...Sper ca n-am deranjat pe nimeni cu observatia asta!
Stai linistita.Ne-ai facut un serviciu.
...Sper ca n-am deranjat pe nimeni cu observatia asta!
Stai linistita.Ne-ai facut un serviciu.
S-a modificat in post,dar pe prima pagina tot cu 18:00 apare...Acolo poate e mai important,ca-ti sare direct in ochi cand intri pe site..Nu?
Eu banuiam ca e o eroare,caci pe restul site-urilor apare cu 17:00,insa sunt unele persoane care se pot informa gresit..Sper ca n-am deranjat pe nimeni cu observatia asta!
off topic .... ana-maria u esti in poza de la avatarul tau? 8O hihihi
On topic ... batem sigur la Pitesti ... sa speram ca vom fi cat multi ...
pentru Virgil..
Credeam ca o sa-mi sara lumea-n cap,ca na,"femeile sunt cicalitoare si vad orice greseala"
Ma bucur ca am fost de ajutor...
pentru g_funk28..
Da,eu sunt..
ON-TOPIC: In mod normal,Argesul n-ar trebui sa puna probleme prea mari,si nici nu cred ca o s-o faca..E cea mai apropiata deplasare,sigur vom fi multi!Sper intr-o organizare mai buna,fata de celelalte deplasari... ![]()
le dam si la astia un 0-3 si ai sa vezi cum striga aia de sub pod ca cei d la Arges nu joaca la fel si cu ei...
Meci destul de usor, la FC Arges sunt probleme in ceea ce priveste exprimarea echipei. Au un joc dezorganizat.
Altfel aia de sub pod se plang degeaba. Cand nu joci nimic pe teren normal ca ti se pare ca toti adversarii sunt mai ceva decat Barcelona.
Cu Argesul am avut meciuri grele in ultimii ani, "au jucat cu rautate" cum zice Gigi. Sezonul trecut, victorie chinuita si emotii pe final, egal in returul de la Bucuresti.
Au alta echipa, alt antrenor, insa pot fi periculosi. Mai ales pentru ca nu au puncte si antrenorul italian cred ca vrea sa demonstreze ceva, ca fost mare jucator.
OFF Topic:
Ana Maria .. nice pic you have there .. :mrgreen:
N-au nicio sansa,indiferent cat de motivati vor intra pe teren..O victorie cu 0-2 ar fi ideala,nu trebuie fortat; restul golurilor le pastram pentru Dinamo Kiev... ![]()
Off-topic: Multumesc pentru compliment,Waste..
Meciurile cu FC Arges au fost mereu grele. Sunt curios daca Oli va odihni unii tituari pt meciul de la Kiev sau vom juca cu titularii pt a pregatii echipa?
Din cate-am vazut azi la antrenament Carlos are probleme cu piciorul. Pana si Toma a aparat mai multe mingi decat el..
S-ar putea sa-l vedem pe Cernea-n poarta sambata.
victorie lejera pentru Steaua ... Arges 0-3 Steaua :idea:
Patronul FC Argeş, Cornel Penescu, a organizat, marţi, o şedinţă alături de componenţii echipei, cărora le-a transmis că dacă se vor face că joacă în partida cu Steaua, din cadrul etapei a VI-a a Ligii I, şi el se va face că îi plăteşte.
"Dacă la meciul cu Steaua unii dintre voi se vor face că joacă şi noi o să ne facem că vă plătim. Sper să arătaţi altă faţă decât până acum, motiv pentru care vă măresc prima de la 1.000, la 1.500 de euro", a spus Penescu.
sursa: prosport
:lol: :lol: :lol:
Da, vad ca asta e noua moda. Astept cu nerabdare o conferinta de presa similara sustinuta de Dinu Vama sau una sustinuta de Cristi Borcea. Sigur vor fi dinamovisti si rapidisti care nu isi vor apara corect sansele cu noi. Se pare ca performanta Stelei a intunecat mintile unor frustrati.
Pierdem la Pitesti....si cred ca la scor.
@leynad72 ne bate ultima clasata, cu un joc dezordonat?
Din pacate nu avem mijloc, nu avem conducator de joc, de cativa ani echipa joaca din inertie, cand o sa vad si eu in echipa un mijlocas ofensiv, bun pasator si cu sut, avem o gramada de exemple in trecut, unul care sta cu fata la poarta adversa si nu paseaza inapoi, la fundasi, intra perpendicular pe poarta prin dribling, un-doi-uri,etc ? Degeaba aducem atacanti, cine sa-i joace, Dica ? Sa fim seriosi...De Tudorel Stoica isi mai aduce aminte cineva ? Ceva de genul asta ne-ar trebui...
nu mai e acelasi fotbal de atunci! acum se joaca mult mai tacticizat! ex campionatul mondial unde echipele care au facut spectacol au fost eliminate!
daca performantele din ultimi 2 ani sunt din inertie...
nu mai e acelasi fotbal de atunci! acum se joaca mult mai tacticizat! ex campionatul mondial unde echipele care au facut spectacol au fost eliminate!daca performantele din ultimi 2 ani sunt din inertie...
Nu e vorba de facut spectacol. Poti face spectacol si cu 2 inghizatori si fara un mijlocas "coordonator". Exemple sunt destule: Milan, Steaua. Viteza in fotbalul actual e mult mai mare si asta face ca floricelele sa dispara.
Pierdem la Pitesti....si cred ca la scor.
si pana aqm dc n-am pierdut :lol: hai ca eshti haios ![]()
pentru ca asteptam momentul potrivit 8O :roll: ![]()
Nu e vorba de floricele ci de a organiza atacul. Daca in aparare stam bine, in atac binisor, mijlocul are inca lacune. Eu vorbesc de un mijlocas ofensiv, care ar putea fi Cristocea, dar mi se pare cam firav pt Liga Campionilor, in campionat merge, nu ne doresc asta, dar cred ca la Kiev ne vom convinge de asta. Lansarile din partea fundasilor nu dovedesc altceva decat lacune la constructie. In contextul asta ma surprinde putin dezinteresul pt Tiberiu Balan, merita facuta o incercare, am inteles ca nici nu e asa de scump...
Mijlocas ofensiv? Banel, Cristocea, Bostina. Toti 3 sunt ofensivi. Daca te referi la un coordonator, nu avem nevoie. Nici o mare echipa nu foloseste un coordonator.
Pot sa afirm cu tarie ca avem cel mai bun mijloc din Liga 1. Pe locul 2 anul acesta vine, oarecum surprinzator, CFR Cluj.
Serios ? Sa nu-mi spui despre Kaka (virgula) ca este atacant. Mi-as fi dorit pe cineva cu un profil asemanator, pastrand proportiile, desigur.
Sau Robinho, ca tot o sa jucam impotriva lui...
Evita post-urile consecutive. Foloseste butonul Edit. Moderatorii
Ultimul meci dinaintea marelui test cu Dinamo Kiev.Probabil ca Oli il va odihni pe Dica,care are foarte multe meciuri jucate in ultima vreme,si va incerca o formula cu Badea si Thereau in atac.
Sper ca Cyril sa confirme,si sa puncteze macar odata ![]()
off-topic:ana-maria,stai in rahova ? mai exact ce strada..ca si eu tot pe acolo imi duc soarta :lol:
Argesul vine dupa un inceput de sezon nu tocmai bun, iar noi din punctul asta de vedere, suntem undeva la polul opus. Dar sa ne amintim ca mai mereu am intampinat probleme in astfel de situatii. Prevad totusi o victorie a noastra cu 1-0 sau 2-0.