Nu inteleg aceasta miscare deloc.![]()
Nici eu nu inteleg aceasta miscare a conducerii lui Lazio. Insa am o vaga banuiala ca ultrasii laziali nu-l inghit de nicio culoare pe Mobido Diakite. ![]()
Sincer, nu mi s-a parut. In ultimul timp s-a schimbat "trendul" in peluza laziala. Atata timp cat iti faci treaba, nu conteaza ce culoare ai, chiar si la Lazio! ![]()
Dinamo negociază cu Lazio un imprumut pentru returul acestui campionat al fundasului Mobido Diakite. Daca se va realiza transferul, ar fi o oarecare lovitura pentru fotbalul romanesc, dar, in acelasi timp, o pierdere pentru Lazio, pentru ca Diakite a jucat bine sezonul asta si putea sa continue la Lazio. Nu inteleg aceasta miscare deloc.![]()
SS Lazio a refuzat cererea clubului Dinamo Bucuresti pentru imprumutul fundasului Mobido Diakite pentru 6 luni in Romania. Antrenorul Edy Reja fiind cel care s-a opus vehement acestei mutari, Diakite fiind unul dintre oamenii pe care el pune baza in aparare in acest sezon.
Am citit azi in presa din Romania o stire conform careia Lazio vrea sa imprumute cativa jucatori in Liga lui militica. Si cica FC Timisoara ar fi interesata de atacantul nigerian Stephen Makinwa. O fi adevarat?
Makinwa era astazi in tratative cu Wisla Cracovia. Nu era vorba de niciun club din Liga 1. In seara aceasta, insa, transferul lui in Polonia a picat.
Cagliari 0 - 2 Lazio(T.Rocchi 4' si S.Floccari 37') ![]()
Dupa aceasta victorie, Lazio ocupa locul 17, cu 29 de puncte, la o distanta de 4 puncte de ultimul loc care duce in Serie B.
Cat merge de slab Lazio sezonul asta,n-au sa cada in B...
Dupa victoria de azi, de la Bologna, Lazio se indeparteaza de ultimul loc retrogradabil si isi concentreaza toate fortele pentru Derby della Capitale. ![]()
16. Lazio 37 puncte
17. Bologna 35 puncte
18. Atalanta 31 puncte
19. Siena 29 puncte
20. Livorno 26 puncte
Cat merge de slab Lazio sezonul asta,n-au sa cada in B...
![]()
Fanii lui Lazio cer ca favoritii sa cedeze cu Inter pentru ca Roma sa nu ia titlul! ![]()
Lupta pentru titlu in Serie A promite sa fie purtata pana in final intre AS Roma si Inter. Dupa ce au pierdut chiar pe Olimpico in fata Sampdoriei, elevii lui Claudio Ranierii au trecut pe 2, in spatele Interului si trebuie sa recupereze doua puncte in ultimele 3 etape pentru a castiga campionatul.
In ecuatie apare si marea rivala a Romei, Lazio, adversara nerazzurilor in etapa a 36-a din Serie A. Principalele site-uri cu profil sportiv italiene au fost luate cu asalt de suporteri, care cer ca biancocelestii sa nu joace la potential maxim in partida din weekend, contra Interului, facilitandu-le astfel drumul spre Scudetto.
"Ce facem duminica? Nimic special, mergem in peluza alaturi de amicii nostri nerazzuri si sustinem Inter. Roma nu poate lua titlul!", spune un fan lazial in Gazzetta dello Sport.
Cu 3 etape inaintea finalului de stagiune, Lazio este pe 16 in Serie A, cu 40 de puncte, 6 mai multe decat Atalanta, ocupanta primului loc retrogradabil, 18.
gsp
Duminica a iesit asa cum trebuia sa "iasa"! ![]()
FORZA LAZIO !!!
Non Mollare Mai !!!
Duminica a iesit asa cum trebuia sa "iasa"!
Adica un meci "strategic",Lazio nu prea s-a omorat cu firea,facandu-i cale libera lui Inter spre un nou titlu...
Daca Lazio nu castiga la Genoa cu 2-1, era mai greu sa faciliteze victoria Interului.Asa, i a apropiat pe interisti de titlu , in detrimentul dusmanilor, insa trebuie sa castige cel putin un meci, din ultimele doua ramase.Astfel, va fi bucuria mai mare, Inter va deveni campioana si Lazio va ramane in serie A.Desi, pentru laziali acesta nu e un motiv de mandrie, locul ocupat in acest moment si lupta pentru evitarea retrogradarii!Sa speram ca anul viitor va fi unul in care Lazio va reveni in fruntea elitei din Il Calcio!
