sa fim seriosi... chiar se astepta cineva la mai mult de un egal?!? si chiar si asta parea o utopie... OL is sapte clase peste echipe cu state vechi in LC, dar`mite peste Steaua... se gasesc si cu ochii inchisi pe teren, au o tesatura de pase care mi-a dat fiori... wiltord ala l-a alergat pe nesu de i-au iesit ochii... Juninho... mult tam-tam pentru nimic.. in afara de loviturile libere la care inaltam rugi spre cer sa iesim cu fata curata, centrarea de la golul doi (care nu a fost extraordinara decat din cauza lipsei de marcaj la Tiago) si faza de la ultimul gol, care a facut mat apararea noastra, nu a prea miscat... iar asta ma face sa cred ca i s-a acordat, poate, prea multa atentie... Lyon nu a impresionat, a lasat impresia ca nu a fortat mai mult decat a trebuit, pentru ca eu ii stiu ca pe o echipa care iti "da" pana te lasa fara aer... dar, tocmai de asta imi pare asa de rau ca baietii nostri nu au avut mai mult curaj, macar in planul asta ma asteptam la mai mult de la ei... Badea, saracu`, a alergat si el in fata cat a putut, dar s-a dovedit, inca o data, ca daca Dica nu merge, nimic nu merge.
fara a incerca sa le gasesc scuze, poate ca si toata tevatura din ultimele saptamani de pe tapsanurile Ligii I i-a facut sa-si piarda din elanul ala din care am sperat, si inca mai sper, ca poate iesi ceva atat de frumos cum numai Steaua ne poate oferi...
despre Carlos, doar atat... cati au vazut ca la faza golului s-a lovit de Ghionea inainte de a duce mingea la piept? cele doua suturi "scoase" in prima repriza banuiesc ca le-ati vazut toti... asa ca nu le uitati, si admiteti ca, in afara de balbaiala de la golul lui fred, a facut un meci bun... (e adevarat ca pe aici am vazut putine acuzatii la adresa lui, dar in comentariile de la primul articol...)