FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Arges - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

«13456»
COmY09.09.2006 11:57

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Dica dica10 dica10 dica10 dica10 steaua_ro steaua_ro steaua_ro

alex_Ra209.09.2006 12:11

Cine e pe primul loooc, cine e pe primul loooc?(Evident) Steaua e ! :D

waste09.09.2006 12:11

V-am zis ca vom avea meci greu la Pitesti. E o diferenta intre Vintila si Curca. :roll:

sorin_77709.09.2006 12:14

Il salvatore Diiiiicaaaaaa!!!!

Olaroiu nu a schimbat omul de gol ci pe cei care sa influenteze faza la gol. El, in sufletul lui stia ca Dica va marca, simtea asta si celor care au intrat in teren le-a spus sa il lase pe Dica sa marcheze si asa au facut...

dica10 dica10 dica10

strezahuzum09.09.2006 12:17

Uff ... gooool Dica si 3 puncte ! Cat pe ce sa nu le obtinem. In paranteza fie zis, eu unul as zice ca ne-a salvat din nou Badea si nu doar Dica, pasa decisiva de la Badea gasindu-l pe Dica singur la 7 metri de poarta.

Bunicica si evolutia lui Thereau ... destul de rapid, tehnica buna. Per total, promite baiatul.

In sfarsit, bine ca am castigat, iar revelatia CFR s-a impiedicat acasa de Jiul (1-1). Asteptam maine o noua surpriza placuta ... :D:D

bodanelu09.09.2006 12:18

Dica, ca si in meciul nationalei, nu prea a facut nimic tot meciul.. dar el ramane Dica si ne scoate din rahat exact cand este nevoie.

Cristocea neaparat titular miercuri. astazi cum a intrat in teren cum au inceput fazele de poarta!

Lovin sper ca este bine, avem foarte mare nevoie de el!

Nicolita zob! Locul lui Bostina nu e in centru. Coman slab, Stancu inca nu s-a integrat in jocul echipei...

Cyril un meci ok :)

Horica09.09.2006 12:19

Multumim lui Dica inca odata pt bucuria care ne-o ofera dupa fiecare meci. Tot respectul pt el, Cristocea, Badea si Thereau. Apreciat trebuie si restul echipei pentru efortul depus pana in ultimul moment.

Forza Steaua! steagsahmic

c.ronaldo1709.09.2006 12:20

am jucat slab dar am luat 3 puncte.... eh echipa mare suntem.... numai Chelsea, Barcelona sau Milan cand joaca slab mai si castiga....

Phire09.09.2006 12:25

Ca bine zici, Sorine...chiar i se potriveste porecla de "Il Salvatore" Dicaniului :) Ne-a scos si de data asta...el si cand joaca mai sters, marcheaza :D

Greu cu autobaza lui Giannini :lol: Serios vorbind acum, pitestenii ne-au dat o replica curajoasa, si-am avut mare noroc cu viteza lui Vali Badea si oportunismul si sangele rece al lui Dica.

Gigel Coman ar trebui sa mai lase din individualismul ala inainte sa intre pe teren, ca a stricat 2 faze bune azi.

Iar mi-a placut Cyril, si am mare incredere in el in continuare. :)

Sper ca accidentarea lui Lovin nu e serioasa...

Si hai UTA pentru maine! :)

Melku09.09.2006 12:30

Ne-am cam complicat viata dupa ce am ratat vreo 5-6 ocazii in prima repriza, jocul nu a fost stralucit pentru ca formula a fost destul de inedita, cu Stancu, Coman, Bostina mijlocas central, Thereau. Coman a jucat execrabil si ma enerveaza la culme de cateva meciuri incoace.

Thereau in schimb a jucat foarte bine dar totusi a ratat cam mult, la o faza in care a ramas singur cu portarul, avand destul timp sa se orienteze, nu a reusit decat sa traga in el, emotii?

P.S. Dica oricat de varza ar juca, are unele pase de raman masca.

stelist_4_ever9009.09.2006 12:33

mie nu imi place deloc Stancu si Gigel Coman! Eu cred ca Saban e mai bun...iar Gigel Coman sunt o gramada care pot juca in locu lui

laca_709.09.2006 12:36

Stancu a jucat bine Gigel Coman intradevar a jucat prost :( dar sa avem rabdare totusi :D

***alex***09.09.2006 12:45

I-am avut in mana in prima repriza si nu am reusit sa transam meciul mai devreme. Argesenii au jucat tot meciul la ofsaid si noi ne-am prins de-abea in min 85 :?

Debut ok pt Thereau si Stancu, Carlos din ce in ce mai sigur, Cristocea e creierul la mijloc, Dica omu cu golu`. G.Coman sper sa isi revina ca in meciul de la Buzau si acum a jucat catastrofal.

Sa speram ca nu e ceva grav cu Lovin!

dica10

c.ronaldo1709.09.2006 13:01

yo cred ca ar trebui sal bagam pe Stancu in meciu din UCRAINA....

valy_aka_jijilica09.09.2006 13:14

Trebuia sa marcam din prima repriza da ce sa-i faci... am marcat in a 2a :D :twisted:

Thereau a jucat bine... da mai are nevoie de timp sa se obijnuiasca cu echipa...

Cristocea e jucat foarte bine 8O

Carlos cred ca e in forma :lol: sa ramana asa ca sa mai castigam o cupa ... doua... trei... anul asta :wink:

Dica a fost omu cu golu si in acest meci...

