FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Arges - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

«1456»
bijoux_bz09.09.2006 16:10

n-am mai vazut-o pe Steaua jucand asa prost demult. cam de pe vremea lu nea piti. la un moment dat chiar credeam k vad un meci de acum cativa ani cand Steaua lu piti arata deplorabil. bine k mai avem si noi noroc ca destul aveau javrele cand castigau mereu in ultimu minut. oricum ar fi bine sa se trezeasca eu daca eram in locu lu Oli ii injuram rau de tot acolo pe teren. parca dormeau pe ei.

CU Steaua PANA LA MOARTE !!!

naspa k pe situl asta in loc de j.a.v.r.e e cenzurat cu "dinamovisti". tot respectu pentru moderatori dar oricat de mult ar cenzura , aia tot j.a.v.r.e nesimtite raman toata viata lor

Virgil09.09.2006 16:17

Clasamentul dupa meciul de la Pitesti :

1.Steaua 16 p,golaveraj 13:1,la adevar +7

2.CFR 16 p,golaveraj 15:4,la adevar +7

3.Dinamo 15 p (un meci mai putin),golaveraj 11:2,la adevar +9

Mai mult,aici : http://www.gsp.ro/index.php?a=50715&shift=1

FuNcKy_G09.09.2006 16:41

Sa ne fie rusine!!!sunt scarbit de cei ce au "condus"galeria la Pitesti.Vin la meci KKTZI de drogatzi,si plini de oarfe...halal lideri...ca apoi sa se ia la bataie intre ei sub privirile celor pe care noi ii numim asa zisi "TZARANi" ca pe urma sa paraseasca galeria si sa se duca ca niste "mafiotzi" ce sunT, sa ii regleze "conturile".... vai de capu vostru mai baietzi..HALAL suporteri mai suntetzi!Vin strigand cu gura pana la urechi ca si-ar da viatza pt Steaua si in loc sa cante si sa se bucure,sa incurajeze si sa sustina se iau la bataie si parasesc galeria!!!..sa arate care e mai tare si mai "mafiot"..mentalitate de clasa a 7-a RUSINE!!La inceput cand au intrat Argesu pe teren si am inceput sa strigam "B-u,B-u" Unul dintre asa zisi lideri a venit rosu la fatza intre noi si plini de draci,ca vezi"Vai Doamne" ne facem de ras....ei bine noi nu ne-am facut de ras draga mari conducatori ce suntetzi.....VOI ne-ati facut de ras in fatza celor pe care ii numim "tzarani".....OARE CINE SUNT TZARANII MAI BAIETZI?????DESPRE JOCUL Stelei....SE PUTEA MAI BINE..DAR EU INCA CRED CA VOM FACE SURPRIZA IN "Liga"!!!Forza Steaua

brada09.09.2006 17:30

sa sti ca pitestenii au ras copios de noi ca neam batut acolo ... dar care a fost motivul ? galeria a fost condusa prost nu se auzea uniform si erau vreo 3 grupuri... oricum noi am strigat din tot sufletu! 15 minute nu a mai scos apoi nimeni un sunet =)) doar cei neutri de cele intamplate in loc sa incurajm echipa ne batem :?:

laca_709.09.2006 17:34
n-am mai vazut-o pe Steaua jucand asa prost demult. cam de pe vremea lu nea Piti. la un moment dat chiar credeam ca vad un meci de acum cativa ani cand Steaua lu Piti arata deplorabil. bine ca mai avem si noi noroc ca destul aveau dinamovistii cand castigau mereu in ultimu minut. oricum ar fi bine sa se trezeasca eu daca eram in locu lu Oli ii injuram rau de tot acolo pe teren. parca dormeau pe ei.

