FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Olympique Lyon 0-3(0-1)

«1678910»
SteauaToronto27.09.2006 14:41
SteauaToronot

Suntem noi Steaua dar nu suntem prosti. Cum sa nu recunosti o valoare a adversarului. trebuie sa ne vedem lungul nasului si sa acceptam infrangerea cu demnitate. Acele aplauze erau ca o recunostinta adusa fotbalului si daca te supara ia-le ca pe o incurajare a echipei...  :wink:

Bah, eu ca SUPORTER STELIST daca as fi asistat la acel meci si cand Lyon ar marca al 3-lea gol as canta pentru echipa mea!!!!! Nu aplaud dusmanii!!! NICIODATA!

sorin_77727.09.2006 14:45

S-a strigat dupa aplauze IMEDIAT numele Stelei, stai tu linistit ca nu asta e o problema demna de luat in seama, de fapt nu e o problema, e o rezolvare....

forever_STEAUA27.09.2006 14:57
SteauaToronot

Suntem noi Steaua dar nu suntem prosti. Cum sa nu recunosti o valoare a adversarului. trebuie sa ne vedem lungul nasului si sa acceptam infrangerea cu demnitate. Acele aplauze erau ca o recunostinta adusa fotbalului si daca te supara ia-le ca pe o incurajare a echipei...  :wink:

Bah, eu ca SUPORTER STELIST daca as fi asistat la acel meci si cand Lyon ar marca al 3-lea gol as canta pentru echipa mea!!!!! Nu aplaud dusmanii!!! NICIODATA!

Si daca ai avea de ales intre a aplauda un joc frumos al adversarului si huiduitul propriei echipe?

"Cu Steaua pana la moarte" s-a auzit mai bine decat oricand, si asta dupa ce am primit golul 3...

MagicTouch27.09.2006 15:01

A aplauda ADVESARII de 90 de minute da dovada de caracter, fair-play si civilizatie. Pana la urma nu sunt dusmani cum ii caracterizeaza unii ci numai adversari, oponenti. Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place. Se pare ca pentru uni nu e greu sa fluiere admirativ dupa femeia altuia dar le e imposibil sa admire reusita adversarului.

flo220327.09.2006 15:14

eu unul i-am aplaudat pt profesionalismul lor. sunt o echipa de nota 10 :?

vik27.09.2006 15:31

Toata admiratia pentru suporterii de pe Ghencea !!!

Aseara au demonstrat inca o data ca stiu sa fie alaturi de echipa si la bine si la rau. Si au aratat si celor care se fac ca nu vad cine sunt adevaratii huligani in confruntarile cu "brava" noastra jandarmerie !

waste27.09.2006 16:04

Emotionant. Sper sa ne entuziasmam la fel si inainte, in timpul si dupa meciul cu Real, la vederea lui Beckham, Raul si Ronaldo, sa ne bucuram de acest spectacol (caci ce e mai mult de atat?) si sa aplaudam fericiti si integrati. In UE.

Eventual daca pierdem cu 1-8, sa ne comportam la fel de civilizat si fair play ca prietenii nostri de pe Bega, si (va dati seama?) in ziua urmatoarea vom fi felicitati de intreaga presa europeana.

:evil:

Kristy_Cj27.09.2006 17:10

Bai ce naiba toti ii elogiaza pe francezii astia,li s-au terminat laudatorii...Sa termine odata toti cu astea,sa ne concentram pt meciul urmator si putin tupeu nu strica...mai aveau putin si le cereau autografe...Atat mai sper sa aplaude Steaua la Lyon acasa tot stadionul :twisted: :twisted: :twisted:

Si Jiji e destept,il critica pe Bostina care cred ca a jucat printre cei mai bine si de Carlos,padon ca sa nu se supere sutinatorii MARELE Carlos care in curand ii va lua locul lui Buffon,dupa a cata greseala decisiva,toti ii iau apararea...si nu el ne-a calificat in Ch.league ci echipa Steaua,nu l-am vazut pe Carlos sa dea gol sau sa dea pasa de gol...a salvat un gol cu standard acasa,a luat unul in deplasare plus ceva a mai gresit la unul...deci ce a facut totusi,cu rapid ne-a terminat,cu boro ne-a omorat

NU INTELEG POLITICA cu portarii la Steaua,pleaca Hamu si Tudor(portari de clasa si vine un b....)

focus27.09.2006 17:43
NU INTELEG POLITICA cu portarii la Steaua,pleaca Hamu si Tudor(portari de clasa si vine un b....)

Care portari de clasa?

A gresit Carlos , dar pana sa ii consideri pe cei doi ca fiind portari de clasa e drum lung.Ai uitat de gafele lui Hamu? Ai vazut meciul Olanda-Belarus? Iar Tudor in afara de meciurile din divizia A nu a aparat, deci nu ii stii valoarea in meciurile importante.

