FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Olympique Lyon 0-3(0-1)

«15678910»
DorianS127.09.2006 00:32
Bai tata, Lyon e super echipa. Avand in vedere valoarea lui Lyon, nu mi-e rusine de rezultatul Stelei!

Pai e superechipa, dar si Steaua e chiar dc n-a jucat la meciul asta la valoarea ei. A fost timorata, au lipsit Radoi si Cristocea, a mai gresit si Carlos... (cum nu a gresit la Sevilia.)

Poate ar trebui sa i se dea si o sansa lui Cernat. Chiar merita Carlos sa joace toate meciurile din grupe?

Apropo de Sevilia. (Real a batut-o (doar) cu 1 - 0.)

Daca jucam hotarat cum am jucat acolo nu mai pierdem nici un meci in grupe. Nu ar trebui sa ne fie frica de Real sau OL.

Daca o sa jucam ca o fata mare rezultatele o sa fie la fel, sau mai rau. Hai Steaua, mereu ca la Sevilia!!!

mynike200527.09.2006 00:41
Daca jucam hotarat cum am jucat acolo nu mai pierdem nici un meci in grupe. Nu ar trebui sa ne fie frica de Real sau OL.

Daca o sa jucam ca o fata mare rezultatele o sa fie la fel, sau mai rau. Hai Steaua, mereu ca la Sevilia!!!

Pai ati vazut ce zicea si comentatorul: li se dusesera vestea la stelisti de "baieti rai" care niciodata nu termina meciul in 11...Si cand colo s-au comportat ca o mireasa timida in noaptea nuntii. Mai multa agresivitate baieti!!! Constructiva, evident! fular-campionii

uZy | @nDr3i27.09.2006 02:39

asta e :|...e mai buna Lyon ca si noi :|..pacat ca am pierdut :|..bine ar fi sai batem la ei acasa :D

waste27.09.2006 05:24

E trist, aia au fost mai buni, dar: primele doua goluri au fost luate dupa mari greseli in faze fixe. Cu Villarreal a fost cam acelasi tip de meci, insa atunci ne-a iesit un 0-0.

Una peste alta, nu cred ca Oli a gresit. Steaua a jucat ce putea in momentul asta, mai ales dupa perioada slaba din ultimele meciuri. Pacat ca isi revine Madridul.

MARCI7527.09.2006 06:14
asta e :|...e mai buna Lyon ca si noi :|..pacat ca am pierdut :|..bine ar fi sai batem la ei acasa :D

Eu cred ca voi a-ti vazut alt meci.

Cum te poti gindi sa bati la ei ,cind aseara OL-ul a jucat ,,din glezna'' si a cistigat cu 3-0.

Poate voi n-ati vazut adevarata diferenta de valoare.

Cite suturi pe spatiul portii a avut Steaua?????????

Gaby27.09.2006 06:14

Steaua a pierdut acest meci inainte de a incepe. De fapt, l-a pierdut inca de la declaratia lui Oli "Lyon este o masina de fotbal". Mie, din tribuna, nu mi s-a parut Lyon-ul o masina de fotbal. Cheia jocului lor a fost exact daruirea cu care au putut sa faca mai mult de 75 de minute acel joc formidabil de marcaj pe tot terenul. Asta a sufocat-o pe Steaua, in timp.

Dar meciul s-a pierdut datorita FRICII stelistilor de a evolua. La fiecare minge, intre preluare si pasa trecea aproape o secunda, timp in care omul la balon se gandea "Ajuta-ma, Doamne, sa nu gresesc". Tactica lui Oli de a nu face faulturi in propria jumatate a fost falimentara, pana la urma, pentru ca jucatorii nostri nu mai faultau deloc, ci doar tatonau omul cu mingea, lasandu-l sa faca cam ce vrea.

