FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SS LAZIO Roma

«1151617181920»
Astristul01.12.2010 21:46

Parerea mea e ca ar trebui sa ramana la Lazio pana va castiga UCL. :D

In alta ordine de idei, ucigasul lui Gabriele Sandri a fost condamnat, in apel, la 9 ani de inchisoare. Mai multe detalii aici:

http://bit.ly/gQr043

laur_2303.12.2010 20:49

Lazio, Grande Lazio! :)

red&blue_boy03.12.2010 21:50

Superba victorie ! Mai ales ca e cu Inter! :)

Astristul03.12.2010 21:52

Dupa o asteptare de 7 ani, Lazio a invins echipa FC Internazionale, in Serie A, cu scorul de 3-1. Pentru laziali au inscris Biava (gol norocos, cu ajutorul lui Cambiasso), Zarate si Hernanes (lovitura libera executata perfect pe coltul portarului), iar pentru interisti, a inscris fostul Lazial, Goran Pandev, si el inscriind norocos dupa mai multe blocaje ale lazialilor depasite de ambitia sa. Astfel Lazio egaleaza momentan in fruntea clasamentului, celalalta echipa din Milano. :)

La oaspeti a intrat in minutul 54 si Denis Alibec. Evolutia sa fiind una destul de buna pentru un tanar jucator care bifeaza abia a 2-a prezenta in Seriei A, din postura de rezerva.

15laziointer31.png

Analiza evolutiei jucatorilor: http://www.lalaziosiamonoi.it/?action=read...idnotizia=16046

FORZA LAZIO !!!

Non Mollare Mai !!!

Superba victorie ! Mai ales ca e cu Inter! :)

Ai avut dreptate. Suntem mai buni decat Chievo ... momentan. :P

red&blue_boy03.12.2010 22:17
Ai avut dreptate. Suntem mai buni decat Chievo ... momentan. :P

Pai vezi,ce iti spuneam! :) M-ati bucurat in seara asta!

Cu tot cu absentele celor de la Inter,e o victorie mare pentru Lazio si se pare ca sezonul asta bun nu e o intamplare.

Astristul04.12.2010 08:16

O veste proasta! Duminica viitoare, in nocturna, Lazio se va deplasa la Torino pentru a juca in compania Juventus-ului. Aseara Stefan Radu a incasat cartonasul galben care-l suspenda pentru acest meci. O pierdere grea, dupa parerea mea. Sper ca Garrido sa-si faca treaba in acel meci si sa reusim un rezultat bun!

Totusi, etapa viitoare este in pericol sa nu se dispute din cauza posibilei greve a fotbalistilor.

FORZA LAZIO !!!

laur_2304.12.2010 08:17

In sfarsit, am vizionat un meci live in acest sezon in care Lazio a invins.

Preferam ca victoriile sa vina in disputele cu Milan si Roma, formatii pe care le detest, nu le suport, in special pe cea de-a doua.

Aseara, Lazio a castigat impotriva echipei ce detine atat coroana Europei, cat si pe cea a Italiei.O victorie frumoasa.Obtinuta intr o maniera ce ne da sperante pentru viitor.

Etapa urmatoare va juca la Juve, o echipa ce mi place.Insa, sper ca Lazio sa continue trend-ul ascendent si sa invinga, sa se mentina acolo, in frunte.

Lazio, Grande Lazio! :)

laur_2304.12.2010 08:38

E bine si mai tarziu decat niciodata...apropos de cazul ucigasului lui Gabriele.Si meciul de aseara ne a adus aminte ca acest episod s a intamplat inaintea unei partide de la Milano, impotriva interistilor.

Am omis sa spun de comentatorii de aseara, ce au facut referire la acea finala de Cupa UEFA, dintre Inter si Lazio, '97-'98.Daca atunci, intr adevar, Lazio a fost doar finalista, in anul imediat urmator ea a castigat Cupa Cupelor, impotriva celor de la Mallorca.Insa, ne am obisnuit.Cu acesti jalnici comentatori...

blindica04.12.2010 10:47

Felicitari pentru victoria cu Internazionale ! Oricum,in turul acesta,Inter este ciuca batailor.

