FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Barcelona

«1394041424345»
Ronnie20.01.2012 06:36

Nu, a fost prin prima repriza faza prin terenul Barcei. Si a fost Busquets 100%.

Bogdan20.01.2012 07:15

da, a fost el. Dar si pepe l-a atins... se vede cum se misca aparatoarea.

Ronnie20.01.2012 07:23

Daca l-a atins atunci a fost foarte usor. Dar dupa saritura lui Busquets ziceai ca i-a rupt ambele picioare.

Mem020.01.2012 18:33

ai dreptate,rectific,Busquets era,totusi nu se compara cu ineptiile lui Pepe si prostia lui Coentrao;

gio_stgloria02.04.2012 08:20

"Jucatorii incep sa se dezvolte si sa se maturizeze la vasrta de 25 de ani sau cam pe acolo. Ma uit la Ronaldo, Rooney sau altii. Dar la Messi mi-e groaza sa ma gandesc. El nici n-a ajuns la varsta in care jucatorii ar trebui sa explodeze. Mi-e frica sa ma gandesc ce-ar mai putea castiga si unde va mai ajunge, va dati seama ca are 24 de ani?", a spus Alex Ferguson.

Ronnie02.04.2012 14:13

Messi ca Messi, da' sa-l vezi pe Dodel cand explodeaza.

cristian8602.04.2012 15:28
"Jucatorii incep sa se dezvolte si sa se maturizeze la vasrta de 25 de ani sau cam pe acolo. Ma uit la Ronaldo, Rooney sau altii. Dar la Messi mi-e groaza sa ma gandesc. El nici n-a ajuns la varsta in care jucatorii ar trebui sa explodeze. Mi-e frica sa ma gandesc ce-ar mai putea castiga si unde va mai ajunge, va dati seama ca are 24 de ani?", a spus Alex Ferguson.

Poate Messi e dintr-o noua specie de fotbalisti, cine stie.

Totusi sa nu arda prea repede.

Lari03.04.2012 20:52

Coregrafia din returul cu AC Milan:

Sequence_01.jpg

Sequence_02.jpg

Sequence_03.jpg

gio_stgloria03.04.2012 20:55

Ce inseamna si in ce limba e ? Eu stiam de siempre juntos care inseamna mereu impreuna in spaniola.

drvladyk04.04.2012 03:19
Ce inseamna si in ce limba e ? Eu stiam de siempre juntos care inseamna mereu impreuna in spaniola.

poate intentionat au scos o litera, sa o dea subliminal, cum au vazut la ultrasii din Bucuresti:))

:steag_sah_mic:

steaua-no104.04.2012 09:03

e scris in limba catalana.

Kellerman23.04.2012 12:10
Tare mi-e ca in finala Ligii ii zapaceste Barcelona pe cei de la Real cu un scor de rusine.

Tare mi-e ca in finala Ligii vom vedea Bayern-Chelsea.

Zau asa, voua chiar va place jocul asta al Barcelonei ? bai a fost interesant la inceput, ca e un concept destul de nou, dar deja incepe sa ma calce pe nervi. Jur ca un meci Aston Villa - Newcastle este mult mai interesant decat un Barcelona vs. any random team din Spania.

Adrian23.04.2012 14:35

Kellerman

Vezi ca n-ai dreptate la faza Catalani=bozgori.

Catalanii au stat pe pamantul lor de cand au aparut ca popor si nu au fost niciodata cuceriti. Ei s-au unit cu regatul Aragon cand ducele Barcelonei s-a casatorit cu regina Aragonului si apoi s-au unit cu Castilla la fel, formand Spania.

p.s.

Da, mesajul era pentru Kellerman. Am dat din greseala quote la postarea gresita.

danimarcu23.04.2012 15:47

Cred ca Kellerman a lansat stupizenia asta,nu gio_stgloria! :)

RedScorpyON23.04.2012 22:47

Daca nici Messi nu e jucator genial, hai sa ne apucam de darts!

gio_stgloria24.04.2012 00:57

@mariusmihet

Messi nu eu geniu..sa fim seriosi, ai vazut cate faze rezolva de unul singur si cu ce simplitate marcheaza ? O sa vedem ce face Spania la urmatorul capionat european cu Xavi si Iniesta.

