4-2 pentru Barca
Visezi?
4-2 pentru Barca
Visezi?
Valencia - Barcelona 2 - 2
43' H.Maduro 24' L.Messi
45' P.Hernandez 86' T.Henry
p.s sper sa se impiedice si Real Madrid la Sevilla ![]()
Cat noroc poate sa aibe barcealona asta...
cred ca peste 50% din meciuri le-a castigat dupa minutul 80' ![]()
![]()
![]()
Si cheliosu' ala de Henry cat poate sa ma enerveze...
Sper sa castige Real in seara asta ![]()
Meci fenomenal de greu azi,.cu Chelsea.Important e sa nu luam gol.Sper sa nu-l mai vad pe Pique,Marquez e peste el.Chelsea e o echipa grea si are un super antrenor,pe Hiddink.Dar se poate. Forca Barca!
P.S.CELE MAI BUNE ECHIPE SUNT IN SEMIFINALELE Champions League! Oricum,batem pe Bernabeu,dar e devreme sa ne gandim la vechii nostri rivali madrileni,acum jucam unde ei au iesit de mult... ![]()
Meci fenomenal de greu azi,.cu Chelsea.Important e sa nu luam gol.Sper sa nu-l mai vad pe Pique,Marquez e peste el.Chelsea e o echipa grea si are un super antrenor,pe Hiddink.Dar se poate. Forca Barca!P.S.CELE MAI BUNE ECHIPE SUNT IN SEMIFINALELE Champions League! Oricum,batem pe Bernabeu,dar e devreme sa ne gandim la vechii nostri rivali madrileni,acum jucam unde ei au iesit de mult...
Ati uitat anul' trecut cand Real era deja campioana in Spania, si s-a jucat Real - barca pe Bernabeu, si la iesirea de la vestiare ii asteptau jucatorii barcei p CAMPIONI aplaudand-ui...
Asa o sa se intample si anul' asta la final... iar o sa va uitati cu defileaza autocarul cu campioni prin Madrid...
X la pauza vreau de la barca - Chelsea, (ca asa am pus la pariuri) si la final nu ma intereseaza... poate sa iasa un Henry, Messi sau eto'o accidentat ![]()
Da oricum va batem etapa asta ![]()
Intru in silenzio stampa daca Real nu castiga :laugh:
Ati uitat anul' trecut cand Real era deja campioana in Spania, si s-a jucat Real - barca pe Bernabeu, si la iesirea de la vestiare ii asteptau jucatorii barcei p CAMPIONI aplaudand-ui...Asa o sa se intample si anul' asta la final... iar o sa va uitati cu defileaza autocarul cu campioni prin Madrid...
X la pauza vreau de la barca - Chelsea, (ca asa am pus la pariuri) si la final nu ma intereseaza... poate sa iasa un Henry, Messi sau eto'o accidentat
Da oricum va batem etapa asta
Ar fi cazul.Va mintiti singuri daca voi credeti ca sunteti mai buni ca noi.DAR REPET,MECIUL CU VOI E DEPARTE.Noi mai avem treaba prin Europa,spre deosebire e alti looseri... ![]()
Sper din tot sufletul. Mai mult decat imi doresc 1 milion de euro acum. ![]()
Vezi ca ai promis!
Sper din tot sufletul. Mai mult decat imi doresc 1 milion de euro acum.Vezi ca ai promis!
1 saptamana nu mai zic nimic de REAL ![]()
Da... sincer nu prea vad un alt rezultat decat o victorie a "albilor" ![]()
1 saptamana nu mai zic nimic de REALDa... sincer nu prea vad un alt rezultat decat o victorie a "albilor"
Si eu as vrea sa-i bata Realul dar nu prea cred.
Jegos fotbal joaca Chelsky astia.Pacat.This is modern football. Barca e ultima ramasita a fotbalului pur,spectacol...pacat!
Au bagat astia de la Chelsea autobaza in poarta. Sper ca in retur sa mai iasa si englezii din propria jumatate, iar Barcelona sa-i taxeze.
