FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Olympique Lyon 0-3(0-1)

«14567810»
steaua rosie26.09.2006 21:00
Carlos

Saban Goian Ghionea Marin

Nicolita para Petre Dica

Badea

Thereau

ce am spus???????

Dica ar fi trebuie sa joace in partea stinga,

si lui Carlos nu are loc intr-o o echipa la nivelu Stelei..........

Oli are doua posibilitati: sa aduca la Steaua un psicolog sau un nou portar :(:(:(

orisicum , Steaua a jucat azi ca o echipa mare fara noroc

eu sant mandru ca sant steilist

Horica26.09.2006 21:01

nu puteam sa ne asteptam la o victorie...ar fi fost prea frumos...poate am fi putut reduce scorul adversarilor daca nu am fi avut meciuri asa de des...nu se poate sa ai performante uluitoare daca joci odata la 3 zile meciuri din care 2 derbyuri in campionat si 2 meciuri de Champions League cu adversari grei. Oricum in fotbal orice este posibil...deci asteptam meciurile urmatoare. Oricum sa nu uitam ca anul asta ne-am atins scopul. Deci...sa ne facem un rodaj cat mai bun. Forza Steaua!

stelista_pe_viata26.09.2006 21:02

Meciul a fost de calitate....dar sunt atatea diferentze intre Romania si Frantza...intre Steaua si Lyon...intre Liga1 si Ligue1...incat comentariile acestui meci,nu mai au niciun rost...sa mergem mai departe,prin mocirla care ne domina campionatul,dar cu o singura dorintza...sa nu ne lasam dominatzi de altzii...sunt mandra ca sunt STELISTA!!!!

Motanu D26.09.2006 21:06

Sa fie clar. Lyon ne-a batut pentru ca e mult peste noi. Diferenta de valoare a fost clara. Asa ca francezii merita aplauze. De la public. Nu insa si de la jucatorii nostri care au preferat sa admire fazele in loc sa se implice in ele.

Azi ne-a lipsit curajul (da Oli, din nou. E nevoie de un psiholog. Macar pentru tine.). Poate de aceea cel mai bun stelist a fost Nesu, un jucator care fara a fi "mare" e un exemplu de curaj pe teren.

Azi e bine ca am reusit sa jucam cu ei. Maine insa trebuie sa ne batem de la egal la egal. Trebuie sa progresam.

Iar in conditiile in care am jucat astazi FARA LINIE DE MIJLOC este imposibil sa invingi Lyon.

bogdan_pop26.09.2006 21:07

Forta Steaua

Baieti nu va faceti griji. Mai sunt destule meciuri.

Steaua a jucat ca o echipa mare.

Cu totii suntem mandrii de voi.

Oradea e alaturi de voi.

O parere pur personala: Gigi trebuie o alternativa viabila pentru Carlos.

Virgil26.09.2006 21:13

Lyon a jucat absolut extraordinar dar cred ca scorul e prea aspru.Consider ca acea greseala de portar de divizia C a lui Carlos,a contat foarte mult

în economia jocului.

Steaua a jucat total defensiv in prima repriza si a luat un gol.In repriza a doua a incercat sa miste putin-si a miscat- dar a mai luat doua goluri.Concluzia : e periculos sa incerci sa joci de la egal la egal cu aceasta Olympique.

Mi-a placut Nesu.Carlos e un p....itic!

iL Napoletano26.09.2006 21:16

Motanu D sunt de acord cu tine.Dar cum putem sa progresam noi cand ne scaldam in intunecata Liga1,cand 3/4 din Liga1 FRF CCA incearca sa opreasca Steaua in drumul ei spre progres!Asta este situatia cea mai trista si pe care nu o v-am putea depasi usor decat avand incredere in puterile noastre.Trebuie sa facem fata pe ambele planuri,trebuie sa spulberam totul in campionatul intern si sa invatam cum se joaca intradevar fotbal in Europa.Suntem capabili de asta,am demonstrat-o de mii de ori pana acum.Am incredere in baieti.

P.S-Vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost trup si suflet pe stadion alaturi de echipa noastra!

