FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Barcelona

«1101112131445»
maye03.05.2009 09:50

Din pacate nu stiu daca vor incerca Chelsea sa dea vreun gol.

Oricum tavalugul de aseara se muta in Anglia.

Ronnie03.05.2009 09:59

Cand o sa dea Messi peste un Terry sau Cole atunci sa vedeti ce probleme va avea. Daca echipa de pe locul 2 in Spania joaca cu Heinze, Canavaro sau Metzelder intr-un asemenea meci cred ca va dati seama ca si restul echipelor sunt vraieste in aparare. La mijloc Chelsea joaca cu Essien, Mikel si Ballack, toti cu 80-90 kile iar Barca joaca cu Xavi si Iniesta care nu stiu daca au impreuna 100 de kile. Daca Chelsea va sti sa joace pe sus si din faze fixe atunci Barca e victima sigur.

cRiss4Steaua03.05.2009 10:08

la tine conteaza gabaritul jucatorilor de la mijloc ? cand ii intoarce Xavi sau Iniesta pe jucatorii de la Chelsea mai vedem noi :))

in meciul tur parca era autobaza lui cartu in teren, numa in aparare au jucat .. antifotbal

daca se va juca cum s-a jucat si aseara, Real Madrid a atacat, daca va ataca si Chelsea .. cred ca va fi victima sigura :)

redondo03.05.2009 10:22
Am vazut si eu acum rezumatul. Meciul a fost de-a dreptul superb si nu cred ca Celski are vreo sansa daca incearca si ei sa dea un gol.

Barcelona joaca cel mai frumos fotbal din lume la ora actuala; normal ar fi sa castige ei Champions League

United joaca cel mai fumos fotbal....si ma refer si la partea tactica,nu numai la cea tehnica.

Ronnie03.05.2009 10:46

Cand intra Essien intr-un umar la umar la Messi o sa il vedeti pe argentinian cum o sa strige dupa mama de durere si nu o sa ii mai arda sa faca artificii si maimutareli cu mingea. Barcelona joaca bine doar cand intalnesti echipe care au jucatori de genul Heinze, Canavaro...

cRiss4Steaua03.05.2009 10:51

Barcelona joaca cel mai frumos fotbal .. asta e clar

ssilviu_1903.05.2009 11:45
Cand intra Essien intr-un umar la umar la Messi o sa il vedeti pe argentinian cum o sa strige dupa mama de durere si nu o sa ii mai arda sa faca artificii si maimutareli cu mingea. Barcelona joaca bine doar cand intalnesti echipe care au jucatori de genul Heinze, Canavaro...

Chiar si dupa o victorie mareata voi tot gasiti motive pentru a denigra Barca.Spuneti ca madridul are jucatori slabi,dar cu jucatorii astia madridul a castigat 16 din ultimele 17 meciuri.Ati trecut usor peste umilinta suferita aseara si deja sperati ca Chelsea sa spele rusinea madridului.N-o sa se intample asta.Barca e mult prea puternica ca sa-i stea vreo echipa in cale.Chelsea va trebui sa iasa la joc,si atunci va resimti forta ofensiva a Barcei!S-a dovedit ca Chelsea nu e invincibila,cum credeti voi,ba chiar a incasat 4 goluri,cu super-jucatorii pe care ii tot laudati.Daca le-a marcat Liverpool 4,Barca poate sa le dea mai multe.Nici nu se pune problema echipei care va merge mai departe.Barca e favorita clara.Are 2 sanse din 3!Urmeaza apoi s-o incaseze si manu pentru eliminarea de anul trecut.Daca nu cumva ne pregateste Arsenal vreo surpriza...

gio_stgloria03.05.2009 11:59

Ronnie, nu ti-e clar ca barca ajunge in finala?

uncoltuitatdelume03.05.2009 12:09
DelPiero1003.05.2009 15:06

Tie iti place melodia aia 'muschii mei minte nu are''? :))

redondo03.05.2009 15:52
Ronnie, nu ti-e clar ca barca ajunge in finala?

Nici mie nu mi-e clar.