Este adevarat ca Xavi, Iniesta , Fabrega sunt si ei jucatori foarte importanti, dar fara piesa de baza acel puzzle nu e complet.Fotbalul e un sport de echipa pana la urma.

Kellerman24.04.2012 12:20
Kellerman

Vezi ca n-ai dreptate la faza Catalani=bozgori.

Catalanii au stat pe pamantul lor de cand au aparut ca popor si nu au fost niciodata cuceriti. Ei s-au unit cu regatul Aragon cand ducele Barcelonei s-a casatorit cu regina Aragonului si apoi s-au unit cu Castilla la fel, formand Spania.

p.s.

Da, mesajul era pentru Kellerman. Am dat din greseala quote la postarea gresita.

Partial adevarat, dar ceea ce spui tu a incetat sa mai existe de mult timp. Ei vor acum independenta pentru un stat MULT MAI MARE decat ar fi trebuit sa aiba, iar o potentiala rupere de Spania ar insemna un colaps economic pentru spanioli.

Daca tot vor un stat independent, sa isi faca, atata timp cat nu fura din Spania si nu ar trage in jos aceasta tara dpdv economic, da, n-am nimic impotriva. Si daca s-ar realiza asa ceva, FC Barcelona va juca singura in diviza lor din noul stat. Iar Pique, Puyol si care agarici se mai dau catalani si "refuza sa fie spanioli", sa-si faca propria lor echipa nationala.

Abia atunci o sa le dispara statutul de bozgori.

P.S: Si oricum daca o luam cum ai spus tu, Spania practic n-ar trebui sa existe, ci ar trebui sa fie separata in vreo 17 (ultima data cand am verificat) statulete mai mici.

Adrian24.04.2012 12:47

Fiecare isi urmareste interesul. Daca unora le e mai bine ca parte a Spaniei, nu vor avea nimic de comentat.

Daca altora le-ar fi mai bine singuri... normal ca bat din gura.

De ce sa le pese lor de restu'? Ce treaba au restu' cu ei?

Cand Woodrow Wilson a aratat lumii punctele lui dupa Primul Razboi Mondial, noi ne-a folosit de astea si ne-am facut stat. Daca catalanii vor sa-si faca stat, sa isi faca. Eu sunt de acord cu ei. Au tot dreptul.

Ti-am zis, eu ma uit doar la 2 lucruri:

1. Nu au fost cuceriti, au ales ei de buna voie sa se uneasca, deci de buna voie pot sa si plece.

2. Sunt acolo de cand au aparut ca popor, deci pamantul e al lor!

Kellerman24.04.2012 13:11

Da, sunt de acord cu asta, dar cauta sa afli ce teritorii ADITIONALE vor ei. Si pe langa asta, o a doua varianta a lor a fost oficializarea limbii catalane in Spania. Ceea ce e asemanator cu ce vor secuii la noi. Asta ar putea fi devastator pentru locuitorii din Barcelona care nu sunt neaparat catalani, care nu vorbesc catalana si care ar putea pierde locuri de munca pentru ca ar putea veni catalanii (asta in cazul in care ruperea de Spania nu e posibila) sa le fure locurile de munca pentru ca ei cunosc deja 2 limbi, deci au un avantaj. Ba chiar 3, daca numaram si Aragonesa. Pentru ca a trecut destul de mult timp de la "Crown of Aragon", au ajuns si spaniolii sa populeze teritorile dorite de catalani.

Eu nu inteleg ce nu le convine acum. Sunt o comunitate autonoma. Insa ce vor ei e absurd. Nu isi vor doar mica parte a stramosilor lor, adevarata Catalunia, vor sa se uneasca cu Aragon, Valencia, Insulele Baleare si o parte a Andorrei ca sa creeze un nou stat independent, Catalunia. Deci vor sa fure pamantul unor alti insi care au luptat acolo pentru unificarea cu Spania.

