FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Barcelona

«1333435363745»
red&blue_boy13.02.2011 13:26

Daniele,pe seara e meci greu la Espanyol...

David13.02.2011 15:29
Nu pot sa zic decat atat:

Ce frustrat!!! :bananadance: Barca a batut Realul cu 5-0 si la primul egal (cred ca e primul egal sezonul asta) te simti bine. Vezi ca Barca a dat 16 goluri Almeriei,aia cu care Cristina & co a facut egal. Cine e pe primul loc? Cine a castigat El Clasico? La cine e Balonul de Aur?

Alex88pl13.02.2011 16:04

au facut egal, urmeaza sa le administreze Arsenal prima infrangere. chiar o sa iau 1 la pariuri. daca van Persie isi continua seria si Fabregas se concentreaza sunt sanse bune sa ii ardem miercuri.

ady.fcsb13.02.2011 18:00

Daca se concentreaza Cesc si Van Persie isi continua seria buna?? :)) Nu-ti face iluzii sa nu ai deziluzii.Or sa mature cu Arsenal.Singura echipa care ar putea sa-i elimine pe catalani cred ca este Manchester United.

gio_stgloria13.02.2011 18:01

@ Alex

Ce pot sa zic decat : GO! GO! Gunners ! :D

@ady

vedeti sa nu ramaneti cu buza umflata

Daniel-Ionut13.02.2011 18:17

@red&blue, nu e panica, e party.

@david, ma gasesti in alta parte.

Ronnie13.02.2011 18:20
singura echipa care ar putea sa-i elimine pe catalani cred ca este Manchester United.

Mai degraba singura echipa care ar putea elimina pe Manchester United este Barca :D

*Alecs*13.02.2011 20:05

Bag pvla in el de campionat. Sa le dea trofeul de pe acum decat sa-si bata joc in halul asta. Se face tot posibilul ca Real sa nu se mai apropie de Barca. Le e frica, au deplasari grele. Au avut timp de aseara pana azi sa puna la punct toate detaliile. Le trag la mvie.

ady.fcsb13.02.2011 20:09

Defapt nici-una nu o va elimina pe cealalta pentru ca se vor intalni in finala,finala pe care o va castiga Barcelona.Recunosc ca nu m-as supara daca ar castiga-o Manchester.Echipele astea doua sunt clasice in UCL,dupa parerea mea cele mai puternice in ultimii 10 ani.

@Alecs

Tu mai speri la campionat dupa meciul ala ? 5-0? wow.. putin realism nu ar strica.Totusi ,a fost 5 ,CINCI, la zero. Real Madrid e o echipa buna,nu spune nimeni ca nu dar este mult sub Barcelona.

*Alecs*13.02.2011 20:17

Si ce daca au pierdut ? Se iau in considerare meciurile directe sau toate 38 ?

ady.fcsb13.02.2011 20:21

Si la meciuri directe si la meciuri per total Barca este peste Real Madrid.Dar totusi cand in ultimii 3 ani Real da doar 2 goluri Barcei si alea intr-o infrangere cu 2-6 cred ca ar trebui sa o lasati mai moale cu Real Madrid.

*Alecs*13.02.2011 20:31

Steaua n-a mai batut pe Dinamo din 2007. Sa inteleg ca ai lasat-o mai moale ?

red&blue_boy13.02.2011 20:48
Defapt nici-una nu o va elimina pe cealalta pentru ca se vor intalni in finala,finala pe care o va castiga Barcelona.Recunosc ca nu m-as supara daca ar castiga-o Manchester.Echipele astea doua sunt clasice in UCL,dupa parerea mea cele mai puternice in ultimii 10 ani

Ai uitat de Milan ! :P

ady.fcsb14.02.2011 11:30

Da Alecs,am lasat gura mai mica,pentru ca suntem o echipa mica in ultimii 2-3 ani.Singurul atu al nostru peste ei este Europa.Rezultate mai bune,dar peste a le lor.Ne-au cam batut rau in ultimii ani.Milan am mai zis,ii elimina Spurs :)).

red&blue_boy14.02.2011 19:22
Milan am mai zis,ii elimina Spurs :)) .

