FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U.T.Arad - Steaua 0 - 3 (0 - 2)

«123456»
lew12.08.2006 13:36

Cu Cernea portar si cu multe multe rezerve.

Si o victorie poate fi posibila pentru ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] et co.

vor juca frumos fara duritati(asa sper), si pentru a nu uita de Liga lui mitica ... o victorie in deplasare e mai importanta atat pentru ei(retur) cat si pentrunoi(tur).

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] oricum va fi acuzat de [rauvoitori] ca a facut jocul Stelei .... in caz de egal sau victorie a Stelei.

Intervenit,

moderator.

waste12.08.2006 17:05

Oare sunt deplasat daca vad o axa CFR Bucuresti - CFR Cluj - Gloria Bistrita - Ceahlaul Piatra-Neamt ?

end-er12.08.2006 17:40

ce legatura are asta cu meciul cu uta...? :roll:

Steaua are forta sa ia 6 puncte oricarei echipe dintre astea, indiferent de axa :D

_yang12.08.2006 17:54

A visat asta in timp ce auzea la etajul 3 se auzea imnul UT-ei :D fularsteau2

waste12.08.2006 17:55

Are putina legatura. :) Cu tot respectul pentru UTA, pun acest meci in categoria celor cu Gloria sau Ceahlaul.

O avea Steaua forta sa ia 6 puncte oricareia din astea, dar campionatul trecut Bistrita ne-a batut de doua ori. :evil:

In economia unui campionat sunt momente in care un meci cu Bistrita e la fel de important ca unul cu Dinamo.

Motanu D12.08.2006 17:56
Oare sunt deplasat daca vad o axa CFR Bucuresti - CFR Cluj - Gloria Bistrita - Ceahlaul Piatra-Neamt ?

Si uite asa ai postat o parte a cooperativei...

IPR12.08.2006 19:20

cooperativa ratatilor, nici una dintre echipele de sus nu vor face nimik sezonul asta.

Clujul chiar dak a inceput bine, nu va rezista,e o echipa prea mica deocamdata, sa nu uitam k a jucat cu candidatele la retrogradare si asta spune totul despre debut.

Hai k sa nu fiu off-topic, Steaua va castiga maine fara drept de apel in fatza "batranei doamne", iar pentru amicul de la Timisoara, nu uita vere k tu nu sustii adevarata Poli(aia joaca prin C3 dak nu ma insel), tu sustii Fulgerul Bragadiru aka Rocar Bucuresti, deci tot din capitala va trageti asa k nu va mai umflati in pene atat.

FORZA Steaua!!!

Spre 24 si UCL....

ktalyn12.08.2006 20:06

si Pandurii ar putea face parte din axa asta!!! :wink: UTA Steaua 0-2!

Agy_2312.08.2006 22:43

Sper un 0-2 . Deja am facut un egal si nu ar fii bine sa mai facem unul , caci vor prinde ceilalti aripi.

Tiberiu13.08.2006 10:17

Am avut si vom avea mereu boala pe milogi!

Dak Steaua nu bate la UTA s-a dus draku campionatu chiar dak e la inceput!!! Hai Dica da si tu macar 2 goluri! Pronosticul meu pt UTA - Steaua 0 - Cat mai mult

ktalyn13.08.2006 10:53

crek v. Badea va reusi un gol :wink: presimt eu !

DTP-Ludacris13.08.2006 12:31

Forza

Batem UTA ! Goluri Nicolita ,Bostina si Badea :twisted:

naspa cu caldura asta ..dak si la Arad e cald ca in buc ..e rau :lol:

COmymanele13.08.2006 12:44

Steaua va bate cu cel Putin 4,5 GOLURI!!!HAI Steaua sa ii batem pe belgieni ca porma sa batem Real Madrid VISUL MEU de cand eram MIC!!!!!! fular-campionii steagcruce2 fularultras steagsahmic steaua_r steagcruce2 steagcruce2

Memelu13.08.2006 13:00

Oare sunt deplasat daca vad o axa Steaua Bucuresti - Farul Constanta - Jiul Petrosani - FC Vaslui?

Pe UTA n-am bagat-o momentan. Trebuia?