Citez un comentator italian dupa SKY SPORT

'Che pubblico meraviglioso che sta creando un atmosfera infernale'! 8)

danciu1926.09.2006 21:17

multUmim Steaua!

mynike200526.09.2006 21:17
nu o vad pe Lyon in Ghencea fara 2,3 goluri...
Din pacate ai avut dreptate...
Sangerosalbastru26.09.2006 21:27

CHIAR DACA AM SUFERIT O INFRANGERE,,VOI FI MANDRU CAS STELIST, SI ASTA MA FACE SA IUBESC SI MAI MULT Steaua.CHIAR DACA NE ERA FRICA SA SPUNEM CA VOM FI BATUTI DE Lyon,,AM FOST OPTIMISTI (si asa sa ramanem incontinuare,,mai sunt 4 meciuri si nimik nui pierdut)SI AM CREZUT CA Steaua POATE REALIZA UN REZULTAT BUN..SI MAI MULT DEATAT DESI NU AM PUTUT SA FIU PE STADION ALATURI DE ECHIPA,,VOI CEI CARE ATY FOST PE STADION VA IUBESC SI VA RESPECT LA INFINIT,,SUNTETI NISTE SUPORTERI ADEVARATI,,VOI ATY ALINAT INFRANGERE DIN INSEARA ASTA,,MATY FACUT SA FIU SI MAI MANDRU CAS STELIST FELICITARI,,NAM CUVINTE,,SUNTETI CEI MAI FRMUOSI SI PLACUTI SUPORTERI DIN ''EUROPA''...SI SPER SA FITI ASA INCONTINUARE..SIMI DORESC DIN SUFLET SAMI TRAIESC VISU SA FIU ALATURI DE VOI LA MECIU CU REAL..

FORTZZZZA Steaua. O IUBIRE ETERNA

SI NISTE SUPORTERI DE INVIDIAT IN TOATA EUROPA;);)

VA MULTUMESC INCA ODATA PT CEEA CE ATY OFERIT ECHIPEI FAVORITE SI CELOR CARE AU VAZUT MECIU DE LA TV.

Nu mai scrie cu Caps Lock.

Moderator

Rossoblu26.09.2006 21:36

capu sus baieti, ne vom reveni !

MadFroG26.09.2006 21:46

Jucatori slabi,care m-au dezamagit asta seara:

Lovin,Paraschiv,Bostina,Nicolita-intreaga linie de mijloc ...jalnici

Jucatori de la care asteptam mai mult:Dica,de la Carlos nu ma asteptam la greseala aia,in rest a aparat foarte bine!

Jucatori care au facut fata cu brio:Nesu,Goian,Ghionea,P.Marin,Badea!

Oprita-a revigorat atacul..bravo lui

Thereau-nu s-a vazut

Ov.Petre a facut o faza interesanta,s-a miscat bine,cand o sa fie 100% pregatit poate o sa miste ceva.!

In rest..ce sa spun,meci greu,adversar incomod,rezultat normal...sunt mandru ca sunt stelist si ca am adus o asemenea echipa pe Ghencea,insa ma asteptam la mai mult de la baieti.

Poate data viitoare ;)

michael26.09.2006 21:46

Bai tata, Lyon e super echipa. Avand in vedere valoarea lui Lyon, nu mi-e rusine de rezultatul Stelei!

Kame26.09.2006 21:54

asta e...sa recunoatem,au fost peste noi.Noi am avut putzine ocazii,decat 2 ocazii mai mari,ca s azic asa..faz aaia cand era Ovidiu Petre pe stanga si la sutul ala de la sf meciului al lui Dica din lovitura libera...orikum..Steaua,Clubu' nostru drag.ce muult tee iubiim..La BINE,la RAU,STEAUAAA aleee Clubuu meeu tot mereeeu....OOoOOOoOOOO si inca ceva..felicitari galeriei care a fost de nota 11..nu au inceatt nikiodata sa-si sustzina echipa!! Felicitari celor care au fost la meki,din pacate eu nu am mai prins bilet!..FORZA Steaua! si Capul sus..mai sunt meciuri..si inka ne meai jucam sansele!!!

mynike200526.09.2006 22:06

Nu stiu daca ati remarcat o faza tragi-comica, faza care a demonstrat ca Steaua era bulversata de valoarea adversarului: la un moment dat Nesu din fundas devine atacant! Dica din fundul terenului ii da o pasa lui Nesu, care dupa ce ca nu avea ce sa caute atat de inaintat, mai era si in ofsaid...probabil vroia sa se imprieteneasca cu Grégory Coupet :twisted:

Oricum, cert e ca eu nu am mai vazut in Romania asa galerie ca cea de la acest meci! steagcruce2

Phire26.09.2006 22:21
capu sus baieti, ne vom reveni !

Bine zis. Ne-a batut Lyon-ul, nu Xanthi Skoda sau mai stiu eu cine.