Forca Barca!!!
Oribil meci!
Cam asa a dominat si Steaua multe meciuri din Liga I fara sa dea gol. La fel de multe faulturi, arbitri la fel de imbecili, adversari la fel de disperati de aparare, iar in atac au mers pe "ce-o iesi".
Numai ca la astia pasa e pasa, centrarea e centrare (nene, Dani Alves ala e fenomen. Cred ca rateaza maximum doua centrari pe meci, din vreo 10 cate da!), driblingurile sunt deseori stralucitoare...
La astia ai ce vedea si-n meciurile oribile. La noi, comparativ cu asta, toate sunt superoribile!
Oribil meci!
Cam asa a dominat si Steaua multe meciuri din Liga I fara sa dea gol. La fel de multe faulturi, arbitri la fel de imbecili, adversari la fel de disperati de aparare, iar in atac au mers pe "ce-o iesi".
Cam acelasi lucru mi-a trecut si mie prin minte. Oricum, la un moment dat tot va trebui sa dea gol si Chelsea. Sa scoata autobaza aia din poarta si ii taxeaza Barca...
Cam acelasi lucru mi-a trecut si mie prin minte. Oricum, la un moment dat tot va trebui sa dea gol si Chelsea. Sa scoata autobaza aia din poarta si ii taxeaza Barca...
Tie chiar ti s-a parut ca in atac Barcelona a jucat pe "ce-o iesi" ? Te rog, nu il confunda pe Lacatus cu Guardiola.
Noi vorbeam de Chelsea...
In retur batem cu 2-1.
Pana atunci,ne distram nitel cu Realul. ![]()
In retur batem cu 2-1.Pana atunci,ne distram nitel cu Realul.
![]()
Sa nu va distrati cum s-a distrat aseara Dinamo cu Timisoara ![]()
Cat CL
Bun meci facut de Chelsea aseara ![]()
Are prima sansa la finala... si o merita ![]()
Subiectivismul te face sa vezi stramb...daca anti jocul facut de Chelsea aseara merita finala Cl...ai probleme. ![]()
Hai ma oameni buni fiti seriosi.Se stie ca pe Barcelona daca ii opresti bine la mijloc le pui capac. Chelsea nu e Bayern Munchen....si Liverpool i-a eliminat acum 2 ani jucand asemanator.Se va califica Chelsea.
Mai nou avem si Nostradamusi printre noi...
Saptamana asta Barcelona pierde tot, campionat, Liga Campionilor, Cupa Spaniei. E o echipa de moral.
Sper ca n-a mers Ballack la vrajitoare ca atunci o sa fie o finala naspa pt MU.
Eu va spun celor care sunteti mai tineri si poate n-ati prins unele meciuri.Barcelona mereu a jucat frumos,dar rar a castigat trofeul.Nu va fi niciodata o echipa atat de bine organizata ca Manchester,ci doar spectaculoasa.Inclusiv in finala din 86 pleca clar ca favorita,mai ales ca juca si in Spania. Au fost fantastici cu Bayern,cu Lyon,dar cu englezii se cam termina smecheria.
Altul...am impresia ca suntem invadati de rude ai lui Hancu in aceste zile. ![]()
Altul...am impresia ca suntem invadati de rude ai lui Hancu in aceste zile.
Pai deh ma Del Piero,ne-ai mai amenintat tu si cu Juve anul asta,cu Giovinco sau Amauri...dar,cunosti rezultatele.
Da ma,dar acum va amenint cu altii mai de seama,gen Messi,Eto'o,Iniesta,Xavi si mai sunt.Eu nu zic ca Barca va lua tot.Dar prea ii vedeti deja victime sigure,si-n campionat si in CL.Daca va place anti-jocul grotesc facut de Chelsky aseara,e treaba voastra.Gusturile nu se discuta.Mie mi-a placut mereu tot ce e mai frumos in viata,mereu...si Barca este ca o femeie f frumoasa. ![]()