Atunci cand Oli spune ca anul asta doar vedem si noi cum este, pierzi motivatia. Cand tot Oli iti spune ca ai de-a face cu o masina de fotbal, iti este frica si pierzi determinarea de a juca.

Steaua a avut aseara 25000 de oameni langa ea care platisera o caruta de bani ca s-o sustina. Rezultatul a fost o umilinta.

Greseala lui Carlos a fost importanta, dar, sa fim sinceri, nimeni nu-i dadea Stelei vreo sansa sa tina de 0 - 0 dupa cum juca. Nici nu mai tin minte cand a fost ultima oara cand am vazut-o pe Steaua sa traga de un 0 - 0 pe teren propriu care n-o califica niciunde. Nici nu mai tin minte cand am vazut-o pe Steaua tragand de timp in prima repriza. Pana la urma, ne-a batut o echipa care nu prea voia nici ea sa faca eforturi mari sa castige. Interesant a fost ca in prima repriza ambele echipe trageau de timp :) .

Concluzia: vrei putin, nu obtii nimic. Ne-am prezentat la stadion invinsi si am iesit umiliti. Razboinicii lui Gigi s-au ascuns sa nu-i calce masina de fotbal.

PS: sunt curios cate bilete pentru meciul cu Real or sa inceapa sa apara pe piata dupa acest meci. N-ar fi de mirare ca oamenii sa se gandeasca de exemplu "am dat 1 milion si jumatate sa ii vad pe astia in genunchi, mai bine imi scot cele 3 milioane de la meciul cu Real inapoi si stau linistit la televizor". personal, nu voi face asta. Dar n-ar strica un sondaj despre cati regreta in acest moment banii dati pe meciurile din Champions League.

Daemien27.09.2006 06:35

Am fost aseara pe stadion la peluza 1 (desi aveam bilet la peluza 2 am reusit cu chiu cu vai sa intru la peluza 1).

Meciul a fost extraordinar, ne-a tinut cu sufletul la gura si nu o sa jignesc/nominalizez nici un jucator. Toti au jucat la maxim!

Asta e! Am pierdut data asta, cu un public ca in noaptea asta o sa invingem data viitoare! Am ramas 85-90% din suporteri dupa terminarea meciului si i-am aplaudat! Ei, jucatorii, ne-au adus pana aici.

Este urat si penibil din partea unora sa critice evolutiile unor jucatori. Va inteleg ca sunteti suporteri si ca sunteti dezamagiti, dar aduceti-va aminte cu cine am jucat si mai presus UNDE AM JUCAT!

Dupa 10 ani de zile JUCAM IN CL si o facem bine! Deocamdata suntem pe locul 3 la DIFERENTA DE GOLAVERAJ de Real Madrid! Real Madrid e un NUME in fotbalul MONDIAL si noi suntem la EGALITATE DE PUNCTE CU EI!

Sunt MANDRU CA SUNT STELIST! Si desi am pierdut un meci, nu am puterea sa atribui aceasta infrangere vreunui jucator, nici macar echipei! Asa a fost sa fie ASTAZI AU FOST MAI BUNI CA NOI!

PS: Inainte de a gasi vreun vinovat in interiorul ECHIPEI Steaua, de ce nu va uitati la jigodiile de la FRF care programeaza meciurile aiurea si ne lasa jucatorii sa alerge in toate colturile lumii cu limbile scoase pana la brau ??? De ce nu dati vina pe imputitul de Președinte al LPF, Dumitru Dragomir, care declara: "Nu se poate așa ceva! Ãsta nu e portar! Nu am mai vãzut de multã vreme un asemenea gol stupid. Carlos nu are fațã de Steaua".

Vorbim de acelasi Carlos care a pus umarul SERIOS la calificarea Stelei in CL!!!

Greseala e omeneasca! De ce nu s-au dus acesti TERMINATI sa apere mai bine, sa JOACE mai bine ca ECHIPA Steaua ??? NU, ei se ocupa cu interzicerea BANNERELOR PE STADIOANE si cu comentariile JEGOASE SI PENIBILE LA ADRESA CELOR CARE CHIAR FAC PERFORMANTA SI LE SCAPA LOR CURURILE!

