FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Olympique Lyon 0-3(0-1)

«12345610»
stelistu2525.09.2006 08:51

LUNI LA ORA 16:00 ANTRENAMENT OFIKIAL Steaua P STAD GHENKEA DESCHIS PUBLIKULUI>>>>LA4 P STAD ;)

MadFroG25.09.2006 08:56

Ne asteapta un meci greu,etapa trecuta Lyon a defilat impotriva unei formatii de CL : Lyon-Lille 4-1 8O

In rest ce sa spun,sper ca baietii sa faca un meci bun

Carlos

P.Marin-Goian-Ghionea-Nesu

Oprita-Paraschiv-Bostina-Nicolita

Dica-Badea

Cea mai buna formula la ora actuala...parerea mea :wink:

andreea_s25.09.2006 09:22

La meciul cu Dinamo Kiev spuneam ca totul este posibil sa se intample, dar aveam o apasare pe suflet pentru ca jucam la ei acasa. Acum, cand jucam la noi acasa, si mai ales pe Ghencea, situatia ar trebui sa fie mai simpla pentru noi, insa nu este deloc asa. In primul rand pentru ca Dinamo Kiev nu se poate compara cu Lyon, o formatie care pe langa faptul ca este o forta in Europa, are o calitate pe care nu am intalnit-o la foarte multe formatii si anume, MODESTIA de care dau dovada. Poate ca veti spune ca asta nu inseamna prea mult, insa eu cred ca este o calitate esentiala pentru o echipa care doreste sa ajunga in elita fotbalului european.

Sigur, poate au dat acele declaratii numai de ochii lumii, dar eu chiar cred ca ei respecta absolut toate formatiile pe care le intalnesc.

Steaua nu are nimic de pierdut marti, insa imi doresc din tot sufletul sa jucam frumos, sa luptam cu toate armele pana la capat, imi doresc ca toti cei care vor privi meciul, indiferent de rezultat, sa ramana cu acea impresie ca Steaua a jucat extraordinar. Atat!

Hai Steaua!!!

Alex198625.09.2006 09:36

Lyon reprezinta un complex pentru Real, de aceea Real nu poate sa-i invinga. Lyon nu reprezinta insa un complex si pentru Steaua!!! O sa ne fie mult mai greu cu Real. Cred ca Lyon e mai accesibila!!!

Steaua a acumulat multa ura, determinare si Forza!!! Nu am nimic cu cei de la Lyon, dar ei se afla pur si simplu la locul nepotrivit in momentul nepotrivit!!! Ei nu pot intelege ce se intampla cu Steaua in momentele astea, iar cand or sa-si dea seama o sa fie prea tarziu pentru ei!!!

MadFroG25.09.2006 09:57

forzza Steaua

alexxxul25.09.2006 10:19

Sa fim alaturi de baieti.. chiar dak am trecut cu totii prin niste momente mai dificile.. meciul de maine este ff important.. tre sa ne aratam adevarata valoare si sa ii batem pe Lyon. FORZZA Steaua!!!! steag2 spre cl

sorin_77725.09.2006 10:19

Greu meci ne asteapta... Sper sa fie un meci frumos, plin de fotbal adevarat si sa se termine macar cu un egal daca victoria ar fi prea mare pentru noi...

Maine abia astept sa iau drumul Ghencei si sa ma indrept pe stadion. Cand se vor deschide portile? Stie cineva ceva?

Virgil25.09.2006 12:23
] 25-09-2006  

Protestul continua in Liga  

In urma discutiilor dintre reprezentatii clubului si ai celor doua Peluze, dorim sa facem urmatoarele precizari in legatura cu modul in care va continua protestul impotriva abuzurilor Jandarmeriei la meciul Steaua - Lyon:  

1. NU este planificata nici o intalnire maine in Piata Universitatii, asa cum se spune pe diverse forumuri si siteuri. Daca se va intampla ceva acolo, va fi ca urmare a initiativelor particulare, fara legatura cu grupurile organizate de suporteri.  

2. Toti cei care vor fi prezenti maine la meci (in special cei de la Tribuna a II-a) sunt rugati sa pastreze 3 minute de liniste la inceputul meciului. Dupa aceea, echipa va fi incurajata asa cum se intampla de obicei.  