Astia sunt la un alt nivel, n-aveam ce face. Eu zic ca oricum ne dadeau gol pana la incheierea primei reprize, chiar si fara gafa lui Carlos -care de altfel, a facut un meci bun-, in conditiile in care n-am prea contat in ofensiva, iar linia de mijloc a fost destul de varza azi. Cu Radoi in teren -sau cu un Para recuperat 100% dupa accidentarea aia- poate ca lucrurile ar fi stat alfel.

Asta e...Important e sa se traga invataminte si din infrangerea asta; s-a vazut si cat de importanta e experienta la nivelul asta- francezii au dat impresia ca n-au jucat la potential maxim-

Deocamdata eu zic ca avem locul 3 asigurat in proportie de cel putin 70%. Daca luam puncte de la Real, poate prindem chiar locul 2...Trebuie sa luptam in continuare, si sa credem in sansa noastra!

Mandra ca sunt stelista!

P.S. Uluitor publicul din seara asta, un adevarat exemplu de fair-play si devotament! Jos palaria!

MadFroG26.09.2006 22:24
P.S. Uluitor publicul din seara asta, un adevarat exemplu de fair-play si devotament! Jos palaria!

Sa nu mai zica nimeni ca galeriile nu sunt un exemplu in Romania..azi am demonstrat contrariul..felicitari !!

tanti26.09.2006 22:29

sa fim seriosi... chiar se astepta cineva la mai mult de un egal?!? si chiar si asta parea o utopie... OL is sapte clase peste echipe cu state vechi in LC, dar`mite peste Steaua... se gasesc si cu ochii inchisi pe teren, au o tesatura de pase care mi-a dat fiori... wiltord ala l-a alergat pe nesu de i-au iesit ochii... Juninho... mult tam-tam pentru nimic.. in afara de loviturile libere la care inaltam rugi spre cer sa iesim cu fata curata, centrarea de la golul doi (care nu a fost extraordinara decat din cauza lipsei de marcaj la Tiago) si faza de la ultimul gol, care a facut mat apararea noastra, nu a prea miscat... iar asta ma face sa cred ca i s-a acordat, poate, prea multa atentie... Lyon nu a impresionat, a lasat impresia ca nu a fortat mai mult decat a trebuit, pentru ca eu ii stiu ca pe o echipa care iti "da" pana te lasa fara aer... dar, tocmai de asta imi pare asa de rau ca baietii nostri nu au avut mai mult curaj, macar in planul asta ma asteptam la mai mult de la ei... Badea, saracu`, a alergat si el in fata cat a putut, dar s-a dovedit, inca o data, ca daca Dica nu merge, nimic nu merge.

fara a incerca sa le gasesc scuze, poate ca si toata tevatura din ultimele saptamani de pe tapsanurile Ligii I i-a facut sa-si piarda din elanul ala din care am sperat, si inca mai sper, ca poate iesi ceva atat de frumos cum numai Steaua ne poate oferi...

despre Carlos, doar atat... cati au vazut ca la faza golului s-a lovit de Ghionea inainte de a duce mingea la piept? cele doua suturi "scoase" in prima repriza banuiesc ca le-ati vazut toti... asa ca nu le uitati, si admiteti ca, in afara de balbaiala de la golul lui fred, a facut un meci bun... (e adevarat ca pe aici am vazut putine acuzatii la adresa lui, dar in comentariile de la primul articol...)

Rossoblu26.09.2006 22:33

reactii dupa situl oficial al celor de la Lyon :

Having such a first goal, pretty unfortunate for the keeper and I feel sorry for him, certainly was the worst scenario for Steaua.

The standing ovation made by the Steaua fans just after the 3rd goal was extremely appreciated here in France.

Your win at Kiev probably didn't help you because everybody in Lyon took that game very seriously. So you couldn't rely at all on any 'surprise effect'.

This said, I think that this defeat might help you vs. Real. They might believe that Steaua are not as strong as you really are.

alt fan dar in franceza

en tout qu'a impressionant la standing ovation faite par le public roumains que ça soit apres le but de benzema ou a la fin du match, c'est peut-etre un public bouillant mais connaisseur et fair-play...