Mi-a placut preluarea cu calcaiu a lu Badea pe sfarshitu meciului... si a fost foarte bataios...

FORZA Steaua!!! steag2

brada09.09.2006 13:28

de batut am batut de cantat am cantat de batut neam batut de ce oare ? iar sau batut bajetzii exact in fata mea cu betele de la steaguri :| iar ? stie careva de ce?

inca ceva v-am zis ca o sa fie un meci greu la pitesti

sorin_77709.09.2006 13:55

Cred ca ori Thereau invata romaneste ori Dica franceza... Au fost doua faze cand amandoi puteau sa rezolve impreuna acest meci inca din prima repriza... Thereau ar trebui sa stie si el cateva cuvinte in romaneste si sa il atentioneze pe Dica cand poate sa primeasca o pasa cu calcaiul

janker steaua09.09.2006 13:58

francezul e bun dar are alt stil total diferit decit al lui Iacob el vine pina aproape de centrul terenului pentru a intra in conbinatii nu se baga la bataie pt minge nu a cistigat o minge cu capul nu trage fundasii dupa el seamana mai mult cu Badea la stil si nu sta in coasta apararii e total diferit de Iacob dar asta nu inseamna ca nu este bun dar intre francez si Badea pe Badea il prefer

I.N.Money09.09.2006 14:01

Pentru un debutant intr-un campionat strain,francezul s-a descurcat destul de bine,doar Vintila reusind sa il impiedice sa inscrie chiar la debut.Cat despre Dica,acest jucator este esential si indispensabil jocului Stelei,plecarea lui in viitor ar lasa un gol urias in primul 11 al nostru.

sorin_77709.09.2006 14:09

Pana mai ieri nu aveam atacanti, acum nu mai stim pe cine sa preferam... De Oprita nu se mai aude nimic, acum e Badea pe val iar francezul vrea sa ne arate ca nu e venit doar in vizita in Romania... S-a nascut peste noapte o concurenta acerba pentru locul de langa Dica, care ramane IMBATABIL SI DE NEINLOCUIT!!! Ma intreb cu cine o sa jucam cand se va reface Iacob...

Daca o sa o luam pe cupluri de atac prefer asa:

Dica - Badea

Dica - Iacob

Dica - Thereau

Dica - Oprita

si daca Doamne fereste nu poate juca Dica am sentimentul ca un cuplu Iacob - Thereau poate fi peste oricare alta varianta... In imediata apropiere se afla cuplul Badea - Thereau.

Virgil09.09.2006 14:39

Trebuie sa recunoastem ca Argesul ne-a pus probleme si poate ca daca ar fi avut putina sansa ar fi reusit sa termine la egalitate.

De la Steaua,o echipa care schimba formulele de echipa la fiecare etapa,asteptam mai mult.

Probabil ca asa ar fi fost daca noii veniti ar fi jucat la nivelul celor pe care i-au inlocuit.Stancu pe Saban,Coman pe Cristocea,Ovidiu Petre pe Lovin.

Daca mai punem la socoteala ca nici "granzii" nu au reusit un meci mare,gasim si explicatia pentru acest scor strans intre campioana României si ultima clasata a Ligii 1,într-un meci în care miza erau cele 3 puncte.

Badea si Dica au salvat Steaua de la egal.

In legatura cu acel presupus fault comis de Goian în careu,în apropierea liniei de fund a terenului,consider ca arbitrul a aplicat corect regulamentul.Pitesteanul nu se afla într-o situatie clara de gol,interventia lui Goian a fost la minge,adversarul a amplificat cadererea pentru a-l impresiona pe arbitru.

Un rezultat care ne mentine acolo sus,în fruntea ierarhiei Primei Ligi.Un rezultat,care coroborat cu semiesecul ceferistilor în fata Jiului,la Deva,ne permite sa egalam la puncte,una din cele doua echipe cu parcursul perfect pana in aceasta etapa,CFR Cluj.

I.N.Money09.09.2006 14:51

La faza presupusului penalty,cred ca Balaj aflat la distanta s-a bazat pe o eventuala semnalizare a tusierului,care se afla exact langa coltul terenului si a putut observa un eventual contact intre Goian si parca Tanase.

Forza09.09.2006 15:12
o sa incerc sa ajung si eu...

sper intr-o victorie a Stelei..dar mai mult vreau sa nu avem accidentati...

am castigat super usor cu Arges. am jucat ca niste mamaligi, argesu la fel, da noroc si de arbitru. ne durea [...] de meci

hai noroc, traiasca arbitrii!

editat moderatorii

Ai grija la limbaj...

ktalyn09.09.2006 15:16

sa nu uitam k odata cu acest succes am realizat 5 victorii consecutive si dak stau bn sa ma gandesc puteam castiga si la Timisoara !

e un lucru bun asta si vorba lu GG nu mai am emotii in campionat...

sincer nu mi'a placut de Gigel Coman ... si nush dak e o solutie buna pt Steaua tinand cont si de faptu ca e f impulsiv!!! eu sper totusi sa ma contrazica!

brada09.09.2006 15:37

da imi raspunde cineva de ce sa batut lumea ? :|

am vazut faza penaltyului perfect putea sa fie si penalty da sa vazut clar ca si pitesteanu sa aruncat deci a fost cam 35% penalty a fortat prea mult si oricum nu meritau

FORZA Steaua nu uitatzi Dica si neaga sunt pitesteni :D

neaga inapoi in Ghencea !!!!

fularsteau2

«13456»