Mi-am adus aminte de meciul Bayern- IFK Goteborg, in LC prin 1999 - 2000.Atunci portarul Kahn a scapat mingea in poarta pe sub picior, la pasa unui coechipier.Poate unii isi aduc aminte de acel meci.Si dupa un timp a fost desemnat cel mai bun jucator de la CM.

Stryker27.09.2006 17:54

3 chestii vreau sa spun:

1. Mentalitatea jucatorilor nostri este de vina, felul in care au abordat ei partida si modul in care s-au lasat dominati ne-au costat aceasta infrangere.

2.Carlos este un AMATOR, prin prestatia sa jalnica de aseara, prin gafa sa imensa, demna de un copil de gradinita, el a demonstrat inca o data ca nu are ce cauta la Steaua !

3.Dupa rezultatele de aseara Steaua ramane in grafic pentru ocuparea locului 3, singurele conditii ar fi sa nu pierdem cu Kiev acasa si ei sa nu obtina mai mult de 4 puncte cu real si Lyon, in felul acesta am prinde locul 3 sigur, ceea ca, zic eu, ar fi o realizare tinand cont de calibrul adversarilor.

Salutari la toata lumea.

Kristy_Cj27.09.2006 18:04

@focus

Bine e cam exagerat sa-i numesc de clasa,dar totusi Hamu e portarul titular nationalei Belarus,Tudor(n-are rost ca la nationala noastra e gasca minune Lobont-Coca-Impotriva,daca nici Coman nu are loc 8O )...dar oricum nu au facut astfel de greseli impardonabile

Mentaliatea romaneasca,plus oboseala,plus un portar adica un non-portar,egal infrangere fara comentarii

Gaby27.09.2006 19:49

Daca se uita cineva la meciul Werder - Barcelona:

Daca OL este "masina de fotbal", Barcelona ce ar mai fi ? Si totusi, Werder a facut in prima repriza (este minutul 50 cand scriu) sa le tremure tricourile Barcelonei si ne-a aratat, daca mai era nevoie, ca daca vrei sa intri in Liga nu doar ca sa ai de unde sa pleci, trebuie sa ataci cand joci pe teren propriu indiferent de numele adversarului. Deocamdata, lui Werder i-a mers cu tactica asta ofensiva, adica Barcelona n-a miscat pana acum.

Rossoblu27.09.2006 19:56

Olaroiu a gresit enorm cu declaratiile alea pompoase despre Lyon, i-a facut pe jucatori sa creada ca n-au nici o sansa si asta s-a vazut imediat, cum prindeau mingea o bubuiau de frica sa nu greseasca ...la un moment dat posesia are ceva de genu 78% pt ei...Olaroiu trebuie neaparat sa se controleze si sa le instige o mentalitate de razboinici nu de animale care merg la taiere !

Gaby27.09.2006 19:57

Exact ce va spuneam: Werder l-a facut pe Puyol, pe marele Puyol, sa-si dea autogol si este 1 - 0 pentru WERDER ! Contra cui ? Contra Barcelonei !

Hai, sa nu-mi spuneti ca e off-topic !

andreea_s27.09.2006 20:17
Olaroiu a gresit enorm cu declaratiile alea pompoase despre Lyon, i-a facut pe jucatori sa creada ca n-au nici o sansa si asta s-a vazut imediat, cum prindeau mingea o bubuiau de frica sa nu greseasca ...la un moment dat posesia are ceva de genu 78% pt ei...Olaroiu trebuie neaparat sa se controleze si sa le instige o mentalitate de razboinici nu de animale care merg la taiere !

cam ai dreptate! Dar nu fii suparat, o sa vezi ca incet incet, o sa gandim si noi altfel! Airabdare, au trecut totusi 10 ani...

Rossoblu27.09.2006 20:22

prea multe osanale si respect pt adversari...credeti ca sarbii, turcii, grecii au tot atat de mult respect ca noi?

laca_727.09.2006 20:26

daca nu era Carlos portar de clasa atunci nu le salva pe alea doua suturi date de JUNINHO si TOULALAN asa ca ciocu mic mingea aia a parut usoara dar n-a fost va zic eu

Bogdan4Steaua27.09.2006 20:26
Exact ce va spuneam: Werder l-a facut pe Puyol, pe marele Puyol, sa-si dea autogol si este 1 - 0 pentru WERDER ! Contra cui ? Contra Barcelonei !  

Hai, sa nu-mi spuneti ca e off-topic !

Daca in momentul de fata Lyon ar juca cu Barcelona, as miza pe victoria francezilor. Sunt mai bine organizati in defensiva decat cei de la Barcelona.

Later edit: 1-1.

Gaby27.09.2006 20:37

Werder n-a castigat pentru ca pe final n-au mai sustinut acelasi joc ofensiv.

