Poate Realul incearca sa il transfere pe Zlatan la rugamintea lui CR9. O fi gelos...
Doar daca vine si Pique!In trei e mai pasional! ![]()
Poate Realul incearca sa il transfere pe Zlatan la rugamintea lui CR9. O fi gelos...
Doar daca vine si Pique!In trei e mai pasional! ![]()
Doar daca vine si Pique!In trei e mai pasional!![]()
Te'ai baga si tu, nebunule.
Te'ai baga si tu, nebunule.
No way!!!M-ai inteles gresit! ![]()
Din nou campioni,si iata,a venit si unul dintre fotbalistii mei preferati din ultimii ani,David Villa.Va vine sa credeti sau nu,eu am deschis cele mai misto topicuri de pe site-ul asta(da,eu eram Alessandro)-Topicul beuturii si FC Barcelona.;![]()
=)) Asa e cand Batrana nu iti aduce satisfactii. Te muti pe aici.
=)) Asa e cand Batrana nu iti aduce satisfactii. Te muti pe aici.
Juve,Steaua...nu vezi asemanarea?S-au dus...
Away Kit 2010/11

Chit ca seamana identic cu echipemantul Stelei de anul acesta, parca cel al catalnilor are ceva si il face mult mai frumos.
iar ne copiaza catalanii. astia se tin de capu nostru din `86 incoace.
interesant away kit are Barca anu asta. sunt curios cum se vede pe teren. excelent transferul lui D. Villa, dar asa am crezut ca va fi si cu Ibra si am ramas putin dezamagit. Numai bine.
Away Kit 2010/11
Imi place.
Ii sta bine lui Villa in ros albastru.![]()
O sa-mi fie dor de echipamentul mango electric.
e misto echipamentul dar zici ca e de portar ![]()
O sa-mi fie dor de echipamentul mango electric.
Da. Si mie mi'a placut ala.
Ba nene... ce ne mai copiaza Barcelona, pic de imaginatie nu au si astia ![]()
daca n-ar fii Messi n-ar fi Barcelona asa buna ...
Te-ai gandit mult inainte?
Sa fie asta echipa 2011?Ca atunci poate as vina Mourinho la Real ca tot un drac e!
Antrenor: Pep Guardiola | Antrenor:Mourinho
--------------Valdes--------- | -----------Casillas------
Alves---Pique--Puyol----Abidal | Ramos--Albiol--Pepe--Arbeloa
---------Xavi-Bousquets--Fabregas------- vs -------------Xabi Alonso---------
---------Messi---Iniesta------- | Ronaldo-------Kaka-----Dracu' mai stie..
-------- -David Villa---------- | ---------Raul-----------Benzema---------
Parerea mea e ca Barca sta mai bine in aparare,are un portar neglijabil mai slab(Casillas e totusi Casillas),mijloc mai puternic si atac de valori apropiate,desi totusi Messi>Ronaldo,David Villa>Benzema si Xavi e mai bun decat Kaka.O fi batut Mourinho barca cu Inter,insa aia e echipa inchegata,nu o insiruire de nume mari,iar Inter se apara incomparabil mai bine decat Real.
Tot Barca,tot Barca! ![]()
@David
In echipele afisate de tine eu zic ca Real ar castiga 10 meciuri din 9. E greu ca Barca in 10 jucatori sa reziste unui Real cu 11 ![]()
daca n-ar fii Messi n-ar fi Barcelona asa buna ...
Cocalare, ne mai spam'ezi mult ?
@David
In echipele afisate de tine eu zic ca Real ar castiga 10 meciuri din 9. E greu ca Barca in 10 jucatori sa reziste unui Real cu 11
Sublim!
Sa fie asta echipa 2011?Ca atunci poate as vina Mourinho la Real ca tot un drac e!
Stai un pic,nu se stie ce echipe vor avea anul viitor cele doua.La prima vedere pare mai tare Barcelona,dar inca nu si-a adus Mourinho jucatori,ca nu cred ca nu va transfera nimic...
Pai la Real va fi ceva de genul:
Casillas
Ramos(Arbeloa)-Albiol-Pepe(Ramos)-Cole(Arbeloa)
Alonso
Ronaldo-Kaka-Silva
Benzema(Raul)-Higuain
O echipa muuult peste cea a Barcelonei... plusul catalanilor ar fi jocul de echipa, dar sa vedem acum, pentru ca a trecut deja un sezon la Real, si relatiile s-au mai stabilit.
La Barca as vedea asa:
Valdes
Alves-Puyol-Pique-Maxwell(Abidal)
Iniesta(Toure)-Xavi-Bousquets(Fabregas, cu toate ca nu o sa vina)
Messi-Ibrahimovic-Villa (atac genial, care are de toate)
Fii serios!
1. Mourinho nu va juca niciodata cu o echipa atat de ofensiva.
2. Cole si Silva? Unul e la Chelsea, altul la Valencia. Benzema? Trezirea!