:P Ziceai de echipele cele mai puternice in ultimii 10 ani de UCL !Cred ca isi merita locul!

O sa aveti si voi putin de furca cu tunarii!

Alex88pl16.02.2011 21:34
Daca se concentreaza Cesc si Van Persie isi continua seria buna?? :)) Nu-ti face iluzii sa nu ai deziluzii.Or sa mature cu Arsenal.Singura echipa care ar putea sa-i elimine pe catalani cred ca este Manchester United.

acum mai ai ceva de spus?

blindica16.02.2011 21:40

Chiar ma intrebam la sfarsitul primei reprize : ''bai,dar astia sunt oameni?'',cand am vazut cat de mult putea sa paseze Barcelona.

Schimbari de calitate din partea lui Wenger si,sa nu uitam,Barcelona e posibil sa fi avut gol valabil la Messi.

Dar daca tot simpatizez cu Real Madrid,infrangerea aceasta a Barcelonei este chiar in regula.

Apropos,daca ar fi un campionat al Catalunyei,Barcelona din ce tur preliminar ar juca in Champions...? :))

ady.fcsb16.02.2011 22:34

@ Alex

A fost o victorie cu multa multa multa sansa pentru Arsenal,gol anulat gresit la Messi,ratare singur cu portaru Messi.Dupa parerea mea Valdes a gresit grav la ambele goluri.La al doilea mai putin,dar tot grav.Dar nu ma deranjeaza asa mult infrangerea pentru ca este impotriva unei formatii care a jucat FOTBAL adevarat.Respect maxim pentru aceste doua echipe.Echipele italiene vad ca sunt din ce in ce mai urate.Joci tu in optimile UCL fara stadion plin..?

Alex88pl16.02.2011 23:00

Arsenal Barcelona

2 Goals scored 1

7 Attempts on target 5

3 Attempts off target 3

4 Corners 1

26' 38'' Possession (time) 40' 15''

39 Possession (%) 61

16 Fouls committed 13

3 Yellow cards 2

0 Red cards 0

@ady

vezi tu..statistica spune ca nu e chiar multa sansa. in fotbal esential e golul. nu posesia. Arsenal in seara asta conform statisticii a dominat. mai multe suturi, mai multe cornere mai multe goluri. ca daca joci pase 50 de minute si nu dai un gol mai mult decat adversarul degeaba joci. Arsenal a fost mai buna si a invins. acum ca o sa vina returul si atunci o sa tac e alta discutie. pana atunci ramane victoria asta.

ady.fcsb17.02.2011 00:08

Arsenal a fost mai eficienta,dar Barcelona a dominat.Ocaziile si golurile conteaza.Cornele conteaza doar cand se termina cu gol,parerea mea. Oricum in retur Barcelona va arata mult mai bine,vor juca si cu cutitul la os pentru ca nu-si permit o eliminare inca din optimi.

red&blue_boy17.02.2011 05:51

Joaca Arsenal de zici ca-i Barcelona! :)

A avut sau nu si sansa Arsenal,a fost sau nu mai eficienta,nu stiu,eu zic ca au meritat victoria,au jucat mai bine aseara,in special in repriza a doua.Orice-ar fi,si fara nu stiu ce performante notabile,pustii lui Wenger joaca fotbal,fie ca bat,fie ca pierd.

Bine,de calificat cred ca tot Barcelona se va califica mai departe...

Lari26.02.2011 15:44

Mijlocasul de geniu al Barcelonei si al nationalei Spaniei a acordat un interviu pentru "The Guardian". "Creierul" catalanilor a dezvaluit secretul succesului. Pare simplu, dar nu e deloc asa. O spune chiar Xavi.

