Stie cineva de unde pot descarca meciul, un torrent ceva. Am uitat complet de meci si se pare ca am pierdut un spectacol pe cinste ce are loc de fiecare data intre aceste echipe, cu Barca la timona.
Multumesc anticipat!
Stie cineva de unde pot descarca meciul, un torrent ceva. Am uitat complet de meci si se pare ca am pierdut un spectacol pe cinste ce are loc de fiecare data intre aceste echipe, cu Barca la timona.
Multumesc anticipat!
Si-asa tot meciul comentatorii l-au pupat undeva pe CRgay cu tot felul de tampenii (fotbalistul perfect,cladit in laborator si multe alte bazaconii). Degeaba are sclipiri daca nu va stii ce inseamna cuvantul echipa nici daca il va citi de pe prompter in fata camerelor.
Pai o fi cladit in laborator, dar fotbalistii adevarati se nasc in iarba, nu in eprubeta.
Cica a iesit presedintele Barcelonei, Sandro Rosell, aseara la mai toate televiziunile din Spania si a tipat in gura mare intr-una: "tikiii takaaaaaa Steauaaaaaaaaa" ![]()
Cica a iesit presedintele Barcelonei, Sandro Rosell, aseara la mai toate televiziunile din Spania si a tipat in gura mare intr-una: "tikiii takaaaaaa Steauaaaaaaaaa"
Buna asta. ![]()
Nu pot sa nu ma amuz cu Messi cand l-a dat toata presa mort in vara, mai aveau un pic si ziceau ca nu este nici fotbalist. Iar dracul negru a reactionat, s-a vazut pe el ca a adunat furie, lucru ce nu-l caracterizeaza da poate i-a folosit asta-seara.
La nationala Argentinei asa a si fost, mort. Nu stiu daca a dat macar o pasa decisiva, ca de gol nu se pune problema. E greu cand n-ai mereu un Xavi sau Iniesta cu tine.
Sau un fundas central, care sa dea pase de gol cu calcaiul.
3 pase decisive la Copa America. Acolo este oricum o enigma totala, o gaura neagra echipa aia de ani de zile. Cu atata talent adunat chiar si daca Messi e mort pe teren tot trebuie sa faci ceva n-ai cum sa joci asa .
S-a creat prost impresia asta ca-i trebuie Xavi sau Iniesta, acolo este vorba de un angrenaj la Barca e altceva. Nu primeste pase de gol sau pase in general numai de la cei doi. Este vorba de un sistem si sistemul asta are nevoie de un antrenor sa il creeze. Ori la nationala se succede lumea pe banca cam ca la noi intr-un tur. Diego mai mult insufletea lucrurile la campionat, daca ar fi avut si un tactician bun ar fi fost un tandem perfect.
Oricum si daca ar juca cu ei fara ei mereu ar aparea o vorba. Nu vezi dom'le ca a fost mort acolo, nu vezi ca acolo nu stiu ce a facut...pana la urma vorba zicalei gura oamenilor o astupa doar pamantul. Niciodata nu o sa fie bine.
Da il prefer asa cum e decat pe CRgay.
Asa e, Pepe , Ramos, Khedira si altii de la Real Madrid sunt niste gentlemani. Cel putin.
Sa nu uitam de trupa de tigani numita "Los Piscineros" alcatuita din Alves, Busquets, Pedro si Mascherano.
Asa e, am uitat de astia !
Parca astia faulteaza de frustrare, nu altii !
Care era ala de se tavalea pe jos de durere si intre timp se uita printre degete sa vada daca e fault sau nu ?
Busquets. Care aseara ii impingea pe Khedira si Pepe in jucatorii Barcei ca sa obtina fault pentru ei ![]()
Pedro e cel care la daca il faultezi la glezna se ia cu mana de fata.
Alves cel care sare 6 metri in aer la orice contact.
Mascherano inca invata, e mai nou in trupa.
Pepe? Cel care fiind impins era cu mana pe sus? Mai exact, in gura lui Pique?
