FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Barcelona

«1181920212245»
cristy.steaua2105.01.2010 23:35

@ssilviu_19

nicaieri nu`i ca la Steaua...

infrangere => antrenor demis...

Maye05.01.2010 23:55

Ia uite de unde a sarit iepurele!

Mergi inapoi la xperteleven.E mai usor nene.

MoWeed06.01.2010 00:11

Daca si singurul antrenor din istorie care a luat 6 trofee intr-un an e panarama, atunci cine e antrenor bun?

Maye06.01.2010 00:21

Pustai.

Ronnie06.01.2010 12:01

Eu luam 8-9 trofee din primul sezon cu Barcelona. Guardiola e praf, da-l in plm.

KERATOCONUS06.01.2010 19:07

Lui Guardiola o sa-i fie din ce in ce mai greu sa-i motiveze pe actualii fotbalisti din cadrul lotului. Dupa ce acestia au castigat tot ce era de castigat cu o echipa de club, nu vor mai avea aceeasi pofta de trofee. Eu, daca eram in locul lui Guardiola, demisionam imediat dupa finala de la Campionatul Mondial al Cluburilor si ma retrageam in glorie de la clubul catalan :). Oricum, oferte de la alte echipe avea garla. :punk:

Dupa parerea mea, Barcelona nu va mai castiga sezonul asta niciun trofeu. Din Cupa Spaniei aproape ca sunt eliminati, in Champions League s-a vazut inca din meciurile din cadrul grupei ca jocul scartaie si mi-e greu sa cred ca vor bate recordul mentinut pana azi cand nici o echipa care a castigat trofeul nu a putut sa si-l apere in urmatorul sezon, iar in campionat cred ca va fi anul celor de la Real Madrid, mai ales dupa investitiile pe care le-au facut la inceputul sezonului. Totusi, sper sa ma insel. :rolleyes:

DelPiero1006.01.2010 19:20
Barcelona 1-2 Sevilla(Copa del rey).M-am convins de calitatile de antrenor ale lui Guardiola.Desi am zis de multe ori ca el n-a avut niciun merit in succesul Barcei,acum sunt totalmente convins de asta.Omul n-are nicio treaba cu meseria asta.Aia ar fi reusit si daca eram eu antrenor.Cum naiba sa dai 22 de milioane de euro pe o panarama ca chigrinsky???Desi e vorba de alt nivel,cand il vad pe chigrinsky ala cum joaca,Ghionea mi se pare parfum.Sa nu mai zic de experimentele lui total nereusite.Cum naiba sa joci cu vreo 5 rezerve intr-un meci asa de important???Pe el l-a facut echipa mare.E un mare nimeni ca antrenor.Daca Barca vrea sa mai faca ceva sezonul asta trebuie sa-l dea afara cat mai repede!!!

Pfuai,daca un antrenor care a luat 6 trofee intr-un an e praf,atunci altii ce-or fi?Penibil...

ssilviu_1910.01.2010 21:38

Sa-l vad pe Guardiola la alta echipa decat Barcelona.Cu jucatori ca Messi,Ibra,Henry,Eto'o,Xavi,Iniesta,Puyol sau Dani Alves e greu sa nu faci performanta.Si rijkaard a dus echipa pe culmile succesului in primul an,in al doilea reusind sa nu castige nici macar un trofeu.El s-a bazat atunci pe geniul lui Ronaldinho,cum s-a bazat si pep pe geniul unor jucatori ca Messi,Xavi sau iniesta acum.O sa consider ca Pep e antrenor daca reuseste si anul acesta sa ia macar un trofeu.Altfel o sa continui sa sustin c-a fost un mare norocos.

danimarcu10.01.2010 21:51

ssilviu 19- degeaba ai mari jucatori intr-o echipa ,daca nu are cine sa-i aseze pe teren si sa-i orienteze.Guardiola a facut-o bine, e un antrenor bun.

Real ,de exemplu,de ani buni incoace cumpara cei mai buni jucatori,dar asta nu le-a asigurat victoria daca nu au avut si un antrenor capabil.Vedetele nu joaca singure,mai ales la echipe asa de mari...

N-o sa repete Barça minunea din 2009,dar va ramane in fata si anul asta.

sabin130711.01.2010 07:55

@ssilviu_19

Cred ca ai o problema cu Guardiola, probabil ai candidat impotriva lui pentru postul de antrenor la Brcelona si ai pierdut.

Cum ti-a spus si danimarcu, sa ai jucatori bun nu e conditie suficienta pentru marea performanta. Guardiola nu plateste clubul Barcelona ca sa se joace si el si sa castige Messi & co. de capul lor titluri si cupe, clubul Barcelona il plateste pe Guardiola ca sa castige cu echipa titluri si cupe.

La o echipa cu atatea vedete e si foarte greu sa tii vestiarul, cum se spune, sa faci asa fel incat atatea caractere puternice sa nu se bata cap in cap, din contra, sa-i faci sa joace ca o adevarata echipa, atat de adevarata incat sa castige 6 trofee intr-un an, iar in campionatul urmator sa fii inca neinvins.

ssilviu_1912.01.2010 11:21
@ssilviu_19

Cred ca ai o problema cu Guardiola, probabil ai candidat impotriva lui pentru postul de antrenor la Brcelona si ai pierdut.

Cum ti-a spus si danimarcu, sa ai jucatori bun nu e conditie suficienta pentru marea performanta. Guardiola nu plateste clubul Barcelona ca sa se joace si el si sa castige Messi & co. de capul lor titluri si cupe, clubul Barcelona il plateste pe Guardiola ca sa castige cu echipa titluri si cupe.

