Daca batem Giannini va fi demis! E ultima sansa a lui!
Serios ? Sa nu-mi spui despre Kaka (virgula) ca este atacant. Mi-as fi dorit pe cineva cu un profil asemanator, pastrand proportiile, desigur.
Sau Robinho, ca tot o sa jucam impotriva lui...
Evita post-urile consecutive. Foloseste butonul Edit. Moderatorii
De la Steaua Dica e pe profilul lui Kaka' (pastrand proportiile). Oricum comparatia este fortata pt ca Steaua si Milan folosesc sisteme de joc diferite.
Ar fi mai bine ca el sa plece, a fost un fotbalist mare si cam atat...
in ceea ce priveste meciul.. Steaua pleca cu prima sansa, degeaba am avut o pauza de 2 saptamani, pt ca sambata trecuta la meciul cu national (pierdut cu 0-1) s-a vazut jocul nostru defectuos, un fel de bambilici, Eu sper ca argesul sa revina , este echipa mea de suflet, si nu-mi place ceea ce am vazut pana acum, sa nu uitam ca toate echipele joaca cu mai multa ambitie in fata Stelei, bafta in CL si respect
Brigada de arbitri care va oficia partida FC Arges-Steaua, meci ce se va disputa pe 9 septembrie, de la ora 17, este formata din: Cristi Balaj (Baia Mare, centru), asistat de Ionel Popa (Pascani) si Sorin Caia (Timisoara). Observatorii acestei partide sunt Alexandru Boc si Gheorghe Constantin.
sursa: stelisti.ro
Nu-mi place ... :evil:
sunt din pitesti si desigur voi in in galerie ... cu suporterii nu va facetzi griji va fi peluza plina ... cred ca ar trebui suplimentate locurile
Parerea mea FC Arges acum ? 0 cu Penescu conducand echipa si cu un Giannini care nu a aratat mare lucru... no sa avem probleme ... pacat erau meciu frumoase FC Arges - Steaua
p.s. : Ne vedem si la Steaua Real
)
sunt din pitesti si desigur voi in in galerie ... cu suporterii nu va facetzi griji va fi peluza plina ... cred ca ar trebui suplimentate locurileParerea mea FC Arges acum ? 0 cu Penescu conducand echipa si cu un Giannini care nu a aratat mare lucru... no sa avem probleme ... pacat erau meciu frumoase FC Arges - Steaua
p.s. : Ne vedem si la Steaua Real
)
Ne vedem acolo ...cum te recunosc ? :lol:
Am avut intotdeauna meciuri grele la pitesti,dar echipa e intr-o forma buna si nu imi fac probleme.
N-au nicio sansa,indiferent cat de motivati vor intra pe teren..O victorie cu 0-2 ar fi ideala,nu trebuie fortat; restul golurilor le pastram pentru Dinamo Kiev...
Off-topic: Multumesc pentru compliment,Waste..
off topic :wink:
vai... mie`mi place foarte mult si semnatura ta ... sa nu mai zic de poza 8O
...stam si in acelashi cartier ...wow , poate suntem vecini
byez... ![]()
Meciul e super greu, ca meciul cu Faru nu mai e loc sa fie, oamenii sunt cu cutitul la os, vor juca la rupere, noi nu avem toata echipa in totalitatea fortelor, X cu Steaua poate le place si se vor pune pe trei linii in fata portii, antrenor italian etc.
Poate e bun si pentru noi x la Pitesti...
Suntem prea puternici ca sa ne facem probleme ca am putea calca gresit in meciul de la Pitesti.
Argesul nu are nici atac(doar doua goluri marcate in 5 etape),nici aparare(7 goluri primite)
Pronostic : 2.Solist.
Am incredere ca vom face un meci bun. Este interesant de vazut cum ne descurcam in situatia in care lipsesc cativa jucatori.
Mi-e o ciuda de mor ca s-a accidentat Para. In meciul cu Albania si Dica si Ghionea au fost loviti sper sa nu fie nimic grav. De cate ori aud de convocari la nationala de la Steaua, eu unul ma enervez. Nu ne calificam cu imbecilul ala de Pitzi nici in 100 de ani, sigurul lucru care se poate intampla este sa se accidenteze careva.
FORZA Steaua!!!!!!!!!!
Nu e nici o problema cu FC Arges . sunt din Pitesti si i-am vazut cu uta si cu Poli. atacul e de 5 iar apararea inexistenta. De mult nu au mai jucat asa de prost. O sa ne indeplinim norma de 3 goluri .
Ne vedem sambata in peluza si cred ca nu o sa fie indeajuns de mare.
Ar trebui sa nu batem la scor caci se vor duce la Dinamo din ucraina cu aiere.Ar trebui sa fie 2-0 :wink:
Ori cum batem aproape retrogradeaza.Dar totusi mingea e rotunda steagcruce2
Bogdane...eu sunt din pitesti..ne stim de fapt...daca va intereseaza bilete..sau orice despre meci sa ma intrebati si eu ma duc sa ma interesez..cat despre meci...nu ne facem probleme...batem sigur..ne vedem la pitesti
daca vorbesti cu mine nus Bogdan
Stiu...vb de alt Bogdan...de la Titan...biletul la meci e 100.000 intrare generala...dak vreti mai multe detalii despre orice...va raspund repede...Bogdane..daca mai intri...cati veniti?Ai idee?
Sti cumva cand si la ce ora se pun in vanzare biletele?FORZA Steaua.
Sunt puse deja in vanzare...si la stadion gasesti in ziua meciului de la ora 9:00...sau 10:00 dak mai sunt...dar mai gasesti ...
BILETELE LE GASITI LA ORICE CHIOSC AL ZIARULUI TOP(DE CULOARE VERDE) CA SA VA FIE MAI USOR, IN CAZ CA NU VEDETI VREUNUL PE DRUM, BILETELE GASITI LA STADION..
Sper sa mai gasesc biletete ca dak nu ma sinucid :roll: .FORZA Steaua.
Stie cineva la ce hotel se va caza echipa? Daca aflati va rog postati aici pe forum. Ms. Cine bate sambata la pitestiii...Steaua Bucureeeeesti. Forza Steaua!
Dukadam...echipa se cazeaza la Muntenia(Hotel)...Campionu...sigur gasesti bilete...nu ai de ce sa iti faci griji...(cred eu)..ma duk in seara asta sa ma interesez cate mai sunt si iti dau pe forum raspunsul..
FC Arges-Steaua 0-2

stie cineva cate bilete are galeria Stelei la Pitesti ?
Pr3otu...cand vii in Pitesti iti cumperi bilet ca sa fii sigur....e si protocol da` te inghesoi ... faci cum vrei...nu e un numar de bilete fix....adik` deocamdata nu se stie...
dar stie cineva cat e biletu?