FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U.T.Arad - Steaua 0 - 3 (0 - 2)

«123456»
AndrutZ_ElvenpatH10.08.2006 10:44

Steaua e cea mai tare din tara, iubita de 60,5 la suta din populatzia Romaniei, P UTA ii va juca pe degete, pronosticul meu este 2-4 la Steaua, tzinetzi-i pumnii:*

VladM10.08.2006 13:59

eu tin pumni si sper sa castigeY

giuliano_10110.08.2006 14:25

pentru cei interesati: la Arad pentru galeria oaspete sunt rezervate 200 de locuri. biletele la peluza vor costa cel putin 300.000 (atat a fost pretul la meciul cu Farul). daca cineva e interesat sa vina aici si are ceva intrebari poate sa ma contacteze.

iar despre meci... [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a facut o treaba mai mult decat excelenta pana acum tinand cont de faptul ca a creeat efectiv echipa asta in cateva saptamani. cu toate astea, intr-o zi normala a Stelei, cred ca doar ambitia aradenilor nu poate fi suficienta. diferenta de valoare e considerabila si chiar daca nu cred ca va fi un meci usor, o sa castigam.

sorin_77710.08.2006 17:51

@ giuliano_101

e prezinta gazonul la Arad? E ceva de capul lui?

giuliano_10110.08.2006 18:59

e unul din cele mai bune din tara. din punctul asta de vedere Steaua nu va avea nici o problema. fara denivelari si rezista bine si in caz de ploaie.

ktalyn10.08.2006 20:13

cred ca Oli va baga mai multe "rezerve" , avand in vedere ca au jucat miercuri un meci destul de solicitant, oricum eu am incredere in toti jucatorii, au demonstrat asta in supercupa, nu'mi doresc mai mult dekt cele 3 pcte, cred ca va fi o victorie la limita.... snt sigur ca aradenii .. vor juca cu mare ambitie la fel cum a jucat si standard...(Saban cred k o sa fie titular ;)

SPRE <<24>> & sPRE Champions League!!!!!!! 8)

AndrutZ_ElvenpatH10.08.2006 21:31

Steaua invinge in Romania!!! Asta spune totul despre meci...pronosticul meu e 0-2 Steaua 8)

Hassan10.08.2006 21:38

Batem la UTA acasa. Cred ca va fi un meci greu, pe care Steaua il va castiga la limita, 1-0 sau 2-1. RESPECT [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si bafta, numai duminik nu ;).

FORZA Steaua

se7en11.08.2006 08:27

Stiu sigur ca vom castiga dar as vrea sa-i vad pe Ochirosii si pe Klemi titulari :).

sorin_77711.08.2006 09:25

Cred ca Oli merge pe urmatorul 11:

Carlos

Klemi - Baciu - Goian - Nesu

Nicolita - Lovin - Paraschiv - Bostina

Badea - Dica

Vor mai intra in teren: Cristocea, Oprita, Ochirosii.

Cred ca va merge pe cuplul Baciu - Goian pentrua pune la punct unele legaturi intre cei doi, avand in vedere ca miercuri vor fi nevoiti sa joace impreuna. Cu exceptia lui Bostina, aceea linie de mijloc va juca si cu Standard, in locul mijlocasului nostru stanga va intra nou venitul G.Coman.

Badea si Dica au nevoie de jocuri impreuna pentru ca la Liege s-au calcat de cateva ori pe picioare la inceputul meciului. Oricum formeaza un cuplu de atac mai tehnic decat cel Dica-Iacob.

***alex***11.08.2006 09:51

Cred ca Baciu si Goian vor juca in meciul cu Vaslui de saptamana viitoare, fiind mai usor decat acesta cand avem nevoie de stalpii apararii.

sorin_77711.08.2006 13:03

Eu cred ca mai bine joaca acum si atunci Goian sa se odihneasca pentru ai lasa loc lu Ghionea..si Panait. De ce sa nu joace bine Panait impotriva echipei de la care a venit, trebuie sa intre si el in teren... Ar fi pacat.

_yang11.08.2006 13:35
cred ca Oli va baga mai multe "rezerve" , avand in vedere ca au jucat miercuri un meci destul de solicitant

Pai asta ar insemna sa nu mai joace niciodata cei mai buni jucatori ca nici saptamana viitoare nu vor fi pe teren dupa tine ca miercuri avem meci cu Standard la Bucuresti...

giuliano_10111.08.2006 15:31

tocmai s-a anuntat oficial ca galeria Stelei are rezervate 400 de bilete. pretul acestora este de 30 RON. pe cei din localitatile apropiate ii sfatuiesc sa vina maine dimineata, daca pot, sa-si cumpere bilete pentru ca in ziua meciului nu se vor mai vinde bilete iar la cele 400 de bilete au prioritate fanii veniti din Bucuresti.

