E ca si campioana Barcelona...
E ca si campioana Barcelona...
sau cum s-au pisat jucatorii din propria curte pe milioanele realului.
Sau cum sa-i faca statuie unui jucator pe nume XAVI. Ce pase poate da omul asta, cum poate lega jocul unei echipe. Nu degeaba el si cu Iniesta au fost primii carora le-a fost reinoit contractul asta vara.
Barca e 90% campioana
Barcelona domina Realul la TOATE capitolele de ani buni. Ca sa facem o comparatie, Real plateste 97 mil. $ pt Ronaldo in timp ce Barca il promoveaza la echipa mare pe Pedro ( marcator in El Clasico ). Messi si-a facut datoria iar insa omul meciului si cel care tine Barcelona in spate este Xavi, la ora actuala cel mai bun mijlocas central din lume, dupa parerea mea. ( nu degeaba a fost best player la Euro08, nu-i asa?! )
Rezultat echitabil atat pt Barca cat mai ales pt real care a avut o singura ocazie importanta, cea ratata de Vaart, scapat singur cu V.Valdes.
Real are doar fotbalisti, nu are echipa ( si dupa cum am putut observa nici spirit nu mai are.) !!!
Numai bine. ![]()
![]()
Sau cum sa-i faca statuie unui jucator pe nume XAVI. Ce pase poate da omul asta, cum poate lega jocul unei echipe.
Xavi e meserie...Toata lumea Messi in sus,in jos,dar fara Xavi nu stiu daca ar mai avea acelasi randament...
Fara Xavi, Messi nu dadea atatea goluri. Ba chiar as merge atat de departe incat sa spun ca Xavi este mai important pentru jocul Barcelonei decat Messi
Barca e 90% campioana
Ca au zis aia de pe digi?
Real are doar fotbalisti, nu are echipa ( si dupa cum am putut observa nici spirit nu mai are.) !!!
Asta e cel mai trist pentru fanii Realului...
Fara Xavi, Messi nu dadea atatea goluri. Ba chiar as merge atat de departe incat sa spun ca Xavi este mai important pentru jocul Barcelonei decat Messi
Cred ca asa e...Xavi joaca la fel si la nationala,fara Messi.Dar Messi nu joaca la fel pentru Argentina,si pe langa faptul ca Maradona nu e cine stie ce antrenor,poate-i lipseste un jucator in spate precum Xavi...
Poate sunt subiectiv, insa dupa ce am vazut majoritatea meciurilor catalanilor, in aceasta seara mi-au lasat impresia in multe momente ca nu forteaza.
Cum au spus si panaramele de comentatori (cred ca Topescu vede meciurile fara sonor), Guardiola a mai doborat un record: este singurul antrenor din istorie care castiga al 4-lea meci consecutiv impotriva lui Real Madrid. Dupa ce a demonstrat deja ca este un fin tactician, Pep are meritul de a fi un excelent psiholog, capabil sa-si apropie jucatorii si sa pastreze timp indelungat o atmosfera motivanta si relaxata in acelasi timp. Fara acest aspect nu cred ca ar fi posibil fotbalul practicat de formatia blau´grana, un fotbal ce emana placere, degajare.
Xavi si-a demonstrat inca o data clasa. Busquets creste foarte bine langa el.
Inca o data s-a vazut diferenta dintre Messi si Cristiano Ronaldo: pe primul il preocupa fotbalul, iar pe al doilea imaginea. Argentinianul a dat al 40-lea gol din acest sezon (27 in campionat, 8 in UCL, 2 in Supercupa Spaniei, 2 in Campionatul Mondial al Cluburilor, si 1 in Cupa Spaniei.) Este la al 7-lea gol marcat in poarta lui Casillas, la doar un gol de recordul lui Eto´o. Ma bucura faptul ca acest jucator care traieste pentru fotbal este convins sa ramana la clubul care a ridicat atat de sus stacheta fotbalului total.