- Multă lume a descris prestatia Barcelonei in victoria cu 5-0 in fata Realului, din noiembrie 2010, drept cea mai bună evolutie din istorie. Pină si Wayne Rooney a recunoscut că s-a ridicat in picioare, in livingul sau, si a aplaudat.

- (fata lui Xavi se luminează) Serios? Pe bune? Rooney? Asta mă face să fiu mindru. Rooney, wow! Rooney e extraordinar, ar putea juca la Barcelona. Și, stai, inainte ca lumea să inceapă să se gindească la titluri ca: "Xavi il sfatuieste pe Rooney să semneze cu Barcelona" - desi, mi-ar placea! - ceea ce vreau să spun este că e genul nostru de fotbalist.

Meciul ala a fost minunat, cel mai bun pe care l-am jucat vreodata Sentimentul de superioritate a fost incredibil - si gindeste-te că adversara era Real Madrid! Ei nici n-au atins balonul. Madre mia, ce meci! În vestiar, ne-am aplaudat unii pe altii in picioare.

- Ai mentionat posesia incredibilă pe care Barcelona o are meci de meci. Am putea spune că nu a mai existat niciodată o echipă cu o identitate - indiferent de conditii - atit de clară ca a echipei tale, dar si a nationalei Spaniei. Totul se leagă de posesie. Iar asta e identitatea voastră - o caracteristică ce pare să fi devenit dominanta

- E bine că Barcelona si Spania sunt un punct de referință in acest moment. Nu pentru că sunt ale noastre, ci pentru ceea ce reprezinta Pentru fotbalul ofensiv si nu speculativ, noi nu asteptam. Presam adversarul, vrem posesia, vrem să atacam. Unele echipe nu pot sau nu vor să paseze mingea. De ce mai joci? Pentru ce? Care e scopul? Ă'la nu e fotbal. Combina paseaza joacă! Ă'sta e fotbalul - cel putin pentru mine. Pentru antrenori ca, nu stiu, (Javier) Clemente sau (Fabio) Capello, există un alt tip de fotbal. Dar e bine că stilul Barcelonei e modelul acum, si nu celalalt.

- Totusi, unii s-au plins că Spania a fost plictisitoare la Campionatul Mondial. Ati tot cîștigat cu 1-0.

- Nu e vorba că am fost noi plictisitori, ci cealaltă echipă a fost. Care a fost scopul Olandei? Penalty-urile. Robben rupea ritmul. Bam, bam, bam. Binenteles că am fost plictisitori - adversarul ne-a facut să fim. Paraguay? Ce au facut ei? Au construit o defensivă extrem de bună si au asteptau o sansă - din mingi care nu anuntau nimic. Mai departe, pierdeau mingea. Cind iți dai seama că ai in spatele tau un adversar de 2 metri si e tot peste tine e mult mai greu decit crede lumea.

- Deci, care e solutia?

- Gindeste repede, caută spatii. Eu asta fac: caut spatii. Toată ziua. Caut in continuu. Continuu, continuu. (Xavi incepe să gesticuleze ca si cum s-ar uita in jur, intorcind capul). Aici? Nu. Acolo? Nu. Cei care nu au jucat fotbal nu realizează intotdeauna cit de greu e. Spatii, spatii, spatii. E ca atunci cind te joci pe PlayStation. Mă gindesc: "La naiba, e un aparator acolo, deci trimit mingea dincolo". Vad spatii si pasez. Asta e ceea ce fac eu.

- Ă'sta e principala caracteristică a Barcelonei si o gasesti la toate grupele clubului, nu-i asa? Cind i-ati batut pe Real Madrid, 8 dintre cei 11 jucatori de start proveneau de la Masia, cu 3 dintre finalisti pentru Balonul de Aur - Lionel Messi, Andres Iniesta si tu.

