Cica si Milan ar fi interesata de Pandev...Dar nu cred ca o sa-i ofere cat Inter...E un jucator destul de bun,mai ales ca pleaca si liber.Nu trebuia Lotito sa-l lase sa plece,dar daca o fi avut pretentii financiare exagerate,atunci asta e...
Cica si Milan ar fi interesata de Pandev...Dar nu cred ca o sa-i ofere cat Inter...E un jucator destul de bun,mai ales ca pleaca si liber.Nu trebuia Lotito sa-l lase sa plece,dar daca o fi avut pretentii financiare exagerate,atunci asta e...
Presa din Italia a anuntat astazi ca Milan s-a retras din cursa pentru achizitionarea lui Goran Pandev. Au ramas in cursa doar Inter, Zenit si Sevilla!
Asta e,il ia Inter si pe asta...
Am inteles ca Jose il vrea pe Baptista. Acum sa vedem pan' la urma cine va ajunge la Inter. Goran sau Julio? Sau amandoi? ![]()
Doar Pandev cred ca o sa ajunga la Inter.
Cica i-ar fi oferit Inter lui Pandev vreo 3 milioane salariu...Mourinho se pare ca-l vrea si pe Baptista...
Goran Pandev le cere scuze fanilor pentru ca pleaca de la Lazio din cauza patronului!
Macedoneanul Goran Pandev se desparte de Lazio din cauza conflictului cu patronul clubului, dar nu-i uita pe fanii laziali.
"Il Messaggero mi-a dat oportunitatea sa imi iau ramas bun de la fanii lui Lazio si de la prietenii mei din Roma, dupa cinci ani petrecuti impreuna. Ultimele luni m-au invatat ce sunt minciuna, ipocrizia si oportunismul speculat la maximum in fotbal. Nu vreau sa folosesc cuvinte dulci si false acum cand plec. O sa fiu onest, asa cum am fost din prima zi la Formello. Am facut si am dat totul pentru Lazio. Am indeplinit toate dorintele patronului, am jucat cu infiltratii in finala Cupei Italiei, stiind ca aventura mea la Lazio se va incheia. Am facut-o entuziasmat pentru ca Lazio devenise casa mea.
Nu tot ce voi spune este placut. Din 2010 voi fi un adversar, care se va bucura alaturi de colegi cu alte tricouri decat cele biancoceleste. Si o sa fiu fericit din nou, la fel cum am fost in primii cinci ani in acest oras care m-a adoptat cand inca eram copil. Nu este usor pentru prietenii si suporterii care m-au incurajat cand ma intalneau pe strada sa ma vada ca adversar.
Acum voi incerca sa fac aceleasi lucruri, dar intr-un tricou nou, in afara Romei. De multe ori in acesti ani m-am gandit sa raman la Lazio pentru totdeauna. Nu a fost posibil, se mai intampla in fotbal. Motivul il stiti. Imi pare rau ca s-a ajuns aici. Nu e frumos, nu e modul meu de a fi. Imi place sa inving fundasii si portarii pe teren, nu sa castig cazuri in tribunale. Ce treaba am eu cu avocatii? Ma bucur ca voi putea sa joc din nou, dar simt gustul amar al unui epilog pe care nu mi-l doream. Nu trebuia sa se termine asa.
La revedere, Roma si Lazio! An nou fericit!"
Articol preluat de pe onlinepariuri.net.
Frumoase cuvintele lui Pandev...
Mai rar jucatori ca Goran! Un adevarat caracter baiatul asta si are tot respectul meu pentru asta!
FORZA LAZIO !!!
Non Mollare Mai !!!
Am inteles ca si Liverpool il vrea pe Pandev ![]()
Parerea mea e ca va ajunge la Inter pan' la urma!
Cum e liber de contract,Pandev isi permite sa nu se grabeasca,sta sa vada cine-i ofera mai mult...Inclin sa cred ca n-ar parasi Italia,Inter fiind cel mai aproape de a-l lua.
La Multi Ani tuturor Lazialilor de pe FCSteaua.Ro! Sper ca 2010 sa fie un an macar la fel de bun precum 2009 pentru toti Lazialii (2 trofee). Daca nu, ma multumesc si cu evitarea retrogradarii! ![]()
Goran Pandev este incepand de astazi jucatorul clubului FC Internazionale. El facand vizita medicala astazi, dupa care a fost prezentat oficial in cadrul unei conferinte de presa.
Multumim Goran pentru tot ce ai facut pentru SS Lazio! ![]()
FORZA LAZIO !!!
Non Mollare Mai !!!
Primul transfer in aceasta iarna, pentru SS Lazio, este imprumutul atacantului Sergio Floccari de la Genoa CFC, pentru 6 luni, cu optiune de cumparare definitiva!
