FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SS LAZIO Roma

«123420»
lucvald-190208.09.2006 09:07

Au mai fost discutii despre LAZIO....am scris si atunci.....am fost mare sustinator al lor....probabil....si acum imi mai tresare inima...dar nu se poate compara cu Steaua!Am avut ocazia sa fiu prin Italia si..am fost dezamagit sa vad ca,lazialii urasc si est-eoropenii,si din tigani nu ne scot.....In ROMA,lazialii sunt mai putini ca gialorosii,dar la fel de organizati...nu stiu care sunt cei mai ciumegi de prin peninsula....oricum eu uras cocosatii(juventinii)..si milanistii.....din multe alte aspecte,asemuite cu dinamocainii...nu intru in detalii(cunoscatorii stiu..).Ca tifoserii..raman in inima mea...vechea garda...TORINO,GENOA,VERONA....iar ca varf de dreapta ATALANTA....per undeva si rai de pe la BRESCIA si FIORENTINA...insa..milanistii si juventinii...n-o sa-i inghit niciodata!...hm..iar despre Napoli.....mai nimic....degeaba atmosfera!mai bine mai putin dar de calitate....plus ca.....ei sunt asimilati prin Italia,ca fiind de speta cea mai joasa...sudisti saraci....mizerabili....si cu miros specific oltenesc.....imi surade chipul cand vad ca-i mai prind baietii de prin Roma si-i cam ard....(cum a fost in primavara asta,in cupa,la Napoli-ROMA).....incidente de traditie...drept urmare....la returul de pe Olimpico....nu au fost prezenti,din motive oficiale,la recomandarea federatie...ma rog.....Juve,Milan,Napoli...la fel de antipatici.....Totusi,desi tin cu Lazio,mai nou,brigazile gialorosi domina capitala,si ceva din deplasari.Spre exemplu,citeam un comunicat al federatie italiene,cu privire la un raport detaliat al incidentelor pe sezonul trecut,si Romanistii erau de departe pe locul intai la "scontri"..si la amenzi...iar cele mai multe apareau in deplasari...unde se vede cu adevarat cat de 'competitiv' esti......in rest.....FORZA Steaua,VINCI PER NOI![/b]

MadFroG08.09.2006 09:09

Gone..tu al cui suporter te consideri in primul rand? al Stelei sau al milanului ?

Semnatura ta ma deranjeaza,ce chestie,eesti pe forumul Stelei si ai la semnatura o incurajare pentru Milan . :evil: 8O

lucvald-190208.09.2006 09:13

Pe 5.09...au fost incidente intre romanisti si juventini...stie cineva mai multe detalii?!....ca pe tifonet.it...nu prea m-au lamurit.....si scuze anticipat ca m-am deturnat euforic de la ideea topicului.....

AcMilan1408.09.2006 10:00

ne aflam pe acest site deoarece suntem suporteri ai Stelei, intram pe acest topic pentru ca tinem cu echipe din it si ne place fotbalul de acolo.

lucvald-1902 respect cea ce spui si ca nu suporti Milan si juve.Asta este dar nu compara milanul cu Dinamo!!!! Am vazut imagini si inregistrari cu tifosoneriile care isi sustin echipele prin diviziile inferioare.Respect lor! dar Milan cred ca are ceea mai frumoasa galerie din it. Lazio... imi place faptul ca sunt rasisti in rest ce sa zic despre ei, este pe departe cea mai dura galerie din it si implicata in batai. Totusi Milanul spre deosebire de celalalte se aseamana cu Steaua prin, ECHIPA MARE!!!!GALERIE TARE!!!!! ... FORZZA Steaua!!!!

DeLaRyu08.09.2006 11:17

AcMilan14........De unde pana unde e FDL primul grup ultras din Italia?...

Vad ca vb de ultrasii Laziali ca sunt rasisti......ia spune ce preferintza politica are BRN?

P.S Ultrasii Laziali sunt Nazisti!!!!!!!

gone10.09.2006 04:10
Gone..tu al cui suporter te consideri in primul rand? al Stelei sau al milanului ?  