PS2: Nu regret banii pe care i-am dat ca sa vad Steaua in Champions League! Chiar daca pentru asta am renuntat la foarte multe! sunt mandru ca sunt STELIST SI LA BINE SI LA RAU! Cei care isi vor vinde biletele pentru un singur meci pierdut, dupa parerea mea, ar fi patetici...

Forza Steaua! PANA LA MOARTE

Probabil dupa postul asta o sa imi aud vorbe ca "am vazut alt meci" sau cine stie ce alte aberatii! Imi pare rau, am vazut acest meci, sunt si eu trist si afectat, dar mandru ca am ajuns aici!

***alex***27.09.2006 07:41

Pana in min.43 totul fusese perfect, Lyon nu aratase decat o posesie prelungita si 2 suturi la poarta periculoase. Dar a venit neintelegerea dintre Carlos si Ghionea. Pacat, 0-0 la pauza era un rezultat bun!

Cred ca aseara Lyon nu a fost la turatie maxima, insa si asa a dovedit ca este o echipa mare. 2-0 cred ca era scorul corect, chiar si Juninho a recunoscut ca scorul e putin cam mare.

Sa speram ca in fata celor de la Real vom intra mai curajosi in teren.

Forza Steaua!

Gaby27.09.2006 08:16

Si Steaua ar fi aratat ca o echipa mare daca in loc sa se impiedice Carlos de Ghionea, s-ar fi impiedicat portarul lor.

De la primul spectator pana la Badea, toata lumea a crezut prea mult in "masina de fotbal" a Lyonului. E usor sa joci bine dupa ce portarul advers si-o baga singur in poarta. Hai sa nu ii mai ridicam atata in slavi pe francezii astia !

Sa speram ca in fata celor de la Real vom intra mai curajosi in teren.

Asa este ! La fotbal mai conteaza si sangele din penita !

_yang27.09.2006 09:44

Eu zic ca Oli deja a inceput sa traga invataturile dupa aceasta infrangere si cu Real altfel se va juca meciul...

steaua*forever27.09.2006 09:44

Sa speram ca se va invata si lectia primita aseara, asa cum am invatat si dupa Middlesborough. Posesia mingii si tupeul! Mai mult de lucrat la astea. oricum ne pastram macar sperantele.

Forza Steaua!

waste27.09.2006 09:54

Era frumos sa fie razboi ca la meciul cu PSG. Dau ei, dam si noi, noi mai multe decat ei :) Dar atunci era [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] pe teren, acum nici macar Radoi.

Alex198627.09.2006 10:03

Steaua nu sta deloc rau in acest moment!!! Si ca sa va demonstrez: DUPA 2 ETAPE IN Champions League: Steaua-3 pct, Real Madrid-3 pct, CELTIC-3 pct, LILLE-2 pct, ANDERLECHT-2 pct, BENFICA-1 pct, PORTO-1 pct,Dinamo Kiev-0 pct, HAMBURG-0 pct.

Se putea si mai rau, mult mai rau!!! Dar se poate si mai bine!!! Ne luptam in continuare la locul 2!!! La cum joaca Dinamo Kiev, avem locul 3 asigurat!!!

strezahuzum27.09.2006 10:10

Din pacate de ce ne-a fost frica n-am scapat ... jucatorii nostri au fost depasiti si psihic si fizic de francezi. Nu consider ca ar avea Carlos o portie mai mare de vina decat oricine altcineva.

Apararea a mers binisor, n-ar fi mare lucru de reprosat cu exceptia golului 2, cand ramasese Dica langa Tiago, unde erau Ghionea - Goian ?

