Au mai fost discutii despre LAZIO....am scris si atunci.....am fost mare sustinator al lor....probabil....si acum imi mai tresare inima...dar nu se poate compara cu Steaua!Am avut ocazia sa fiu prin Italia si..am fost dezamagit sa vad ca,lazialii urasc si est-eoropenii,si din tigani nu ne scot.....In ROMA,lazialii sunt mai putini ca gialorosii,dar la fel de organizati...nu stiu care sunt cei mai ciumegi de prin peninsula....oricum eu uras cocosatii(juventinii)..si milanistii.....din multe alte aspecte,asemuite cu dinamocainii...nu intru in detalii(cunoscatorii stiu..).Ca tifoserii..raman in inima mea...vechea garda...TORINO,GENOA,VERONA....iar ca varf de dreapta ATALANTA....per undeva si rai de pe la BRESCIA si FIORENTINA...insa..milanistii si juventinii...n-o sa-i inghit niciodata!...hm..iar despre Napoli.....mai nimic....degeaba atmosfera!mai bine mai putin dar de calitate....plus ca.....ei sunt asimilati prin Italia,ca fiind de speta cea mai joasa...sudisti saraci....mizerabili....si cu miros specific oltenesc.....imi surade chipul cand vad ca-i mai prind baietii de prin Roma si-i cam ard....(cum a fost in primavara asta,in cupa,la Napoli-ROMA).....incidente de traditie...drept urmare....la returul de pe Olimpico....nu au fost prezenti,din motive oficiale,la recomandarea federatie...ma rog.....Juve,Milan,Napoli...la fel de antipatici.....Totusi,desi tin cu Lazio,mai nou,brigazile gialorosi domina capitala,si ceva din deplasari.Spre exemplu,citeam un comunicat al federatie italiene,cu privire la un raport detaliat al incidentelor pe sezonul trecut,si Romanistii erau de departe pe locul intai la "scontri"..si la amenzi...iar cele mai multe apareau in deplasari...unde se vede cu adevarat cat de 'competitiv' esti......in rest.....FORZA Steaua,VINCI PER NOI![/b]