Ce surpriza cu Salzburg astia,sa fie de la faptul ca beau Red Bull ?
Ma gandeam ca n-o sa aiba nici o problema Lazio si Villareal la calificare,doar ordinea in care termina.Pacat de Lazio,chiar sunt intr-o situatie proasta...
Ce surpriza cu Salzburg astia,sa fie de la faptul ca beau Red Bull ?
Ma gandeam ca n-o sa aiba nici o problema Lazio si Villareal la calificare,doar ordinea in care termina.Pacat de Lazio,chiar sunt intr-o situatie proasta...
RB Salzburg si Hapoel TA mi se par surprizele UEL! La Lazio, ma gandesc la ce e mai rau pentru meciul impotriva Milanului! ![]()
Da,clar ca Salzburg si Hapoel Tel-Aviv sunt surprizele Europa League.Cat despre Lazio,mi-e teama sa nu isi revina chiar la meciul cu Milan!!!
Uita-te pe statisticile ultimilor 10 ani (Lazio vs Milan) si o sa vezi ca n-are cum sa-si revina cu Milan. Daca e sa-si "revina" maxim un egal vor scoate!
@ Astristul : ai avut dreptate,nu si-a revenit Lazio cu Milan.V-am batut,dar puteati scoate in final un egal.N-a fost un meci prea stralucit,n-a jucat nici Milan cine stie ce.Asta e,nu fi trist,sper ca meciul urmator sa-l castigati,desi va fi foarte greu la Napoli.
Exact, din pacate!
Dupa 0-2, Milan a redus motoarele, si pe final, cum ai punctat si tu, puteam egala. Oricum, golul nostru a fost noroc chior, Zarate sutand in Thiago Silva! ![]()
In etapa a 12-a din Serie A (2009/2010), SS Lazio - AC Milan: 1-2 (0-2). Au marcat pentru ambele echipe doar milanistii
astfel, pentru Milan a deschis scorul Thiago Silva ('21), iar Alexandre Pato ('35) a dublat avantajul oaspetilor, in timp ce pentru Lazio (!) a marcat tot Thiago Silva ('64), dar in proprie poarta! Dupa inceputul destul de furibund, milanistii au redus turatia motoarelor, permitand lazialior sa echilibreze cat de cat jocul. Astfel ca in repriza a 2-a Lazio reuseste sa reduca din diferenta prin ambitia lui Mauro Zárate si stangacia lui Thiago Silva ('64). Totusi nu pot sa nu remarc faptul ca am avut noroc in multe faze, printre care indirecta din prima repriza si paradele extraordinare ale lui Fernando Muslera de dupa golul de 1-2, la suturile lui Mathieu Flamini si Alexandre Pato, ele limitand proportiile scorului! Stefan Radu a jucat din nou titular tot meciul, facand cuplu de fundasi centrali cu Sebastiano Siviglia. Evolutia sa fiind, din nou, una destul de buna, el primind si un cartonas galben in ultimele minute de joc pentru un fault dur (dar la mingie, dupa parerea mea)!
Cartonase galbene:
SS Lazio: Ștefan Radu, Mauro Zárate.
AC Milan: Alessandro Nesta, Filippo Inzaghi.
Rezumatul meciului:
http://www.youtube.com/watch?v=aYsMSfwoEYI
FORZA LAZIO !!!
Non Mollare Mai !!!
@Astristul
Vezi ca meciul de azi dintre Lazio si Milan conteaza pentru etapa a 12-a din Serie A.
Iar despre meci, n-am prea multe de zis. Un meci slab prestat de ambele formatii. Diferenta a fost facuta de jucatorii mai valorosi ai Milanului. Sper doar sa nu retrogradam.
Multumesc pentru atentionare. Am corectat! ![]()
E loc de mai bine si sper sa nu retrogradam! Deja mi-e dor de Delio ... cu el pe banca, cel putin un DERBY am castigat, iar la cum se misca lucrurile in momentul asta .... nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie in acel moment!
Eu iti multumesc pentru cronicile si rezumatele meciurilor lui Lazio din campionat, cupa si cupe europene. Faci o treaba excelenta! ![]()
Cu placere!
O fac din pasiune pentru LAZIO! ![]()
In etapa a 13-a din Serie A (2009/2010), SSC Napoli - SS Lazio: 0-0. Intr-un meci destul de disputat, cu multe faze de poarta, Lazio reuseste sa reziste la Napoli si obtine un punct, destul de nesperat inaintea inceperii partidei. Lazialii au aratat ca stiu sa lupte si ca pot face mai mult. Deocamdata au obtinut doar un egal, dar e loc de mai bine, dar mai avem nevoie si de noroc pe viitor pentru o ascensiune in clasamentul din Serie A. Stefan Radu a jucat titular tot meciul si a fost unul dintre cei mai buni jucatori biancocelesti impreuna cu Cristian Brocchi si Mauro Zárate. In acest moment, Lazio este la egalitate de puncte cu Bologna, Atalanta si Livorno. Ultima, pe prima pozitie retrogradabila!
Cartonase galbene:
SSC Napoli: Paolo Cannavaro, Michele Pazienza.
SS Lazio: Guglielmo Stendardo, Stefano Mauri, Mauro Zárate, Julio Ricardo Cruz.
Rezumatul meciului:
http://www.youtube.com/watch?v=irjdkrTwjHM
FORZA LAZIO !!!
Non Mollare Mai !!!
Amice tu chiar iubesti echipa asta ! Vad ca pui mult suflet si pentru tine SS LAZIO este o pasiune adevarat,un drog ce sa mai !
Totusi nu pot sa cred ca ai pune mai presus de daruirea pentru cele 2 culori ros`albastre orice altceva legat de clubul italian !?!