Puyol,Xavi,Iniesta! Asta e nucleul indispensabil Barcelonei! Si fara Messi e greu,pt ca e cel mai bun,dar astia 3 sunt artizanii Barcelonei!
Cum zicea un prieten cu care am vazut meciul: " Cu Xavi in echipa si eu dadeam 2 boabe lu` Real!! "
Ma gandesc cum ar arata Cristiano Ronaldo cu un Xavi in spate. Fata de Messi, Ronaldo mai are si viteza + forta + lovitura de cap.
Ma gandesc cum ar arata Cristiano Ronaldo cu un Xavi in spate. Fata de Messi, Ronaldo mai are si viteza + forta + lovitura de cap.
La fel. Preocupat de gelul din par. De elasticul chilotelului. De numarul de fani. De filmele gen Milk.
Puyol,Xavi,Iniesta! Asta e nucleul indispensabil Barcelonei! Si fara Messi e greu,pt ca e cel mai bun,dar astia 3 sunt artizanii Barcelonei!
Degeaba esti bun daca nu ai cui sa i-o dai. Si Hagi dadea niste pase,dar cui???? Moldovan? Raducioiu?
ma uitam la Barcelona in sezonul asta si ma intrebam de ce plm au mai dat bani pe un ibra cand au un pedro
si un bojan ![]()
pedro ala o sa fie noua senzatie a fotbalului, pariez ca in maxim doi ani o sa fie peste higuain
ma uitam la Barcelona in sezonul asta si ma intrebam de ce plm au mai dat bani pe un ibra cand au un pedrosi un bojan
![]()
@ Marius
Cei 2 sunt foarte bun, au viteza insa nu sunt atacanti de careu.
Cred ca ieri cu Ibrahimovic in teren, era mult mai greu pentru apararea Real'ului.
ma, adevarul e ca mie nu mi se pare genul de echipa care sa aiba nevoie prea mare de faze fixe si atacanti de careu... dar in fine, parerea mea e ca l-au luat pe ibra doar sa nu-l scape pe eto'o liber de contract ![]()
L-au luat pe Ibra pentru ca Real adusese niste colosi, iar Barca "niste" Maxwell. Si au simtit nevoia sa se intareasca.
Cica urmeaza Balotelli.
Adevarul despre Ibrahimovici e ca a dat 15 goluri in acest sezon pe cand Eto'o a dat doar 11 pentru Inter. Cei care ziceau ca Ibrahimovici e un transfer prost si ca era mai bine cu Eto'o... UPS. Si sa nu ziceti de Italia ca bla bla bla, ca Milito are 18 sau 19 goluri marcate si Di Natale vreo 26.
Barca a luat jucatorii de care avea nevoie, nu marketing.
pai ba putza, cand centrul de juniori iti scoate un giovanni, un bojan sau un pedro pe an, ce nevoie mai ai de transferuri "de marca" gen cristiano "gel de par" Ronaldo?
L-au luat pe Ibra pentru ca Real adusese niste colosi, iar Barca "niste" Maxwell. Si au simtit nevoia sa se intareasca.
Ce m'am ofticat ca l'au dat pe Giovani Dos Santos...
Cum sa te duci sa joci in Turcia?
Mare talent, pacat ca s'a stricat...
Ce m'am ofticat ca l'au dat pe Giovani Dos Santos...Cum sa te duci sa joci in Turcia?
Mare talent, pacat ca s'a stricat...
De la Barca a plecat la Tottenham
Stiu... pe urma a fost imprumutat prin Liga a 2-a si apoi a plecat la turcaleti.
Stiu... pe urma a fost imprumutat prin Liga a 2-a si apoi a plecat la turcaleti.
@Daniele,
Nu e timpul pierdut. Esti inca tanar. Real e istorie! Poti trece dintr-o barca in Barca. ![]()
@Daniele,Nu e timpul pierdut. Esti inca tanar. Real e istorie! Poti trece dintr-o barca in Barca.
Niciodata.