- Unele echipe de juniori sau echipe de tineret se gindesc cum să cîștige, noi ne facem griji pentru educatie. Vezi un copil care joacă dintr-o atingere, pum, cu capul sus si te gindesti: "Da, o să ajungă mare". Adu-l aici, să-l antrenam. Modelul nostru a fost impus de Johan Cruyff, e modelul Ajax. E totul despre jocurile gen "magaruș" ( 5 contra 2 la noi), cu un om la mijloc. Rondo, rondo, rondo. (Pase, pase, pase) ÎN. FIECARE. ZI. E cel mai bun exercitiu care exista Înveti să-ți asumi responsabilitatea si să nu pierzi mingea. Dacă pierzi mingea, intri la mijloc. Pum-pum-pum-pum, mereu o singură atingere. Dacă ajungi la mijloc, e umilitor, ceilalti te aplaudă ironic si rid de tine.

- Colegul tau Dani Alves a spus că tu nu joci ca să alergi, tu faci echipa să alerge obligindu-ți colegii să se miste in anumite zone. "Xavi joacă in viitor", zice Alves.

- Ei fac ca totul să fie usor. Fotbalul meu inseamnă pase dar, wow, dacă-i ii am pe Dani, Iniesta, Pedro, Villa... am atitea optiuni. Uneori, mă gindesc: "Frate, unul sau altul o să se enerveze pentru că am atins mingea de 3 ori si nu i-am pasat incă". Mai bine i-aș da mingea lui Dani, pentru că el a urcat deja in bandă de 3 ori. Cind Leo nu primeste mingea, simti că se enerveaza.. iar urmatoarea pasă e pentru el.

- Filozofia de joc a unei echipe trebuie să fie sinonimă cu succesul, nu-i asa? Arsenal joacă un fotbal frumos, Arsene Wenger a un foarte respectat antrenor, dar echipa nu a mai cîștigat un trofeu de ani de zile. S-ar putea intimpla asta si la Barcelona?

- E aproape imposibil. Dacă trec doi ani si nu ai cîștigat nimic, totul trebuie schimbat. Dar schimbi nume din echipa nu identitatea unei echipe. Nu ai voie să te abati de la filozofia ta. Fanii nostri nu ar accepta o echipă care să stea in aparare si să astepte greselile adversarului. Din pacate, lumea e alaturi de o echipă doar cind cîștiga Pe noi, succesul ne-a apropiat si mai mult de fani. O să fiu egoist si o să spun că pentru mine fotbalul de acum e extraordinar, eu in urmă cu 6 ani eram in pericol, nu aveam loc, peste tot erau jucatori inalti de doi metri, puternici, la mijloc se juca agresiv... acum vad că Arsenal si Villarreal joacă la fel ca noi.

- Crezi despre tine că esti un aparator al unei filozofii de joc? Un ideolog?

- Pai, ori asta, ori nimic. sunt un romantic. Iubesc faptul ca in prezent, talentul, abilitățile tehnice sunt mai apreciate decit calitățile fizice. sunt fericit că asta e prioritatea, dacă nu ar fi fost, nu am mai fi avut parte de acelasi spectacol. Fotbalul e facut pentru a cîștiga, dar satisfactia noastră e dubla pentru că noi jucam spectaculos si cîștigam. Alte echipe cîștigă si sunt fericite, dar nu e acelasi lucru. Identitatea le lipseste. Rezultatul e un "impostor" in fotbal. Poti să joci foarte, foarte bine - ca noi, anul trecut, cind am fost mai buni decit cei de la Inter - dar să nu cîștigi. Pentru noi, e ceva mai important decit rezultatul, ceva care ramine in timp. O mostenire. Inter a cîștigat Liga Campionilor, dar nimeni nu vorbeste despre ei. Pe mine, lumea m-a descoperit la Euro 2008, dar eu joc la fel dintotdeauna. E adevarat, totusi, că am mai multă incredere in mine si sunt mult mai linistit. Astea sunt sentimente pe care le cîștigi cind ai succes.

- Crezi că fotbalul englez a avut de suferit pentru că a adoptat o altă filozofie?