La o echipa cu atatea vedete e si foarte greu sa tii vestiarul, cum se spune, sa faci asa fel incat atatea caractere puternice sa nu se bata cap in cap, din contra, sa-i faci sa joace ca o adevarata echipa, atat de adevarata incat sa castige 6 trofee intr-un an, iar in campionatul urmator sa fii inca neinvins.

Timpul imi va dau sau nu dreptate.Daca reuseste sa mai repete macar jumatate din performantele avute,o sa dovedeasca ca e un mare antrenor.Pana atunci o sa fie cel mult un bun psiholog.Pentru ca aici aveti dreptate.E greu sa motivezi atatea vedete,cate are el de antrenat.

sabin130712.01.2010 11:28

Asa-i, timpul va hotari cine a avut dreptate. :)

Am observat in ultimii ani ca dupa fiecare rezultat mai putin convingator al Barcei inclusiv in presa s-a speculat ca e inceputul declinului formatiei blau´grana, dupa care aproape de fiecare data Barcelona a avut un joc si un rezultat care nu mai lasa loc de comentarii, in genul ultimului 5-0 de la Tenerife.

Daca nu cumva ma insel, Copa del Rey se joaca tur-retur, deci poate fi intors si scorul cu Sevilla.

STELIST 8612.01.2010 21:35

Da la chestia cu del rey...

STELIST 8613.01.2010 13:48

Azi la 23 e meciu!cica Pep:Vom avea cel mai bun 11 pe teren!

Sa dea Domnu'!

sabin130714.01.2010 07:53

Prima competitie din care iese Barça lui Guardiola, dupa doar 1-0 la Sevilla. Posesie 64% pentru catalani, 8-1 raportul suturilor la poarta tot in favoarea oaspetilor de aseara.

Din pacate Henry imi confirma din ce in ce mai des ca anii il ajung din urma si ca nu prea mai tine pasul cu jocul Barcelonei. Ce bun ar fi un Ribery in locul lui.

Totusi, declaratia presedintelui Juan Laporta de dupa meci, ¨Ziua in care am fost cel mai mandru de echipa mea¨, contrasteaza atat de mult cu declaratiile de dupa infrangere ale alor nostri conducatori.

DelPiero1016.01.2010 00:59
Prima competitie din care iese Barça lui Guardiola, dupa doar 1-0 la Sevilla. Posesie 64% pentru catalani, 8-1 raportul suturilor la poarta tot in favoarea oaspetilor de aseara.

Din pacate Henry imi confirma din ce in ce mai des ca anii il ajung din urma si ca nu prea mai tine pasul cu jocul Barcelonei. Ce bun ar fi un Ribery in locul lui.

Totusi, declaratia presedintelui Juan Laporta de dupa meci, ¨Ziua in care am fost cel mai mandru de echipa mea¨, contrasteaza atat de mult cu declaratiile de dupa infrangere ale alor nostri conducatori.

Pacat,am jucat foarte bine.sper sa ne adunam dupa acest esec.Asta e,nu poti castiga tot.Visca Barca.

sabin130717.01.2010 08:25

Revansa in fata Sevillei nu a intarziat prea mult sa apara; aseara Barcelona - Sevilla 4-0 (´49 Escudé o.g., ´70 Pedro, ´85 Messi, ´90 Messi).

Posesie 68% in favoarea catalanilor, 12-0 raportul suturilor la poarta. Inca o reprezentatie a celei mai spectaculoase echipe din istoria fotbalului. Real se impiedica la Bilbao si Barcelona are acum 5 puncte avans in fruntea clasamentului, neinvinsi.

STELIST 8617.01.2010 08:42

In prima rep. am avut posesie 72%...super meci facut de Barcelona...Messi,iniesta,xavi,abidal,puyol extraordinari!Ibra are niste pozitionari de te......aseara doar de 15 ori a venit la "minge"...adica sa joace cu mijlocasii...eh...bine ca suntem pe 1...asa sa fie si la sfarsitul sez.!

101 de goluri Messi!

Ronnie17.01.2010 08:43
In prima rep. am avut posesie 72%

Ai avut tu?

vlad17.01.2010 09:04

Inca un Deja vu!

Inca o seara trista pentru Daniel. Multumim Barcelonei pentru asta! :)

STELIST 8617.01.2010 09:28

Roonie@Vezi ca scrie in marca.

cristy.steaua2120.01.2010 15:41

Guardiola si-a prelungit contractul

Antrenorul Josep Guardiola va mai ramane incă un sezon la FC Barcelona, a anuntat, miercuri, presedintele clubului catalan, Joan Laporta.

Guardiola, care a implinit luni 39 de ani, a fost numit antrenor la FC Barcelona in 2008. Sub conducerea lui Guardiola, numit antrenorul anului de UEFA, FC Barcelona a câștigat sase trofee in 2009: Liga Campionilor, campionatul Spaniei, Cupa Spaniei, Supercupa Spaniei, Supercupa Europei si Campionatul Mondial al Cluburilor.

cristy.steaua2124.01.2010 09:34

Barcelona lider neinvins după un tur de campionat!

DelPiero1024.01.2010 17:44

Astia zici ca-s la Fifa...oponentii lor par doar niste 'amatori'. ;)

bodrumdan_barkahan30.01.2010 21:28

FC Barcelona s-a sponsorizat de THY (Turkish air lines) echipa katalana o sa zboare de acuma cu avionul pregatit de Turkish airlines...

http://www.worldbulletin.net/news_detail.php?id=52818

60_1589thyhaber10.jpg

666128_2.gif

666128_3.gif

666128_4.gif

1352103_CIHAN.jpg

barca_1280x1024_1024x819.jpg

barcelonayigoturenthyucagi111.jpg

barcelonayigoturenthyucagi222.jpg

thy_ucagina_barcelona_formasi.jpg

«1181920212245»