FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U.T.Arad - Steaua 0 - 3 (0 - 2)

«1236»
Virgil05.08.2006 20:22

In etapa a III-a a Primei Ligi,Steaua se deplaseaza la Arad,unde va întâlni echipa antrenata de Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].

In calitate de antrenor,fostul nr.7 al Stelei a jucat intotdeauna cu ambitie împotriva echipei care l-a facut celebru,indiferent de echipa sub culorile careia a antrenat.

Steaua s-a miscat bine de la inceputul sezonului pana in prezent si e de asteptat sa castige la Arad.

Judecand prin prisma valorii,experientei si elanului echipei.

Mizez pe victorie.

Nu acord nicio sansa UTA-ei.

FORZA Steaua ! MEREU INVINGATORI !

weeezer_2005.08.2006 20:26

Prevad o victorie la limita a echipei noastre. De preferat fara gol primit. 1-0, Dica.

Motanu D05.08.2006 20:28

Un meci mult mai greu decat cel cu oltenii... trebuie avuta mare grija din mai multe motive: [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] vrea sa dovedeasca ca e un antrenor capabil; Simion ca este o solutie de viitor pentru atacul Stelei; Mara ca merita un loc in groapa sau sub pod...

Diferenta de valoare e clara, dar trebuie sa fim atenti . Sunt sigur ca UTA va fi extrem de motivata.

cristian01405.08.2006 20:35

Meci foarte important si periculos, pentru ca UTA vine dupa o victorie rasunatoare la Focsani cu FC Vaslui, scor 2-5. Se pare ca atacantul nostru Simion este in mare forma si sunt sigur ca e dornic sa demonstreze conducerii steliste ca merita un loc in echipa.

De asemenea, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] cunoaste foarte bine lotul, stilul de joc si cred ca va fi un meci greu, si trebuie tratat cu maximum de concentrare.

Forza Steaua !

0-2 si multe aplauze pentru Fiara.

Nero05.08.2006 20:35

Un meci pe care n-as vrea sa-l ratez

sorin_77705.08.2006 20:41

Este o etapa importanta pentru noi, intrucat Rapid urmeaza sa faca deplasarea la Timisoara iar Dinamo la Jiul, echipa care nu mai are voie sa greseasca. Trebuie neaparat sa plecam cu 3 puncte de la UTA. E NECESAR!!!!

DTP-Ludacris05.08.2006 21:21

Trebuie sa castigam, va fi un meci greu ,dar dak inscriem primii...nu vor fi probleme.

end-er05.08.2006 21:57

Simion o sa joace?

nu ca ar trebui sa se teama Steaua de Simion :) dar e in forma acum, a marcat in ambele meciuri si probabil daca ar juca ar vrea si sa demonstreze ca merita un loc la Steaua...

I.N.Money05.08.2006 23:31

Cred ca o sa fie unul din putinele meciuri in care o sa simt un usor gust amar in cazul ca ne impunem acolo.

Niciodata nu am fost incantat dupa ce l-am batut pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color],nici cand era la Brasov sau Piatra Neamt.

Dar cele 3 puncte puse in joc trebuie sa fie ale noastre.

DeLaRyu05.08.2006 23:35

adunati-va in jur de 15-20 de insi , inchiriatzi un microbuz si directzia Arad....sau trenul...dar v-a spun ca e mult mai bine cu microbuzul...

P.S Cu microbuzul e in jur de 600.000 de om :lol: plus bilet 100.000 plus mancare si bautura pe drum 300.000-400.000...Cred ca multzi de aici o sa va permiteti un mic sacrificiu pt echipa iubita

Bafta......ne vedem la Arad

apparte06.08.2006 00:26

In caz ca nu stii,o peluza la Arad e 300.000 si nu e sigur ca gasesti bilete!Tribuna 1 e 500.000!

DeLaRyu06.08.2006 04:47

scuze nu stiam ca e 300.000 oricum ce m-ai conteaza 200.000 in plus...si stai linistit ca clubul rezerva cateva sute de bilete pt oaspetzi

Dawson06.08.2006 05:59

Invingem la Arad, Rapid o fura la Timisoara, Dinamo scoate cel mult egal la Petrosani!

greco06.08.2006 09:28

Sondajele de la noi de pe forum sunt cam irelevante... toata lumea voteaza mereu "victorie Steaua".

AmuntBoy06.08.2006 10:31

daca vom juca in nota de acum, vom castiga

Pacat ca vom juca asa repde cu Uta lui Marius

bine ca are 4 pct , era mai naspa daca se afla in situatia Jiului sau Urziceniului

Cooper06.08.2006 10:40

Mi-ar placea o victorie a Stelei cu 3 - 1 , iar golul gazdelor sa fie inscris de Simion.