Mijlocul, insa, imi pare rau sa o spun dar a fost slab rau de tot. Paraschiv a alergat mult dar il plimbau francezii cu pase, nu reusea sa recupereze mai nimic. Lovin, aidoma, inca mai slab decat Para. Petre mai bunicel, dar nu cu foarte mult. Bostina, din pacate in nota obisnuita in ultima vreme, cvasi-inexistent. Ma rog, nu e un capat de tara, au avut in fata o linie incredibil de flexibila, muncitoare si exacta. Impresionant mi s-a parut jocul de pase al francezilor. Chiar si cu om in spate, aproape nici o minge n-a fost bubuita la intamplare ci pasata cu grija unde trebuie. Am fost din pacate mult prea hipnotizati de mitul loviturilor libere ale lui Juninho si ne-a lipsit acea agresivitate pozitiva care este indispensabila in fotbalul modern. Nu stiu ce ziceti voi, dar eu unul numar zilele pana la intoarcerea lui Radoi pe teren. Cu capitanul nostru, sunt convins ca nu mai cedam asa usor la centru.

In atac, sa fim sinceri, nu prea am contat. Cateva zvacniri ici-colo, mult prea putin. Dica a incercat, insa aseara am vazut din pacate ca in multe momente, a fost cu o viteza sub ce se joaca in CL. Badea s-a zbatut, ca de obicei, insa ramas mai mereu singur contra 2-3 adversari nu putea reusi mai mult.

Adevarul este ca deocamdata Lyon a fost o nuca mult prea tare pentru noi. Exista intr-adevar un grup de echipe europene cu care, intr-o zi normala, nu putem lupta : Chelsea, Barcelona, Milan, Inter, Lyon, Liverpool, Manchester, Arsenal sau Bayern. Dar ... noi am vrut CL si in CL trebuie sa joci cu baietii astia.

Intr-o privinta trebuie sa-i dau dreptate lui Oli : e un sezon de acomodare, sa fim realisti am lipsit 10 ani si nu putem sa "rupem tot" de prima data. Probabil ca ne vom bate cu Kievul pentru locul 3, pe care zic eu ca avem sanse bunicele sa-l obtinem. Desi ... nu consider exclusa o surpriza cu Madridul. Sunt multe vedete cu fite in cap acolo, iar Stelei ii prinde bine postura de "outsider". Fireste, cu conditia sa nu intram ca aseara timorati pe teren, ca n-are rost.

_yang27.09.2006 10:29

Vom mai primi astfel de lectii si cel mai important e sa invatam din ele... Doar astfel vom putea progresa...

mountytoma27.09.2006 11:11

e trist sa pierzi acasa cu 0-3, oricum ai lua-o. sper ca baietii si vor aminti de vorba aia cu "orice sut in cur e un pas inainte" si vor lua la joc realul asa cum stiu ei si pot ei in zilele cand vor sa bata tot! si daca vom avea sansa ca portarul nostru sa nu mai greseasca, adica sa apere cum incepuse sa o faca in ultima vreme, nu mi-e frica de real. mi-e frica de meciurile din Liga lu' mitica carnat si Mircea spritz mai mult! caci in Liga Campionilor daca iei bataie iei pe bune, si nu poti fi suparat daca te bate unul care e mai bun!

HAI Steaua!

Gaby27.09.2006 12:02

Hai sa discutam si altceva despre meciul de aseara.

Cati dintre voi au venit cu masina ? Cati ati dat cu pumnii in volan de nervi pe drum ? De ce au mai facut super-stadion daca nu au locuri de parcare si te obliga sa lasi masina la dracu-n praznic pe antiaeriana ? La banii lui Becali, sa faca naibii o parcare de 10 mii de locuri, ca cea de la Unirea, similara ca dimensiune, nu ocupa cine stie ce spatiu. Am facut o groaza de timp pe drum ca sa vad ca trebuie sa ma descurc si de un loc de parcare, apoi sa mai merg si pe jos cale de un kilometru.