Agy_2326.09.2006 22:52

Echipa a mers cat de cat bine in aparare, in atac nu am contat decat dupa ce s-au retras cei de la Lyon. Dar o echipa mare precum Lyon se vede , ai trei greseli , iti dau trei goluri. Carlos nu trebuie invinuit . A fost pur si simplu o greseala , in rest a aparat bine . In fata unei echipe ca Lyon trebuie sa joci PERFECT , altfel nu ai nici cea mai mica sansa. Stelei i`a lipsit curajul. Sa speram ca dupa acest meci , vor revenii cu picioarele pe pamant iar in meciul cu Real sa demonstreze ca au invatat ceva dupa acest esec. Dupa parerea mea , Realul este o echipa de batut pe Ghencea. Calificarea in UEFA o avem asigurata asa ca , nu mai avem nimic de pierdut. FORZZZA Steaua

1.Lyon....18p

2.Steaua..10p

3.REAL.....7p

4.D.Kiev...0p

Dawson26.09.2006 23:05

@mynike...

La Nesu nu a fost offside!!! Semnalizare gresita.

@tanti

Carlos gafeaza, iar fundasii fac greseli de marcaj. Cu toate astea, numele lui Juninho este legat de aproape toate fazele importante ale francezilor, inclusiv cele trei goluri. Cum poti spune ca n-a facut mare lucru??? 8O

Meci slab in fata unei superechipe. De mai bine de 20 de ani ma pricep binisor la fotbal, dar rar mi-a fost dat sa vad o echipa precum Lyon contra unei formatii romanesti. E adevarat ca pe vremuri discrepanta dintre fotbalul nostru si cel "strainez" nu era asa mare, unde mai pui ca au fost cativa ani cand noi eram cei care dominam Europa. Prin Steaua, evident, cine altcineva? :wink:

In aceasta seara, insa, s-a vazut cum nu se poate mai clar ca avem inca multe de invatat, avem de muncit din greu, pentru a ne putea lupta de la egal la egal cu granzii...

Din fericire, in pofida infrangerii, am avut parte din nou de un public senzational. Cu asta vom ramane peste ani! In mod oarecum straniu, nu sunt foarte trist din cauza scorului. Dar sunt foarte bucuros si mandru ca iubesc aceeasi echipa minunata ca si acei suporteri fantastici care au fost la meciul cu Lyon din seara zilei de 26 septembrie 2006. Un sincer BRAVO!

I.N.Money26.09.2006 23:14

Am pierdut asta este,dar am pierdut in fata celei mai puternice echipe a lumii in acest moment !

Scorul pare exagerat tinand cont ca nici francezii nu au avut numeroase ocazii,dar au exercitat un presing fantastic,care pratic nu ne-a oferit nicio sansa.

Din pacate pentru noi jocul nu a functionat deloc sau mai bine zis nu a fost lasat sa functioneze,avand primul sut pe poarta lui Coupet la acea lovitura libera din final a lui Dica.

Punct si de la capat din acest moment,principalul obiectiv ramane locul 3,iar din acesta clipa trebuie sa nu cadem intr-o forma proasta,ca la fel cum au zis multi aici,ne-a batut Lyon,nu orice echipa.

tanti26.09.2006 23:14

@ Dawson

juninho a fost cel mai periculos la faze fixe (golurile 1 si 2)... eu voiam sa spun ca i s-a acordat prea multa atentie, scapandu-se, poate, din vedere alti jucatori... totusi, mi-e destul de greu sa cred ca Oli nu a pregatit in cel mai mic detaliu meciul... deci totul se rezuma la o oarecare teama sau, daca vrei un cuvant mai dur, "impotenta" a jucatorilor nostri. Uneori pareau cazuti in admiratie, ori la nivelul acesta nu este permis... totusi, nu pot sa spun ca au facut un meci rau... doar ca aproape toate actiunile "mureau" la 20-25 de metri (bine, asta cand nu pierdeau mingea copilareste in propria jumatate), iar in fata Badea s-a zbatut singur... poate ar fi fost mai indicat Thereau, poate chiar in locul lui Dica, pentru ca asa poate am fi castigat macar cateva dueluri aeriene cu cris, care parca avea un magnet in capatana lui aia cheala, de ajungea primul la toate mingiile lansate spre careu. a, si inca ceva... francezii au avut si un "bulan" fantastic, mingea ricosand de multe ori la ei. dar norocul tine cu cei puternici, nu? (hehe, si strugurii sunt acri)... dar, vorba ta... nu cred ca este loc de tristete, asta este diferenta de valoare in momentul de fata.

Dawson26.09.2006 23:39

Da. Una peste alta, asta e adevarul gol-golut despre nivelul nostru in comparatie cu marile puteri.

Noroc ca avem galerie meseriasa... :wink:

I.N.Money26.09.2006 23:44

Galeria intradevar a fost la inaltime dar nu in toate partile,din pacate in colturile peluzei era liniste totala,mai ales dupa golul 2,marcat de Tiago.

«14567810»