FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U.T.Arad - Steaua 0 - 3 (0 - 2)

«13456»
ktalyn13.08.2006 16:10

in privinta lu' Dica te contrazic, e de superclasa, cu 2 clase peste Badea ! in continuare il sustin pe Carlos :wink: si bineinteles tre sa'i remarc si pe Paraschiv si Cristocea respectiv pe cei 3 fundasi centrali Goian Ghionea si Baciu !

Spre <<24>>!.

Sonic13.08.2006 16:12

Una peste alta victorie meritata a Stelei, si speram ca accidentarea lui Goian sa nu fie una grava... :!:

Rossoblu13.08.2006 16:20

ba sa dea naiba...nu trece meci fara sa se accidenteze cineva...

boby dan13.08.2006 16:44

ba ktalyn tu ai adress de mess damio si m,ie sa vb daca nu uite intra mea adresa

mea razvan16_2006.ast msj

spre 24 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

sorin_77713.08.2006 17:06

victorie meritata intradevar...

Oli ne demonstreaza ca Steaua are intradevar LOT nu numai echipa. Insa am un mare semn de intrebare:

CAT DE GRAV S-A ACCIDENTAT Goian?

Fara Goian si Ghionea in meciul de acasa cu Standard NU AVEM NICI O SANSA... Baciu si Panait formeaza un cuplu care nu a jucat impreuna decat la antrenamente probabil. Sunte foarte sceptic in privinta calificarii in grupele CL in acest caz. Cred ca am mare dreptate. Este?

I.N.Money13.08.2006 17:08

Sper ca Oli l-a schimbat preventiv,pentru a nu se accidenta mai rau.

Oricum Goe e un baiat puternic si nu cred ca poate rata meciul cu Standard.

Rossoblu13.08.2006 17:15

sorin_777 daca Doamne fereste s-a accidentat Goian, o sa jucam cu 3 fundasi, mai mult pe atac...nu poate sa-l bage pe Panait, n-a jucat nici un meci pana acum.

boby dan13.08.2006 17:28

i.n.money ai dreptate Oli la schimbat preventiv pt ca sa nu riste mai mult si sigur va juca ca e moldovean de al meu

si moldoveni sunt puternici deobicei

spre24 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Acum daca si Goian nu va juca o sa fie chier foarte greu sa ne calificam.sper ca Oli sa gaseasca o solutie pan la meciul cu liege daca Goian nu va juca.dar eu cred in forta echipei si ne vom califica .ca o echipa nu se tine in Goian,Radoi,Iacob,sau Ghionea. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAA STTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA STELIST PAN LA MOARTE SI DINCOLO :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

waste13.08.2006 17:37

Ce goluri a inceput sa dea Dicanu !!!!!!!

dica10

weeezer_2013.08.2006 18:08
Oli ne demonstreaza ca Steaua are intradevar LOT nu numai echipa.

Mda, ma intreb cat oare va dura pana sa demonstreze ca Steaua are si antrenor, nu numai lot si echipa.

Cat despre Nicolita, afara de cele doua centrari reusite (sau, eventual, nimerite), mi s-a parut, din nou, mana moarta. E strict parerea mea, dar daca are adversar langa el/in fata lui/in spatele lui, pierde baloanele cu regularitate.

Nesu mai subtire decat de obicei (cand oricum era slabutz), restul in nota obisnuita.

ktalyn13.08.2006 18:55

am auzit ca MM nu a venit la meci pt ca incerca sa transfere un atacant.....!???

ultras steaua13.08.2006 19:12

steagcruce2 victorie categorica a Stelei forzza Steaua !

Nero13.08.2006 19:37

Eu n-am putut sa vad meciul, cine-mi spune si mie cum s-a miscat Simion?

Melku13.08.2006 19:44

Ce meci bun a reusit Dica! Asta e primul lucru pe care poti sa il observi la jocul cu UTA, de fapt in tonul echipei care a jucat foarte bine. M-a surprins faptul ca Oli a jucat practic cu echipa de baza cand de exemplu putea sa il introduca pe Baciu din primul minut sau pe Saban, lucru care probabil se va intampla la meciul cu Vaslui. M-am uitat si la meciul Poli - Rapid si din jocul prestat de cele doua echipe mi-am dat seama ca nu au jucatori care ar putea sa joace la Steaua, POATE doar Buga, degeaba ne mai luam de Oprita, Bostina, Lovin cateodata sau Nesu, sunt jucatori foarte valorosi in comparatie cu ce avem in campionat, am vazut la cele doua echipe greseli elementare (in special la cei de la Poli) pe care nu le-am vazut decat FOARTE rar la Steaua. Oficial stam bine, sunt foarte sigur ca vom lua titlul cu numarul 24. Sa vedem si pe 23 august ce facem, sper sa prinda Dica iar o forma buna.