Pe Pedro l-au tavalit ca aluatul in tava.
Alves? Cel care a fost aruncat 6 metri in aer de taranul de Pepe?
Mascherano? Mascherano a fost clasa.
Busquets, nu !
Oricum, dupa Casillas asta a fost simulare :

Cum spunea si Alecs mai sus, il atingi in piept, ca nu se poate numi lovitura, si se tine de piept, pe urma de fata, nici el nu mai stie ce il doare.
Lasa ba Daniele, ca aseara i-au tavalit in draci.
Ramos l-a faultat la un moment dat pe Adriano in tusa. In timpul acestei "infractiuni" a dat si cu piciorul, cu pumnul si cu cotul. Cred ca The Latest One ii duce la kick boxing.
Astea-s fresh ![]()
Cu Saddam linistit urmarind din spate faza ![]()
Si aici Messi incerca sa faca o glumita, sa-l sperie pe Mourinho ca degajeaza in el.
Nu observati cat de penibili sunteti cand dupa fiecare infrangere a Realului ziceti ca au simulat cei de la Barcelona? De parca celebra Cristina, idolul cocalarilor, nu simuleaza la greu...
Da, cei de la Barcelona mai si simuleaza, la fel cum cei de la Real faulteaza de zici ca se joaca la sate. Sau te pomenesti ca Marcelo o fi handicapat de sare cu piciorul in lateral.
De ce ai pus video-ul ala cu Mourinho? Te pomenesti ca el ar fi victima, cand, de fapt, el a provocat...
Cica The Latest One a spus ca nu stie cine e Tito Vilanova.
Guardiola a spus ca secunzii lui Real sunt Aitor Karanka si Rui Faria.
Dovada de cultura/bun simt.
@south-side
Alea sunt simulari. Ei sunt imaculati.
@Maye
Iluzie optica. Cristina nu simuleaza. Numai cei de la Barcelona simuleaza.
Nu observati cat de penibili sunteti cand dupa fiecare infrangere a Realului ziceti ca au simulat cei de la Barcelona? De parca celebra Cristina, idolul cocalarilor, nu simuleaza la greu...Da, cei de la Barcelona mai si simuleaza, la fel cum cei de la Real faulteaza de zici ca se joaca la sate. Sau te pomenesti ca Marcelo o fi handicapat de sare cu piciorul in lateral.
De ce ai pus video-ul ala cu Mourinho? Te pomenesti ca el ar fi victima, cand, de fapt, el a provocat...
Din punctul de vedere al unui iubitor de fotbal frumos, ofensiv si corect, trebuie sa fii un pic dezamagit de atitudinea Barcelonei. Da, intr-adevar, de la Real si Mourinho nu te poti astepta la ceva bun, pentru ca portughezul si-ar scoate si mama la produs doar ca sa castige, fiind condus in viata de o sete nebuna de a fi PRIMUL, iar trupa madrileana este un produs perfect al marketi... a, pardon, fotbalului modern. Totusi, poate ca Barcelona nu ar trebuie sa se coboare la nivelul rivalilor...
In afara de problema fair-play-ului (sau a lipsei), trebuie sa recunoastem ca astea 2 meciuri sunt de aratat copiilor si nepotilor. Foarte frumoase.
I-a bagat mana in gat/ochi, daca avea unghiile mari ![]()
Nu observati cat de penibili sunteti cand dupa fiecare infrangere a Realului ziceti ca au simulat cei de la Barcelona? De parca celebra Cristina, idolul cocalarilor, nu simuleaza la greu...Da, cei de la Barcelona mai si simuleaza, la fel cum cei de la Real faulteaza de zici ca se joaca la sate. Sau te pomenesti ca Marcelo o fi handicapat de sare cu piciorul in lateral.
Dar tu nu observi cum de fiecare data cei de la Barcelona se plang de faulturi ca si cum n-ai avea voie sa-i faultezi ? Si ajungem iar la discutiile din sezonul trecut, cand simpatizantii Barcelonei considera ca n-ai voie sa faultezi, n-ai voie sa te aperi, faceti loc, vine Barca, covorul rosu si lasati culoare libere spre poarta.
