Daca deschideam noi scorul puteam spera la un egal. In momentul in care francezii au deschis scorul treaba s-a clarificat.
Daca deschideam noi scorul puteam spera la un egal. In momentul in care francezii au deschis scorul treaba s-a clarificat.
A fost realist Oli incat sa ajunga si pentru visatorii astia ca mine. Sper doar ca si-a terminat provizia de expresii gen "sezonul asta incercam si noi", "vom juca cu o masina de fotbal" si sa revina la altele mai placute auzului de suporter stelist precum "Steaua vizeaza tot timpul numai victoria" sau "jucam pentru suporterii nostri".
In rest, luati si voi topicul asta de la pagina 1 si vedeti pronosticurile data pana la inceperea meciului, cu tot cu sondajul de opinie. Normal ca dupa 0-3 ti-e greu sa mai recunosti ca sperai si credeai in victorie. E mai simplu sa spui "nu te pricepi la fotbal, visatorule"
no offence ! :wink:
Eu habar n-am de fotbal,dar daca nu intram la pauza cu acel gol...daca nu erau declaratiile acelea ca e masina de fotbal,ca bla bla bla...Mentaliate de invins,nici avea rost sa jucam meciul ca Oli le-a zis ca n-au sanse... sa nu vorbim prostii stiti de ce a castigat in 86 cupa,e simplu pt ca nu le era teama de nimeni,nici macar de Barcelona,sa recunoastem Barca e mai tare ca Lyon
Daca era Radoi,alta era soarta si alta era mentaliatatea...eu nu ii respectam deloc,le ziceam in fata ca ii batem...ce puteau face se enervau si ne dadeau 8-0(de asta le era frica la Oli)
Echipa cred ca e una de tot in europa,doar mentaliatea trebuie lucrata
(Iar Jiji s-a muiat,cica nici in 100 de ani nu ii bateam,dar daca ii intalnea Laca,cred ca le manca si ghetele,iar Duckhadam nu gresea asa de usor)
Ultimul meci va fi in deplasare cu Lyon. In acel moment sunt 100% sigur ca Lyon va avea asigurat locul 1 in grupa si probabil ca vor odihni cel putin 2-3 titulari pentru ca ii va astepta o dubla grea in optimi. Cu multa ambitie si determinare poate vom reusi o surpriza atunci desi ne va fi foarte greu. Sa nu incetam sa speram.
Intr-adevar sa nu ne oprim sa speram pentru ca daca obtinem puncte cu Dinamo Kiev,cu Real sau cu Lyon putem spera la locul 2.FORZA Steaua! steag2
Stiu ca o calificare ar fi ceva extraordinar dar nu credeti ca este mai bine sa obtinem locul 3? Am continua in UEFA, unde avem sanse mai mari sa ajungem in fazele superioare. Si ce mi-ar placea sa-i intalnim pe caini in UEFA si sa-i scoatem.
asta e...e mai buna Lyon ca si noi
..pacat ca am pierdut
..bine ar fi sai batem la ei acasa
![]()
Eu cred ca voi ati vazut alt meci.
Cum te poti gindi sa bati la ei ,cind aseara OL-ul a jucat ,,din glezna'' si a cistigat cu 3-0.
Poate voi n-ati vazut adevarata diferenta de valoare.
Cite suturi pe spatiul portii a avut Steaua?????????
asa si?
..gandesc pozitiv nu vreau sa gandesc negativ ...poate pana atunci intra in spital vreo 3 jucatori de la Lyon si neam rezolvat
...
Chiar daca nu sunt stelist, va inchipuiti cat de mult m-am bucurat
la succesul cu 4-1 la Kiew, si cat mi-a parut rau
la esecul cu Olympique, dar asta este! Sunt mai buni ca noi! Sa vedeti ce-a facut aseara TSKA Sofia acasa cu Chelsea (1-3, 0-3 in min.80). Macar au bagat gol, dar nu-s cu nimic mai presus decat noi! Sa speram ca va fi macar egal cu Real Madrid! Succes!
aia erau levski ![]()
Stiu ca o calificare ar fi ceva extraordinar dar nu credeti ca este mai bine sa obtinem locul 3? Am continua in UEFA, unde avem sanse mai mari sa ajungem in fazele superioare. Si ce mi-ar placea sa-i intalnim pe caini in UEFA si sa-i scoatem.