Aiurea !

DOUBLE27.09.2006 12:10

@Gaby

pentru ce reclami tu, nu ai nostri sunt de vina, ci fortele de (dez)ordine :P

Gaby27.09.2006 12:18

Stiu ca pentru aseara fortele de ordine au fost de vina. Totusi insist si spun ca vina, intr-o perspectiva mai larga, ii apartine lui Becali, ca nu face o parcare mare. Altcineva n-are cine s-o faca. Doar el. Pai numai din carca de bani de la meciul asta si facea o parcare. Trebuie sa se mai preocupe si de confortul suporterilor care vin la Stadionul Steaua, nu doar sa se bucure cand il sustin sau platesc biletul !

bebeto27.09.2006 12:45

Steaua a jucat f bine in propia jumatate si nimic in jumatatea adversa.singurul gol al lionului din actiune a fost dat in ultimile minute cind oricum ai nostri erau deja cu moralul la pamint.de ce n-am jucat nimic in cealalta jumatate?:Pe deoparte pt ca lionul este echipa beton,nu uitati ca nici realul nu a jucat mai nimic etapa trecuta cu ei,si pe de alta parte noi nu avem jucatori cu singe rece si siguri pe ei la mijloc.Lovin,oprita,nesu(care incearca de multe ori sa joace mijlocas)sunt buni pt campionatul nostru dar nu contra unor echipe de top din europa.una peste alta,sa speram ca Radoi va reveni in meciul cu real si ca ai nostri vor juca cu o mentalitate de invingatori urmatorul meci,si nu de echipoa mica care se sperie de o ,,masina de fotbal''.

FORZAAA Steaua FOREVER !!!

_yang27.09.2006 12:58

@Gaby

De asta esti tu trist... ca daca ne dadeau 4 si aveai loc de parcare erai mult mai fericit ... nu ???

Alessandro27.09.2006 13:21

Hai sa nu ne mintim singuri...am jucat slab,foarte slab...si sa nu dam in SF-uri gen Lyon superechipa, extraterestri, nu zic ca Lyon nu este o echipa foarte buna,dar noi am jucat penibil...parerea mea! E musai sa ne revenim repede, altfel ne compromitem definitiv sansele la titlu si chiar la primavara europeana...poate ca Mirel va reveni chiar in in meciul tur cu Real,depe Ghencea...Doamne ajuta! steaua_ro

janker steaua27.09.2006 14:14

s-a vazut lipsa lui Radoi si a lui Iacob.Badea s-a sbatut dar fara folos,dar francezul este varza.Lovin nu poate suplini in primul rind daruirea lui Radoi si in meciul cu Lyon nu s-a vazut pe teren daruirea si rautatea ca in alte meciuri in care Iacob si Radoi isi rupeau miinile in geamuri.repet francezul s-a plimbat pe teren,la inaltimea lui nu sa bagat in nici un duel corp la corp.pacat.

SteauaToronto27.09.2006 14:32

AM RAMAS SOCAT

Cum e posibil ca "specatorii" de la tribuna sa aplaude reusita lui Lyon.

ESTE INADMISIBIL! Nu ma intereseaza pe mine daca au jucat bine, NOI SUNTEM STELISTI, PENTRU NOI Steaua ESTE Steaua!

M-am enervat rau cand am vazut unii "tarani" ca incepeau sa apluade!

RUSINE!

sorin_77727.09.2006 14:38

SteauaToronto

Suntem noi Steaua dar nu suntem prosti. Cum sa nu recunosti o valoare a adversarului. trebuie sa ne vedem lungul nasului si sa acceptam infrangerea cu demnitate. Acele aplauze erau ca o recunostinta adusa fotbalului si daca te supara ia-le ca pe o incurajare a echipei... :wink:

Acum referitor la modul cum s-a desfasurat meciul sunt doar trei cuvinte de spus:

"Sunt peste noi!"

«15678910»