CU Steaua PANA LA MOARTE !!!

naspa ca pe situl asta in loc de j.a.v.r.e e cenzurat cu "dinamovisti". tot respectu pentru moderatori dar oricat de mult ar cenzura , aia tot j.a.v.r.e nesimtite raman toata viata lor

hai ca daca dadea Steaua gol in prima repriza se termina 3-0 si na jucat asa rau au fost meciuri mult mai rele ca asta :P

janker steaua10.09.2006 03:24

am avut noroc mare sper sa nu jucam la fel la Kiev

Virgil10.09.2006 04:45

Au avut noroc ca nu am înscris macar 50% din ocaziile clare de gol pe care le-am avut.

La Pitesti am jucat la capacitate minima,pentru a face economie de efort.

La Pitesti jocul Stelei a fost încâlcit pentru a deruta eventualii spioni ai ucrainienilor.

Am accelerat spre final,exact cât a trebuit,pentru a obtine cele 3 puncte.

FuNcKy_G10.09.2006 05:00

Daca stau sa ma gandesc cred ca ai dreptate virgil!E posibil sa fi fost doar o incalceala pt ai deruta pe eventualii spioni de altfel pe partea stanga nu s-a jucat de loc...parte unde de obicei atacam destul de bine...si a fost si menajare,asta e clar!!Forza Steaua!!!

ultras steaua10.09.2006 08:07

steagcruce2 dica10 steagcruce2 victorie foarte importanta in perspectiva jocului din etapa urmatoare contra ''celor de sub podul grand ''

sergiu_titan10.09.2006 14:23
Au avut noroc ca nu am înscris macar 50% din ocaziile clare de gol pe pe care le-am avut.

La Pitesti am jucat la capacitate minima,pentru a face economie de efort.

La Pitesti jocul Stelei a fost încâlcit pentru a deruta eventualii spioni ai ucrainienilor.

Am accelerat spre final,exact cât a trebuit,pentru a obtine cele 3 puncte.

Frate esti prea de tot, prea optimist,prea subiectiv, prea departe de adevarurile ligii 1

Daca o echipa mai buna ca Pitestiul(Faru) nu misca la Bucuresti iar tu la pitesti 1 repriza ataci super steril, abitru nu te taxeaza la un penalty si castigi in min. 85 se numeste bulan si manevra la arbiru!

Pe rusi nu ii intereseaza de noi, ne considera victime iar meciurile dupa care se iau sunt cele din deplasare cu Boro si Standard.

Noi nu am avut noroc la sutul lui ala care abia intrase, noi nu am primit mai multe faulturi gratis in 20-25 m...?

Bogdan4Steaua10.09.2006 14:32

Referitor la loviturile libere: la primul fault(la Dica parca) jucatorul nostru a fortat caderea. La al doilea insa, a fost fault clar deoarece Ov. Petre a fost tinut de tricou. A mai fost un offside inexistent(la Gigel Coman parca), faza la care jucatorul nostru scapa singur spre poarta.

Singura faza discutabila este cea din minutul 80. Pitesteanul a incercat un dribling spre exterior si a scapat mingea in afara terenului(in acel moment, Goian a avut o interventie tardiva, e discutabil daca a existat contact sau nu, insa pitesteanul a amplificat caderea).

sergiu_titan10.09.2006 14:46

mmm... a aplificat caderea ca nu mai prindea mingea dar in meciul cu Vaslui cand a cazut Cristocea nici el nu stiu daca mai prindea migea, fundasul atinge si el mingea dar dc a fost contact arbitrul a dat 11 m

Eu mor cand nu jucam convigator, mor cand se pune in discutie victoria noastra, mor ca nu castigam mereu convingator chiar daca adversarul se sacrifica total si joaca la sange.

Dar asa se ia un titlu, iar performantele noastre europene spun multe de valoare lotului.(fara Radoi)

Sper ca toata presiunea asta sa se inoarca impotriva lor in meciurile directe. Vreau sa ne fure arbitru si tot sa castigam, daca nu sa o facem in minutul'90 cu un om mai putin pe teren...