Adu-ti aminte ce se spune in fotbalul mare: daca nu esti in Liga, nu existi. Calificarea de pe locul 2 din grupa de LC ar face de 10 de ori cat castigarea Cupei UEFA, ca imagine.
aia erau levski![]()
Scuze!!!
Adica vrei sa spui ca am fost un visator nebun cand am plecat ieri la meci ? Adica toti nebunii care urlau "Forza Steaua" de fapt vizau doar o himera si de fapt habar n-au de fotbal...
Nu cand ai plecat la meci ai fost visator nebun, dar daca nici dupa 15 minute de meci nu vedeai adevarul inseamna ca DA erai un visator...
Si totul se rezuma la doar ce s-a intamplat la acest meci si ATAT. Probabil daca se rejoaca meciul Steaua va face mai mult in fata francezilor, oricum cred ca nu va pierde. Reiese si din ce am spus eu:
"Trebuie sa fi un visator sa crezi ca Steaua ar fi putut bate Lyon aseara, [...]"
Vei vedea ca la ei acasa Steaua va juca cu mult mai bine, dar tot va pierde sau daca am avea sanse sa mergem mai departe de pe locul 2 in dauna Realului cu un scor egal, Lyon se va menaja pentru ca una e sa mearga Steaua alaturi de ei mai departe si alta e sa mearga Realul... LOGIC NU?
Ai dreptate. In prima repriza, cand era 0 - 0, ii spuneam vecinului de scaun ca la cum jucam, imposibil sa nu luam gol pana la urma.
Sa stii, sorin_777 ca ai dreptate, dar, parerea mea, Ste nu si-a spus inca ultimul cuvant in Champions League! Si, apropo, cred ca are dreptate Gigi Becali cand spune ca Dinamo nu merita sa ajunga la "Masa bogatilor" pentru ca nu au adus nici macar sarea si piperul, in timp ce Steaua a adus la "masa" toate bunatatile, fripturi, prajituri etc., nu-i asa?
Ce ma deranjeaza pe mine in aceste momente e ca Olaroiu a inceput sa se comporte ca Piturca.Mai ales la vorbe: nu aveam cum, sunt mai buni ca noi, daca faceam asa altul era rezultatul...Plus ca nu pare sa isi dea seama ca are si el un rol in infrangera asta.
@ Un roman adevarat
Dupa parerea mea si cred ca a multora, Dinamo merita sa incerce accederea in CL luptand inca din tururile preliminare... Dar acest lucru nu putem sa il alegem noi decat jucand fotbal de calitate, fotbal care sa ne aduca si noua o serie de cel putin 10 victorii... Si sa stiti ca se poate... Trebuie sa revenim pe primul loc.
Scuzati offtopicul... dar chiar e o chestie care ma roade tare...
Nu e nici acum mare distanta intre Ste cu cel al lui Dinamo, sincer sa fiu.
P.S.: Ste nu s-a facut de ras in UEFA Champions League! Meciul a trecut, urmeaza cel cu "Poli" Iasi in deplasare! Succes! Si chiar daca parasim UEFA Champions League inca din faza grupelor, o facem demn si cu fruntea sus!
Lasa, ultras Steaua ! Se mai intampla si la case mai mari! Fruntea sus! Succes!
Antrenorul echipei RC Lens, Francis Gillot, a declarat cã a preferat sã urmãreascã la televizor meciul Steaua - Olympique Lyon în locul partidei Lille - AC Milan, ambele din Liga Campionilor, pentru a revedea atmosfera de pe stadionul din Bulevardul Ghencea, informeazã site-ul "lensois.com".
"Am preferat sã mã uit la meciul Steaua - Lyon. Chiar am vrut sã revãd atmosfera specialã care m-a impresionat când am jucat acolo în sezonul trecut al Cupei UEFA. Românii au avut o echipã diferitã, le-au lipsit trei-patru jucãtori comparativ cu anul trecut", a spus Gillot.
Magulitoare declaratie.In plus,remarca in privinta jucatorilor lipsa,explica intr-un fel meciul mai putin bun pe care l-a facut Steaua.
Daca ar fi fost Ogararu,Radoi,Iacob,Para sanatos deplin,alta ar fi fost situatia.Si a mai lipsit si Protasov...Asta spune multe.
