Crezi tu? Pai in seria asta de meciuri proaste, care tine de ceva timp (din pacate), Stefan Radu a fost printre singurii Laziali care au fost laudati de presa din Italia in aproape fiecare meci. Oricum vedem maine ce va fi! ![]()
Crezi tu? Pai in seria asta de meciuri proaste, care tine de ceva timp (din pacate), Stefan Radu a fost printre singurii Laziali care au fost laudati de presa din Italia in aproape fiecare meci. Oricum vedem maine ce va fi! ![]()
Ok,poate asa e,incercam sa fac o gluma,iar sa fiu sincer,mie nu prea imi place de Radu Stefan...Atunci,sper sa nu joace Cribari,ca dupa prestatia cu Salzburg...Succes maine cu Roma... ![]()
Nu numai Cribari pare debusolat in echipa aia ...
Multumesc pentru urari!
Sper sa invingem! ![]()
Link pentru urmarirea meciului LIVE:
http://boomsport.prosport.ro/live-stream1/
FORZA LAZIO !!!
Non Mollare Mai !!!
A.M.R. 2 ore pana la Derby della Capitale!
Forza Lazio!
PS: Si eu vad meciul tot pe site-ul celor de la boomsport. ![]()
In etapa a 15-a din Serie A (2009/2010), AS Roma - SS Lazio: 1-0 (0-0). Singurul gol al partidei a fost marcat de catre Marco Cassetti ('79). Daca inainte de inceperea DERBY-ului, Roma era favorita certa, prin prisma formei de moment si a rezultatelor acumulate, pe parcursul jocului lucrurile acestea n-au mai contat iar Lazio s-a prezentat in acest meci destul de onorabil, aratand ca poate sa se concentreze la miza unui asemea meci, asteptat de ambele tabere la fiecare jumatate de an. Meciul a fost strans, pe contre, dar cu putine ocazii clare de ambele parti. A castigat echipa mai norocoasa si care a stiut sa-si conserve cu grija, rezultatul obtinut in ultimul sfert de ora al meciului.
Stefan Radu se pare ca a fost recuperat pana la ora meciului, el antrenandu-se normal inca de ieri, astfel ca stirea despre accidentarea lui aparuta in presa din Romania ieri, a fost destul de "expirata".
El a jucat titular tot meciul si s-a descurcat destul de bine in fata atacantilor romani. Mai multe despre evolutia lui Stefan Radu puteti citi mai jos:
http://boomsport.prosport.ro/serie-a/presa...u-totti-5159334
Cartonase galbene:
AS Roma: Jérémy Ménez, Philippe Mexès, David Pizarro (x2).
SS Lazio: Guglielmo Stendardo, Roberto Baronio, Stefano Mauri.
Cartonas rosu:
AS Roma: David Pizarro ('88).
Rezumatul meciului:
http://boomsport.prosport.ro/serie-a/presa...u-totti-5159334
FORZA LAZIO !!!
Non Mollare Mai !!!
A fost un derby plictisitor pe gazon, tacticizat la maxim de antrenorii celor doua formatii si intrerupt excesiv de arbitrul italian. Daca inscria Lazio la acea faza creata de Zarate, cu siguranta Roma nu mai egala, parerea mea. S-ar fi aplicat zicala noastra: cine marcheaza primul castiga.
E incredibil cat de individualist este acest Mauro Zarate. Daca in continuare va avea aceeasi atitudine, nu va ajunge niciodata mare fotbalist.
PS: In schimb, mi-a placut mult atmosfera din peluze/tribune. Acele petarde(de fapt bombe)
au facut deliciul telespectatorilor amatori de astfel de obiecte pirotehnice. ![]()
Imi pare rau baieti,pacat ca ati pierdut derby-ul...Cu o victorie,putea Lazio sa iasa din criza...Meciul a fost destul de slab,cu putine ocazii,mai echitabil era un egal pana la urma...Atmosfera,ca de obicei,la inaltime...
Asta e. N-avem ce-i face. Sunt de acord cu KERATOCONUS, daca inscriam la faza aceea, puteam scoate cel putin un egal, daca nu chiar toate cele 3 puncte puse in joc.
