Din pacate de ce ne-a fost frica n-am scapat ... jucatorii nostri au fost depasiti si psihic si fizic de francezi. Nu consider ca ar avea Carlos o portie mai mare de vina decat oricine altcineva.
Apararea a mers binisor, n-ar fi mare lucru de reprosat cu exceptia golului 2, cand ramasese Dica langa Tiago, unde erau Ghionea - Goian ?
Mijlocul, insa, imi pare rau sa o spun dar a fost slab rau de tot. Paraschiv a alergat mult dar il plimbau francezii cu pase, nu reusea sa recupereze mai nimic. Lovin, aidoma, inca mai slab decat Para. Petre mai bunicel, dar nu cu foarte mult. Bostina, din pacate in nota obisnuita in ultima vreme, cvasi-inexistent. Ma rog, nu e un capat de tara, au avut in fata o linie incredibil de flexibila, muncitoare si exacta. Impresionant mi s-a parut jocul de pase al francezilor. Chiar si cu om in spate, aproape nici o minge n-a fost bubuita la intamplare ci pasata cu grija unde trebuie. Am fost din pacate mult prea hipnotizati de mitul loviturilor libere ale lui Juninho si ne-a lipsit acea agresivitate pozitiva care este indispensabila in fotbalul modern. Nu stiu ce ziceti voi, dar eu unul numar zilele pana la intoarcerea lui Radoi pe teren. Cu capitanul nostru, sunt convins ca nu mai cedam asa usor la centru.
In atac, sa fim sinceri, nu prea am contat. Cateva zvacniri ici-colo, mult prea putin. Dica a incercat, insa aseara am vazut din pacate ca in multe momente, a fost cu o viteza sub ce se joaca in CL. Badea s-a zbatut, ca de obicei, insa ramas mai mereu singur contra 2-3 adversari nu putea reusi mai mult.
Adevarul este ca deocamdata Lyon a fost o nuca mult prea tare pentru noi. Exista intr-adevar un grup de echipe europene cu care, intr-o zi normala, nu putem lupta : Chelsea, Barcelona, Milan, Inter, Lyon, Liverpool, Manchester, Arsenal sau Bayern. Dar ... noi am vrut CL si in CL trebuie sa joci cu baietii astia.
Intr-o privinta trebuie sa-i dau dreptate lui Oli : e un sezon de acomodare, sa fim realisti am lipsit 10 ani si nu putem sa "rupem tot" de prima data. Probabil ca ne vom bate cu Kievul pentru locul 3, pe care zic eu ca avem sanse bunicele sa-l obtinem. Desi ... nu consider exclusa o surpriza cu Madridul. Sunt multe vedete cu fite in cap acolo, iar Stelei ii prinde bine postura de "outsider". Fireste, cu conditia sa nu intram ca aseara timorati pe teren, ca n-are rost.