FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Barcelona

«1252627282945»
vlad11.04.2010 11:06
Niciodata.

Da-i repede pe Digi Sport. E doar minutul 32! Vezi unde s-a gresit. Poate se repara ceva.

E prea tarziu. A dat Messi gol iar. La fel ca aseara! Poate nu da Pedro golul 2.

red&blue_boy11.04.2010 12:22
Cica urmeaza Balotelli.

Un jucator talentat,dar indisciplinat,cu un caracter conflictual...Nu stiu daca ar fi indicat pentru atmosfera din vestiar...

Maye11.04.2010 12:32

Se poate calma.

E tanar.

Arian14.04.2010 21:53

Barcelona - Deportivo La Coruna 3 - 0

Bojan 16'

Pedro 69'

Toure 72'

Rezumatul meciului:

red&blue_boy17.04.2010 21:18

Barcelona a facut 0-0 in derbyul cu Espanyol...

*Alecs*17.04.2010 23:01

Se pare ca nu doar in Anglia s-a relansat campionatul.

Daniel-Ionut18.04.2010 06:26

Ooooo da :rolleyes:

Inainte de meci Marca scria ca Messi a marcat mai multe golurid ecat toata echipa Espanyolului la un loc...

Dar sa nu speram prea devreme... urmeaza Valencia.

Arian19.04.2010 15:14

Barca a venit la Milano cu autocarul

Premiera pentru FC Barcelona in Liga Campionilor. Echipa lui Josep Guardiola a facut deplasarea la Milano, acolo unde maine va da piept cu Internazionale in semifinalele Ligii Campionilor, cu autocarul!

Fotbalistii echipei FC Barcelona au mers la Milano asa cum o fac atunci cand au de disputat un meci prin imprejurimile capitalei Cataluniei, cu autocarul. Din cauza norului de fum care a paralizat traficul aerian in toata Europa, fotbalistii Barcelonei nu au avut de ales.

Un nor de praf si cenusa vulcanica, eliberat in atmosfera de eruptia unui vulcan islandez, perturba, incepand de joi, traficul aerian din cea mai mare parte a Europei.

Autocarul care a transportat campioana Europei la Milano a plecat din Spania ieri, iar aseara a ajuns la Cannes, unde lotul lui Guardiola a dormit.

Autocarul catalanilor a ajuns la destinatie dupa aproximativ 979 de kilometri parcursi!

sursa: evz.ro

*Alecs*20.04.2010 21:09
Si facand o comparatie cu Inter(ca tot va juca Barca cu ei in semifinale), eu zic ca trio-ul ofensiv Pandev-Milito-Eto'o sustinuti de Sneijder din spate ar fi pus mai multe probleme aseara decat Rosicky-Bendter-Walcott avandu-l pe Nasri in spate.

De data aceasta, cred ca Mourinho isi va face bine temele si va pune probleme serioase catalanilor.

:yes:

Arian20.04.2010 21:23

Barcelona a cazut fizic in repriza a doua. Se pare ca drumul cu autocarul pana la Milano a fost prea obositor pentru catalani.

Tanaru` Young21.04.2010 07:13

Am incredere ca baietii se vor mobiliza si vor intoarce rezultatul.

FORZA BARCA ! :steag_cruce_invers:

red&blue_boy21.04.2010 07:37

Cand Messi si Xavi sunt blocati,printr-un joc bine organizat ca cel al lui Inter,nu prea merge jocul catalanilor.Oricum se anunta un retur interesant.

sabin130721.04.2010 08:54
Barcelona a cazut fizic in repriza a doua.

Mie mi s-a parut invers.

Oricum, e de vazut daca Mourinho va mai reusi sa aglomereze la del de bine jocul si in retur.

ssilviu_1922.04.2010 10:41

Va mai amintiti voi cand ziceam eu ca Guardiola e praf???Meciul cu Inter mi-a dovedit acest lucru.L-a facut mourinho sah-mat.s-a cam prins toata lumea ca daca xavi si Messi sunt blocati jocul Barcei nu merge.Aici ar fi trebuit sa intervina Guardiola.Sa schimbe ceva.Dar tot ce stie el sa faca,e sa-l mute pe Messi in centru.Mare filozofie...Si cum naiba sa-l scoti pe Ibra la 3-1 si sa-l bagi pe Abidal cand stii ca ai nevoie de un gol ca de aer???Inovatia cu Maxwell sau Dani Alves extrema e un esec total.Unde naiba e Henry?De ce nu-i da sansa sa joace?Si greseala cea mai mare facuta de el al inceputul sezonului:Cum sa-l dai pe Etoó pt Ibra si sa mai dai si 40 de milioane???Vai de capul lui.

Sper sa reuseasca Barca sa remonteze,dar cu Mourinho adversar va fi aproape imposibil.eu si la 2-1 as fi dat sanse foarte mici Barcei.Ati vazut ce-a patit Chelsea!

O sa vedeti ca dupa un sezon cu 6 trofee urmeaza un sezon cu 0.Din cauza lui Guardiola!

valentin2day28.04.2010 22:45

Il nostro rispetto per l'Inter! :thumbsup:

Grazzie Chivu!

