FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Olympique Lyon 0-3(0-1)

«1234510»
camero_ne224.09.2006 09:08
Marti 26 septembrie 2006,de la ora 21:45,în Templul Fotbalului Românesc,Steaua va întâlni în al doilea meci pe care îl va sustine în grupa E a Champions League,pe campioana Frantei Olympique Lyon.

Clubul din Lyon este fondat în 1950,are culorile rosu si albastru,meciurile de acasa le disputa pe stadionul Gerland care are 42.000 locuri.

Site web : OLWEB.fr  

Olympique e o echipa foarte puternica,nu neaparat privita prin prisma acelui 2 - 0 administrat Realului din Madrid,cât prin valoarea jucatorilor sai si a jocului absolut magnific pe care îl practica.

La O.L. joaca fotbalisti foarte cunoscuti pe toate meridianele lumii : portarul Gregory Coupet,aparatorii Claudio Cacapa,Sebastien Squillaci,mijlocasii F.Malouda,Alou Diarra,Pernambucano Juninho,atacantii

Sidney Govou,Sylvain Wiltord,John Carew.Antrenor nu e nimeni altul decât celebrul Gerard Houllier,fost la Liverpool pe vremea acelor meciuri de pomina între Steaua si Liverpool,terminate de noi cu 1 - 1 acasa si 0 - 1 deplasare.

In media occidentala se spune ca Ol.Lyon ar fi una dintre favoritele la câstigarea Ligii Campionilor în acest sezon.De aceea meciul din 26 septembrie trebuie pregatit cu foarte multa atentie si jucat la aceleasi cote înalte atinse la Kiev.

Mircea Lucescu crede ca ne sta în putinta sa batem si Lyon-ul,iar noi vom face tot ce e omeneste posibil pentru a obtine victoria.

Cu acest prilej se va face si inaugurarea noului gazon,cu care Gigi Becali vrea sa-i impresioneze pe francezi.Sunt sigur ca-i vom impresiona si noi spectatorii,care vom fi ca la atâtea meciuri mari,toti pentru unul si unul pentru toti.

Cu exceptia lui Radoi si Iacob,întregul lot al Stelei e valid.Asadar Oli va putea sa-si realizeze tactica,bazându-se pe cei mai potriviti jucatori.

Sper sa avem tribunele pline,vremea buna,sa vedem un meci frumos,iar la final sa plecam bucurosi acasa.

Pronostic : 1,x.

Steaua

P.S. Pachetele cu biletele pentru Liga,pentru cei care nu au abonamente,vor fi puse în vânzare de azi 17 septembrie,pâna la 20 septembrie.

O persoana poate cumpara doua pachete.

Preturi :

185 RON peluze

350 RON tribuna a II-a

550 RON tribuna a I-a

900 RON tribuna 0

1200 RON fotolii

Rossoblu24.09.2006 09:59

clclash4ix7kg8.jpg

<mod-edit>

Nu mai postati imagini imense, redimensionati-le sa fie sub 600px pe latime. mersi

</mod-edit>

steaua_724.09.2006 11:35
CURAJ CURAJ :roll:
VA TREBUIE MULT CURAJ NU TREBUIE SA VA FIE TEAMA FORZA Steaua
***alex***24.09.2006 11:45
ENGLEZUL HOWARD WEBB VA ARBITRA Steaua - OLYMPIQUE Lyon

El va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Philip Sharp si David Bryan, in timp ce arbitru de rezerva va fi Martin Atkinson.

Observator de arbitri a fost delegat Bo Karlsson (Suedia).

Howard Webb are 34 de ani si este arbitru FIFA din ianuarie 2005, primul sau meci international fiind amicalul Irlanda de Nord - Portugalia, scor 1-1, in noiembrie 2005. Primul sau meci in campionatul Angliei a fost in octombrie 2003. In august 2005 a arbitrat derbiul Chelsea - Arsenal din Supercupa Angliei, scor 2-1. In sezonul trecut, a condus 47 de partide, acordind 117 cartonase galbene si sapte rosii.

Webb, care va arbitra pentru prima oara la meciul unei echipe romanesti, a condus partida Olanda - Belarus, scor 3-0, disputata la 6 septembrie, in grupa G de calificare la Euro-2008, din care face parte si reprezentativa Romaniei.spt.ro

Un arbitru OK dupa parerea mea, numai avem parte de arbitrii care au dezavantajat Romania sau echipe romanesti in cupele europene.

steaua rosie24.09.2006 14:27

Carlos

Saban Goian Ghionea Marin

Nicolita para Petre Dica

Badea

Thereau

minutul 28 : 1-0 Badea {din pragatirea lui Thereau}

minutul 37 : 1-1 malouda

minutul 82 : 2-1 Nicolita

8) 8) 8) 8)

dar eu nu pot sa vad meciul live :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

radu aslan24.09.2006 15:08
nu o vad pe Lyon in Ghencea fara 2,3 goluri... cerd ca Badea, Dica vor face clasa cu fundasii francezi.... FORZA Steaua....

Pronostic: 2-1(Badea, Paraschiv / Juninho-din lo

as vrea sa stiu prin ce mod se poate viziona meciul la Pro TV in belgia....daca cine va poate sa ma ajute

HAI Steaua

_Answer_24.09.2006 15:52

Inainte de toate am o intrebare: Cristocea este apt? Din ziare am inteles cum ca ar lipsi in jur de 2 saptamini.

