FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Barcelona

«1131415161745»
maye27.05.2009 21:23
Ma bucur ca anul acesta a castigat echipa cu cel mai frumos joc.

Subscriu Mo...asta e adevarul...

D4v1dstelist28.05.2009 11:14

Nu inteleg cum a sarit Messi la mingea aia la 1,60......

Melku02.06.2009 18:45

Cum au fost motivati cei de la Barca inaintea partidei !

Au devenit deja arhicunoscute metodele prin care Pep Guardiola își motiveazã jucãtorii înaintea partidelor importante. La turul cu Real Madrid de pe "Camp Nou", fotbaliștii Barcelonei au fost invitați sã urmãreascã un scurt film cu un copil bolnav de cancer în fazã terminalã, care mãrturisea cu o tãrie incredibilã cã n-ar vrea sã moarã înainte ca echipa sa de suflet, Barcelona, sã batã pe Real Madrid și sã vadã și el cum e.

Înaintea returului cu Real de pe "Bernabeu", atunci cînd jucãtorii s-au întors de la încãlzire spre a face ultimele pregãtiri de joc, au avut surpriza sã gãseascã pereții vestiarului acoperiți cu pagini întîi ale ziarelor din Madrid, care spuneau despre Barcelona cã e un lider nemeritat, cã beneficiazã de ajutorul arbitrilor, cã Real e, de fapt, echipa revelație a turului.

Povestea s-a repetat înainte de finala Ligii de la Roma. Toți cei prezenți pe "Olimpico" au fost surprinși sã vadã cum fotbaliștii Barcelonei s-au retras de la încãlzire spre vestiare cu ceva mai mult de 10 minute înainte de ora oficialã de start. Misterul a fost risipit abia acum. Atunci cînd au intrat în vestiar, au avut surpriza sã gãseascã acolo întreg lotul, inclusiv pe cei accidentați sau suspendați. Dar și un proiector pregãtit pentru a fi pus în funcțiune. La semnalul lui Guardiola, luminile s-au stins și toatã lumea a vãzut acest film:

(Andrei Niculescu, gsp)

DelPiero1003.06.2009 09:33
Nu inteleg cum a sarit Messi la mingea aia la 1,60......

Nu are 1.60,ci 1.69.E totusi o diferenta.Ati vazut clipul in care era mort de beat?:)) Cat de comic.Messi e un copil. =))

maye03.06.2009 10:25
Nu are 1.60,ci 1.69.E totusi o diferenta.Ati vazut clipul in care era mort de beat?:)) Cat de comic.Messi e un copil. =))

De abia mai umbla :laugh:

D4v1dstelist06.06.2009 20:35

Da,dar el isi permite.Adica,si-a facut treaba.Nu ca aia de la Dinamo.

razvan2807.07.2009 14:58

Ma gandesc ca si Xavi ar putea fi un candidat important la Balonul de Aur.

A jucat excelent pentru Barcelona , s-a vazut cand nu a fost in teren ca jocul nu era la fel de bun

Parerea mea in momentul de fata daca Barca ar aduce un atacant nou care sa creeze o mai mare concurenta sau sa fie rezerva lui Eto'o/Henry si un portar ar avea un lot perfect.Ca atacant l-ar putea aduce pe David Villa , Adrian Mutu , Antonio Cassano sau Obafemi Martins.Ca portar cred ca ar fi ideal Manuel Neuer de la Schalke sau Rene Adler (Bayer Leverkusen).

MoWeed07.07.2009 15:16
Ma gandesc ca si Xavi ar putea fi un candidat important la Balonul de Aur.

A jucat excelent pentru Barcelona , s-a vazut cand nu a fost in teren ca jocul nu era la fel de bun

Parerea mea in momentul de fata daca Barca ar aduce un atacant nou care sa creeze o mai mare concurenta sau sa fie rezerva lui Eto'o/Henry si un portar ar avea un lot perfect.Ca atacant l-ar putea aduce pe David Villa , Adrian Mutu , Antonio Cassano sau Obafemi Martins.Ca portar cred ca ar fi ideal Manuel Neuer de la Schalke sau Rene Adler (Bayer Leverkusen).