Robinson Rufay Zapata04.05.2009 11:01

Da' poate Essien sa faca un unmar la umar cu Messi , sau argentinianul il fenteaza numai din umar si scapa de Essien? Desi Essien e unul din cei mai buni mijlocasi nu vad ca cineva sa'l opreasca pe Messi in zi buna.

danimarcu06.05.2009 20:26

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!

Robinson Rufay Zapata06.05.2009 20:40

Am ajuns sa sufar pentru Barcelona mai mult decat pentru Steaua...dar merita!

radoi8606.05.2009 20:50

Multumim BARCA!!!

A castigat fotbalul. In sfarsit...

redondo06.05.2009 21:12

Ce fotbal a castigat ma? Ce meci ati vazut ma? Chelsea a avut de departe majoritatea ocaziilor de gol.

Robinson Rufay Zapata06.05.2009 21:14
Ce fotbal a castigat ma? Ce meci ati vazut ma? Chelsea a avut de departe majoritatea ocaziilor de gol.

Pai a avut , Barcelona a jucat deschis , pe cand ei au jucat cu 9 oameni in defensiva si unul la mijloc si scapau pe contraatac. Asa se intampla cand te joci cu "focul"

redondo06.05.2009 21:20

Ma sunt de acord ca e mai greu sa ai ocazii de gol daca adversarul se apara supranumeric,si sincer stiu ca Barcelona nu este in general nici pe departe o echipa norocoasa,dar in aceasta mansa nu merita calificarea.In fine,asta e,istoria s-a scris,vom vedea ce va fi la finala.Dar tineti minte,ca United are cea mai mare doza de noroc din toate echipele engleze si ramane nr.1 in lume.

razvani07.05.2009 00:17

Respect rezultatul final, dar consider ca meciul de asta-seara a fost marcat de cateva greseli foarte mari de arbitraj in favoarea Barcelonei, unele in raport cu care si cele comise prin Liga I de clientii lui Borcea raman marunte. Spre exemplu, cea mai flagranta: un hent comis in min. 73 (sau pe acolo, nu tin minte exact minutul) de catre Gerard Piqué in careu, intr-o maniera cat se poate de evidenta si intentionata (a intins mana spre minge ca sa evite sa fie depasit de Anelka din cate retin) si care a fost absolut vizibil pentru toata lumea (eu locuiesc in Madrid si am coleg de apartament un fan declarat al Barcelonei, fost socio--si inclusiv el a recunoscut). Ar fi trebuit sa se dea evident penalty si, posibil, eliminare (cu toate ca aspectul eliminarii conteaza mai putin). As fi vrut sa vad atunci, la scorul corect de 2-0 pentru Chelsea in min. 75, cum mai egala Barça...

In fine, ca fan Man United, sper (indiferent cum ar fi decurs semifinala de azi) ca sa castigam din nou UCL in acest an. Acum, dupa cele intamplate, imi doresc inca si mai mult asta.

red&blue_boy07.05.2009 05:25

Chelsea a avut meciul in mana,mai multe ocazii.Cu om in plus trebuiau sa forteze golul doi.Ce-a ratat Drogba!Essien gol fain,dar ce degajare face in careu la golul lui Iniesta.Barcelona un sut pe poarta.Si daca le dadea la Chelsea 11m la hentul lui Pique,nu mai revenea Barca.

JDERUL07.05.2009 05:36

Daca Barcelona ar fii egalat mai devreme de la acel moment cred ca aveam parte de un cu totul alt meci.Asa...s-a demonstrat inca o data,daca mai era nevoie,ca sansele de a castiga un meci parand cu incapatanare un 1-0 sunt foarte,foarte mici!

redondo07.05.2009 08:27

Daca Barcelona er fi egalat mai devreme,cu siguranta se dadea penalty la macar unul din cele doua henturi clare.

DelPiero1007.05.2009 08:43

Sau Abidal n-ar m'ai fi fost eliminat DEGEABA. ;)

Robinson Rufay Zapata07.05.2009 09:03

Ca a fost penalty , ca a fost eliminat Abidal degeaba nu mai conteaza , acum conteaza doar ca Barcelona e in finala.

DelPiero1007.05.2009 09:13
Ca a fost penalty , ca a fost eliminat Abidal degeaba nu mai conteaza , acum conteaza doar ca Barcelona e in finala.

Si nu e victima sigura,cum zice lumea. ;)

«1101112131445»