3. Cei care au bilete la Peluze sunt rugati ca pe parcursul primelor 3 minute sa se alature protestului grupurilor. Va veti da seama la momentul potrivit de modalitatea de protest care va fi folosita; nu trebuie sa va ingrijorati deoarece totul se va desfasura intr-un mod pasnic, fara incitari la adresa fortelor de ordine.  

Multumim tuturor celor care vor hotari sa se alature, chiar si pentru 3 minute, protestului nostru !  

Forza Steaua !

varu_PH25.09.2006 12:39

daca ma puteti ajuta 0721339275 steaua_ro

bebeto25.09.2006 12:44

salutare tuturor in primul rind ca nu am mai fost pe aici de citeva luni bune.

o intrebare doar: stie cineva daca se mai pot gasi bilete la negru pt meciul cu lion?sau este adevarat ca nici asa nu se mai gasesc?

FORZAAA Steaua !!!

M@rmota25.09.2006 12:47

bebeto eu dau la schimb..bilet peluza 1 pt bilet peluza 2..daca faci rost si ai preferitze..let me know!

F

puyol25.09.2006 13:33

Steaua - ol Lyon : 3-1

Steaua_TeIubesc25.09.2006 14:48

ma sincer mie imi e frika...si presimt ca o sa plang raU..:(o minune..ma as vrea sa batem Lyon..dar stitzi..cam totzi avem impresia ca o sa se intample o minune pentru ca am batut kievul in halul ala si cred ca minunea nu o sa se mai intample..ati inteles ceva?vroiam sa va zic sa nmu ne facem sperantze..desi eu cam nu pot..mereu ma gandesc cum zbier cand sa zicem scapa Dica singur cu portaru si da gol sau sa fie deja vreo 3-0 pentru noi sau ma gandesc si dak ne bate aia dar ceL MAI FRIKA SA NU NE BATA CU VREUN 4-0 ..5-0..ca sa-r bucura DINAMOVISTIi..ma refer la totzi si aia de la Kiev si aia de acasA...Hai Steaua...aseara jur ca am visat din nou Steaua..dar decat asa..meciul cA ma uitam eu la el...pentru cei care simt la fel ca MINE..va rog sa ma ajutatzi ca(virgula) :) cand simt ca vine un meci asa important mi se face rau pe bune..simt fluturi in stomac ca si cum esti indragostit..asa simt si eu de emotzie..chiar am vb cu maica-mea sa iau diazepam stiu ca am dekat 17 ani..si din cauza asta nu pot sa-mi stapanesc emotziile dar...imi e greu mereu la un meci asa important deci dak are cineva o solutzie in afara (nu te mai uita la meci) ca MAI rau imi e..mersi..si Forza Steaua

P.s

www.olweb.fr www.olweb.fr www.olweb.fr

sa vedetzi ce frumos e la "intrare" scrie Steaua bucarest - Lyon..nice..da nu te lasa pe forum decat dak iti faci cont parka..ce vaci

serban_m725.09.2006 14:53

PE FORUMUL LUI Lyon SE LASNSEAZA JIGNIRI,ROMANILOR...SUNT LANSATE ALUZI LA FAPTUL CA SUNTEM milogi!!!

Steaua ANTI RASISM !!!

http://forum.olweb.fr/showthread.php?t=114184&page=4[/url]

lasernet_us200025.09.2006 15:03

Eu cred fratilor ca este cel mai greu meci pe care il vom avea , sper insa ca ne vom putea bucura macar cu un egal !!! Sa ne ajute Dumnezeu sa castigam si toti jucatorii sa fie in forma si sa poata dovedi ce inseamna fotbalul ROMANESC pt ca va spun sincer in alte tari nu suntem vazuti prea bine la capitolul fotbal .... :(din pricina absentelor echipelor romanesti din cupele europene si nationalei romane de fotbal ... de la mondial sau european FORZA :twisted:

Steaua!!!!!!

leynad7225.09.2006 15:17

Ma baietzi, stati ma linistiti, eu primesc in fiecare zi ziarul de poimaine, nu stiu cine dreaq mi-l lasa la usa...

Pe prima pagina zice ca Steaua a spulberat campioana Frantei cu 3-1 (0-1), au marcat : Badea min.67, Goian min.79, Thereau min.88, respectiv Malouda min.2

Asa ca stati linistiti, ce atatea griji si emotii, se poate ?