- S-a schimbat, stilul e mai tehnic. Dar inainte era direct, minge pe Crouch sau pe Heskey, numere 9 tipice, si nu exista fotbal. Carragher, boom, minge aruncată in față; Terry, boom, minge trimisă in față. Cred că lucrurile se schimbă: Barry, Lampard, Gerrard, Carrick... sunt jucatori care stiu să controleze bine mingea. Te uiti la ei acum si te gindesti: "Isuse, incearcă să joace!"

- Este Paul Scholes Xavi al Angliei?

- (Xavi intrerupe discutia, fiind foarte entuziasmat de numele pe care l-a auzit) Paul Scholes! Un model. Pentru mine - si chiar vorbesc serios - e cel mai bun mijlocaș central pe care l-am vazut in ultimii 15-20 de ani. Vorbeam cu Xabi Alonso despre Scholes. E spectaculos, are toate calitățile: ultima pasa goluri, e puternic, nu pierde mingea, are viziune. Dacă ar fi fost spaniol e posibil să fi fost mult mai apreciat. Jucatorii il adora

- Se pare că Anglia nu prea are incredere in jucatorii tehnici.

- E pacat. Talentul trebuie să aibă prioritate. Abilitatea tehnica Mereu, mereu! Binenteles, poti cîștiga meciuri fară să fii prea talentat, dar talentul este cel care face diferenta. Uită-te la echipe: cine face diferenta la Juventus? Krasici. Del Piero. La Liverpool? Gerrard, sau Torres, cind era acolo. Talent, talent. Te uiti la jucatori si te intrebi cine e cel mai bun? Cesc, Nasri, Ryan Giggs - omul asta e o bijuterie, e incredibil, toti sunt jucatori talentati. În trecut, ii adoram pe John Barnes si pe Chris Waddle, erau foarte buni (ochii lui Xavi stralucesc, e entuziasmat) Le Tissier! Desi aveau un stil diferit, imi placeau Roy Keane si Paul Ince cum jucau impreuna Echipa aceea a lui United era foarte bună - echipa mea preferată din Anglia. Dacă aș fi plecat undeva in strainatate, acolo m-aș fi dus.

- Crezi că englezii au tendinta de a supraestima jucatorii puternici din punct de vedere fizic? I-ai mentionat pe Carragher, Terry...

- Whoa! Stai! Usor. Ei sunt fundamentali. Noi il avem pe Puyol. Din punct de vedere tehnic poate nu e unul dintre cei mai buni, dar e incredibil prin felul in care se apara Carragher si Terry sunt necesari, incredibili, dar trebuie să se adapteze la fotbalul tehnic (nu invers). Pentru mine, asta e ceva ce vine natural, la fel si pentru Messi, Iniesta, Rooney. Altii trebuie să muncească pentru asta. Pentru ei e mai greu să ridice capul si să paseze, dar trebuie să o faca

- Dar, stii, cind un jucator ii este propus unei echipe, intrebarea vine imediat: "Cit de inalt e?"

- L-ai vazut pe Santi Cazorla (jucatorul lui Villarreal)? Poate tu crezi despre mine că sunt mic de inaltime, dar el imi vine pină aici (Xavi arată cu mina in dreptul pieptului). Și totusi, e genial. Messi e la fel de mic si e cel mai bun fotbalist din lume. Poate e vorba despre cultura fotbalistica nu stiu, dar in Anglia sunt luptatori, razboinici. Te uiti la un meci al lui Liverpool si il vezi pe Carragher cum cîștigă mingea si o trimite in tribune, iar fanii aplaudă asta. Pe noi, in Spania, nu ne-ar aplauda niciodata

- Cum vezi duelul cu Arsenal din Liga Campionilor. sunt ei diferiti de echipele englezesti? sunt asa un fel de Barcelona?