Zarate m-a dezamagit. Acum mi-am dat si eu seama de ce suntem unde suntem, pentru ca el e prea individualist. In prima repriza scapase Lazio pe contraatac, cu el la mingie pe centru, 2 colegi au venit prin invaluire sa-l sustina pe AMBELE benzi, liberi complet, si el a preferat sa se incurce in dribling-uri inutile pana a pierdut mingia. Acolo putea fi o ocazie buna de a marca, dar cum el vroia sa arate cat de mare "campion" e ... a iesit ce a iesit. La faza amintita mai sus, s-a complicat iarasi, sutand spre poarta cand nu mai avea alta solutie, desi cand a primit mingia putea fructifica ocazia avuta! ![]()
PS: Ce comentator total paralel cu fotbalul a fost ieri pe boomsport. Ca sa dau doar un exemplu, cand s-a oprit meciul din cauza petardelor, ala zicea ca e din cauza nocturnei, ca a sesizat si el bla bla bla, cand de fapt asa sunt amplasate reflectoarele pe Stadio Olimpico, dar na, amatorism total intre prichindeii astia care-si spun comentatori de fotbal! ![]()
Evolutiile foarte bune ale lui Stefan Radu la Lazio se pare ca nu au trecut neobservate (cum se intampla cu Razvan Lucescu) de catre marile cluburi. Astfel se pare ca cel mai mare club din Germania, Bayern Munchen este interesata de serviciile fundasului Lazial.
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...radu-Stefan.htm
Lazio - Genoa 1-0 ! In sfarsit,victorie pentru laziali.
Lazio - Genoa 1-0 ! In sfarsit,victorie pentru laziali.
In sfarsit, o victorie dupa mult timp de seceta biancocelesta. Chiar nu-mi vine sa cred ca am batut pe Genoa. Se pare ca prostestele impotriva lui Lotito si-au facut efectul in randul fotbalistilor.
In etapa a 16-a din Serie A (2009/2010), SS Lazio - Genoa CFC: 1-0 (1-0). Unicul gol al partidei a fost inscris de sarbul Aleksandar Kolarov ('39) printr-o ambitie personala la o mingie care parea relativ pierduta. Astfel dupa succesul din etapa a 2-a, Lazio a reusit IN SFARSIT sa castige un meci in Serie A. Si nu doar atat, dar si jocul a fost net superior fata de evolutiile anterioare! Jucatorul meciului fiind, indiscutabil Aleksandar Kolarov, care pe langa golul aducator de 3 puncte a mai avut inca 3 ocazii foarte bune de majorare a scorului. Pe final Genoa, desi era in inferioritate numerica (Salvatore Bocchetti fiind eliminat in minutul 66 din postura de ultim aparator), putea egala, dar abnegatia portarului Fernando Muslera a pastrat poarta lazialilor inchisa pana la finalul meciului. Dupa acest meci, singura veste proasta este ca in perspectiva meciului cu FC Internazionale de saptamana viitoare, Mauro Zárate, care astazi a primit un (alt) cartonas galben, nu va putea evolua, fiind suspendat. Meciul se va disputa duminica de la ora 21:45, ora Romaniei!
Stefan Radu a fost titular si a jucat tot meciul. Evolutia sa fiind, ca de obicei, una destul de buna! Mai multe despre evolutia lui Stefan Radu puteti citi aici:
http://boomtv.prosport.ro/serie-a/video-St...noa-1-0-5176983
Cartonase galbene:
SS Lazio: Sebastiano Siviglia, Mauro Zárate, Tommaso Rocchi.
Genoa CFC: Giuseppe Biava, Emiliano Moretti, Omar Milanetto, Ivan JuriÇ, Domenico Criscito, Giuseppe Sculli.
Cartonas rosu:
Genoa CFC: Salvatore Bocchetti ('66).
Rezumatul partidei:
FORZA LAZIO !!!
Non Mollare Mai !!!
Astristule,victorie Lazio dupa atat timp si gol Kolarov.Cred ca vei dormi bine la noapte !!! ![]()
Dupa mult timp, da. Astazi chiar a fost o zi buna! ![]()
PS: Am uitat sa precizez lucrul asta.
