Corect... ce jucatori mai pleaca de la barca la Cupa Africii? ![]()
Corect... ce jucatori mai pleaca de la barca la Cupa Africii? ![]()
Doar Keita si Toure vor pleca.
Chiar si fara ei, tot o sa castige in campionat ![]()
Barca o sa aiba urmatoarele meciuri in ianuarie in campionat:
2-3 ianuarie
Barca-Villareal
9-10 ianuarie
Tenerife-Barca
16-17 ianuarie
Barca - Sevilla
23-24 ianuarie
Valladolid - Barca
30-31 ianuarie
Sporting Gijon - Barca
Deci cel putin 2 meciuri grele.
Cupa Africii pe Natiuni dureaza din 10 pana in 30 ianuarie.
E clar, mai au nevoie de un mijlocas central
O sa vina Fabregas ![]()
Sau poate mai scot ei un alt talent de la juniori
O sa vina Fabregas![]()
Hai ca o sa vina... poate la "albi" ![]()
De fapt il joaca pe Pedro ![]()
Real cumpara jucatori, Barca castiga trofee. Cam asta e regula.
Real cumpara jucatori, Barca castiga trofee. Cam asta e regula.
E ca si cum ti-ai face rost de o femeie,o tunezi,o gatesti,o cizelezi dar vine altul si ti-o tufe!![]()
A naibii si Barcelona asta!
Pai cand se uita esentialul...Realul stie de toatemai putin fotbal.Aici nu ma refer la dat cu piciorul in minge si la plimbat mingea ala Cristiano Ronaldo.Ci la ce face Barcelona!Joaca fotbal la perfectie.
Cea mai buna echipa din istorie!Poate Milanul lui Sacchi sa emita pretentii... ![]()
Barca o sa aiba urmatoarele meciuri in ianuarie in campionat:2-3 ianuarie
Barca-Villareal
9-10 ianuarie
Tenerife-Barca
16-17 ianuarie
Barca - Sevilla
23-24 ianuarie
Valladolid - Barca
30-31 ianuarie
Sporting Gijon - Barca
Deci cel putin 2 meciuri grele.
Cupa Africii pe Natiuni dureaza din 10 pana in 30 ianuarie.
Scoatem maxim de puncte aici si luam titlul.Greu cu Sevilla acasa.Probabil vom lua titlul cu mai putine etepe inainte de terminarea campionatului...
Cea mai buna echipa din istorie!Poate Milanul lui Sacchi sa emita pretentii...
Sau Ajax-ul din '72-'73...Cand a castigat vreo 5 trofee intr-un an,parca '72...Oricum,Milanul lui Sacchi e tare de tot,fiind vorba in primul rand de forta echipei,de jocul prestat,nu neaparat de numarul trofeelor,care de altfel au fost si ele.Doi ani la rand a luat Milan cupa campionilor,supercupa Europei si Cupa Intercontinentala...
Clar,performanta Barcelonei e extraordinara,de apreciat.Poate chiar sa fie cea mai buna echipa din toate timpurile...Dar,ca si in alte topuri,e greu de stabilit cine e cea mai buna echipa din toate timpurile...E vorba de perioade diferite in dezvoltarea fotbalului,de entuziasmul de moment,de subiectivism...
Eu cred ca argumentul epocii e destul de bun. Asa cum nu putem compara o mare echipa din anii ´30 cu una din ´70, asa nu putem compara o echipa din ´70 cu Barcelona din 2008 sau 2009. Daca s-ar putea organiza un meci intre cea mai buna echipa din anii´60 si Barcelona actuala probabil Barça ar castiga cu 16-1, nefiind vorba prea mult vorba aici de entuziasm sau subiectivism.
Deci da, Barcelona prezentului e the best team ever. ![]()
1-1 cu Villarreal, acasa la ei, pe Bernabeu. ![]()
Au fost blocati binisor de "Submarinu' Galben"...
Un arbitru deosebit de imbecil.
1-1 cu Villarreal, acasa la ei, pe Bernabeu.![]()
:D ![]()
Astia care fara Tom Ovrebo aveau 6/2 trofee in 2009.
Inca nu ti-ai revenit din betia de revelion Lari?
Nici in gluma sa nu mai spui asa ceva! ![]()
Cat despre barca... n'am ce sa spun ![]()
Nici in gluma sa nu mai spui asa ceva!Cat despre barca... n'am ce sa spun
Lasa ca ne-a spus Realul mai multe.![]()
1-1 cu Villarreal, acasa la ei, pe Bernabeu.
Au fost blocati binisor de "Submarinu' Galben"...
Un arbitru deosebit de imbecil.
Unde Lari? ![]()
) ![]()
Barcelona 1-2 Sevilla(Copa del rey).M-am convins de calitatile de antrenor ale lui Guardiola.Desi am zis de multe ori ca el n-a avut niciun merit in succesul Barcei,acum sunt totalmente convins de asta.Omul n-are nicio treaba cu meseria asta.Aia ar fi reusit si daca eram eu antrenor.Cum naiba sa dai 22 de milioane de euro pe o panarama ca chigrinsky???Desi e vorba de alt nivel,cand il vad pe chigrinsky ala cum joaca,Ghionea mi se pare parfum.Sa nu mai zic de experimentele lui total nereusite.Cum naiba sa joci cu vreo 5 rezerve intr-un meci asa de important???Pe el l-a facut echipa mare.E un mare nimeni ca antrenor.Daca Barca vrea sa mai faca ceva sezonul asta trebuie sa-l dea afara cat mai repede!!!
Barcelona 1-2 Sevilla(Copa del rey).M-am convins de calitatile de antrenor ale lui Guardiola.Desi am zis de multe ori ca el n-a avut niciun merit in succesul Barcei,acum sunt totalmente convins de asta.Omul n-are nicio treaba cu meseria asta.Aia ar fi reusit si daca eram eu antrenor.Cum naiba sa dai 22 de milioane de euro pe o panarama ca chigrinsky???Desi e vorba de alt nivel,cand il vad pe chigrinsky ala cum joaca,Ghionea mi se pare parfum.Sa nu mai zic de experimentele lui total nereusite.Cum naiba sa joci cu vreo 5 rezerve intr-un meci asa de important???Pe el l-a facut echipa mare.E un mare nimeni ca antrenor.Daca Barca vrea sa mai faca ceva sezonul asta trebuie sa-l dea afara cat mai repede!!!
intradevar...
e mult mai usor la tastatura.. ![]()
@ssilviu_19
Daca tu crezi ca in primul an de antrenorat sa motivezi o echipa ca Barcelona sa castige 6 finale e luru putin pentru ca a pierdut acum in cupa cu sevilla atunci o fi normal sa-l demita pe Guardiola.