FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Barcelona

«14142434445»
gio_stgloria27.04.2012 12:26
Si se pare ca si Villas-Boas a sarit sa-si ofere serviciile...

Cu siguranta ar face treaba buna la Barca. A gresit ca a plecat in Anglia , greseala pe care sper sa nu o faca si Guardiola.

Frank de Boer nu cred ca s-ar descurca, cel putin deocamdata.

CITAT(*Alecs* @ Apr 27 2012, 03:26 PM)

"Noul antrenor este Tito Vilanova."

In aceste conditii cred ca vor continua cu un joc asemanator celui din perioada Guardiola.

Kellerman27.04.2012 14:11
@ Kellerman

Iniesta e pa de la Barca si din primul 11 ? :)) Cand asta ma ? Liverpool ar renunta la jumatate din echipa ca sa-l aiba . Xavi mai joaca un an in primul 11 cu siguranta.

Guardiola a anuntat unde merge ?

Nu l-as da pe Gerrard. Pe niciun jucator din lume, nu numai de la Barcelona. Nici macar pe un Messi, Pele, Maradona sau Zidane in forma maxima. Si intre Messi si Suarez, inca ma mai gandesc.

Lari27.04.2012 14:15

Kellerman, un romantic incurabil! :thumbup:

ebonyc27.04.2012 14:18
Nu l-as da pe Gerrard. Pe niciun jucator din lume, nu numai de la Barcelona. Nici macar pe un Messi, Pele, Maradona sau Zidane in forma maxima. Si intre Messi si Suarez, inca ma mai gandesc.

Inainte sa se accidenteze Gerrard cand eram intrebat cine e cel mai bun dintre Messi si C. Ronaldo ziceam Gerrard. Acum dupa accidentare nu l-am mai urmarit, dar nu cred ca mai e ce-a fost.

Kellerman27.04.2012 14:45

Acum o luna.

drvladyk27.04.2012 14:45

Kellerman, te rog frumos, dupa ce te decizi intre Messi si Suarez sa ne impartasesti si noua la ce concluzie ai ajuns. :))

Lari27.04.2012 15:55

Arsene Wenger:

La philosophie de Barcelone est plus grande que le fait de gagner ou de perdre un titre. Guardiola est un des représentants de cette philosophie qu'il a fait triompher et j'aurais beaucoup aimé le voir rester, revenir et persister, mĂ'me aprÍs une année décevante. Cela aurait été intéressant.

Je peux comprendre qu'il n'y a pas beaucoup d'entraineur qui puisse travailler pendant toute une carriÍre sans souffler. Il n'a peut-etre pas montré tout le stress qu'il subissait. On ne sait jamais vu de l'extérieur ce qu'un homme endure.

P.S. Pentru iubitorii limbii franceze spun ca asa s-au copiat diacriticile, nu e vina mea ca "etre", de pilda, este scris fara accent circumflex. :music:

south-side27.04.2012 16:57

Kellerman asta inca nu a aflat ca nu se invarte lumea in jurul lui Liverpool. Orice subiect gata Liverpool, ce legatura au aia numai tu intelegi. Inteleg ca esti foarte atasat dar pastreazaz si tu niste poportii. Stevie G este ceea ce este pentru Liverpool dar ce cauta in discutia asta?

Cat despre faptul ca a plecat Guardiola, sincer ma asteptam, e totusi o presiune la care faci fata cu rezultate. Cand nu mai sunt decat sa ajungi sa se indoaie lumea de capacitatile tale mai bine pleci. Sincer prefer pe cineva promovat din casa, sau as vrea sa vad ce ar face Luis Enrique spre exemplu. Eu unul nu cred ca la Roma a aratat ce poate si plecarea acolo a fost o greseala. As fi asteptat sa demonstrez la mine in casa daca tot am stat la echip, oarecum ca si Guardiola. E o idee nu vreo certitudine. Vom vedea ce va fi pana la urma.

Nu as vrea sa ajunga nici unul din lista mult discutata prin presa in locul lui.

red&blue_boy27.04.2012 17:08

Nu credeam ca pleaca Guardiola. Cred ca s-a pripit un pic, ma gandeam ca poate mai gaseste motivatie pentru inca un sezon. Ca daca ar fi ramas si sa fi luat titlul sau Liga la anul le dadea multora peste nas.

