FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SS LAZIO Roma

«12345620»
Astristul01.09.2009 21:34

Astazi a fost trimisa la UEFA lista jucatorilor care sunt eligibili pentru grupele UEL. Din ea lipsesc Christian Ledesma, Goran Pandev (ambii cu probleme contractuale) si Simone Inzaghi (accidentat), care a fost inlocuit cu Stephen Makinwa. In aceasta lista si-au facut "loc" si 4 jucatori din propria pepiniera: Iannarilli, Sevieri, Perpetuini si Sciamanna.

Lista completa:

Baronio, Bizzarri, Brocchi, Cruz, Cribari, Dabo, Diakite, Foggia, Matuzalem, Makinwa, Iannarilli, Kolarov, Lichtsteiner, Mauri, Meghni, Muslera, Eliseu, Perpetuini, Radu, Rocchi, Sevieri, Sciamanna, Scaloni, Siviglia, Zarate.

Astristul12.09.2009 22:26

In etapa a 3-a din Serie A (2009/2010), SS Lazio - Juventus FC: 0-2 (0-0). Au marcat Martín Cáceres ('72) si David Trézéguet ('93). Astfel echipa biancocelesta pierde primul Derby stagional, nemeritat dupa cum s-a desfasurat partida. Marile ocazii apartinandu-le biancocelestilor care au avut in fata un portar magistral in persoana lui "Gigi" Buffon. Stefan Radu a fost rezerva.

Cartonase galbene:

Juventus FC: Cáceres, Legrottaglie, Felipe Melo, Amauri

Rezumatul partidei:

http://www.youtube.com/watch?v=lSa6Vmnz1aQ

FORZA LAZIO !!!

Non Mollare Mai !!!

Marius12.09.2009 22:39

I-am rupt pe micuti... pacat de Diego, sa speram ca nu e grav

Astristul13.09.2009 17:59

Mai degraba ne-ati furat! :rolleyes: Golul lui Mauri a fost valabil, iar Lazio a dominat partida! ;)

KERATOCONUS13.09.2009 19:48

Pacat! :( Lazio merita cel putin un egal.

PS: Juventus este echipa cea mai avantajata de arbitri din campionatul Italiei!  :cursing:

Astristul14.09.2009 09:15

Unele lucruri nu se schimba niciodata, cu sau fara Moggi prin preajma ....

anti gigi14.09.2009 09:47

uitati va atenti la reluari si vedeti ce face cruz,arbitrul fluiera iar apoi se da gol......ca o concluzie:lazio a jucat destul de bine iar juve mediocru si datorita individualitatilor a castigat.....echipele mari vor fi intotdeauna ajutate de arbitri

laur_2314.09.2009 10:41
Unele lucruri nu se schimba niciodata, cu sau fara Moggi prin preajma ....

Forza Lazio!

am urmarit meciul cu mare interes, chiar daca transmisia p net, a celor de la digi, in comparatie cu, de ex., eurosport2, lasa mult de dorit...

lazio a prins o zi slaba, nici cruz nu s a integrat, s a vazut lipsa lui zarate, a lui ledesma de asemenea.era bun un meci egal, insa pe viitor situatia se poate imbunatati

Astristul14.09.2009 12:45

Sa speram. Echipa e pe un drum bun si daca Pandev si Ledesma nu s-ar incapatana atat sa nu semneze prelungirea contractului am fi si mai buni, zic eu ....

FORZA LAZIO !!!

Non Mollare Mai !!!

laur_2314.09.2009 15:21
Sa speram. Echipa e pe un drum bun si daca Pandev si Ledesma nu s-ar incapatana atat sa nu semneze prelungirea contractului am fi si mai buni, zic eu ....

FORZA LAZIO !!!

Non Mollare Mai !!!

bineinteles!

si absentele lui tomaso rocchi si goran pandev s au vazut foarte mult...2 atacanti care au tinut echipa ''in spate'' in ultimii ani!

in legatura cu ledesma, eu stiam ca s a transferat, nu stiu exact unde, dar mi se pare ca l am observat in cadrul altei echipe, acum cateva zile...nu stiu in schimb care este situatia lui zarate.

orice s ar intampla... forza lazio!!!...echipa cu cea mai frumoasa galerie din europa!

laziali per sempre :)