E Steaua, mai, daca era Dinamo sa va fi fost frica, asa chiar nu are rost, zau....

PS : Nici o eliminare pt Steaua...

serban_m725.09.2006 16:00

intra pe site-ul oficial a lui Lyon...la interactiv faci inscrierea...si imediat esti pe ei...

Forza Steaua !!!

HAKA25.09.2006 16:04

Sunt tare mandru :D ca Steaua a ajuns aici dar imi este tare frica :oops: de acesti frantzuji care alearga ca disperatii si nu pot uita cand ne-au mai batut tot pe Ghencea cu 0-3 (Nationala) :( ......daca judecam cu sufletul si inima suntem optimisti dar daca judecam cu mintea ...cred ca vom fi UMILITI....imi este teama de axa Saban-Carlos....HAI Steaua

Sa castigam ...bine !?

steagcruce2

Rossoblu25.09.2006 16:06

haka [chiar crezi]?, tii cu Steaua si zici ca vom fi umiliti de frantuzii astia distrusi? muscam din ei da-i in ..

Modificat de moderator.

cristina25.09.2006 16:16

Daca francezii stau la trbuna I sectoarele 41-42, ce se va intampla cu cei care au locuri in sectorul 43?

HAKA25.09.2006 16:19

Eu sunt un suporter fair play si DORESC ca Steaua sa castige dar asta nu inseamna ca pentru fi obiectiv trebuie sa fi prost. Sportul si toate jocurile sportive inclusiv fotbalul nu trebuie sa ne intunece mintea si sa ne invrajbeasca indiferent de echipa cu care tinem. Sportul in esenta inseamna prietenie,fraternitate , fair play........sa cantam NUMAI despre echipa noastra, sa NU ne mai injuram echipa dar nici echipa adversa, sa ne respectam adversarul.........ce semeni , aia culegi......si nu uita prietene ....."ei" au milioane de dolari in conturi si noua ni se umfla jugulara pentru ei....de ce?

Vin la stadion ca la spectacol si nu-mi place sa aud sau sa vad asa zisii suporteri ridicol de tampiti.Sustinem echipa noastra cu mijloace de bun simt si sa-i IGNORAM T O T A L pe rapidisti si pe dinamovisti...dar nu cred ca la educatie pe care o avem in tribuna cineva ar avea puterea sa nu mai incite...NU UITA....suntem simpli oameni si cu totii tot acolo ajungem !

HAI Steaua....invinge sau pierzi noi tot te iubim de dragul intrecerii sportive

steagcruce2

nucleo_sovietics25.09.2006 16:43

stie cineva...au montat tabela aia smechera ??

El Nino_925.09.2006 16:47

se incearca montarea ei pana la inceperea meciului...sa speram ca vor reusi :)

boggie25.09.2006 18:52
Maine abia astept sa iau drumul Ghencei si sa ma indrept pe stadion. Cand se vor deschide portile? Stie cineva ceva?

asta a fost mentionat in primul comunicat de presa de acum vreo 3 saptamani, cel cu pachetele de bilete:

ACCESUL IN INCINTA STADIONULUI IN ZIUA MECIULUI

1. Accesul spectatorilor in incinta stadionului va incepe in ziua partidei, la ora 17.45 si se va face NUMAI pe baza biletelor tiparite de FC Steaua - prin zona parcarii exterioare a Stadionului "Steaua".

2. Vor exista 5 filtre de control corporal si al biletelor.

3. Spectatorii sunt obligati sa respecte locul tiparit pe bilete.

4. Organele de control isi vor exercita meseria inclusiv in incinta stadionului – cate 10 stewarzi pentru fiecare sector.  

5. Accesul spectatorilor va fi supravegheat prin sistemul video amplasat la portile de acces in stadion.

6. Persoanele care vor fi depistate in incinta stadionului fara bilet sau cu bilet fals vor fi retinute pentru a fi sanctionate conform legii si evacuate din stadion.

leynad7225.09.2006 19:27

Tabela aia de 1,2 milioane de la Sidney s-a pierdut pe drum....

Acum se chinuie sa monteze una inchiriata de-aici, din tara.

«12345610»