Este foarte greu de spus daca Lyon ar bate pe Barcelona. Oricum, este important sa nu supralicitam valoarea lui OL doar pentru a nu scoate in evidenta minusurile evidente ale Stelei: lipsurile la: motivatie, ambitie, determinare, curaj.

Ma uitam la Werder cu Barcelona si la maniera nemtilor de a evita faulturile in jumatatea proprie. Ei au taiat fazele periculoase de la centrul terenului, platind pretul in cartonase galbene. In cazul Stelei, jucatorii nostru topaiau pe langa francezi de frica sa nu-i faulteze, pana acestia intrau in careul nostru.

Bogdan4Steaua27.09.2006 20:49

In momentul de fata, datorita accidentarilor, nu putem alinia o linie de mijloc capabila sa tina/recupereze mingea. Este necesara revenirea cat mai rapida a lui Radoi pentru ca vom castiga atat la siguranta cat si la capitolul pase in adancime pentru varfuri. Bostina si Nicolita sunt intr-o eclipsa de forma. Momentan Cristocea pare o solutie viabila in cazul lui Bostina(a nu se intelege ca Bostina trebuie inlaturat de la echipa). Lui Nicolita i-ar prinde bine un meci-doua pe banca(nu in postura de menajat ci pur si simplu in postura de rezerva). Pentru un plus ofensiv l-as inlocui la urmatorul meci cu Oprita.

DanStan27.09.2006 20:50
Olaroiu trebuie neaparat sa se controleze si sa le instige o mentalitate de razboinici nu de animale care merg la taiere !

Mentalitatea nu-i suficienta atunci cand echipa joaca impotriva unei superforte de talia francezilor. Mai e nevoie si de niste calitati ale jucatorilor.

Asa si Gorica ne putea elimina daca erau suficient de razboinici, nu ? Din pacate pentru sloveni valoarea cumulata a jucatorilor lor era net inferioara celei a jucatorilor Stelei.

Nu cred ca Olaroiu a putut detecta prea multe fisuri in jocul francezilor. De-aia era probabil atat de pesimist. Nu prea avea ce solutii-minune sa aplice. Totul depindea de jucatori si - poate - de noroc.

Hmm ... jucam la Lyon in ultima runda. Vor fi probabil calificati la ora aia, plus ca e posibil sa ne privesca de sus si eventual sa bage si ceva rezerve pentru a-si proteja o parte din titulari. Ne-am putea spala cel putin o parte din pacate la meciul ala.

sorin_77727.09.2006 20:57

Trebuie sa fi un visator sa crezi ca Steaua ar fi putut bate Lyon aseara, ori sa nu te pricepi absolut deloc la fotbal. Avem voie insa sa credem ca jocul nostru era altul daca in teren era Radoi sau Iacob, Paraschiv refacut complet sau Cristocea... Dar si asa nu puteam invinge un Lyon mult prea organizat... Nu comparati Werder Bremen - Barcelona cu Steaua - Lyon.

Nu uitati ca Werder Bremen are experienta de anul trecut, experienta care s-a vazut si la jocul cu Chelsea de la Londra.

Daca vreti sa comparati atunci comparati cu Levski-Chelsea... si aici e si frustrarea mea... poate ca un gol dat de noi, asa cum au facut-o bulgarii in penultimul minut de joc, mai indulcea amarul... Am dreptate?

Gaby27.09.2006 21:07

Adica vrei sa spui ca am fost un visator nebun cand am plecat ieri la meci ? Adica toti nebunii care urlau "Forza Steaua" de fapt vizau doar o himera si de fapt habar n-au de fotbal ? Cum era daca inutilul acela de Bostina se ducea mai incolo si-l lasa pe Dica sa bata la inceputul meciului ? Poate inscria... Lyon s-a dezlantuit dupa golul lui Carlos, NU INAINTE.

Steaua este campioana Romaniei si poate sa bata pe oricine ! Mai ales cu suporterii ei in spate ! Mare pacat ca ne limitam ambitiile... Uneori, diferenta dintre vis si realitate sta intr-o clipire de ochi.

DanStan27.09.2006 21:26

Probabil ca depinde de doza de noroc (sau ghinion) necesara. Cu foarte-foarte mult noroc poate marcam primii si ... cine stie ce se putea intampla. Sau poate egalam dintr-o lovitura libera de la 40 de metri. Sau francezii aveau 7 ocazii si le ratau pe toate. Sau altceva de genul asta.

Orice suporter care se respecta se gandeste mai intai la cum ar fi daca echipa ar avea noroc. Din pacate la meciul asta am fost mai degraba ghinionisti. Dar chiar si cu o tona de bafta tot nu-i prea sigur ca am fi reusit sa invingem ...

FanSteaua4Life27.09.2006 21:28

Eu cred ca inainte de vise trebuie sa fim realisti...Puteam bate Lyon-ul aseara doar printr-un joc prost facut de ei, insa s-a vazut ca nu e cazul...

«1678910»