Prin victoria obtinuta duminica la Livorno, Lazio si-a asigurat prezenta in Serie A si pentru sezonul viitor. Un sezon foarte prost care se putea termina catastrofal, dar din fericire s-a terminat acceptabil. Aducerea lui Edy Reja dovedindu-se inteleapta si LA TIMP!
FORZA LAZIO !!!
Non Mollare Mai !!!
Sezonul 2009/2010 din Serie A a luat sfarsit sambata seara pentru Lazio, cand echipa capitolina a invins Udinese cu scorul de 3-1.
Un sezon relativ modest care a sters din imaginea dezastruoasa pe final. Decizia lui Lotito de a-l schimba pe Ballardini cu Reja a fost luata la timp si, din cate se pare, a fost o decizie buna.
PLUSUL SEZONULUI: Faptul ca ne-am salvat de la retrogradare si am terminat campionatul pe locul 12, permitandu-ne si sa ne "ajutam" fratii de la Inter.
MINUSUL SEZONULUI: Faptul ca am pierdut ambele derby-uri.
>> SS Lazio <<
Loc: 12
Meciuri: 38
Victorii: 11
Egaluri: 13
Înfrangeri: 14
Goluri inscrise: 39
Goluri primite: 43
Diferență golaveraj: -4
Puncte: 46
Sa speram ca noul sezon 2010/2011 va fi unul mai bun decat cel care tocmai s-a incheiat!
FORZA LAZIO !!!
Non Mollare Mai !!!
Astristule,ai cam neglijat in ultima vreme pe Lazio! ![]()
Am fost ocupat cu altele in ultima perioada, de aia n-am avut timp sa postez pe aici.
Glumeam si eu,m-am gandit ca ai fost ocupat sau ceva...E bine ca s-a salvat si Lazio...Desi,meciul cu Inter mi-a lasat un gust amar...
Glumeam si eu,m-am gandit ca ai fost ocupat sau ceva...E bine ca s-a salvat si Lazio...Desi,meciul cu Inter mi-a lasat un gust amar...
OHH NO !
![]()
Mie nu. Stiu ca nu pare fair-play si nici nu respecta ideologia laziala, dar uneori mai sunt si astfel de evenimente. Ultimul a fost in 2002, in ultima etapa. ![]()
Bine ca s-a terminat totul cu bine si Inter a reusit eventul! ![]()
OHH NO !
Intradevar! Nota 10 Maye! ![]()
Da,sigur...E bine ca n-a luat Roma,nu?
...
OHH NO !
![]()
Da, in 2002...cu Inter, ultima etapa, pe Olimpico.Atunci, Lazio nu mai depindea de acel rezultat, Inter avea nevoie de victorie pentru a obtine Scudetto, cum isi doreau tifossi laziali, insa meciul s a desfasurat altfel...Lazio a castigat cu 4-2 si a facut o pe Juve campioana!
Da,sigur...E bine ca n-a luat Roma,nu?...
Normal! ![]()
@ laur_23: Gresit! Lazio depindea foarte mult de acel rezultat. Daca nu invingea nu prindea ultimul loc de Cupa UEFA. Ei au invins si pentru ca majoritatea jucatorilor de la Inter credeau ca lazialii se vor da la o parte. Era o presiune enorma chiar din partea propriilor fani (ca si anul asta) ca Lazio sa cedeze meciul. Lazio a castigat atunci cu 4-2, a prins locul de UEFA, Inter a pierdut titlul de campioana in dauna Juventus-ului, dar in sezonul acela de Cupa UEFA, Lazio a ajuns pana in semifinale, fiind eliminata de castigatoarea trofeului ... FC Porto, antrenata de "il grande" Mou! ![]()
E posibil sa fi facut o confuzie, insa e bine ca mi am reamintit acum! ![]()
Intr adevar, Lazio spera la un loc de UEFA si era indreptatita sa castige acel meci, chiar daca tifossi voiau ca Inter sa fie campioana.Acum, lucrurile au stat altfel, deoarece in ecuatie era si dusmanul(AS Roma).Si s a terminat cu bine in acest sezon, Serie A!