KERATOCONUS14.09.2009 16:17

La meciul cu Juventus, s-a vazut clar absenta lui Rocchi. De fapt, fara acesta, atacul lazialilor e ca si inexistent. Mie nu-mi place deloc de Julio Ricardo Cruz. Zici ca-i Ciocoiu din ultima perioada petrecuta la Steaua. Mai bine ramanea la Inter, ii statea bine pe banca de rezerve. Remarcatii mei din meciul cu alb-negrii: Baronio si Kolarov. Cred ca Lotito abia asteapta urmatoarea perioada de mercato, pentru a-l vinde pe sarb. "Petarda" echipei: Eliseu. Unde naiba l-or fi gasit si p-asta, :blink: sau mai bine zis, cine si-a dat acceptul pentru a-l transfera la Lazio?  :ce_oameni:

Ca sa mai uitam putin de infrangerea suferita in fata blatistilor din Torino, propun sa ascultam ceva frumos http://www.youtube.com/watch?v=tkvaqT9SbRs :wub:

DelPiero1014.09.2009 20:31
La meciul cu Juventus, s-a vazut clar absenta lui Rocchi. De fapt, fara acesta, atacul lazialilor e ca si inexistent. Mie nu-mi place deloc de Julio Ricardo Cruz. Zici ca-i Ciocoiu din ultima perioada petrecuta la Steaua. Mai bine ramanea la Inter, ii statea bine pe banca de rezerve. Remarcatii mei din meciul cu alb-negrii: Baronio si Kolarov. Cred ca Lotito abia asteapta urmatoarea perioada de mercato, pentru a-l vinde pe sarb. "Petarda" echipei: Eliseu. Unde naiba l-or fi gasit si p-asta, :blink: sau mai bine zis, cine si-a dat acceptul pentru a-l transfera la Lazio?  :ce_oameni:

Ca sa mai uitam putin de infrangerea suferita in fata blatistilor din Torino, propun sa ascultam ceva frumos http://www.youtube.com/watch?v=tkvaqT9SbRs :wub:

Blatistii,blatisti,dar unde va prinde, va si fute. :hump:

Marius14.09.2009 20:34
PS: Juventus este echipa cea mai avantajata de arbitri din campionatul Italiei! :cursing:

hai ma, fii serios... de 3 ani e Inter Show in Serie A :)

KERATOCONUS15.09.2009 00:07

@DelPiero10

Pe gazon invingeti voi...in peluze/tribune va f***m noi!  :thumbup:

@Marius

E posibil ca in 10-15 ani sa va ajunga din urma...la capitolul: furaciuni cu arbitri.

Daniel-Ionut15.09.2009 14:00

Nu va dau nicio sansa cu Internazionale!

anti gigi15.09.2009 16:29
@DelPiero10

Pe gazon invingeti voi...in peluze/tribune va f***m noi!  :thumbup:

@Marius

E posibil ca in 10-15 ani sa va ajunga din urma...la capitolul: furaciuni cu arbitri.

ca unul care am vazut meciul si urmaresc fenomenu pot spune ca lazialii nu s au remarcat cu nimic,de fapt galeria lor e in cadere de cateva sezone datorita lipsei de rezultate arestarii liderilor de la irr.,fabrizio,yuri,toffolo.desfintarii brigazilor viking si banda noantri.............in dep[lasari sunt foarte putini,zilele de glorie au apus......de partea cealalta doar 2 brigazi de luat in seama:drughi si viking pt o tifoserie medie ,iar in afara de ultrasi cetatenii juventini nu prea incurajeaza echipa,de remarcat numarul lor mare la acest meci cam15.000

Astristul15.09.2009 17:54
La meciul cu Juventus, s-a vazut clar absenta lui Rocchi. De fapt, fara acesta, atacul lazialilor e ca si inexistent. Mie nu-mi place deloc de Julio Ricardo Cruz. Zici ca-i Ciocoiu din ultima perioada petrecuta la Steaua. Mai bine ramanea la Inter, ii statea bine pe banca de rezerve. Remarcatii mei din meciul cu alb-negrii: Baronio si Kolarov. Cred ca Lotito abia asteapta urmatoarea perioada de mercato, pentru a-l vinde pe sarb. "Petarda" echipei: Eliseu. Unde naiba l-or fi gasit si p-asta, :blink: sau mai bine zis, cine si-a dat acceptul pentru a-l transfera la Lazio? :ce_oameni:

Cruz e mai batranel asa. Sa vedem sezonul asta ce poate. :) Cat despre Kolarov, la cum s-a purtat cu Ledesma si Pandev (care se pare ca se va muta la Inter in ianuarie), mi-e frica sa nu-l scapam si pe el si pe Muslera la parametrii .... zero.

