Oameni buni, tare mi-e teama ca daca nu-i batem diseara in groapa, se cam duc sansele la titlu.
Spun asta pt ca deja se vede de pe Luna ca oligofrenii astia de Borcea, Badea si Turcaletzul ala jegos au inceput sa "lucreze" fara rusine.
Nemernicii, nu vor sa mai rateze nimic anul asta, joaca-nu joaca echipa, nu conteaza, ei trebuie sa bata, vor in Liga la anul,li s-au facut ochii ca la Tom si Jerry dupa bani.
Am o boala pe ei de nu pot sa dorm noaptea.
Handicapatu' ala de Mitica de ce credeti voi ca s-a dus cu ei in Grecia, sa se plimbe ?
Adica noi suntem imbecili, sau cum ?
" Borcica tata, da drumu' la cooperativa, mai arunca niste butelii ceva, stai linistit si lucreaza atent, ca doar eu sunt sef aici, n-are de ce sa-ti fie frica, lasa prostii sa latre, voi faceti-va treaba si puneti mana pe cascaval ! "
Bah fratilor, pana la urma n-ar fi o belea chiar asa de mare, da' astia ne fac mereu de cacao mah in Europa, ce dracu, astea-s echipe cu care joaca ei ?
Descultii aia de greci nici nu stiau pe ce lume sunt,
ce ma oftic ca nu au picat cu Tottenham, sa-i vad atunci, mai erau asa de smecheri ?
Latra intr-una ca suntem noi norocosi, adica vezi frate, Real, Lyon si Kiev sunt mult mai slabi decat
marea Skoda Xanthi, nu-i asa ?
Sincer va spun ca ma dispera numai cand ii vad pe la TV ce aere isi dau, ce mari smecheri sunt ei, si ei altceva decat sa faca manevre si lucraturi, nu stiu sa faca.
Acum si-au mai pus si arbitru, sa vedeti diseara ce crima de arbitraj o sa fie cu nenorocitu' ala de Corpodean, ca doar e crescut de ei, ce dracu ?
De-aia ma rog la D-zeu sa le-o tragem diseara, 1-0 e de ajuns, daca nu, merge si 4-1, ca tot asa ii cheama, javrele dracu !
Dinamo,.........Dinamo !