Mutu nu are ce cauta la Barcelona, acolo se joaca fotbal nu conteaza fumurile

Martins a retrogradat cu Newcastle

Cassano ramane acelasi jucator indisciplinat

Cat despre portar, Valdes este un portar bun. Ca a mai facut greseli asa este, insa orice portar are si greselile lui...

Ronnie07.07.2009 17:28

@MoWeed

Daca excludem pe cei 3 (Messi, Eto, Henry), Barcelona nu are un jucator mai bun decat Mutu. Nu se compara Gudionsen, Hleb sau Bojan(inca) cu Mutu.

Maye07.07.2009 17:53

Eu cred ca Hleb se compara cu Mutu.Sunt cam pe acolo.

Daniel-Ionut10.07.2009 10:17

barcealona este aproape de a semna cu David Villa... :yawn:

Si Eto'o nu va continua cu barca! cele mai probabile destinatii sunt Manchester UTDsiCity si AC Milan.

redondo10.07.2009 10:45

Eu sper sa nu vina la United.Mai bine Huntelaar.

D4v1dstelist19.07.2009 12:59

Vine Ibrahimovic pentru Eto'o si Hleb + diferenta

psr19.07.2009 14:44

Asta daca Eto'o se intelege la bani cu Inter. Cat despre Hleb, el va fi doar imprumutat pentru un an.

D4v1dstelist21.07.2009 08:36

Si anul' viitor tot Barca va rupe tot.Nu are concurenta.Doar Real va fi putin mai competitiva.

gby1021.07.2009 09:34

Ibrahimovic este un jucator bun cu multe calitati dar ...cari ani are...? mi se pare cam batranel...

ce bine era sa vina Del Piero cand era mai tanar la Barcelona.Cu loviturile lui libere si cu golurile "Extraterestre"

Daniel-Ionut21.07.2009 09:46
Ibrahimovic este un jucator bun cu multe calitati dar ...cari ani are...? mi se pare cam batranel...

ce bine era sa vina Del Piero cand era mai tanar la Barcelona.Cu loviturile lui libere si cu golurile "Extraterestre"

Ibrahimovic are vreo 27 de ani... nu este deloc "batranel"... cat despre transfer, sper sa nu se realizeze, pentru ca Ibra este unul dintre jucatorii mei preferati, si sta bine acolo unde este, la Inter :thumbsup:

DelPiero1022.07.2009 11:41
Ibrahimovic are vreo 27 de ani... nu este deloc "batranel"... cat despre transfer, sper sa nu se realizeze, pentru ca Ibra este unul dintre jucatorii mei preferati, si sta bine acolo unde este, la Inter :thumbsup:

Mai degraba vine Ibra decat Villa...David cred ca acolo 'moare',la Valencia.Pacat...merita o echipa mai mare.

D4v1dstelist22.07.2009 12:15

La ce antrenor are Barca,Ibrahimovic chiar ar sta bine in echipa aia,in locul lui Eto'o.

Maye27.07.2009 21:32

Ibra oficial catalan!

52647_news.jpg

gio_stgloria27.07.2009 21:36

mare greseala ca au renuntat la eto'o.MARE !

red&blue_boy28.07.2009 06:18

Da,cam asa e.Nu trebuiau sa renunte la Eto'o.Se completa perfect cu Messi si Henry.Si cate goluri a dat...

MoWeed28.07.2009 09:59

Mai intai sa vedem cum va juca Ibrahimovic. Si el este un atacant foarte bun

Marius28.07.2009 10:31
mare greseala ca au renuntat la eto'o.MARE !

Da,cam asa e.Nu trebuiau sa renunte la Eto'o.Se completa perfect cu Messi si Henry.Si cate goluri a dat...

ultimul an de contract, fite si impresii fara numar, voia salariu de vreo 12 mil/an, tricouri vandute canci... Decizia de a-i da drumul e cat se poate de justa.

red&blue_boy28.07.2009 10:41
ultimul an de contract, fite si impresii fara numar, voia salariu de vreo 12 mil/an, tricouri vandute canci... Decizia de a-i da drumul e cat se poate de justa.

Eu ma refeream in primul rand la prestatia lui ca jucator,la ce facea in teren.In rest adevarat,cam a facut fite cu prelungirea contractului,cu banii etc.Si Ibrahimovic e bun,poate mai bun,mai ramane sa se adapteze.

«1131415161745»