RobYnho29.04.2010 07:38
Il nostro rispetto per l'Inter! :thumbsup:

Grazzie Chivu!

Nepotuuuuleeeeee ! Lasa frustrarea, baaaa !

MoWeed29.04.2010 08:36

Astia de la real sunt ca dinamuistii de acum cativa ani. Unicile lor bucurii in competitiile europene sunt infrangerile Barcelonei.

valentin2day29.04.2010 08:40

@MoWeed, nu e chiar asa, titlul inca se joaca.Plus a compara Realul cu Barcelona la performante e ca si cum ai compara Steaua cu Rapid.

@Robynho, daca nu era finala pe Bernabeu nu ma interesa

Apropo de la Ilie n-am mai avut un jucator in finala. De ce nu va bucurati?

RedScorpyON29.04.2010 08:52

Ce-a ajuns si fotbalu' asta... Ma uitam aseara la meci(pe Camp Nou se filmeaza perfect a.i. sa vezi asezarile tactice), si ma intrebam: "Ma nu mai stiu eu fotbal?Astia joaca miuta,la o singura poarta?..." Inter a jucat ceva de genu' 1-6-4,iar Barca 1-3-1-3-3... Noroc ca au fost 2 reprize,ca altfel toceau gazonul doar intr-o parte! Declaratie V Valdes: " Bine ca am avut IPod-ul la mine,altfel 90 de minute m-as fi plictisit teribil..."

Parerea mea: Va fi cea mai urata finala dintre ultimele 10,in care Ribery si Robben vor avea cate 3 jucatori sa-i marcheze,Olic 2,iar restul de 4 vor fi portari...

Barcelona a ridicat fotbalul la rang de arta!

MoWeed29.04.2010 08:55

@valentin2day

Ma refeream la cupele europene, nu la campionat. Bucuriile celor de la real in cupele europene sunt infrangerile barcelonei.

In fine, eu ma bucur pentru Chivu si sper sa castige si finala

red&blue_boy29.04.2010 09:48

A jucat Barcelona fotbal,a pasat mult,s-a jucat mai mult la poarta lui Inter,dar de ce n-au fost in stare sa mai dea un gol,atata timp in superioritate?Si Inter,avand avantajul din tur,de ce sa se fi deschis la joc aiurea?Avand in vedere si miza uriasa...

In fine, eu ma bucur pentru Chivu si sper sa castige si finala

Da,e frumos ca a si jucat Chivu,nu doar face prezenta la lot...Cine stie daca va juca in finala...Cred ca o sa castige Inter...N-au mai fost intr-o finala de Cupa Campionilor parca de prin '72,cand i-a batut Ajax...La cat bani a bagat si Moratti,ar merita poate si ei...

RedScorpyON29.04.2010 10:08
A jucat Barcelona fotbal,a pasat mult,s-a jucat mai mult la poarta lui Inter,dar de ce n-au fost in stare sa mai dea un gol,atata timp in superioritate?Si Inter,avand avantajul din tur,de ce sa se fi deschis la joc aiurea?Avand in vedere si miza uriasa...

Am mai vazut eu catenaccio,dar cum a jucat Inter aseara,ma enervau pe mine,dar pe aia de la Barcelona...Faza cu stropitul terenului a fost o tiganeala ieftina,dar la cat i-au enervat...

Pana la urma Barca a aratat ca e cea mai buna echipa de fotbal din lume fara a putea cineva sa conteste asta...

bogdanbog29.04.2010 10:13

Si Mourinho cel mai bun antrenor...

red&blue_boy29.04.2010 10:25
Am mai vazut eu catenaccio,dar cum a jucat Inter aseara,ma enervau pe mine,dar pe aia de la Barcelona...

Da,asa e,catenaccio total,cred ca nici Helenio Herrera n-ar fi facut chiar asa.Si in returul de la Chelsea aproape tot asa au jucat,doar ca pe aia i-au prins si pe contraatac...Dar,cum mai ziceam,scopul scuza mijloacele.Mai ales in ziua de astazi,cand e miza enorma,bani multi,contracte de publicitate,drepturi TV etc...Nu mai e fotbalul ce-a fost candva,putine echipe,printre care si Barcelona,joaca tot timpul deschis,indiferent de rezultat...

vlad29.04.2010 11:31
Plus a compara Realul cu Barcelona la performante e ca si cum ai compara Steaua cu Rapid.

Nu trebuie sa exagerezi chiar asa.

De bine de rau unii am prins Barcelona cu Romario, Ronaldo sau alti mari jucatori. Eu stiu ca Puscas a fost un mare jucator.Sau Di Stefano.

Dar se vede destul de prost arhiva.

In ziua de astazi au aparut transmisiile 3D. Noi am prins Barcelona color si cu reluari. Plus manusi pe mainile portarilor.

Partea buna la Barcelona este urmatoarea: Iti poti aminti de marile ei performantele si fara a consulta gugalul.

Sa nu omitem un lucru foarte important la nivelul asta de performanta. Barcelona a jucat turul cu Inter dupa un drum cu autocarul. Un drum foarte obositor. Ma-nsel?

Bafta Realului in finala de pe Bernabeu.

«1252627282945»