ar cam fi timpul ca Dica sa ramana pe banca. Nu ma intelegeti gresit, stiu ca Dica e probabil cel mai bun om al nostru in atac. Dar vine dupa o perioada intensa cu meciuri in campionat, CL si la nationala. S-a vazut si duminica in meciul cu milogii ca este obosit.
Este momentul lui Thereau. Francezul a dat o centrare buna lui Oprita ieri, pare in forma. Plus este odihnit. Dica ar trebui tinut pe banca, eventual sa intre dupa pauza, daca este nevoie.
In rest, hai Steaua, lupta asa cum ai luptat la Kiev si victoria va fi a noastra ! Pronostic : 2-0 pt Steaua.
Hmmm, nush daca ar fi bine sa fie menajat Dica...nu in meciul asta! Presimt ca da gol...a jucat mereu bine contra maidanezilor... ![]()
si sambata jucam cu gloria? trebuie amanat meciul cu sclavii astia
Asa cum Oprita este nasul Rapidului, Dica este de multe ori nasul lui Dinamo. In acest meci trebuie sa aliniem cel mai bun unsprezece posibil. In cazul in care meciul cu Gloria nu va fi amanat, acolo putem menaja cativa titulari.
Si când te gândesti ca pe vremea lui Zenga si pe cea a lui Protasov,jucam meci de meci cu acelasi "11" si faceam aceleasi 3 schimbari...
Carlos
Saban-Ghionea-Goian-P. Marin
Nicolita-Paraschiv-Cristocea-Bostina
Dica-Badea
si trebuie sa luam 3 puncte... ca prea si-au luat nasu' la purtare dinamovistii !
nu stiu ce credeti voi da dupa mine Thereau are un mare potential si este un mare atacant.Nu a avut sanse sa se iasa in evidenta pt ca nu prea i sau dat da o sa vedeti ce atacant de clasa e ii mai trebuie cateva meciuri sa se integreze si eu cred ca vom avea un al doilea Dica.Va dati seama ce atac am avea?Parerea mea e ca ii batem pe maidanezi pt ca si jucatori la fel ca si noi sunt "flamanzi" de victorie dupa egalul cu coloratii aia de sub pod.Va fi un 2-4 si Nicolita va marca de 2 ori.
Amin !!
sper din tot sufletul la o victorie,dar sincer dupa meciul cu Rapid...nush,m-am saturat de atitudinea asta de "roman",dak astazi bati in Champions League nu inseamna k maine poti sa iei bataie de la niste milogi!nu pot sa ii scuz k sunt obositi,asta tine de performanta si sper k in meciul de miercuri sa demonstram asta cu toate k si duminica am fi tb sa facem la fel!wake up Nicolita,iar Carlos tine-o tot asa.cel mai bine ar fi sa marcam primii si cat mai repede pt a fi mai degajati si mai multa precizie cu pasele alea
0-2
Forza Steaua!
2 solist la Dinamo-Steaua....ah si la asr-inter tot 2 solist ![]()
@ Skylo
2-4? Nu vreau sa fac infart!!! Las-o si tu mai moale un 0-2 acolo
Si ar fi bine sa-si revina Banel si sa inscrie ca nu a mai facut-o demult.
Eu as vrea sa jucam fara a improviza ceva, Thereau este bun, dar mai are nevoie de meciuri cu echipa, de aceea as prefera un cuplu de atac Dica-Badea.
Off-topic: Stie cineva daca meciul cu Gloria Bisnita se joaca pe Ghencea?
@ martanu
Cred ca se va juca tot pe Lia... Gigi zicea ca primul meci in Ghencea e cel cu Lyon.
(Scz pt off-topic)
Vom castiga meciul cu potaile din groapa ![]()
@korynna
sincer... mie mia placut cum a jucat Steaua cu Rapidu... bine mia placut cum au jucat in 10 oamani pt ca in 11 nu prea au jucat bine...Deci daca mai dura meciul 5 min Steaua batea Rapidul.Sa joci o repriza si ceva in 10 oameni e un efort enorm si sa reusesti sa nu primesti gol ci din contra sa marchezi eu cred ca este ceva de vis.Gandestete cat efort a depus fiecare jucator si cum sau mobilizat atat in atac cat si in aparare.Trebuie sa mai privesti si partea de dincolo de rezultat.Am fost mandru de ei credema
@martanu
cred ca cel mai bine ar fi daca Oli la meciurile din campionat cu echipe relativ mai slabe lar baga pe Thereau.Astfel ar odihni si un atacant.
Castigam sigur acest meci. O sa fim motivati si Dinamo are o aparare de doi bani. Castigam 1 sau 2-0. Nu o sa primim gol.
Cu javrele stergem pe jos cu ei!3-0 Steaua!Ghionea,Dica,Thereau.
se joaca p lia mekiu k gloria@ Skylo
2-4? Nu vreau sa fac infart!!! Las-o si tu mai moale un 0-2 acolo
Si ar fi bine sa-si revina Banel si sa inscrie ca nu a mai facut-o demult.
Eu as vrea sa jucam fara a improviza ceva, Thereau este bun, dar mai are nevoie de meciuri cu echipa, de aceea as prefera un cuplu de atac Dica-Badea.
Off-topic: Stie cineva daca meciul cu Gloria Bisnita se joaca pe Ghencea?
Socotesc ca meciul cu câinii trebuie sa fie pe viata si pe moarte si ca Oli trebuie sa aplice cea mai potrivita tactica pentru a obtine victoria.
Daca are de gând sa joace prudent,ca si la acel ultim 1-1 pe Dinamo,din sezonul trecut,chiar ca nu o sa-l înteleg.Sa joace curajos si sa creada în jucatori.
Sper sa alinieze cea mai buna garnitura,care in opinia mea ar fi urmatoarea :
Carlos-Klemi,Goian,Ghionea,P.Marin-Nicolita,O.Petre,Paraschiv,Bostina-Dica,Badea.
Am tinut cont de absentele lui Nesu si Lovin si de slaba forma a lui Cristocea in meciul cu Rapid.
atentie!!! dau o bere la toti cei care cred ca nu vom castiga cu cateii.
am jucat superbine in zece (cum nu se prea vede in campionatul nostru) cu rapidul si-i vom capacii pe catei. nu seamana un meci cu altul si totusi voi nu vedeti ce joaca Dinamo si ce jucam noi. cateii, de acum incolo incep sa joace meciuri tari si veti vedea cine este Dinamo. o echipa de locul 3,4 in campionatul nostru.
maine seara borcica va da o reprezentatie in schelalait cantand "Liga Campionilor interzisa cainilor".
hai, mai mult optimism baieti!