Melku11.08.2006 15:47

In poarta cred ca o sa intre Cernea (nu cred ca e 100 % refacut dupa entorsa si cu Liege a fost fortat), Saban pe dreapta, Baciu si Goian (Ghionea in locul lui Goian in meciul cu Vaslui), Petre Marin pe stanga (in meciul cu Vaslui fiind odihnit), mai sus - fara surprize, cu Bostina si Badea pe teren. Ar mai fi o varianta cu Cristocea in locul unui mijlocas central.

ktalyn11.08.2006 15:49

Asta ramane de vazut la ora meciului :wink: n-am zis ca o sa bage numai jucatori considerati rezerve....apropo ce se mai aude de Daniel Balan??????? era o solutie totusi pe banda dreapta.....ash vrea sa'l vad pe Cristocea in teren, a jucat excelent la liege, cred

k e cel mai in forma jucator al nostru...pana la urma nu conteaza dekt cele 3 pcte...

freddy9adu11.08.2006 17:46

cred ca Steaua va castiga cu 2-0 sau 1-0.

anticipez urmatoarea formatie:

Cernea-Balan,Baciu,Panait,Saban-Nicolita,Cristocea,Lovin,Bostina-Oprita,Badea.

ktalyn11.08.2006 18:16

eu cred ca va arata astfel:

Cernea

Saban(Balan) Baciu Goian(Panait) Nesu

Nicolita Lovin Paraschiv Bostina

Dica Badea

***sau s'ar putea sa'l bage pe Oprita in locu' lu' Bostina caz in care Nicolitza ar trece pe stanga! Oprita a gresit f multe mingi la Liege, si Oli s'ar putea sa tina cont!

Giarrar11.08.2006 19:59

ba UTA e cam tare... :?

weeezer_2011.08.2006 20:37

VREAU DOUA FLANCURI CU Cristocea SI Bostina. NICOLITZA OUT DIN PRIMA ECHIPA! (

mlacatus12.08.2006 07:56

UTA e destul de motivata,a inceput bine iar Laca va anticipa probabil tactica noastra. Simion trebuie sustinut, desigur este jucatorul Stelei iar de atacanti buni avem mereu nevoie. N-ar trebui sa inscrie neaparat impotriva noastra, dar fiind la UTA treb sa-si faca datoria. Eu imi doresc un 1-1, dar UTA nu poate face egal cu Steaua decat daca marcheaza (si asta-i va fi greu!), deoarece Steaua sigur o va face. De cand am prietena aradeanca si mai e si Laca acolo nu pot chiar s-o reneg pe UTA :) . Si eu sper tare ca Laca sa ne ajute in disputa cu javrele sau Crapid. Desi UTA nu va avea cum sa termine pe 2 pot deveni o surpriza a acestui campionat.

Forza Steaua

end-er12.08.2006 09:55

Cernea (Carlos)

Saban, Goian, Ghionea, Marin

Nicolita, Paraschiv, Lovin, Cristocea (Bostina)

Dica, Badea (oprita)

cam asa as vedea eu echipa - desi cred ca Oli ar putea folosi ca titulari jucatorii din paranteze pe posturile respective... referitor la fundasi, cred ca vor juca Goian si Ghionea - avem nevoie de 3 puncte, sa nu riscam sa nu pierdem contactul cu Dinamo la primul loc - pentru asta, pentru ca e inceput de sezon, pentru ca au 6 zile pana la meciul urmator, cred ca va juca prima echipa fara exceptie maine

meciul n-o sa fie usor, de multe ori am avut probleme anul trecut in meciurile de campionat imediat dupa cele din cupele europene... dar trebuie sa batem

din cate am inteles, Simion nu joaca - probabil mara va fi inamicul numarul 1 - dar la ce aparare avem nu cred sa poata sa faca nici el mare lucru

forza Steaua - sper intr-un 2-0

_yang12.08.2006 11:14

Nu m-as supara sa inscrie Simion ,chiar si de 2 ori numai sa piarda UTA !!! :D

steaua_ro

forever_STEAUA12.08.2006 11:54

@_yang

Depinde de cine e in poarta. :wink:

_yang12.08.2006 12:19

@forever_STEAUA

Daca e Carlos atunci e grava treaba...si sigur o sa fie el ! :(:(:(

«123456»