FanSteaua4Life13.08.2006 13:12

oare cum la primul tau post vii si spui tampenii???sau esti vreun undercover zburator sau canin???si ti-ai mai pus si nick-ul memelu ca sa pari stelist...mai bine du-te la "vulturii" tai...

ktalyn13.08.2006 13:36

tre sa'i intzelegem pe milogi, daca pe teren nu pot tre sa zica si ei ceva sa iasa'n evidentza...

sergiu_titan13.08.2006 14:06

axa Steaua faru Jiu Vaslui?nu

e Steaua Pandurii Jiu Arad Vaslui si ceahlau

astea intra sigur in primele 14 e cooperativa: cred ca titlu e amanetat sau se decide in meciurile directe, iar la matineu intra urziceniu otelu Bistrita national iasiu -se bat acolo rau de tot

alex4steaua13.08.2006 14:46

Ce executie superba a lui Dica , mare jucator ii . Ajunge departe ... noul Hagi .

stelist_4_ever9013.08.2006 14:55

se pare ca Nicolita si-a revenit...dar nuj ce cauta nesu in echipa da numai pase gresite :evil:

Alex1413.08.2006 14:56

2-0 la pauza... lejer de vara ;))

ktalyn13.08.2006 14:59

se vede ca, Carlos e f afectat de ce s-a spus despre el in ultima perioada, ar trebui lasat in pace, noul Hagi

e Cristocea si nu Dica, Dica seamana mult cu trezeguet, si nicolitza a facut un meci bun! rezultat excelent 3 pcte asigurate ! :wink:

Spre <<24>>!

Daemien13.08.2006 15:12

De departe cei mai slabi jucatori in prima repriza: Oprita (pe primul loc, conduce detasat rau de tot) si Nesu (departe rau de Oprita, mai are timp sa isi revina).

Ambii cu cartonase galbene. Nesu a ratat vreo 3 pase si slava domnului ca am avut noroc. Oprita nu a facut ABSOLUT NIMIC, nu a nimerit nici o pasa, nici un dribling, efectiv a incurcat echipa in loc sa fie periculos, sau macar sa dea senzatia ca e periculos. Din punctul meu de vedere jucam mult mai bine FARA OPRITA.

In rest toate bune si frumoase. Echipa merge bine.

FORTZZA Steaua

ktalyn13.08.2006 15:16

si la liege tot astia 2 ne-au strikt meciu cu un plus pt Oprita! daca nu erau ei ne klifikm de atunci! :cry:

Daemien13.08.2006 15:27

Notele jucatorilor din echipa la sfarsitul meciului (parerea mea proprie si personala, daca doriti puteti sa ma contraziceti):

Carlos 5.5 - ezitari multiple, respingeri aiurea, cateva interventii bune

Nesu, 5 - aiurea in aparare, 2-3 pase bune in atac, cartonas galben

Marin, 7 - centrari bune, un gol scos de pe linia portii in aparare

Goian, 6.5 - destul de sigur in aparare

Ghionea, 6.5 - destul de sigur in aparare

Paraschiv, 6 - cateva interventii, nu prea s-a vazut in cursul meciului

Lovin, 6.5 - cateva interventii bune

Oprita, 0 - inexistent in acest meci, merita cu prisosinta nota 0 (ZERO)

Cristocea, 7.5 - gol marcat, f. bun control, demarcari multiple, unul dintre cei mai buni jucatori la Steaua in prima repriza

Nicolita, 7 - servant impecabil la cele 2 goluri din prima repriza, alearga bine, joc bun la general

Dica 8 - 2x gol marcat, pase excelente, joc general bun

Badea 6 - pasa excelenta pentru golul 3

Bostina 5.5 - nu a impresionat dar nici nu a dezamagit dat fiind intrarea tarzie in meci

Baciu 5.5 - la fel ca si Bostina, 2 interventii bune in aparare

Min. 64 - Iese Oprita (in sfarsit), intra Badea.

Min. 70 - Iese Cristocea, intra Bostina.

Min. 74 - Iese Goian, intra Baciu

Scor final UTA 0 - 3 Steaua (0-2)

boby dan13.08.2006 15:37

ktlyn ai dreptate fara oprita echipa ar merge bine dar sa nu uitam si de Dica care a gresit pase faorte usoare cred ca Dica si oprita ar trebui sa fie tinuti pe banca de rezerva un timp ca sa isi revina.in atac Badea ar face un cuplu grozav cu Iacob,pacat ca Iacob nu va juca returul cu liege ar fi adus un plus Stelei asta e ne vom califica si fara el.de nesu nu uitam si el a gresit la liege la primul gol facand fault.de Carlos nu trebuie criticat,mai ales la meciul cu liege cand Oli la introdus.se vedea ca a suferise o accidentare. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: FORZA Steaua !

«123456»