Nu e o mutare rea pentru Lazio...
Sa speram ca asa va fi.
Avem nevoie de inspiratie in atac ca sa urcam in clasament. E jalnic cand te uiti acum in Serie A si o vezi pe Lazio pe prima pozitie care evita retrogradarea! ![]()
Semne bune, anul are ... cel putin pentru Laziali! ![]()
In etapa a 18-a din Serie A (2009/2010), SS Lazio - AS Livorno: 4-1 (0-1). Martin Bergvold ('8) a deschi scorul pentru oaspeti, relativ repede, pe fondul unei neatentii a apararii biancoceleste. Totul avea insa sa fie de partea lazialilor dupa deschiderea de scor. Daca in prima repriza, barele si portarul advers au impiedicat o intoarcere rapida a scorului, in a 2-a repriza, noua achizitie, imprumutatul de la Genoa, Sergio Floccari, a intors rezultatul repede ('48 si '55), Tommaso Rocchi ('72) a marit avantajul gazdelor, printr-o faza splendida (la fel ca si reusitele precedente), profitand si de iesirea hazardata la offside a apararii adverse. In ultimele minute de joc, iar Aleksandar Kolarov ('91) a inscris din penalty si a stabilit scorul final pe tabela, dupa un fault comis de Romano Perticone(Eliminare directa in '89) la Tomasso Rocchi. Astfel, dupa succesul inregistrat cu Genoa, Lazio bifeaza a 4-a victorie din Serie A si da semne bune pentru un reviriment asteptat de toata suflarea laziala.
Stefan Radu a evoluat titular, tot meciul, si a avut o evolutie buna, ca dealtfel, toata echipa biancocelesta. Mai multe despre evolutia fundasului roman puteti citi mai jos:
http://boomsport.prosport.ro/serie-a/stefa...pararii-5282111
Cartonase galbene:
SS Lazio: Fabio Firmani, Cristian Brocchi.
AS Livorno: Davide Marchini, Tomas DanileviÍius.
Cartonas rosu:
AS Livorno: Romano Perticone ('89).
Rezumatul meciului:
http://www.youtube.com/watch?v=EuRNzTa0a3E
FORZA LAZIO !!!
Non Mollare Mai !!!
Inseamna ca cei de la Genoa au atacanti mai buni decat Sergio Floccari din moment ce s-au despartit atat de usor de acest atacant care pur si simplu m-a uimit cat de repede s-a integrat la Lazio. Sper sa aibe aceleasi evolutii bune pentru laziali si in urmatoarele etape, iar Lotito sa activeze optiunea de cumparare definitiva.
Apropo de "integrare", Floccari a facut abia ieri vizita medicala la Roma. ![]()
Totusi,cum am mai zis,cred ca e o mutare inspirata aducerea lui Floccari.Nu mi se pare un jucator slab...Barem sa nu-l pierdeti si pe Kolarov si poate va reveniti.
Sa speram ca nu e doar un "foc de paie". ![]()
Corect,ramane de vazut ce face in continuare Floccari,daca va confirma.
@ Astristul : inteleg ca maine voi lazialii dati de baut?!!!
la multi ani pentru Lazio.
Nu e bine sa zici inainte. Aduce ghinion! ![]()
Scuze,n-a fost asta intentia.O sa va mai zic o data maine!
S.S. LAZIO 1900 - 110 Anni di Storia, 110 Anni di Gloria.
La Squadra che ha portato il calcio a Roma!
Astazi este o zi importanta, poate cea mai importanta dintr-un an pentru orice suporter Lazial.
Astazi este 9 ianuarie, ziua in care acum 110 ani a luat fiinta S.P. Lazio, polisportiva cea mai mare din Europa. Printre numeroasele sectii sportive aflandu-se si clubul de fotbal, S.S. Lazio. Membrii fondatori fiind in primul rand Luigi Bigiarelli urmat de fratele Giacomo si de prietenii Odoacre Aloisi, Arturo Balestrieri, Alceste Grifoni, Giulio Lefevre, Galileo Massa, Alberto Mesones si Enrico Venier. AUGURI GRANDE LAZIO!
Pentru cine este interesat sa citeasca toata istoria primului club de fotbal din capitala Italiei, poate citi varianta in limba engleza aici:
http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_S.S._Lazio
Tot, astazi, dar doar cu 70 de ani in urma, s-a nascut omul care parca i-a fost scris in stele sa fie legat de Lazio si de cele mai mari performante din istoria acestui maret club. Este vorba de Sergio Cragnotti. AUGURI PRESIDE'!
http://www.youtube.com/watch?v=AP4hRSUDyBQ
FORZA LAZIO !!!
Non Mollare Mai !!!