Virgil, indraznesc si eu cu inca o lipsa. Nu cumva fata de acel meci cu Lens, acuma a lipsit si Gigi ? Nebunul acela, cu razboinicii lui, cu Mihai Viteazu si ursu, cu nebunia de a fi peste toti si toate.
Gigi n-ar fi oferit un euro pentru un egal in Ghencea. George a oferit zece mii.
Dak il aveam pe Oli pe banca la meciul cu valencia,Lens ...la fel se termina ....Oli nu stie sa motiveze jucatorii inaintea unui meci mare ,mai rau baga frica in ei !Jucam acasa si trebuie sa controlam jocu indiferent d adversar :cry: :cry: :cry:
Ce ma deranjeaza pe mine in aceste momente e ca Olaroiu a inceput sa se comporte ca Piturca.Mai ales la vorbe: nu aveam cum, sunt mai buni ca noi, daca faceam asa altul era rezultatul...Plus ca nu pare sa isi dea seama ca are si el un rol in infrangera asta.
Salut, ce ai fi vrut sa spuna presei? Ca suntem mai tari ca Lyon si o sa-i spargem? - s-ar fi umplut de ridicol. Astea sunt declaratii de complezenta, asa cum si francezii au declarat ca ne respecta si ca suntem favoriti. Sunt sigur ca altceva le-a spus Oli in vestiar.
Eu cred ca Oli a gandit bine partida - nimeni nu vrea sa vada ca le-am tinut piept aproape o repriza, si n-au avut cine stie ce ocazii. Poate credeti ca asta e usor impotriva unei echipe ca Lyon. Si cine zice ca Protasov ar fi facut mai mult se inseala - ne-am fi aruncat peste ei si am fi luat-o cu 0-5. Nu vreau sa para o atitudine de loser, dar cred ca singura sansa era sa ne aparam extrem de precis si sa-i lovim pe contraatac. Cam ce am jucat la Kiev, numai ca acolo ne-a iesit absolut totul, iar aici nimic.
Uitati-va la Kiev - a jucat curajos la Real si a luat-o cu 5-1. Da, o sa ziceti, dar au dat un gol si au lasat o impresie frumoasa. Foarte bine, dar au golaveraj slab de tot, care o sa conteze intr-o eventuala lupta pentru locul 3. Sa ne gandim si asa
Atmosfera si coregrafia galeriei la acest meci.
http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/andries/2006/09/28...ca-e-romaneste/
desi de multe ori inalt mascari la adresa gesepistilor, eu zic ca este un articol de bun simt... si care sintetizeaza, in mare, foarte bine situatia lui Carlos. Adevarat, poate ne mai trebuie un portar care sa-l poata inlocui pe Carlos atunci cand este la pamant... Cernea nu se misca neaparat rau, dar parca golurile luate in meciurile in care a mai jucat si el le putea lua si Carlos (chiar daca lui i s-ar fi turnat imediat benzina in cap si i s-ar fi dat foc), pe cand suturile din meciul cu Lyon nu stiu daca le-ar fi scos... Oricum, cred ca trebuie sa ramanem alaturi de baieti orice ar fi. Sa recunoastem ca multi dintre noi ne-am luat cu mainile de cap cand am vazut grupa si am gandit ca va fi extrem de greu sa ocupam chiar si locul trei. Haideti sa nu dam cu pietre acum si sa asteptam deznodamantul. Daca mai luam cel putin 4 puncte din restul meciurilor, mergem sigur in UEFA, ba chiar din jocul rezultatelor ar putea iesi si un loc doi (daca gresesc, mea culpa, dar chiar n-am chef de prea multe calcule acum). Haideti sa-i incurajam pe baieti in continuare ca la meciul cu Lyon (cu cat mai putine aluzii la lebede si maidanezi, pentru ca NU MERITA sa li se auda numele pe Ghencea sau oriunde ar fi Steaua) si sa ne bucuram de fiecare minut de LC ca si cum ar fi ultimul. Nu am vazut delasare, nici macar resemnare... poate doar prea mult respect fata de un adversar care, daca ii zici "sar`na", te mangaie pe crestet si iti da un sut in fund cand te astepti mai putin.
Poate pauza de 2 saptamani le va prinde bine baietilor (care nu vor merge la nationala) si vor reveni in forta. Imi doresc asta din tot sufletul.