Se fac 5 etapa viitoare.
Se fac 5 etapa viitoare.
Prima infrangere din acest sezon,nu?
In campionat da,in celelalte nu..
Prima infrangere din acest sezon,nu?
Da. Vaduvita de multe indisponibilitati(ex:Pique, Abidal, Yaya Toure, Marquez, Alves si Chygrynskiy) si prestand un joc modest, Barcelona a suferit prima infrngere in Primera Division dupa 22 de etape. Pentru catalani a marcat Ibrahimovic in minutul 27.
Si se spune ca e si Xavi accidentat
Daca s-a accidentat si Xavi...e groasa!
Daca nici Xavi nu joaca... e clar ca face egal la Stuttgart!
Daca nici Xavi nu joaca... e clar ca face egal la Stuttgart!
Pai si ce, n-ar fi bun un egal pentru Barcelona, mai ales ca prima mansa se joaca la Stuttgart?
Barca repeta toate performantele din sezonul trecut si isi bate un record personal!
Barca repeta toate performantele din sezonul trecut si isi bate un record personal!
Deja a iesit din Cupa Spaniei. Deci nu mai are cum sa repete performantele din sezonul trecut.
Shh!Inca nu s-a terminat meciu' si e 3-0
Dani Alves: ¨Nu-i consider lideri pe cei de la Real Madrid, pentru ca inca nu s-a jucat meciul direct de pe Bernabeu. Chiar daca acest meci nu este decisiv pentru titlu, ar fi o lovitura psihologica importanta sa castigam acolo¨. (reproducere aproximativa din marca.es)
Johan Cruyff a spus in editorialul sau saptamanal din El Periodico de Catalunya ca in ultimul timp unii jucatori nu se ridica la nivelul cerut de Barça, fara sa dea nume. Ulterior, Marca (ziarul de casa al Realului din Madrid) a initiat un sondaj de opinie in care cititorii sunt intrebati care cred ca sunt persoanele la care facea referire Cruyff:
-87% din cei 23 000 de votanti cred ca Ibrahimovic nu a dat randamenul scontat;
-94% i-au dat vot negativ lui ¨Titi¨ Henry;
-73% il vad iesit dn forma pe Yayá Touré;
-70% sunt nemultumiti de Maxwell;
-54% asteapta mai mult de la Gabriel Milito.
Urmatorul meci al campioanei Europei este duminica, 14.03, ora 20:00 (ora Romaniei), pe Camp Nou, impotriva Valenciei.
Si mie mi se pare ca Ibrahimovic nu mai e ce-a fost la Inter,n-a confirmat pe deplin...Iar Henry e cam rau iesit din forma,am inteles ca mai mult-i sta gandul la mondialul din iunie....
Oricum,tot sunt cu o clasa peste iReal Madrid,cel putin anul acesta nu cred ca ar putea sa piarda titlul.La vara asteptam niste transferuri inspirate un David Villa,un Di Maria sau de ce nu Rooney. ![]()
Nu exista masinarie de fotbal ai buna decat Barcelona.
Inseamna ca nu prea ai vazut ce se joaca in Anglia, nu?
Ronnie, parerea mea si a altor experti
e ca fotbalul jucat de Barcelona in ultimii ani este cel mai frumos fotbal jucat vreodata pe planeta. Nicio echipa nu a reusit sa lege atat de multe jocuri cu posesie de peste 70%, cu atatea pase din prima, la care se adauga nenumaratele faze spectacol. Cu atat mai mult daca tinem cont ca avut loc in aceasta perioada in care fotbalul este foarte tacticizat si apararile mult mai greu de desfacut.
Sunt de acord ca per total campionatul Angliei e cel mai puternic din lume.
Barcelona si-a pus emblema de campioana mondiala pe tricou
Incepand cu meciul de duminica cu Valencia si pana la finalul sezonului, Barcelona va purta un tricou special in onoarea titlului de cea mai buna echipa din lume.
Barcelona le raspunde rivalilor de la Real Madrid, dupa ce acestia i-au egalat in campionat si au anuntat ca sunt gata sa opreasca suprematia catalana din Spania.
Oficialii Barcei le reamintesc rivalilor ca in 2009, echipa antrenata de Guardiola a fost desemnata cea mai buna din lume cu sase trofee cucerite.
Barcelona a cucerit in luna decembrie titlul de campioana mondiala a cluburilor la Abu Dhabi. Deasupra insemnelor UNICEF va aparea o stema pe care scrie "Campioana mondiala 2009". Clubul catalan va scoate si o editie limitata a tricoului pentru suporteri.
sport.ro
Si pe merit.Nici o echipa din lume nu se compara cu ce inseamna Barcelona in momentul de fata.
Are un meci greu astazi cu Valencia pe teren propriu. Sa speram ca vor castiga. ![]()
Barcelona - Valencia 3 - 0
L.Messi 56'
L.Messi 81'
L.Messi 82'
da
![]()
Messi magistral, vorba comentatorului.
Messi a fost magic aseara...din nou.
![]()
Fantastic jucator Messi! Al doilea hat-trick consecutiv in campionat