Semnatura ta ma deranjeaza,ce chestie,eesti pe forumul Stelei si ai la semnatura o incurajare pentru Milan . :evil:  8O

Normal ca Steaua. Dar prefer cantecul original si nu copia noastra. :D (Apropo, daca nu stiai, peste 50% din cantecele noastre sunt copiate de la Milan).

@DeLaRyu, FDL a fost infiintat in 1968 si a fost primul grup ultras adevarat din Italia.

oricum eu uras cocosatii(juventinii)..si milanistii.....din multe alte aspecte,asemuite cu dinamocainii...nu intru in detalii(cunoscatorii stiu..)

E bine ca Lazio nu a fost implicata in nici un scandal. :lol: Iar Milan seamana mai degraba cu Steaua. Sunt cei care tin steagul Italiei sus in Europa. :wink:

IRR-8710.09.2006 06:24

Ciao,

Ce pot spune doar ca vb din auzite!

Sunt lazial de peste 10 ani..cei mai vechi din galeria Stelei ma cunosc ca'nebunu ala cu Lazio..tatuat cu Irr..etc..

Lazio este, a fost, si va fi model pt majoritatea galeriilor din Europa..multe 'au luat exemplu'IRRIDUCIBILI 87!!porto,real,Dinamo,si chiar noi..etc!

Voi stiti ca Lazio are sediu,cu membrii cotizanti(peste 10mii),avocat,radio propiu,4 sefi de galerie egali..si zeci de sefi de grupulete toate formand cel mai adevarat grup Ultra' din lume IRR!!este viata lor...LAZIO ESTE UN STIL DE VIATA!

adevarat sunt rasisti,nu toti,rai ..urasc ciorile,tiganii,americanii,COMUNISTII!EU AM FOST SCUIPAT PE STEAGUL Romaniei cand am fost acolo la un meci!LE DAU DREPTATE..SA AJUNGA UN TIGAN SAU UN NEGRU CA SE TRAGE DIN ROMULUS SI REMUS..UITATI-VA IN FRANTA..negri negri!

in rest ..au Lazio in vene!si mancati ...cand se zice de rioma!roma copiaza,,au copiat coregrafiile lui IRR.IRR le-aU FACUT COREGRAFIE IN TOATA PELUZA roma Merda..90 min!!iar in IRR MEDIA DE VArsta 27 ani!la roma 22,inter 25,Steaua 19..doar ganditi-va..mentalitate!!nu zic de Milan ,genoa..dar cetateni multi..apar doar la derby!

SI da rioma are mai multi suporteri!dar 25 %din cetateni de la meciuri sunt romani ca e Chivu,indieni si toti imigranti..cand joaca Lazio NEMA NEGRI!!AU 15MAG ALE IRR..NU cum are roma ale clubului!etc.

cu cine e infratita roma?cu napoli,si...

Lazio..cu real m,porto,tska sofia,partizan belgrad..etc!sunt multe de spus...dar doar atat conteaza!

LAZIO&Steaua...NO 1!!

FORZA Steaua

MadFroG11.09.2006 10:38

Semnatura ta ma deranjeaza,ce chestie,eesti pe forumul Stelei si ai la semnatura o incurajare pentru Milan . :evil:  8O

Normal ca Steaua. Dar prefer cantecul original si nu copia noastra. :D (Apropo, daca nu stiai, peste 50% din cantecele noastre sunt copiate de la Milan).

In cazul asta devin si eu suporter al lui Milan,ca prea avem multe in comun :D

Forzza Milan! :P

greco04.12.2006 17:22

Amuzant... inteleg sa apreciezi o peluza din alta tara, dar unii de aici dau impresia ca tin in primul rand cu o echipa din strainatate, si din aceasta cauza si-ar dori sa implementeze si in Romania ce vad ei pe-acolo...

Nu cred ca are rost sa comparati Steaua cu echipele voastre preferate din Italia din punct de vedere al suporterilor... stelistii sunt ca juventinii: cei mai multi si cei mai putin fanatici. Sa va dau un exemplu: la noi, la tribuna I, daca vine cineva cu tricou cu Rapid va fi mai mult luat in ras, amenintat, etc. In Giulesti, daca te prezinti cu un tricou cu Steaua nu ai cum sa iesi intreg, si asta pentru ca cei de acolo tin cu tiganii din tata in fiu, sunt burtosi formati prin ligile inferioare, pentru care clubul este, intr-adevar in mod de viata.

