La cum a inceput sezonul, da, se pare ca si-i merita. Baiatul are stofa de fotbalist de clasa. Vedem daca isi va mentine forma buna in continuare.
Interesanta situatia in partea laziala.Stadionul a fost in primul meci cu 12500 platitori,40.000 in al 2 lea si 30000 in al 3 lea,nu? (la meciurile de acasa)
O factiune mai dura incurajeaza,indeamna oamenii sa nu vina la stadion in lupta contra presedintelui,nu?
Lotito parca il cheama. Clubul s-a redresat miraculos in vara si,momentan,se bucura de raul lui AS Roma,care a inceput si sezonul trecut defectuos.
Parca am mai vazut scenariul acesta pe undeva 
Afluenta nu e asa de mare din cauza protestului suporterilor fata de proiectul "Tesera del tifoso". Oricum, lumea vine pentru ca Lazio joaca bine si e acolo "sus"! 
Frumos videoclipul, Astristule! Acela cu Aquila.Inceputul acesta bun de sezon imi reaminteste de echipa fabuloasa de acum 10-11 ani(perioada in care lazialii erau obisnuiti ai primului loc in Serie A).Si de clipele acelea, din finalul sezonului 1999-2000, cu acea ultima etapa de infarct.Si inca eram sub impresia acelei imense dezamagiri, din urma cu o luna, a meciului din groapa.Echipa actuala nu cred sa se mentina prea mult in aceasta postura.Singurul meci pe care l am vizionat live a fost cel cu Milan.Din pacate, nu au reusit sa invinga, insa avand in vedere ca au egalat in ultimele zece minute, a fost buna si remiza.Poate ca in acest an vor ocupa un loc fruntas, fara sa se mai zbata in coada clasamentului.Si, bineinteles, e o bucurie sa vezi cum AS Roma e acolo unde e!
Echipa asta cu siguranta nu se poate compara cu cea din era Cragnotti, dar poate face o figura buna in campionat! Cum spunea si Edy Reja, intai sa ne salvam de la retrogradare, dupa aceea sa ne gandim la un loc de UEL. Daca prindem UCL, o consideram bonus, iar titlul ar fi ceva extraordinar! 
Cat despre "vecini", culmea ar fi sa nu te bucuri!