Eliseu e un fel de Banel. Alearga mult dar ineficient. Profilul de atlet-fotbalist. Aia de la Malaga nu mai puteau de fericire cand au auzit ca scapa de el. :| Nu stiu cine isi da acceptul pentru transferuri (posibil Tare), dar mercato-ul din vara asta a fost printre cele mai slabe din ultimele sezoane.

KERATOCONUS15.09.2009 18:23

@anti Gigi

Eu nu m-am referit in special la meciul de sambata, ci de-a lungul intalnirilor dintre cele doua tifoserii. Poate sunt subiectiv, insa ultrasii laziali sunt peste cei juventini, mai ales la capitolul coregrafii si pirotehnie. Intr-adevar, biancocelestii nu mai sunt ce-au fost odata, dar asta se intampla si din cauza legilor "anti violenta" aparute in ultima perioada in fotbalul italian. 

PS: Hai sa nu exageram, n-au fost 15.000 de juventini...maxim 7-8 mii.

Astristul18.09.2009 10:10

In primul meci din grupa G pentru Lazio, disputat pe Stadio Olimpico di Roma, SS Lazio - Red Bull Salzburg: 1-2 (0-0). Au marcat Pasquale Foggia ('59) pentru laziali, respectiv Franz Schiemer ('82) si Marc Janko ('93) pentru austrieci. Un rezultat destul de surprinzator si norocos pentru austrieci, ei marcand dupa doua greseli grave in apararea laziala, golul victoriei fiind marcat in ultimul minut de joc. Stefan Radu a fost titular si a jucat tot meciul. In celalalt meci al grupei G, Villarreal CF - Levski Sofia: 1-0.

Cartonase galbene:

SS Lazio: Mauro Zárate, Julio Ricardo Cruz, Stefano Mauri.

Red Bull Salzburg: Christian Schwegler, Franz Schiemer.

Golurile partidei:

http://www.youtube.com/watch?v=AxktPEVkdE8

FORZA LAZIO !!!

Non Mollare Mai !!!

Astristul20.09.2009 18:41

In etapa a 4-a din Serie A (2009/2010), Calcio Catania - SS Lazio: 1-1 (1-0). Au marcat Jorge Andrés Martínez ('72) pentru gazde, respectiv Julio Ricardo Cruz ('57) pentru Laziali. Un punct obtinut greu, pe un teren dificil, care este multumitor, dupa seria de 2 infrangeri consecutive din ultima saptamana. Stefan Radu a fost rezerva.

Cartonase galbene:

Calcio Catania: Nicolás Spolli, Matías Silvestre, Ciro Capuano

Rezumatul partidei:

http://www.youtube.com/watch?v=_5E8AIw0fZU

FORZA LAZIO !!!

Non Mollare Mai !!!

Astristul25.09.2009 00:36

In etapa a 5-a din Serie A (2009/2010), SS Lazio - Parma FC: 1-2 (1-2). A 2-a infrangere pe teren propriu pentru Laziali, dupa un joc destul de modest facut de trupa lui Ballardini. Parma a deschis scorul prin Valeri Bojinov ('21), in timp ce Roberto Baronio era cazut pe teren la faza golului, parmegianii nestiind ce inseamna cuvantul fair-play la aceasta faza. Lazio a egalat dintr-un penalty inexistent prin Mauro Zárate ('42). 3 minute mai tarziu, parmegianii obtin si ei un penalty (corect acordat), Aleksandar Kolarov primind 2 galbene in aceeasi faza, primul pentru faultul de la penalty iar al 2-lea pentru injurii aduse arbitrului. Nicola Amoruso transforma lovitura de la 11m si stabileste nu doar scorul pauzei ci si scorul final. In a 2-a repriza, ostilitatile s-au purtat la mijlocul terenului cu slabe sanse pentru Lazio de egalare. Stefan Radu a fost rezerva. Avand in vedere ca Aleksandar Kolarov va fi suspendat etapa viitoare, el are sansa sa fie titular impotriva echipei lui Dorin Goian si Walter Zenga US Palermo, duminica, de la ora 16:00. La cum a jucat in meciul cu as riomma, e greu de crezut ca Dorin Goian sa fie pe teren la acest meci.

Cartonase galbene:

SS Lazio: Ousmane Dabo, Stefano Mauri, Pasquale Foggia, Aleksandar Kolarov (x2).

