FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Barcelona

«1434445»
gio_stgloria13.11.2012 10:20

Lionel Messi a fost pus in cea mai șocantă ipostază din ultimii ani in momentul in care a ajuns pe aeroportul din Riadh (Arabia Saudita). Arabii au devenit isterici cand l-au vazut pe starul Barcelonei, in timp ce forțele de ordine i-au pus arma la gat lui Messi.

wide-full1352796978.jpg

big-1352796943.jpg

onlinesport.ro

cristian8610.12.2012 02:30

Messi-a 4 !

steaua-no110.12.2012 15:00

Messi - cel mai bun fotbalist in anul 2012. Actualul si viitorul Balon de aur.

http://www.mundodeportivo.com/20121206/FC-...357054215.html#

Ronnie10.12.2012 18:00

Messi cel mai bun fotablist din istorie. De departe.

iNsTiGaToR12.12.2012 20:33
Messi cel mai bun fotablist din istorie. De departe.

Nici pe departe.

Ronnie12.12.2012 21:08

"Nici pe departe"... te-ai gandit mult pana sa postezi tampenia asta, nu?!

iNsTiGaToR14.12.2012 20:38
"Nici pe departe"... te-ai gandit mult pana sa postezi tampenia asta, nu?!

Dar tu te-ai gandit mai mult de 1 secunda pana sa postezi tampenia aia?

Ronnie15.12.2012 12:27

Hai sa nu ne duelam in prostii ca ai sanse mari si mie nu-mi place sa pierd.

Lari22.01.2013 15:21

Putini stiu insă că rivalitatea dintre cei doi fotbalisti de geniu ar fi putut avea loc chiar in tricoul Barcelonei, starul portughez fiind extrem de aproape de Camp Nou. Juan Laporta, fostul presedinte al catalanilor a dezvaluit, in presa iberica un episod consumat in urmă cu aproape 10 ani, cand agentul lui Ronaldo le-a propus oficialilor blau-grana această mutare. Acestia din urmă au preferat să il achizitioneze pe Ronaldinho, un alt jucator urias care si-a pus amprenta peste succesele catalanilor din deceniul trecut, dar toti se intreabă unde ar fi ajuns Barcelona cu Messi si Ronaldo in echipa

"Mendes (n.r. agentul lui Ronaldo) a venit si ne-a intrebat dacă nu suntem interesati să il achizitIonam pe portughez. Acesta era incă la Sporting atunci, iar United nu il ochise. Puteam să il luam pe o sumă mult mai mică decat a platit formatia lui Ferguson pentru achizitionarea sa, insă am cantarit bine si am decis că nu e oportună o astfel de mutare. Abia ce semnasem cu Quaresma si Marquez si eram in discutii avansate pentru transferul lui Ronaldinho. Ne-am dat seama că ar fi, totusi, un efort financiar pe care nu ni l-am permite", a dezvalui Laporta, pentru Onda Cero.

Kaka, propus si el de Berlusconi

O altă mutare care s-ar fi putut perfecta in "era Laporta" ar fi fost reprezentată de venirea lui Kaka pe Camp Nou. Berlusconi se indragostise de Ronaldinho, pe care, in cele din urmă l-a si transferat, si le-a propus oficialilor catalani un schimb cu Ricardo Kaka.

"Am luat cina cu Berlusconi si ne-a propus un schimb intre Kaka si Ronaldinho. Chiar dacă il apreciam pe Kaka in mod deosebit, nu ne-am gandit niciun moment să il cedam pe "Ronnie", atunci, era un jucator cheie pentru noi", a mai spus Laporta.

«1434445»