Dezastru pentru Real
Dezastru pentru Real
2-6 ![]()
Realul e puscarie
Ce'mi place. 6-2!!! HALAL Madrid ![]()
) ![]()
Oamenii astia sunt INCREDIBILI!
Bravo Barcelona. Ce spectacol , ce minunatie de meci , ce umilinta pe Real. Vedem asa ceva si la ros-albastri nostri???
Unde e Daniel-Ionut?=)) Sa ne spuna el cum e mai buna Realul?=)) Scorul e mic pe langa ce s-a jucat.Superb.N-am cuvinte sa descriu ce am vazut.A fost CIRC. =))
Intru in silenzio stampa daca Real nu castiga :laugh:
Ia sa vedem te tii de cuvant?
Danutz sa se lase de fotbal.A fost pur si simplu UMILINTA,BARCA a jucat FENOMENAL.De mult n-am mai vazut un asemenea fotbal.
Dar tot Manchester United - Chelsea va fi finala.
Danutz sa se lase de fotbal.A fost pur si simplu UMILINTA,BARCA a jucat FENOMENAL.De mult n-am mai vazut un asemenea fotbal.
Ce vina are Danut ca Realul a aratat ca o echipa din Liga lu' Mitica? ![]()
Xavi, Messi si Henry sunt jucatori de superclasa. Putem afirma ca Barcelona e deja campioana! ![]()
p.s urmeaza Chelsea
Xavi, Messi si Henry sunt jucatori de superclasa.
Pai si ai avut nevoie de meciul asta sa ajungi la aceasta concluzie? ![]()
A fost oare cineva destul de inspirat sa inregistreze meciul pentru a-l pune pe tracker?(tare sunt curios o comparatie de rating cu "derbyul" din seara asta din Liga lui mitica)
Cine a zis ca Real e vreo mare echipa? Rezultatul din seara asta e relevant doar pe cale sentimentala.
Chelsie se vor califica miercuri, iar Manchester "ruleaza"!
Saptamana asta Barcelona pierde tot, campionat, Liga Campionilor, Cupa Spaniei. E o echipa de moral.
Chiar tu ai zis ca pierde ![]()
Joga,ne-ai obosit,nu ne lasi?Pe parte 'sentimentala',asa.Chelsky a a ta a avut mare bulan ca nu a luat gol marti.Va lua miercuri,stai linistit. ![]()
Pai si ai avut nevoie de meciul asta sa ajungi la aceasta concluzie?![]()
Nu, dar in meciul asta, cei trei au facut diferenta. Nu stiu daca fara cei trei, Barcelona ar mai fi batut la scorul asta pe Real Madrid.
p.s NICIODATA in istorie, Real Madrid nu a primit pe teren propriu 6 goluri!
Chiar tu ai zis ca pierde![]()
n-am fost la biserica recunosc...
delpiero10, "sintagma Chelsky a ta" e o lovitura in plex. sper sa se lase cu accidentati/suspendati in meciul de miercuri. Chelsie sau Zbarca sa iasa sifonati rau de tot, sa se tarasca efectiv.
Cine a zis ca Real e vreo mare echipa? Rezultatul din seara asta e relevant doar pe cale sentimentala.
Chelsie se vor califica miercuri, iar Manchester "ruleaza"!
Se califica pe drq..si cu Caceres fundas langa Pique tot se califica barca.Mizez pe un egal cu multe goluri.
Stati frate ca Chelsea nu e Real Madrid,iar in Anglia va fi altceva.Realul a luat o caruta de goluri si de la Liverpool si ar fi luat si de la United daca ar fi jucat.
Sa va zic una tare:Eto'o,Messi si Henry au in acest sezon mai multe golui marcate in campionat decat orice alta echipa din Europa in afara de madrid.Asta zice multe de forta ofensiva a Barcei,pe care o s-o resimta si Chelsea miercuri!
Sa va zic una tare:Eto'o,Messi si Henry au in acest sezon mai multe golui marcate in campionat decat orice alta echipa din Europa in afara de madrid.Asta zice multe de forta ofensiva a Barcei,pe care o s-o resimta si Chelsea miercuri!
Dar mai spune multe si despre apararile din Spania.
Xavi, Messi si Henry sunt jucatori de superclasa. Putem afirma ca Barcelona e deja campioana!
p.s urmeaza Chelsea
Plus Iniesta, plus plus plus ....ce sa mai......
Baiiiii, Messi e circar bai...ce tot i l laudati atata........bleahhh......cand fotbalul miroase a branza de oaie.......
Am vazut si eu acum rezumatul. Meciul a fost de-a dreptul superb si nu cred ca Celski are vreo sansa daca incearca si ei sa dea un gol.
Barcelona joaca cel mai frumos fotbal din lume la ora actuala; normal ar fi sa castige ei Champions League