- Arsenal e o echipă foarte buna Cind mă uit la Arsenal, vad Barça. Îl vad pe Cesc cum trage echipa după el, ii vad pe Nasri, Arshavin. Diferenta dintre ei si noi e că noi avem mai multi jucatori care gindesc inainte să joace mingea, si o fac mai rapid. Educatia fotbalistică e cheia. Jucatorii nostri sunt aici de 10-12 ani. Cind ajungi la Barça, primul lucru pe care il inveti este să GÎNDEȘTI! Gindeste, gindeste, gindeste! Rapid! (Xavi incepe să gesticuleze, se uită in jurul lui). Ridici capul, te misti, vezi, gindesti. Te uiti in spatele tau, iei mingea. Dacă ai mingea, te uiti să vezi care dintre colegii tai e liber. Pum! Din prima. Uită-te la Busquets - cel mai bun mijlocaș care joacă dintr-o singură atingere. Nu are nevoie de mai mult. Controlează balonul, caută si pasează din prima. Unii au nevoie de doua trei atingeri de balon si, tinind cont de cit de rapid se joaca asta inseamnă să fii prea lent. Alves joacă dintr-o atingere. Iniesta, dintr-o atingere. Messi, dintr-o atingere, Pique, la fel. Busi (Busquets), eu... 7 sau 8 fotbalisti care joacă dintr-o atingere. Rapid. De fapt, Charly Rexach, antrenorul pe care l-am avut la juniori, avea o vorbă: "a mig toc" (Să joci dintr-o jumatate de atingere a balonului).

- Arsenal - Barcelona naste intrebari despre viitorul lui Cesc Fabregas...

- Eu, dacă aș fi plecat vreodată la altă echipa m-aș fi gindit la Barcelona - conexiunea e puternica Cu Cesc se intimplă acelasi lucru. Dar acum e o problemă: Cesc costă mult. Cred totusi că un fotbalist intotdeauna ajunge să joace acolo unde iși doreste. Cesc trebuie să ajungă la noi.

- Nu e tocmai ce-ar vrea să audă fanii lui Arsenal si unii i-au acuzat pe jucatorii Barcelonei, inclusiv pe tine, că tulburati apele. Vara trecută au fost atitea remarce dinspre Barcelona...

- Serios? Abia dacă am zis ceva atunci. Îmi imaginez că nu le-a placut. (Xavi face o pauza adaugind usor, aproape rusinat). Știi, deseori, fotbalistii nu gindesc. Sintem egoisti, nu realizam. Am spus-o si eu pentru că mă gindesc la Cesc. El vrea să vină aici. Barcelona a fost visul lui intotdeauna. Dar e capitanul lui Arsenal, punctul de referință, liderul. E greu pentru el că se află in situatia asta. E la o echipă care joacă pe stilul lui, cu Wenger, care intotdeauna l-a tratat foarte bine, l-a educat, l-a crescut. Cesc il respecta Dacă ar fi jucat la Blackburn, să zicem, i-ar fi fost mai usor să plece. Fii atent, adevarul e asta: vreau ca Fabregas să vină la Barcelona. Clubul nostru are un stil clar si nu multi fotbalisti s-ar potrivi aici. Nu e usor, dar Cesc se potriveste perfect.

- Totusi, te-ar inlocui pe tine?

- Eu nu vad noii jucatori din echipă drept o amenintate, nu zic: "ăsta e locul meu". Eu sunt mai degrabă pe ideea: "Adu-i aici, lasă-i să joace". Cu cit avem mai multi fotbalisti talentati la mijloc, cu atit mai bine. În urmă cu 4 sau 5 ani unii ziceau eu si Iniesta nu putem juca impreun[. Nu putem? Uite cum stau lucrurile acum...

- Anul trecut, i-ati batut lejer pe cei de la Arsenal...

- Da, dar anul acesta ei sunt mult mai buni. Cred că e un dezavantaj pentru noi că am jucat si anul trecut contra lor. Ne-au respectat prea mult, era ca si cum ne lasau să avem mingea, am avut-o in permanență, acasă si in deplasare. Meciul de la Londra s-ar fi putut incheia cu 4-0, atit de mult am dominat. Dar s-a terminat 2-2. Anul asta e diferit.