Pronosticul meu: 1-0 gol Badea (in caz ca nu joaca Cristocea - daca joaca el marcheaza)

Rossoblu24.09.2006 15:58

din cate am inteles eu, si Cristocea si Para vor fi apti la meciul cu Lyon

RobYnho24.09.2006 16:11

Steaua 2 - 1 Lyon Goluri: Dica, Goian - Govou

yodalaur24.09.2006 16:49

imi este frica de Lyon.Forzza Steaua...sper totusi sa ne iasa ceva.

thehoper24.09.2006 16:53

va fi un meci foarte greu iar daca jucatorii vor reusi sa se detaseze de mizeria din campionat vor face cel putin un meci frumos.

mizez pe un meci spectaculos prin care sa-i punem la respect pe frantuji ( cei care cu orice ocazie ne fac milogi )

4-2 Steaua (la pauza 2-1 Lyon) :twisted:

JohnnyG24.09.2006 17:37

Am si eu 2 bilete la meci cu Lyon la peluza 2. Care e interesat sa ma caute ca le dau cu cat le-am luat. Din pacate tre sa plec din Bucuresti :((. 50 lei biletu.

stelistu2524.09.2006 18:42

2006-09-13_lyon-real_n_cp.jpg

coreg Lyon REAL 2006

stelistu2524.09.2006 18:46

SA MOARA Borcea P STADION K Steaua BATE P Lyon

Alessandro24.09.2006 20:07

Simt...simt ceva care imi spune ca Steaua va face un nou mare meci mare in Europa...emotiile revenirii pe Ghencea,stadionul drag noua,ii va face pe jucatori sa rupa pamantul...simt si vad cum Badea zburda dupa un gol in poarta lui Coupet...il vad pe Dica artandu-le fundasilor francezi sa taca...azi e showl lui...simt cum un intreg stadion urla din toti plamanii numele echipei noastre de vis,Steaua, FA-NE SA VISAM..DIN NOU....

varu_PH24.09.2006 20:29

Referitor la abuzurile pe care le-au facut jandarmii... haideti sa lasam laoparte utopii de genul "ii rupem, cand vin in Ghencea"!!1 Trebuie facut ceva mai ales acum cand vede foarte multa lume inclusiv de afara meciul.Problema este ca nu or sa dea voie mai mult ca sigur cu mesaje pe stadioane care sa le aduca prejudicii imiagini lor... Cea mai tare faza care ar fi imposibil de neremarcat ar fi sa fie peluza goala Da stiu visez... Oricum ceea ce s-a intamplat nu poate si nu trebuie sa ramana nepedepsit...!@!

steaua_724.09.2006 20:34
2006-09-13_lyon-real_n_cp.jpg

coreg Lyon REAL 2006

faceti img cu titlu Steaua-Lyon si veti gastiga un site gratis img trebuie publcate aicia :o :D:D:D
uZy | @nDr3i24.09.2006 20:50

mai o zi :D...

I.N.Money24.09.2006 21:01

Sa vedem daca va juca Tiago, o piesa importanta a lor,care ieri cu Lille nu a fost nici macar pe banca de rezerve.

stelistu2524.09.2006 21:40
Sa vedem daca va juca Tiago, o piesa importanta a lor,care ieri cu Lille nu a fost nici macar pe banca de rezerve.
se pare k tiago nu va juca...
roby_spartacus24.09.2006 22:29

Spr sa bata Steaua ..nu conteaza scoru!! Lyon e intr-o forma formidabila dar nu e de neinvins ...noi suporterii trebui sa facem o admosfera INFERNALA sa ii intimidam pe cei de la Lyon .!! si sa incurajam echipa Steaua!!

arkes24.09.2006 23:11

sry pentru off topic dar unde as putea cumpara un tricou cu Steaua.. cele de anul acesta!

Steaua 1-0 Lyon

forza Steaua

dica2324.09.2006 23:53

Bate Steaua cu siguranta! Va fi o atmosfera de incredibila! Doar revin Campionii acasa!

JohnnyG25.09.2006 00:23

2090341038_Steaua-vs-Lyon.jpg

E prima data cand pun poze aici :oops: acum ca stiu o s-o fac mai des.

ernestorossoblueguevara25.09.2006 07:35

Sunt cumva confuz;cum Dumnezeu o sa reusim sa facem fata unei "mashini de fotbal"(Oli asa le zice :D ) cu' lotu' decimat de accidentari si cu moralu' cam la pamant ?Chiar nu stiu !Dar ma gandesc la meciu' de la Kiev si redevin optimist ! Acolo la fel nu prea aveam nici o shansa si uite ce a ieshit ,"the underdog kept his tail up"(asa zicea site-ul UEFA),cine stie pt or prinde o zi buna si le luam si la astia macar un pct!De la meciu cu rapid parca nu mai avem noroc,parca s-au strans toate impotriva noastra si nimic nu se maileaga, sincer urasc ca ma lamentez asa dar un meci bun cu Lyon cred ca m-ar pune pe picioare!!!

«1234510»