Nici dpv. al orientarii politice nu are rost sa comparam Lazio cu Steaua, din moment ce la noi nu exista rasism in adevaratul sens al cuvantului. De cate ori ati vazut sa ia cineva atitudine in privinta tiganilor din propria sa peluza. S-a revoltat cineva cand au venit Petre Marin si Nicolita la Steaua ? Exista doar acest rasism indreptat impotriva Rapidului, din motive mai mult istorice (ei sunt numiti "tigani" inca din anii 40, dar in ultimii ani au inceput sa se mai albeasca).

In orice caz, cu putine exceptii, in Romania nu exista suporteri "adevarati", in sensul pe care l-ar avea aceasta caracterizare prin alte parti. Uitati-va la Timisoara: au renuntat imediat la adevarata echipa pentru Poli AEK, pentru performanta, in loc sa mearga la meci in diviziile B, C. Oltenii umpleau "Centralul" la meciurile Craiovei Maxima si umplu si acum stadionul la meciurile cu Steaua si Dinamo, dar sunt o mana de oameni la meciurile cu echipele mici. Cainii nu vin la stadion nici dupa 13 victorii consecutive... de-abia de-abia se aduna cand e intrarea libera. La Farul ati vazut cati oameni erau pe vremuri, v-ati uitat la ultimul lor meci de acasa ? Cati erau ?

Chiar si la tigani a inceput sa se intample lucrul asta... Ei care erau prezenti pe vremuri de mult apuse si cand echipa juca prost, incep sa puna tot mai mult pret pe rezultate. La ultimul meci, sufla vantul pe la tribuna lor a doua. Daca ar retrograda din nou, ma intreb cati ar mai ramane cu ei. Despre restul echipelor de provincie nu stiu daca are rost sa vorbim... se misca ceva pe la UTA dar si acolo doar din punct de vedere al modei cu ultraseria, cam la fel la Vaslui, Iasi, etc... dar nimic serios.

Si, ca sa revenim la Steaua, raman la parerea mea cum ca suporterii ei sunt printre cei mai putini fanatici. Sa nu uitam ca noi am fost obisnuiti in ultimii ani (avand in vedere ca majoritatea dintre noi sunt tineri) cu performanta, si ca locul 3 ni se pare un dezastru. Ar fi destui cativa ani slabi de tot (sub locul 6-7) ca sa se goleasca aproape de tot stadionul... Nu mai faceti comparatii fortate cu Lazio, Napoli, Millwall sau mai stiu eu cine. Din punct de vedere al suporterilor, suntem ca Juventus, Manchester, etc. Trist, dar adevarat.

sergiu_titan21.01.2007 16:59

Vad si lazio Milan la victoriei daca ma duc.? prind aia klub sport?

lucvald-190224.01.2007 14:42

Calitatea peluzelor din Romania este indoielnica...doar la derby-uri se mai umple stadioanele..sau ..uneori la meciurile din cupele europene....de deplasari..ce sa mai zic....posibil sa fie vorba de aspectele sociale(motivele legate de job,scoala,sau incultura..si cel mai probabil..de starea materiala)!!!..si e adevarat ce ne sugereaza subtil Greco : suntem cam domestici...iar violenta e de fapt un teribilism la noi...sper vom evolua ca peluza..si sper ..ca ne vom avea leaderi de peluze(nord si sud)..care sa arate a ultrasi adevarati..si sa aiba si mentalitatea adecvata!

Respect GRECO pt cruzimea munctului pe "i" !

puyol24.01.2007 17:18

care imi spune si mie ce inseamna Rometta? are legatura cu orasul Roma... asta stiu sigur. nu stiu insa cu ce echipa...