Ca fapt divers, golul marcat ieri de Aleksandar Kolarov este golul cu numarul 3000 in meciurile din
Serie A, ale echipei SS Lazio! ![]()
Dupa ce joi a pierdut pe teren propriu, in ultimul meci din grupa Europa League in fata descultilor de la Levski(0 - 1), Lazio a pierdut si astazi in deplasarea de la Milano, in fata liderului Seriei A, Inter, cu unu la zero. Din pacate, am vazut acelasi joc slab prestat de biancocelesti. De mentionat ca Lazio a avut un penalty neacordat in prima repriza. Se pare ca Inter vrea sa ii depaseasca la furaciuni cu arbitri pe Juventus Torino. ![]()
Ce bine era sa fi scos Lazio barem un egal la Inter...
Sezonul asta pare unul dintre cele mai slabe dupa mult timp pentru Lazio. ![]()
Imi cer scuze pentru ca n-am facut cronicile pentru meciurile din UEL si Serie A din aceasta saptamana, dar am avut probleme cu conexiunea de internet.
Cu Lazio ne revedem pe 6 ianuarie 2010 cand va juca acasa in compania formatiei AS Livorno.
Pana atunci vreau sa urez tuturor fanilor ros-albastrii simpatizanti ai acestei echipe si al fotbalului italian/international un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si fie ca noul an sa va aduca tot ce va doriti! ![]()
Sarbatori Fericite !!!
FORZA LAZIO !!!
Non Mollare Mai !!!
Mai e si returul.Poate isi mai revine Lazio.Cine stie....
Sarbatori fericite si tie,tot ce iti doresti in noul an!
Sezonul asta pare unul dintre cele mai slabe dupa mult timp pentru Lazio.![]()
Lazio este tot mai slaba de prin 2000 si ceva... cand a vandut niste jucatori buni.
Zarate nu mai joaca?
Zarate nu mai joaca?
Joaca,dar nu prea bine...
Problema e ca, Zarate joaca mai mult pentru el si mai putin pentru echipa. E un fel de Ionut Lutu, adica un fotbalist mult prea individualist.
Lazio este tot mai slaba de prin 2000 si ceva... cand a vandut niste jucatori buni.
S-au intamplat multe din 2000 si pana acuma ... Daca e s-o luam asa, Lazio putea sa nu mai fie in ziua de azi daca nu o lua Lotito, cu tot cu datoriile produse de managementul precar al lui Sergio Cragnotti. S-au platit in anii 90 niste sume incredibile la vremea aia pe niste jucatori foarte buni. Am facut ce face Real Madrid acum. Singura diferenta este ca Realul si-a permis, isi permite, si sunt sigur ca isi va permite in continuare sa arunce cu bani multi pe jucatori, dar Lazio a facut la vremea aia o mare greseala. Per total, cu greseli, dar si cu decizii inteligente, Lazio a reusit sa-si imbogateasca vitrina cu trofee incepand cu venirea lui Cragnotti si pana la Lotito din ziua de astazi. Dar daca asta a fost pretul pe care a trebuit sa-l platim ca sa facem eventul in anul centenarului, atunci, cu siguranta, nu regret NIMIC! ![]()
@ Maye: De cand a plecat Delio Rossi de la carma echipei, Mauro Zarate a devenit un jucator mediocru si individualist. Delio stia sa-l foloseasca. Zarate din momentul asta imi aduce aminte de acelasi jucator cand juca la Birmingham City, unde n-a rupt gura targului si a fost vandut in Qatar, de unde a ajuns la Lazio.
Pandev si'a reziliat contractul cu Lazio, si se pare ca este foarte aproape de Internazionale.
Da, asa este. Se pare ca Inter nu este singura echipa interesata de Goran. Zenit Sankt Petersburg a intrat si ea pe fir.
Cat despre Pandev, a spus-o si omul, el a vrut sa-si prelungeasca contractul. Lotito insa n-a fost de acord cu pretentiile sale financiare. ![]()