Normal ca nu. Le-am pus fiindca face misto de Barca.
Cica The Latest One a spus ca nu stie cine e Tito Vilanova.
Gresit. A zis ca nu stie cine e PITO Vilanova ![]()
Si chiar asa, cine e?
Hai acum toti fanii Barcei pe Google si Wikipedia sa vedeti cine e si sa-mi explicati ce mare legenda a fost ![]()
P.S. Pentru filmulete cu Mourinho sau din nu stiu ce meciuri Real-Milan ati gresit topicul. Aici se vorbeste despre Barca. Asta ca sa nu va puneti intrebari.
Eu habar n-am.
Dar tind sa cred ca The Latest One stia cine e, ca prea drept s-a dus ![]()
Dupa ca o ardea in besini la conferinta sau unde a zis ca nu-l stie, e tipic lui. Slab, slab, slab rau...
Pai vezi tu, aici depinde ce intelegi tu prin fault acceptabil. O intrare intarziata la un atac la mingie, un fault care sa opreasca un atac periculos si alte diferite faulturi de joc sunt acceptabile.
Insa baietii lui Mourinho exceleaza la faulturile fara mingie sau la faulturile care nu aduc nici un plus jocului (gen, calcat un adversar cazut la pamant cand tu ai posesia sau mingia e in aut, intrari atat de intarziate incat nici un retardat nu ar fi crezut ca ajunge la mingie, coturi sau picioare in sarituri). Si acestea nu sunt acceptabile deoarece singurul lor scop este intimidarea/cotonogirea adversarilor.
Pentru faultul lui Marcelo, merita sa fie facut maimuta meci de meci timp de un sezon intreg. Cu faultul ala putea foarte bine sa-l trimita direct la spital pe Fabregas.
Daca vrei sa vorbim de lipsa de fair play, cred ca nu exista gest mai lipsit de fair play decat o intrare a carui singur scop este accidentarea adversarului. Asta deoarece intrarile respective dovedesc o lipsa crasa de consideratie pentru un coleg fotbalist.
Da, unii jucatori de la Barcelona mai simuleaza, la fel cum simuleaza si jucatorii de la Real. Insa, ce e mai grav, o simulare sau o intrare a unui descreierat care poate incheia o cariera sau poate trimite adversarul intr-o pauza lunga?
Nu isi prea au rostul aceleasi discutii despre simulari, cine simuleaza mai mult, greseli de arbitraj, etc, la un meci de asemena anvergura. E pacat, la un Real-Barcelona ar trebui totdeauana sa fie pe primul plan fotbalul adevarat, intre doua dintre cele mai bune echipe din toate timpurile, bucuria de a vedea un meci de fotbal, satui de asa-zisele meciuri de pe la noi. Asadar, am putea fi mai toleranti cu unele faze mai putin placute ochiului, gandindu-ne ca in rest fotbalul practicat de cele doua cu greu poate fi gasit la altcineva, placerea de a vizona un astfel de meci e mult mai mare.
Si conteaza pana la urma rezultatul, ala ramane, plus ca la ora actuala, sa fim realisti, cu o Barcelona in forma si cu prima echipa in teren, din pacate Real nu prea are sanse, inca nu prea are sanse...Sansa mare au avut in tur, din pacate n-au stiut sa profite de ea. Pana la urma, acolo s-a jucat trofeul, cu o victorie pentru Real, meritata cred, altfel s-ar fi jucat si aseara.
Sper ca pana la urma Real sa se mai perfectioneze pe cat posibil, sa devina o echipa, chiar daca nu "mai echipa" decat Barcelona, iar atunci va veni si o victorie contra catalanilor.
Cica a iesit presedintele Barcelonei, Sandro Rosell, aseara la mai toate televiziunile din Spania si a tipat in gura mare intr-una: "tikiii takaaaaaa Steauaaaaaaaaa"![]()
![]()