Cartonas rosu:

Aleksandar Kolarov ('45)

Rezumatul meciului:

http://www.youtube.com/watch?v=nVTWGWi_w_U

FORZA LAZIO !!!

Non Mollare Mai !!!

Astristul27.09.2009 18:45

In etapa a 6-a din Serie A (2009/2010), SS Lazio - US Palermo: 1-1 (0-0). Au marcat Edinson Cavani ('76) pentru Palermo, iar Mauro Zárate ('85) a egalat pentru Lazio. Un egal nemeritat de Palermo dupa cum s-a desfasurat meciul. Lazio a avut mult ghinion in a-si concretiza numeroasele actiuni de atac spre poarta celor de la Palermo, dar Salvatore Sirigu, portarul de rezerva, inlocuitorul lui Rubinho - portarul titular eliminat miercuri in meciul cu as riomma, a facut minuni si a impiedicat formatia Laziala sa castige categoric acest meci. Stefan Radu a jucat titular tot meciul, in timp ce Dorin Goian a fost rezerva si n-a evoluat niciun minut.

Cartonase galbene:

SS Lazio: Emílson Cribari, Ousmane Dabo, Mauro Zárate.

US Palermo: Cesare Bovo, Fábio Simplício, Levan Mchedlidze.

Rezumatul meciului:

http://www.youtube.com/watch?v=WlFEFsFj8nQ

FORZA LAZIO !!!

Non Mollare Mai !!!

Astristul28.09.2009 10:02

Stefan Radu a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei Lazio in meciul cu Palermo!

Stirea completa:

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/int...-cu-palermo.htm

Astristul01.10.2009 21:23

In al 2-lea meci din Grupa G (UEL), disputat la Sofia, pe stadionul Georgi Asparuhov, Levski Sofia - SS Lazio: 0-4 (0-2). Au marcat Matuzalém ('23), Mauro Zárate ('45+2), Mourad Meghni ('68), iar Tommaso Rocchi ('74) a inchis tabela. Un rezultat excelent, si destul de surprinzator, avand in vedere rezultatele recente (inclusiv din prima etapa UEL) ale lazialilor. Astfel, Lazio ramane in cursa pentru calificare si ne da sperante tuturor ca jocul destul de bun practicat in ultima vreme poate aduce si rezultate favorabile. Asta daca, bineinteles, norocul va fi de partea noastra. :)

Stefan Radu a jucat foarte bine (titular tot meciul) si si-a continuat evolutia buna din meciul cu Palermo.

In celalalt meci al grupei G, o surpriza, Red Bull Salzburg - Villarreal CF: 2-0.

Clasamentul Grupei G:

1. Red Bull Salzburg 2 2 0 0 4-1 6

2. SS Lazio 2 1 0 1 5-2 3

3. Villarreal CF 2 1 0 1 1-2 3

4. Levski Sofia 2 0 0 2 0-5 0

Cartonase galbene:

Levski Sofia: Chakib Benzoukane, Cédric Bardon.

SS Lazio: Stephan Lichtsteiner.

Rezumatul meciului:

http://www.youtube.com/watch?v=SH9wqnhuomc

FORZA LAZIO !!!

Non Mollare Mai !!!

Astristul04.10.2009 15:48

In etapa a 7-a din Serie A (2009/2010), AC Fiorentina - SS Lazio: 0-0. Un joc de nivel mediu, cu ocazii mai multe pentru formatia viola. Lazialii bazandu-se in acest meci exclusiv pe defensiva si contraatacuri rapide. Adrian Mutu a inceput meciul ca titular si a fost schimbat ('65) cu Alberto Gilardino. Stefan Radu (titular tot meciul) isi continua evolutiile excelente din ultimele meciuri. Astazi reusind sa o salveze pe Lazio de la infrangere, scotand mingia de pe linia portii ('79), ca ultim aparator. Faza este discutabila deoarece fanii Fiorentinei au crezut ca mingia a depasit linia portii.

Mai multe despre acest meci:

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/int...la-florenta.htm

Cartonase galbene:

SS Lazio: Emílson Cribari, Simone del Nero, Matuzalém

Rezumatul meciului:

http://www.youtube.com/watch?v=x0h9neZxHAk

http://boomsport.prosport.ro/serie-a/video...zio-0-0-4959661

FORZA LAZIO !!!

Non Mollare Mai !!!

«12345620»