Urmeaza meciul de Cupa,o sa fie amanat?

Wed 08/12/10 LCU CFR Cluj 21 : 45 AS Roma

Thu 09/12/10 CUP AS Roma - Lazio

red&blue_boy04.12.2010 14:56
O veste proasta! Duminica viitoare, in nocturna, Lazio se va deplasa la Torino pentru a juca in compania Juventus-ului. Aseara Stefan Radu a incasat cartonasul galben care-l suspenda pentru acest meci. O pierdere grea, dupa parerea mea. Sper ca Garrido sa-si faca treaba in acel meci si sa reusim un rezultat bun!

Nu pierdeti nici cu Juventus!

ultras_laziale06.12.2010 10:17
Nu pierdeti nici cu Juventus!

Sigur nu pierdem , o dam la egal !Juve nu joaca prea stralucit acasa , in deplasare ce le mai iese jocul.Noi am castigat , ei au castigat , rezulta un EGAL , asta daca nu cumva Zarate are de gand altceva ! :naughty:

St. Radu trebuie sa se opereze , altfel risca...sa-si incheie cariera mult prea devreme si ar fi mare pacat.

red&blue_boy06.12.2010 20:26

Pacat de accidentarea lui Radu,tocmai intr-un moment fast...

Astristul06.12.2010 21:09
Felicitari pentru victoria cu Internazionale ! Oricum,in turul acesta,Inter este ciuca batailor.

Urmeaza meciul de Cupa,o sa fie amanat?

Wed 08/12/10 LCU CFR Cluj 21 : 45 AS Roma

Thu 09/12/10 CUP AS Roma - Lazio

Multumim! :) Tocmai am invins Campioana Europei! Daca nu ma insel, de la victoria aia din Supercupa Europei n-am mai reusit asa "performanta". Se vede ca a plecat "Mou" de acolo.

Meciul de Cupa cred ca se va amana. Oricum datele alea se schimba pentru echipele care joaca in Europa. Daca nu jucam in saptamanile viitoare in Cupa, ca e si greva aia, probabil pe la inceputul lui 2011 vor pune meciul.

Radu se va opera la menisc si va reveni pe teren abia in prima etapa din 2011. :(

Site-ul La Lazio Siamo Noi anunta faptul ca Radu va semna prelungirea pana in 2015, va primi 1.5 milioane de euro/sezon si va avea o clauza de reziliere de 20 de milioane de euro. Asta este o veste buna, dar mai intai sa-l vad ca semneaza actele! :)

Astristul12.12.2010 21:49

Lazio, fara Stefan Radu in teren, suspendat, a cedat in ultimul minut de joc, la Torino, impotriva celor de la Juventus. Un rezultat pe cat de nemeritat pe atat de frustrant. Golul victoriei venind de pe partea lui Cavanda (inlocuitorul romanului). Duminica viitoare, de la ora 13:30 (ora Romaniei) Lazio va juca pe Stadio Olimpico impotriva celor de la Udinese.

16juventuslazio21.png

FORZA LAZIO !!!

Non Mollare Mai !!!

red&blue_boy13.12.2010 05:46

Pacat c-a pierdut in minutele de prelungire Lazio,cam nemeritat...

Si Cavanda,si Muslera au gresit la golul lui Krasic...A fost mai mult autogol,din mana lui Muslera a intrat mingea in poarta...

Astristul13.12.2010 08:59

Muslera n-a prea avut ce sa faca la faza aia.

Analiza evolutiei jucatorilor: http://www.lalaziosiamonoi.it/?action=read...idnotizia=16215

Astristul19.12.2010 13:28

Lazio invinge Udinese dupa un meci dramatic (si frumos), Handanovic scotand cam tot ce se putea scoate, si reuseste sa se apropie la 3 puncte de liderul Milan, oferind astfel suporterilor laziali niste sarbatori cu adevarat fericite.

PS: Ca fapt divers, Lazio si Steaua au pierdut meciurile din ultima saptamana (Juventus si Napoli) cu niste goluri primite in prelungirile meciului.

17lazioudinese32.png

FORZA LAZIO !!!