Virgil06.08.2006 10:43

Mi-ar placea o victorie a Stelei la orice scor,si Simion sa dea cel putin un autogol.

Pr3oTu06.08.2006 11:18
...adunati-va in jur de 15-20 de insi , inchiriatzi un microbuz si directzia Arad....sau trenul...dar v-a spun ca e mult mai bine cu microbuzul...

P.S Cu microbuzul e in jur de 600.000 de om  :lol: plus bilet 100.000 plus mancare si bautura pe drum 300.000-400.000...Cred ca multzi de aici o sa va permiteti un mic sacrificiu pt echipa iubita  

Bafta......ne vedem la Arad

decat cu microbuzu mai bine cu trenu cu nashu :)) .. 50-100 de mii si ala e drumu :P

BandiT07.08.2006 05:01

respect forever [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]!

victorie fara gol primit, pentru. Steaua!

***alex***07.08.2006 06:02

Iata ce zice gsp : Duminicã, la Arad vine Steaua. Campioana en-titre și fosta echipã a lui Lãcãtuș, de care s-a despãrțit nu prea plãcut, dupã un conflict cu MM Stoica

Si iata ce zice [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] in interviul prefatat de acea introducere :

- Așteaptã Lãcãtuș o revanșã împotriva lui MM Stoica?

- Ce revanșã? Eu nu sînt Sergiu Nicolaescu sã joc în filmul Revanșa. N-am de luat așa ceva fațã de nimeni de la Steaua. Nu mã simțeam bine în postul în care eram acolo și de aceea am plecat

Laca imi pare rau, dar nu cred ca te va deranja o victorie cu 1-0 pentru Steaua! :D

Depinde si de meciul de miercuri sa vedem care va fi starea jucatorilor!

sorin_77707.08.2006 07:13

Siimion nu are drept de joc in acest meci, asa spune clauza din contract.

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] vrea totusi sa ne bata. E normal. Insa Steaua va castiga la UTA pentru ca e o etapa care ne poate trimite chiar si pe primul loc in functie si de rezultatele lui CFR la Ceahlaul, Dinamo la Jiul, Iasi in Cotroceni si Rapid la Poli.

Cooper07.08.2006 16:14
Mi-ar placea o victorie a Stelei la orice scor,si Simion sa dea cel putin un autogol.
Esti rau. Tanarul acesta trebuie incurajat ,e jucatorul nostru ,chiar daca e imprumutat, atata timp cat nu afecteaza interesele Stelei.
Virgil07.08.2006 18:10

Hai mai ca glumeam.Tu chiar ai luat-o in serios ? :wink: :lol:

_yang07.08.2006 20:12
- În etapa viitoare, urmeazã Steaua. Cum va fi?

- Vom juca împotriva campioanei la zi și a echipei care disputã barajul pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. Am respect pentru Steaua, dar vreau și îmi doresc sã o bat.

"Nu sînt Sergiu Nicolaescu"

- V-ar mulțumit un rezultat de egalitate?

- Cînd îți propui egal, aproape de fiecare datã pierzi. Avantajul nostru va fi entuziasmul și tocmai de aceea eu mã gîndesc la toate cele 3 puncte. Dacã vom reuși sã avem o atitudine în jocul nostru care sã demonstreze pe teren cã jucãm la victorie, poate cã vom izbuti sã scoatem și un punct, ceea ce oricum ar fi un rezultat pozitiv.

- Steaua a impus în clauza împrumutului atacantului Valentin Simion cã el nu poate evolua duminicã?

- Eu nu știu nimic despre așa ceva. Singurul lucru pe care îl cunosc este cã dacã cei din Ghencea vor fi mulțumiți de prestațiile lui îl pot lua înapoi la iarnã, fãrã ca noi sã ne putem opune.

- Așteaptã Lãcãtuș o revanșã împotriva lui MM Stoica?

- Ce revanșã? Eu nu sînt Sergiu Nicolaescu sã joc în filmul Revanșa. N-am de luat așa ceva fațã de nimeni de la Steaua. Nu mã simțeam bine în postul în care eram acolo și de aceea am plecat.

http://www.gsp.ro/index.php?a=51632&shift=1

E una din putinele dorinte ale lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] care sper sa nu i se indeplineasca !

Phantom09.08.2006 09:56

Imi pare rau pentru [color:red]LA[color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ca ne intalneste asa devreme...insa mai bine e acum. E bine pentru ei ca au 4 puncte din 2 etape si deocamdata poate sa stea linistiti.

Am senzatia ca UTA va termina in primele 8 echipe. Eu as prefera ca probabil toti fanii Stelei sa termine proabil pe 2...dar e cam greu...insa nu se stie niciodata. Pe 2 ... iar pe 1 Steaua...asa se stie.[/color]

«1236»