FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Olympique Lyon 0-3(0-1)

«13456710»
alex_Ra225.09.2006 19:51

despre Steaua - Lyon ... ce pot zice, meci de antrenament

stelistu2525.09.2006 21:21

cine a fost la antrenament sa zika dk a vazut keva d tabela ...vad k e mai imp dekat meciu :!: :!:

uZy | @nDr3i25.09.2006 21:36

trebuie victorieeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

lm_steaua25.09.2006 22:01

Forza STEAUNA NU E DOAR UN INDEMN...

E SI UN ADEVAR...

Steaua E O ECHIPA PUTERNICA SI CARE A DEMONSTRAT IN MAI MULTE RANDURI IN ULTIMUL TIMP CA E O ECHIPA MARE REUSIND SA INTOARCA REZULTATELE IN FAVOAREA EI SI SA TREACA USOR PESTE MOMENTELE DELICATE DIN TIMPUL UNUI MECI. FRANCEZII NU TREBUIE SA SE TEAMA DE Dica, NICI DE Badea,... EI TREBUIE SA SE TEAMA DE F O R T A S T E A U A

lm_steaua25.09.2006 22:07

HAI Steaua

X-Moco25.09.2006 22:52
Ma baietzi, stati ma linistiti, eu primesc in fiecare zi ziarul de poimaine, nu stiu cine dreaq mi-l lasa la usa...

Pe prima pagina zice ca Steaua a spulberat campioana Frantei cu 3-1 (0-1), au marcat : Badea min.67, Goian min.79, Thereau min.88, respectiv Malouda min.2

Asa ca stati linistiti, ce atatea griji si emotii, se poate ?

E Steaua, mai, daca era Dinamo sa va fi fost frica, asa chiar nu are rost, zau....

PS : Nici o eliminare pt Steaua...

foarte tare ....chiar m-am mai linistit putin , sincer :lol: steagcruce2 FORZA Steaua ALEEEE !!!

blue_technik26.09.2006 00:26

steauadq5.jpg

8)

Andreya26.09.2006 04:41
HAI STEAUAAA!!!!!Un pronostic..3-1 pt Steaua :D [si un egal ar fi bun pt noi]...
HAKA26.09.2006 05:32

In fotbal e ca in viatza

Mai driblezi si te strecori

Dar cand prinzi un loc in fatza

Te trezesti ca te cobori

............................

.............................

Rugaciunea de Marti

Doamne, Dumnezeul meu! Osandit stau inaintea Fetei Tale cele sfinte, si-mi marturisesc nevrednicia si saracia mea cea mare. Pentru aceasta ma rog Tie , o, Izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor, cu cainta tare si adevarata. Si ca sa-mi dai acest Dar, Stapane, pun mijlocitor pe Inaintemergatorul Ioan, catre care zic: O, invatatorule al caintei si marite Prorocule, care esti mai mare decat toti prorocii, precum insusi Fiul lui Dumnezeu te-a numit in Sfanta Evanghelie, tu care ai aratat poporului pe Stapanul Hristos, tu care L-ai botezat in Iordan si ai vazut cerrurile deschizandu-se, tu care ai auzit glasul Parintelui ceresc si ai vazut pe Duhul Sfant ca un porumbel pogorandu-se peste El. Rogu-te , ajuta-mi cu mijlocirea ta, tu care stai in cer inaintea Judecatorului vesnic, si fa sa se indure de mine, caci ai multa indrazneala la iubirea Lui. Intinde mana aceea cu care L-ai botezat si strica cugetelemele cele rele si ma intareste sa-mi petrec viata pe calea cea buna a lui Dumnezeu. O, Prorocule, ca sa la tin minte si sa le pazesc, pana la capatul vietii mele. Si sa stai langa mine in ora mortii mele, sa ma duci pocait inaintea Stapanului meu, Dumnezeu. Roaga-te inca si pentru toata lumea, ca Dumnezeu sa dea ajutor crestinilor Stelisti, si celor vii si celor raposati, sa-i odihneasca de nevoile cele multe, sa le daruisca toate cele de trebuinta si sa-i invrednicesca Imparatiei Sale. Sa alunge cele trei ceasuri rele si sa castige Steaua. AMIN !.............................

.................................

Trei ceasuri rele la Lyon sa fie Doamne !

HAI Steaua !!!

waste26.09.2006 05:50

Hai ba nene ca prea ne rusinam ca niste fete mari cu francezii astia. Ok, sunt buni, sunt in forma, dar in Templu e greu sa invingi pe Steaua. In plus, nu avem nimic de pierdut, o infrangere n-ar fi o surpriza uriasa, pe cand un rezultat pozitiv ne-ar aduce pe bune in presa europeana.