IPR18.04.2007 15:10
Din punct de vedere al suporterilor, suntem ca Juventus, Manchester, etc. Trist, dar adevarat.

deocamdata

Astristul22.04.2007 12:54

Steaua e un fel de Juventus din Italia. Eu tin cu LAZIO de pe vremea lui Cragnotti. Mi-a ramas in inima si asa am sa raman pana mor. Am insa o parere de rau ca nu gasesc nicaieri tricouri cu LAZIO dar cu riomma gasesti peste tot ca joaca Chivu acolo. :( Sper sa pot gasi asa ceva in viitor. Cand am fost in Peluza Nord, am observat multi stelisti cu fulare si tricouri cu LAZIO. Asta chiar m-a facut sa ma simt mandru ca sunt multi stelisti care tin si cu Lazio!

FORZA Steaua !!! fularsteaua2

FORZA LAZIO !!! sprecl2

puyol22.04.2007 13:20

''riomma'' wow, si in italia exista teribilisme gen ''crapid'', ''Dinamo'', ''dinam0'', ''Rapid'' ?

naspa treaba... ma asteptam la mai mult de la ei.

Astristul22.04.2007 13:24

da riomma, bILAN, traditionalisme :P . Cum sa te astepti la altceva de la ei cand sunt la fel ca noi. De fapt noi ne tragem din ei. :) Sunt un pic mai dezvoltati decat noi....vreo 10-15 ani in fata. :lol:

Astristul28.05.2007 22:00

LAZIO a terminat sezonul recent incheiat pe pozitia a 3-a in Serie A TIM. Este cel mai bun sezon al lui LAZIO de la castigarea Cupei Italiei in sezonul 2003/2004 cu Roberto Mancini pe banca tehnica. Mii de multumiri antrenorului Delio Rossi, presedintelui Claudio Lotito si nu in ultimul rand tuturor celor care fac parte din aceasta minunata familie bianco-celesta.

FORZA LAZIO, GRANDE LAZIO !!!

GRAZIE RAGAZZI PER TUTTO !!!

shinya29.06.2007 21:57

....salut!! nush dc se uita cineva p'aici...dar totusi postez...as dori sa imi iau cateva materiae cu IRR...a facut cineva de prin ro comanda pe net de la ei de pe site???

stiti cumva cum se procedeaza..poate ma ajuta si pe mine cineva...sal!!

Astristul29.06.2007 22:30

Salut! Uita-te si tu pe site-ul asta:

http://www.irriducibili.com/catalogo/prima.html

Si iti alegi ce vrei.

Bafta!

FORZA LAZIO !!!

i-m BaD...02.08.2007 23:49

LG Amsterdam:Lazio Roma-Arsenal Londra 1:2 (pandev 40'/Bendtner 18', Eduardo 55')

i-m BaD...05.08.2007 12:39

LG Amsterdam:Lazio Roma-Atletico Madrid 1:3 (Mauri 67'/Braulio 39' ,Garcia 66' ,Reyes 69')

04.08.2007

ro_steaua08.08.2007 07:36

Fabrizio Toffolo, conducatorul cele mai temute factiuni a galeriei lui Lazio, Irriducibili, a fost impuscat de trei ori in picior. Ultrasul italian a fost chemat din locuinta proprie de doi indivizi imbracati in carabinieri, care in momentul intrevederii l-au impuscat. In acest moment, tifosul se afla in arest la domiciliu, motivele fiind inca necunoscute.

articol aparut in fanatik pe data de 06-08-2007

forza lazio

steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

i-m BaD...08.08.2007 21:08

amical:Lazio Roma-Panathinaikos Atena 2:1 (Pandev 24' 77' ,N'Doye 30')

08.08.2007

Azzido14.08.2007 23:51

Trei fani dinamoviști rãniți la Roma

2007-08-14 21:50:00

Trei suporteri români au fost rãniți la Roma, în timpul ciocnirilor cu fanii italieni, înainte de meci, în afara stadionului. Doi dintre aceștia au fost loviți cu un cuțit în spate și la picioare, iar al treilea are o contuzie la cap.

La încãlzirea echipei Dinamo, fanii laziali au scandat sloganuri rasiste - "Þiganilor, plecați!".

---

oameni deosebiti astia de la Lazio, da-le-as foc sa le dau si lor si la tot stadionul lor.

A se traduce, suporterii lui Lazio nu va doresc pe voi astia din Ro, deci treziti-va la realitate !

**alex**17.08.2007 10:38

Imnul lui Lazio cantat la derby-ul cu Roma :

«123420»