Te respect prietene si`ti doresc mult succes ! Bafta si Lazialilor in campionat ca au mare nevoie ! ![]()
Rezultat bun pentru Lazio,obtinut pe un teren "greu",e echipa destul de tare Napoli.
Amice tu chiar iubesti echipa asta ! Vad ca pui mult suflet si pentru tine SS LAZIO este o pasiune adevarat,un drog ce sa mai !Totusi nu pot sa cred ca ai pune mai presus de daruirea pentru cele 2 culori ros`albastre orice altceva legat de clubul italian !?!
Te respect prietene si`ti doresc mult succes ! Bafta si Lazialilor in campionat ca au mare nevoie !
Unde am spus eu asa ceva? Iubesc Lazio cam in aceeasi masura precum iubesc Steaua! ![]()
Totusi, in momentul de fata, nu spun ca mi-e greu sa tin cu Steaua, pentru ca am tinut dintotdeauna si voi tine in continuare, dar mi-e greu sa-mi doresc sa invinga in vreun meci pentru ca victoriile il intepenesc pe cioban ca patron al echipei, si nu-mi doresc asta!
Numai bine!
In etapa a 14-a din Serie A (2009/2010), SS Lazio - Bologna FC: 0-0. Inca o dezamagire pentru suporterii biancocelesti. Lazio a terminat la egalitate cu ros-albastrii de la Bologna, dar jocul fiind foarte anost si lipsit total de idei. In afara de unele mici sclipiri jocul fiind mort in multe momente. Dupa acest rezultat putem spune ca am luat un punct, si nu ca am pierdut doua, pentru ca ocaziile mai mari le-au avut cei de la Bologna, iar Lazio n-a aratat mai nimic, in afara de o incredibila neputinta. Aceeasi neputinta care o arata de la ultima victorie, cu Chievo, in etapa a 2-a, in deplasare. Lazio se afla in acest moment pe locul 15 in Serie A, cu 13 puncte, la doar 1 punct de primul loc retrogradabil. Etapa viitoare urmeaza DERBY-ul, jucat in "deplasare", iar Lazio, in acest moment, la ce joc "etaleaza", nu poate decat sa inspire teama in sufletul oricarui suporter biancocelest pentru disputa de saptamana viitoare! Totusi, sper sa-si adune fortele pana duminica viitoare si fiecare jucator sa arate ca nu poarta acel tricou bleu de pomana!
Stefan Radu a jucat titular tot meciul, iar evolutia sa fiind in nota echipei, adica medie! Se pare, insa, ca presa din Italia nu este de aceeasi parere cu mine:
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/int...-cu-bologna.htm
Cartonase galbene:
SS Lazio: Ștefan Radu, Guglielmo Stendardo, Francelino Matuzalém,Pasquale Foggia.
Bologna FC: Nicola Mingazzini, Roberto Guana, Daniel Osvaldo.
Rezumatul meciului:
FORZA LAZIO !!!
Non Mollare Mai !!!
Rea de tot situatia lui Lazio,nici pe Bologna sa nu-i bata acasa...Totusi,la derby alta va fi mobilizarea,nu se stie niciodata in astfel de meciuri,nu poti sa zici ca cineva e favorit.Poate isi revine chiar atunci Lazio...
Mare ar fi minunea! ![]()
Spalam rusinea ultimelor rezultate negative in Derby della Capitale. ![]()
O melodie frumoasa pe care am descoperit-o acum 3 ani, dupa acel SS LAZIO - as riomma: 3-0 (10 decembrie 2006)!
E tutti insieme je ne famo 3! ![]()
FORZA LAZIO !!!
Non Mollare Mai !!!
In al 5-lea meci din Grupa G (UEL), disputat pe Red Bull Arena din Salzburg, Red Bull Salzburg - SS Lazio: 2-1 (0-0). Au inscris Rabiu Afolabi ('52) si Somen Tchoyi ('78) respectiv Pasquale Foggia ('58) pentru laziali. Astfel, intr-un meci arbitrat de romanul Alexandru Tudor, Lazio isi ia ramas bun de la primavara UEL, cu o etapa mai devreme, precum Steaua. Asta si din cauza faptului ca Villarreal CF a invins in seara asta Levski Sofia in deplasare si si-a asigurat calificarea mai departe. Pana la Derby della Capitale nu mai sunt multe zile, in schimb problemele la Lazio se inmultesc pe zi ce trece.
Stefan Radu a fost titular, evolutia sa nefiind convingatoare, astfel ca el a fost schimbat ('57) cu Tommaso Rocchi.
Cartonase galbene:
RB Salzburg: Nikola PokrivaÍ.
SS Lazio: Fernando Muslera, Mobido Diakité, Eliseu Pereira, Mauro Zárate.
FORZA LAZIO !!!
Non Mollare Mai !!!
Chiar credeam la inceputul competitiei ca o sa ajunga Lazio cel putin in sferturi...Incredibili Salzburg astia...Ce l-a intors in careu la golul doi Tchoyi pe Cribari parca...Nu mai stia de el!
Mda. Prima data cand am vazut faza am crezut ca e Stefan Radu ala. ![]()
RB Salzburg e surpriza acestei grupe si mai mult decat atat, si acum ma mir de cum au putut aia de la Maccabi Haifa sa-i elimine din cursa pentru grupele UCL! ![]()
Inca o veste proasta pentru fanii Laziali in perspectiva derby-ului de maine seara: Stefan Radu este accidentat si nu va putea fi recuperat pana la ora meciului! ![]()
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/int...ciul-anului.htm
Eu cred ca nu-i asa proasta vestea asta... ![]()