- Care a fost reactia ta la acest egal?

- Am fost fercit. Îmi place că avem parte de un meci extraordinar. Arsenal nu e genul de echipă care să vină să incerce să te enerveze, să rupă jocul, să distrugă orice spectacol. Dacă era Chelsea, te-ai fi gindit: Madre mia, ne vor lasa să avem initiativa, vor astepta mult, se vor apropia, vor juca cu mingi pe Drogba si Malouda. Dar nu, Arsenal vrea mingea. Va fi un fotbal total. Ca microbist aș plati fară să stau pe ginduri un bilet la acest meci. Manchester United sau Chelsea ar juca speculativ, ne-ar lasa nouă mingea. Arsenal n-o va face.

- Te atrage fotbalul englez? Jucatorii spanioli care au evoluat in Premier League sunt entuziasmati de ce traiesc aici.

- E incredibil! Un adevarat show! Uite, asta e fotbal! Anglia chiar e locul in care s-a nascut fotbalul, inima si sufletul fotbalului. Dacă Barcelona avea fanii pe care ii au Liverpool, Arsenal sau Manchester United, noi am fi cîștigat 20 de trofee ale Ligii Campionilor! hahahha! OK, am exagerat, dar nu am vazut in viata mea ceva asemanator. Am cîștigat cu 3-1 la Liverpool cindva si am fost si noi aplaudati cind am iesit de pe teren. În Anglia, fotbalistii sunt mult mai respectati, e mai multă noblete, jucatorii nu trisează chiar

atit de mult. Toti spaniolii care joacă aici iubesc atmosfera si revin acasă cu o experiență incredibila Dacă aș fi plecat la vreo altă echipa aș fi ales Anglia.

- Finala Ligii Campionilor se dispută pe Wembley, iar asta face ca totul să fie cu atit mai special, nu?

- În 1992, aveam 12 ani si fratii mei au fost pe stadion, dar parintii mei nu m-au lasat să merg si eu. Am plins, dar nu am putut să-i conving. Mi-ar placea să joc pe Wembley. E special pentru Barça - si pentru orice fotbalist. Anul trecut a fost vorba de rivalitatea cu Real Madrid, a fost ceva mai "murdar". Anul acesta e pentru cei nostalgici, e un eveniment mai special. Eu sunt un nostalgic. sunt un romantic.

gsp

greenyes26.02.2011 16:45

Tocmai de asta am devenit eu stelist de mic pentru ca ma atragea acel ceva specific Stelei, stilul de joc, folozofia Stelei. Nu conta doar sa castige ci CUM!

Din pacate multi din asa zisii stelisti de astazi, de ieri, nu cred ca s-au raportat la acest fapt, daca o faceau nu acceptau ca Steaua sa-si piarda identitatea pentru o mana de rezultate: "daca noi jucam asa se supara fanii" vorbele astea spuse de Xavi trebuiau sa fie caracteristice si Stelei, si odata erau.

Pai pe vremuri daca Steaua juca bambiliciul din era Piturca sau din era tacticizata a lui Olaroiu, erau iemdiat fluerati si admonstati de peluza in special, dar si de tribuna. Acum......sa fie liniste ca face pe el in panataloni. Vina nu e jucatorilor ci a celor care au permis ca Steaua, in primul rand sa intre pe mana cui a intrat, si dupa asta e vina absoluta a celor care au furat echipa asta si o distrug incet dar sigur.

David12.03.2011 17:56

Ce ... frumos pur si simplu. Cand te uiti la jocul Barcei intelegi esenta cuvantului..frumos.

ady.fcsb13.03.2011 01:47
acum mai ai ceva de spus?

Cine rade la urma ,rade mai bine Alexe :)) .A maturat cu Arsenal ,s-a calificat si singura echipa care poate sa o elimine pe Barca este Manchester ,imi mentin ideea.Si nici Manchester :)) nu o sa o elimine,pentru ca aia o sa fie finala!

«1333435363745»