Non Mollare Mai !!!

red&blue_boy19.12.2010 14:13

Lupta pentru titlu e deschisa!

Sa vedem in retur ce va fi!Sper sa ramana asa clasamentul! :)

Astristul20.12.2010 11:42

Retur? Pai mai sunt 2 etape din tur. Lupta ramane deschisa. Vedem ce va fi. :)

Analiza evolutiei jucatorilor: http://www.lalaziosiamonoi.it/?action=read...idnotizia=16315

red&blue_boy20.12.2010 12:14

Da,asa e,mai sunt doua etape.Eram eu mai nerabdator!Vream sa spun ce va fi dupa sarbatori,la anul,dupa perioada de transferuri,din obisnuinta am zis retur,ca altadata se termina turul de regula in decembrie... :P

Astristul30.12.2010 11:36

Radu Stefan vrea sa ramana la Lazio!

Fundasul roman Radu Stefan si-a exprimat dorinta de a ramane in continuare la echipa Lazio Roma in pofida numeroaselor oferte pe care le are.

"Nu stiu cat de adevarate sunt aceste zvonuri si cat de interesate sunt toate aceste echipe de mine, dar eu sper sa-mi reinnoiesc contractul si sa raman la Lazio in continuare", a spus Radu Stefan pentru sport.ro

Contractul fundasului lazial expira in iunie 2012 si cele doua parti au avut deja o prima runda de negocieri in luna octombrie, urmand ca la inceputul anului urmator sa se puna din nou la masa tratativelor.

Presedintele Claudio Lotito a declarat pentru presa italiana ca Radu Stefan nu este de vanzare, desi de semnatura romanului s-au interesat echipe precum Cheslea, Barcelona, Napoli, Juventus sau Manchester City.

Sursa: OnlineSport

Multumesc Fane. Asta vroiam sa aud din partea ta. Sper sa ti-l prelungesti pana la urma si ramai mult timp la noi. La Multi Ani de Sfantul Stefan (cu intarziere)! :D

Sarbatori fericite tuturor si sa avem parte de un 2011 mult mai bun decat a fost acest an!

FORZA LAZIO !!!

Non Mollare Mai !!!

red&blue_boy30.12.2010 11:44

Cum am mai zis,ar fi frumos si chiar indicat sa mai ramana Radu Stefan la Lazio.Aici s-a impus,joaca bine si cred ca o sa-i prelungeasca contractul.

La multi ani!

p.s. mie mi-a stricat putin sarbatorile Leonardo! :)

Astristul04.01.2011 17:32

In primul rand La Multi Ani.

In al 2-lea rand, omu' (Leonardo) s-a dus sa munceasca. Cu timpul o sa treaca! ;)

Iar in al 3-lea rand, nesimtitii astia de impresari ai lui Stefan Radu, stiti bine de ce clan fecaliot vorbesc, nu vor sa accepte o oferta de 2 milioane de euro/sezon, pe 5 ani pentru innoirea contractului fundasului stanga roman. Treaba lui. Eu zic sa accepte oferta clubului si sa nu se lase prostit de fecalioti, pentru ca, vorba aia, nemultumitului i se ia darul, in cazul asta vorbim despre oferta de innoire a contractului. Un transfer la o echipa puternica nu-i garanteaza succesul, cel putin nu imediat, in timp ce aici "ruleaza" la parametrii optimi!

Astristul06.01.2011 17:33

In etapa a 18-a din Serie A, prima in acest nou an, 2011, Lazio a remizat alb pe Luigi Ferraris in fata celor de la Genoa. Un meci echilibrat cu sanse pentru ambele echipe de a se desprinde in castigatoare. Sa speram ca duminica, de ziua noastra, vom avea mai mult noroc si vom invinge Lecce. Stefan Radu a fost integralist si a jucat bine, urcand de cateva ori in atacul formatiei biancoceleste.

18genoalazio00.png

Analiza evolutiei jucatorilor: http://www.lalaziosiamonoi.it/?action=read...idnotizia=16590

FORZA LAZIO !!!

Non Mollare Mai !!!

red&blue_boy06.01.2011 18:17

Un rezultat bun,sper intr-o remiza si pe seara! :)

«1151617181920»