Virgil10.09.2006 15:42

Sergiule,tu vrei cam multe/Taci si multumeste-te cu 3 puncte.

sergiu_titan10.09.2006 15:56

Si asta e adevarat ce mai conteaza ce a fost ... daca batem in meciurile directe(rapid Dinamo)nu mai conteaza nimic sau daca batem la Kiev...

M-am mai uitat pe reluare de la faza cu Goian si ciprian tanse si inclin sa cred ca nu a fost penalty. Eu am vb dupa o poza unde se vedea contact dar ... daca se acorda 11m la faza asta inseamna ca fundshii nu ar mai avea voie sa faca nimic, daca a fost contact a fost unul care seamana mai mult a mangaiere..,

Virgil10.09.2006 15:58

Pai vezi mai Sergiule ? Mai sunt subiectiv si departe de adevarurile Ligii 1,acum ?

sergiu_titan10.09.2006 16:55

Nu vreau sa ma intelegi gresit dar inainte de meci ai zis ca o sa fie usor si ca ne impunem valoarea.. nu cred ca a fost asa(bulan zic eu), ai dat-o la intors cu rotam jucatorii ca am jucat cu rezervele, noii veniti- asa e dar trebuia un pic mai multa luciditate in joc, trebuia ca sunt rezerve la Steaua, ca ne spioneaza Kiev...-trebuia sa batem la pitesti(min'80 era 0-0) inaine sa ne gandim la Kiev, si ca avem superechipa si nu ne bagam in "magarii" asta cred ca a fost pana anul asta cand titlul e mult prea important se pare...

Virgil11.09.2006 02:01

E modul tau de a judeca lucrurile.Un mod simplu si cinstit,nimic de zis.Dar când Dinamo,în etapa a 3-a, a castigat cu ajutorul arbitrilor la Petrosani,cu 1 - 0,nu am observat nicio reactie din partea ta.

I-auzi ce spune media,printre altele,despre acel meci :

...Repriza a doua a început bine pentru Jiul, cu un gol al lui Dulcea, din foarfecã, dar dintr-un offside vãzut doar de arbitru, tușier care a mai semnalizat eronat de câteva ori. Jiul cauta golul și a fost aproape sã marcheze, la o incursiune, pe partea dreaptã, a lui Ciprian Petre...

]Înclin sã cred cã la faza dintre Goian si Tãnasã mai degrabã se dã penalty.Trebuie sã discutãm însã de faza premergãtoare, în care Badea este faultat. Balaj ar fi trebuit sã dea loviturã liberã pentru Steaua si cartonas rosu pentru jucãtorul lui FC Arges,a declarat MM Stoica.
weeezer_2012.09.2006 10:48

Pai cam orice echipa mare, fie ea Barca sau Chelsea, are, o data la n partide, una mai putin reusita. Asta e, bine ca s-a intamplat acum si nu miercuri.

P.S. Ca o superstitie, mai tineti minte Bacau - Steaua 5-1 acum 10 ani? Si stim cu totii ce a urmat dupa aia...

sergiu_titan14.09.2006 17:42
E modul tau de a judeca lucrurile.Un mod simplu si cinstit' date='nimic de zis.Dar când Dinamo,în etapa a 3-a, a castigat cu ajutorul arbitrilor la Petrosani,cu 1 - 0,nu am observat nicio reactie din partea ta.

I-auzi ce spune media,printre altele,despre acel meci

Nu ma uit eu la aia, am amici care imi povestesc de echipa lor, sunt satul de aia, ii stiu , ii cunosc.Vreau ca noi sa invatam o data sa dechidem apararile astea supra aglomerate. In fine banuiesc ca e vb si de motivatia jucatorilor azi cu 40.000 de oameni si prima de 25.000$ maine cu 7000 pe prima de 1500$. Cred ca este vb de o oboseala psihica la meciurile cu echipe mici, pur si simplu nu au chef de joc.

«1456»