meciul cu Dinamo a fost pregatit pe indelete, cred ca motzi a luat lectii de actorie in prezenta tusierului. daca rahatul ala cu motzi a cazut cum a cazut de la acea atingere a lui Thereau, cred ca maica-sa a ramas gravida doar cand i-a pupat ta-su mana!
la primul cartonas galben al lui Banel nu stiu daca ati observat ca Danciulescu si-a modificat traiectoria deplasarii tocmai pentru a fi atins de Banel care oricum il lua la viteza... asa cum grigore de la rapid s-a oprit pentru a receptiona din plin lovitura lui Nesu...
se pare ca teatrul din fotbal functioneaza din plin, si noi nu stim sa il contracaram!
sper ca jucatorii nostri sa reuseasca sa NU MAI TINA CONT DE ARBITRAJE SI SA BATA TOT. Valoarea le permite!
de la meciul asta sper sa ne alegem cu un singur lucru bun: Gigi si-a dat seama cu cine tine Mircea Sandu si sper ca nu se va lasa, indiferent cat il va costa!, pana nu il va scoate pe Mircea Sandu de la FRF! dobitocul ala a uitat ca pe vremuri trebuia sa sara gardul la meciurile oficiale din regie ca sa aduca mingea din tribuna (nu avea nici spectatori!) unde o trimitea fara complexe! aseara la prima a incercat sa o mai dreaga cu Steaua, dar sper ca Gigi nu se va lasa pacalit!
Gigi, scapa-ne de Mircea Sandu si Steau va putea dovedi si in tara ca e cea mai buna echipa de FOTBAL romaneasca!