***alex***13.08.2006 19:54

Oli a facut din Steaua o echipa care joaca mai economic si fortam exact cat trebuie, am avut 4-5 ocazii am dat 3 goluri! Este foarte bun acest lucru, deoarece ne asteapta din nou multe meciuri chiar daca ne calificam sau nu in Champions League! Ma bucur ca Nicolita si-a revenit si a dat centrari perfecte, iar Cristocea incepe incet incet sa-si faca loc in primul 11 si chiar merita! Ma mira faptul ca nimeni nu a spus ceva de Carlos, care a facut un meci bun, a prins mingile din prima, cu exceptia fazei din a doua repriza, cand a fost un pic pacalit si de gazon, dar a revenit tot el si a aparat! Sa speram ca Goian nu are ceva grav si va putea juca cu Standard, avem o defensiva solida cu el, doar 2 goluri primite pana acum in toate meciurile!

uZy | @nDr3i13.08.2006 19:57

bravo Steaua :)..desi ca si UTA eram fericit daca castiga :P..

am auzit ca a fost frumos meciul :)..

_yang13.08.2006 20:05

Cu un ochi plang : Imi pare rau de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]... !!!

sorin_77713.08.2006 20:13

Ma intorc sa subliniez ceva: Carlos a facut un meci bun... A avut cateva interventii bune spre foarte bune...

FanSteaua4Life13.08.2006 20:15

Dupa parerea mea un meci cum trebuia jucat, pragmatic,economicos, 5 faze de poarta 3 goluri...ce sa mai o dam in stanga si in dreapta ca ala a jucat nu stiu cum, si ala altfel, probabil ca voi puneati pase mai bine pe mocirla aia...doamne ajuta sa castige Steaua fiecare meci asa, fara sa isi dea sufletul...azi Steaua a foacut un meci excelent... :wink:

Recoba13.08.2006 20:29

salutare lume....dupa o absenta revin pe acest forum...Meci frumos,goluri frumoase si o prestatie sigura. Insa akuma stau si ma uit frapat la recursul etapei....si imi dau seama ce scursura de om este buzarin...doamneeee efectiv omu asta e cel ami mare dobitoc...ce i se pare lui k UTA a avut penalty...e singurul din studio...da sa tine tare...dobitoc...un om care tine umbra degeaba pamantului...de ce cea mai frumoasa echipa din tara...dupa un meci frumos....tot tre sa avem parte de lucruri urate ...bine primite din partea unor nimicuri de oameni...sunt lucruri regretabile...dar ..traim in Romania :lol: :lol: bafta tuturor

_yang13.08.2006 20:41
bafta tuturor

In afara de Dinamo si Rapid... !!! :D:D:D steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

lew13.08.2006 21:26

In general meciul a fost bun;

remarcati negativ:oprita ;Paraschiv nu a fost in apele lui

Carlos nu ma mai intereseaza cum apara atata timp cat dam multe goluri.(Ma imunizez la portari!!!)

(Realiatea este ca in urma cu cativa ani tremuram la

lovituri libere de la 18-30 m.....acum ar trebui sa

o fac tot timpul si refuz sa ma mai enervez)

DTP-Ludacris13.08.2006 21:43

Jucator mare Dica asta cand are chef ...Executii de executii ... :!:

cristian01413.08.2006 22:11

Felicitari baietilor. Au stiut cand sa atace si cum sa faca acest lucru, desi golurile au picat dupa cateva greseli ale aradenilor.

Mi-a placut cel mai mult Vasilica, se vede ca a crescut mult de cand a venit la noi si are evolutii din ce in ce mai satisfacatoare. O surpriza placuta a fost si Banel care a facut un joc bun, iar Dica este maestru.

M-au dezamagit Nesu si Oprita, isi doresc dar nu reusesc nimic, cel putin Oprita e inexistent in joc. Oare cand se vor trezi ?!

In concluzie un joc bun facut de-ai nostri pe un teren greu si o victorie meritata.

_yang13.08.2006 23:44

Sa nu uitam ca Oprita a tras cate 2 jucatori dupa el la ambele goluri ale lui Dica...

«13456»