Solutia cu Vilanaova cred ca e mai mult din dorinta de a pastra stilul actual, aceeasi idee de joc. Poate e mai bine asa decat sa fi cineva cu schimbari radicale.

Sunt curios unde merge Pep si ce va face acolo fara un Messi sau Xavi.

Nu l-as da pe Gerrard. Pe niciun jucator din lume, nu numai de la Barcelona.

Sunt curios daca mai aveai aceeasi parere si daca Gerrard ar fi plecat acum cativa ani la Real.

drvladyk27.04.2012 17:24

haideti mai, fiti blanzi cu kelleraman, are omu' obsesiile lui:))

am auzit in masina la bbc cum ca se gandesc sa il ia la nationala Angliei pe Pep... nu stiu ce sa zic, pare aiurea, aici e cu totul alt stil de joc....

Ronnie27.04.2012 17:30

Poate vine la Liverpool, face un duet cu Dalglish. :D

drvladyk27.04.2012 17:43

vorbesc serios ronnie, asa ziceau astia la radio, au specificat ca e doar un zvon..

danimarcu27.04.2012 18:38
Solutia cu Vilanaova cred ca e mai mult din dorinta de a pastra stilul actual, aceeasi idee de joc. Poate e mai bine asa decat sa fi cineva cu schimbari radicale.

Vilanova e interimar,ma gandesc.Sau nu?

blindica27.04.2012 18:39

Adrian, red&blue_boy : da` ce are dom'le daca vine Frank de Boer la Barcelona? Omu` a jucat 5 ani la Barcelona, stie cu ce se mananca fotbalul de la club, vine cu un spirit ofensiv din Olanda, el e baza.

Ce credeti c-o sa faca la Ajax mai mult de a castiga titlul sau Cupa? Vreau adversari de seama pentru Real Madrid, nu pe Tito Vilanova.

Daca ar ajunge Luis Enrique acum la Barcelona s-ar cunoaste deja cine ia titlul la anul, bineinteles... Real Madrid.

Kellerman27.04.2012 19:00

Real Madrid o sa il ia de acum incolo, chiar n-are importanta cine vine.

Maye27.04.2012 19:50

Confirmat pentru 2012-13

Adrian27.04.2012 21:06
Adrian, red&blue_boy : da` ce are dom'le daca vine Frank de Boer la Barcelona? Omu` a jucat 5 ani la Barcelona, stie cu ce se mananca fotbalul de la club, vine cu un spirit ofensiv din Olanda, el e baza.

Ce credeti c-o sa faca la Ajax mai mult de a castiga titlul sau Cupa? Vreau adversari de seama pentru Real Madrid, nu pe Tito Vilanova.

Daca ar ajunge Luis Enrique acum la Barcelona s-ar cunoaste deja cine ia titlul la anul, bineinteles... Real Madrid.

De ce as vrea sa plece unul dintre cei mai buni tineri antrenori din acest moment de la singura echipa straina care imi place?

De Boer face treaba pe termen lung la Ajax. Daca ati stii voi macar cati tineri jucatori de viitor au cumparat astia in ultimele saptamani...pfffff....... Si n-au dat gramezi de bani pe ei. Dar vor da altii, dupa ce vor debuta la prima echipa a Ajaxului.

Nu ma intereseaza echipele cu bani multi, desi imi place mentalitatea si jocul Barcelonei. Prefer echipele gen Ajax, care se intereseaza de fotbal inainte si abia apoi se uita dupa bani.

blindica27.04.2012 21:38

A fost un raspuns mai degraba cu o doza de egoism. Placerea ta, placerea ta.

''Mentalitatea si jocul Barcelonei'' ... deci Barcelona se intereseaza de fotbal inainte! :thumbsup: Tocmai bine pentru ca Frank de Boer sa fi fost aici, fiindca pana la urma raspunsul tau a fost din placerea de a urmari Ajax-ul si ceea ce produce, n-a fost unul obiectiv.

Eu n-am certitudinea ca Frank de Boer ar fi facut performanta la Barcelona, doar i-am adus numele in actualitate.