Si apoi mai e problema lor, a catalanilor, care si aia sunt in mai multe factiuni. Ultima data se bateau nationalisti cu independisti, fiecare vroia altceva.

P.S: Dar cum am spus, daca luam acum fiecare din comunitatile independente din Spania sa le analizam, o sa aflam ca exista grupuri ultra-nationaliste in acele comunitati care isi doresc independenta. Ce ar fi acum sa dispara Spania si sa apara brusc vreo 17 state noi in Europa, dintre care maxim vreo 3 sa se poata intretine si sa nu moara de foame ?

P.S 2: Mie nu trebuia sa imi dispara 10% warn ?

Adrian24.04.2012 13:24

Acum sper sa nu fie considerat ce facem noi offtopic. Nu ar trebui sa fie, ca doar e pe topicul Barcei.

Nu poti sa ii compari pe Catalani cu secuii. Pe bune. Ei chiar au tot dreptul sa ceara oficializarea limbii catalane. Si stii de ce? Pentru ca limba spaniola nu exista!

Exista limba castiliana. Adica aia care se vorbeste in Castilia. Aia e spaniola.

Din moment ce toti sunt parti egale, de ce sa nu aiba si catalanii drept de a folosi limba lor?

In fine, sunt acolo lucruri pe care noi nu le stim. Poate doar se urasc intre ei.

Kellerman24.04.2012 13:33

Pai isi pot folosi limba lor in Catalunia, pentru ca in momentul de fata Catalunia este o comunitate autonoma. Ei vor limba oficiala in toata Spania.

Da, stiu ca in mod normal nu exista o limba spaniola, stiu ca sunt FOARTE multe lucruri pe care nu le cunoastem despre cum s-a format Spania si despre cate saturi,satulete,orase,cetati/whatever au existat pe acolo, dar nu mi se pare normal sa oferi unei MINORITATI o limba oficiala intr-un stat, IN TOT STATUL.

Si dupa cum am zis, daca s-ar rupe Catalunia de Spania, sa se joace Barcelona singura, intr-un campionat al lor. Sa se numeasca FC Barcelona Division iar jucatorii de fotbal actuali ai Barcelonei cu aere de nationalisti catalani sa se joace in nationala lor. O sa fie 3-4 jucatori pe teren, ca mai mult nu strang.

Adrian24.04.2012 17:55

Orice ati zice, Messi e geniu. Si sunt sigur ca o sa fie acolo sus cu restul mai marilor fotbalului. Aceeasi parere o am despre Cristiano Ronaldo. Ii consider pe amandoi la acelasi nivel, de aceeasi valoare. La sfarsitul carierelor lor, se va trage linie si va fi mai sus omul cu mai multe trofee. Dar ca talent, amandoi sunt la fel.

Cei care zic nasoale de Mess sunt hateri. La fel si cei care zic de Cristiano Ronaldo.

Si da, Cristiano Ronaldo nu e cocalar. Comparat cu javrele de fotbalisti din Romania, care sunt fotbalisti doar cu numele si care isi dau nefondat aere de Pele+Maradona+Zidane+Ronaldo, Cristiano Ronaldo e sfant!

RedScorpyON24.04.2012 18:05
Din punctul meu de vedere poti sau puteti sa va apucati linistiti....NU E geniu....

Din ce spui aici, cred ca tu poti sa te apuci linistit, fotbalul ti-e total strain...

red&blue_boy24.04.2012 18:27

Hai mah, orice simpatii ai avea, n-ai cum sa spui ca Messi sau C. Ronaldo nu sunt jucatori mari, cei mai mari din prezent si vor ramane in istorie printre cei mai mari .

Voi ati vazut cate trofee are Messi la varsta lui? Te-apuca groaza! :)

MoWeed24.04.2012 19:30
Voi ati vazut cate trofee are Messi la varsta lui? Te-apuca groaza! :)

Cand ma gandesc ca nu e nici macar cu un an intreg mai mare decat mine... :))

«1394041424345»