Forza Steaua! Sper macar intr-un egal. dica10

dyaSTEAUA26.09.2006 08:09

Steaua VA CASTIGA SUNT SIGUR DE VICTORIE TREBUIE STIM CA LION E O ECHIPA BUNA DAR CONTEAZA CA SI NOI O AVEM PE STEAUUAA dica10 steagro forzateaua sprecl2 HAI Steaua IN OPTIMI

Steaua 2-1 LION [img]

stelistu2526.09.2006 08:26

Tabelã de marcaj improvizatã

Stadionul din Ghencea este aproape gata pentru meciul cu Lyon. Ieri se lucra intens la spațiile din jurul suprafeței de joc. O problemã a fost tabela de marcaj, UEFA recomandînd echipelor participante la Liga Campionilor sã aibã tabele de marcaj pe care spectatorii sã poatã urmãri secvențe din meci. Cum tabela comandatã de Steaua din Australia nu a ajuns încã, organizatorii vor folosi un ecran.

devotee26.09.2006 09:44

1-0 pentru Steaua. Gol in urma unui corner...

steaua_ro

Dawson26.09.2006 09:53

E un meci foarte greu, poate cel mai puternic adversar intalnit de o echipa de club romaneasca dupa Revolutie - in sensul ca e cel mai bine cotat in acest moment.

Un egal ar fi un rezultat mare pentru noi. Eu sper totusi intr-o victorie.

Forza Steaua!

steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro

Rossoblu26.09.2006 12:06

sincer nu se compara nici o atmosfera din lume cu ce e pe Ghencea si ce ce fac suporterii Stelei la meciurile importante..stelistii urla cu toata fiinta lor, voi ati vazut ce-a spus Boskamp dupa Steaua Standard? ca n-a vazut in viata lui o asemenea atmosfera ostila...cei din anglia canta dar sunt linistiti, va zic ca nimic nu se compara cu atmosfera dupa Ghencea, stelistii au ceva aparte, au o rautate a lor..si o spun privind obiectiv nu subiectiv...daca se va mari cu 20.000 stadionu va deveni cel mai frumos stadion posibil !

ati mai vazut la vreo alta echipa asa ceva?sper sa fie si diseara la fel !

http://www.youtube.com/watch?v=8NCnow_Kzuc

anjin26.09.2006 12:41

La Peluza Nord,1 mil. 0723391122 Forza Steaua!

andreea_s26.09.2006 16:31

Mergand spre casa de la servici, la un moment dat am zarit o masina care avea legata de oglinda un fular al Stelei. Nu stiu de ce, insa tot drumul spre casa am zambit in continuu. Si am realizat ceva, ca azi este o sarbatoare, o sarbatoare numita Champions League. Pentru ca indiferent ce se va intampla peste 2 ore, toti romanii trebuie sa fie mandri de performanta Stelei.

Phire26.09.2006 18:30

Forza Steaua!!! steag2

As zice mai multe, dar imi tremura mainile deja. Doamne, mai sunt 15 minute...

Ford_V626.09.2006 19:55

Mai speram ????????????????

Bega26.09.2006 19:55

Nici popii nu mai sunt profesionisti, nu mai stiu sa sfinteasca un stadion asa cum trebuie.

danut chiorean26.09.2006 19:56

INTOTDEAUNA se poate...

Ford_V626.09.2006 20:00

gata . . . nu se mai poate :(:(:(:(

sa speram ca facem treaba cu realul. . .

aici deja nu mai e Cupa UEFA . . . astia joaca alt sport . . .

steaua_fan4ever26.09.2006 20:25

lasa...se mai poate....se mai poate face ceva..macar un gol!

speranta moare ultima! :D

deocamdata nu e nimic pierdut! fitzi optimisti!

manuela26.09.2006 20:54

Din pacate...asta am putut...deocamdata! :(

steaua rosie26.09.2006 21:00
Carlos

Saban Goian Ghionea Marin

Nicolita para Petre Dica

Badea

Thereau

ce am spus???????

Dica ar fi trebuie sa joace in partea stinga,

si lui Carlos nu are loc intr-o o echipa la nivelu Stelei..........

Oli are doua posibilitati: sa aduca la Steaua un psicolog sau un nou portar :(:(:(

orisicum , Steaua a jucat azi ca o echipa mare fara noroc

eu sant mandru ca sant steilist

«13456710»