Oricine ar ajunge in locul lui de Boer la Ajax ar continua aceeasi treaba. Tineri cresc si promoveaza destule echipe din lume, bineinteles nu la noi, mai degraba spre Vest, aici avem un articol recent aparut pe site. ( Modele )

Uite, Borussia Dortmund creste tineri si cumpara pe bani putini. M-au incantat foarte mult cu jocul lor, uneori chiar mai diversificat fata de cel al Barcelonei. Nu i-as putea dori lui Klopp sa n-ajunga la Barcelona din 2013.

Adrian27.04.2012 21:55

La Barcelona e nevoie de un om care sa stie sa respecte indicatiile care vin de la Cruyff. Atat. Asa cum nonameul in ale atrenoratului, Guardiola, a ajuns superstar din prima, asa vor ajunge si altii. Pentru ca echipa e omogena, valoarea jucatorilor e foarte mare, setea de performanta inca nu a disparut.

Antrenorul, oricare ar fi el, trebuie doar sa se asigure ca jucatorii sunt sanatosi, fericiti si uniti. Atat. In rest, nu are ce schimba.

p.s. Eu sper ca lumea intelege faptul ca o semifinala de CL nu e un sezon ratat, ci chiar o performanta. Indiferent ca numele echipei e Real, Barca sau Frontiera Curtici.

red&blue_boy27.04.2012 22:17

Vad ca nu. :)

Eu unul as vrea sa continue munca inceputa la Ajax, chiar daca n-o sa castige mai mult decat titlul sau cupa in Olanda. Ma multumesc si cu alea, pentru moment. :)

In schimb, zic sa avem rabdare cu asa presupusa hegemonie a Realului. Ca daca nu le pleaca jucatorii Barcelonei, echipa asta inca are un mare potential . Cum spune si Adrian, nu e nevoie de cine stie ce mare antrenor la echipa. Eu am mai sustinut ca echipa asta mergea poate la fel de bine si cu alt antrenor decat Pep. Tocmai de aceea sunt curios sa vad unde va merge si ce va face in viitor Pep la alta echipa.

*Alecs*27.04.2012 22:53

Vilanova e confirmat de la ora 15 si va fi 100% antrenorul din sezonul urmator.

Guardiola va lua un an de pauza.

ebonyc28.04.2012 01:25

Guardiola a fost adus de la echipa a doua asa ca n vad probeme ca secundul lui sa fie acum principal. Nici Rijkaard nu antrenase o echipa decenta inainte sa-l puna antrenor. Ideea e ca la Barca trebuie un antrenor in spiritul clubului, nu neaparat bun.

cristian8628.04.2012 14:10

Guardiola a castigat tot ce se putea castiga (mai poate castiga Cupa).

Cred ca Barca poate lupta cu Real de la egal la egal si in sezonul urmator.

blindica28.04.2012 20:09
Vad ca nu. :)

Eu unul as vrea sa continue munca inceputa la Ajax, chiar daca n-o sa castige mai mult decat titlul sau cupa in Olanda. Ma multumesc si cu alea, pentru moment. :)

Eu n-am fost cel care a pomenit de asa-zisa viitoare hegemonie blanco in dauna catalanilor.

Totusi, nu cred in Vilanova la Barcelona ca-n minunile Boas si Mourinho. Desi, pana sa vad ca face furori prin Portugalia, nici de Boas n-auzisem.

Guardiola, in schimb, a fost un fotbalist important.

Vilanova- Sezonul-> Echipa -> Aparitii -> Goluri

1988"1990 Barcelona B 52 (6)

1990"1992 Figueres 72 (6)

1992"1995 Celta 26 (1)

1995"1996 Badajoz 33 (2)

1996"1997 Mallorca 10 (0)

1997"1998 Lleida 21 (3)

1998"2000 Elche 29 (1)

red&blue_boy28.04.2012 21:40
Eu n-am fost cel care a pomenit de asa-zisa viitoare hegemonie blanco in dauna catalanilor.

Stiu, nu la tine am facut referire, tocmai de aceea am pus si spatiu intre fraze. :)

«14142434445»