FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U.T.Arad - Steaua 0 - 3 (0 - 2)

«1456»
Agy_2314.08.2006 00:14

Chiar nu stiu ce a cautat Oprita printre titulari . Cat am vazut din meci , pana prin minutul 55-60 , Oprita nu a avut nici o actiune , nici un sut , nimic . Cum a intrat Badea , cum a avut o sansa cand a dat pe lana poarta , inainte de golul 3 , plus ca a dat pasa de gol. Nici Badea nu e cine stie ce , dar el macar joaca mai bine decat Oprita . Este adevarat , Oprita este mai masiv , trage dupa el 2 jucatori dar degeaba daca nu are nici o actiune periculoasa la poarta tot meciul.

_yang14.08.2006 11:31
Galeria arãdeanã a afișat urmãtoarele bannere: "Meciul campioanelor adevãrate" și "Fotbalul revine acasã".
http://www.prosport.ro/index.php?section=a...n=index&id=2163
ktalyn14.08.2006 11:56

un meci bun pana la urma facut de noi in care am luat 3 pcte si care ne da si mai mari sperante de calificare in grupe.

2162_4143_hd1h2560.jpg

giuliano_10114.08.2006 14:44

un meci mai usor decat ma asteptam. mai repede decat indrazneam sa sper Steaua a lasat in urma pauza de vara si arata ca o echipa intrata din plin in sezon. chiar daca adversarul nu a fost unul puternic e imposibil sa nu remarci soliditatea si siguranta jocului Stelei. echipa idolului fiecaruia dintre noi, Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], ambitioasa, determinata dar nesudata, inferioara valoric si uneori naiva, a fost executata cu un sange rece demn de un killer.

Carlos a avut grija din nou sa nu ne plictisim, aducandu-ne de la agonie la extaz, Marin a fost ca de obicei furnica muncitoare, Goian si Ghionea un monolit, nesu cand admirabil cand hilar, Lovin impresionant prin felul cum creste de la meci la meci, Paraschiv a dominat imperial mijlocul terenului, Nicolita a castigat tribunele cu determinarea lui eroica, Cristocea a dat apa la moara celor care cer insistent titularizarea lui, oprita a muncit din nou ca un rob cu rezultate nevazute de nimeni, Badea a fost din nou util si ghinionist, Baciu a facut iesirea lui Goian neobsrvata, Bostina s-a trezit pe teren cand nu mai era nimic de facut iar Oli a gasit din nou mutarea meciului cand l-a inlocuit pe oprita cu Badea, urmarea fiind golul 3 care a inlaturat perspectiva unui final mai tensionat. peste toti a fost insa acest genial Dica, autor al unor executii de un rafinament demn de Champions League, executate cu lejeritatea si relaxarea pe care unii nu o au nici cand isi leaga sireturile la ghete.

un meci desfasurat intr-o atmosfera britanica, ploaie torentiala, fair-play desavarsit in teren si in tribune (din acest punc de vedere vecinii timisoreni sunt la ani lumina) cu o legenda, Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], ovationata de un intreg stadion, cu o galerie stelista fantastica, galerie care la final a oferit si concluzia acestui meci: "asa va vrem mereu!"

Ana-Maria15.08.2006 07:29

Imi pare rau pentru Laca,dar imi pare bine pentru mine,caci n-as fi suportat sa scoatem vreun egal(sa nu zic vreo infrangere,nici nu vreau sa ma gandesc). Dupa atata drum, macar atat meritam si noi, o victorie frumoasa...

La Arad nu ma asteptam la:

1. O ploaie care sa dureze atat de mult

2. Ca jandarmii sa bata un om chiar in fata mea

fularultras

Virgil15.08.2006 07:32

Felicitari Ana!

Tie si tuturor celor care au sustinut echipa in aceasta deplasare.

c.ronaldo1715.08.2006 07:52

am batut cu rezervele o echipa foarte buna.... cred ca acum Steaua chiar e una din marele forte ale europei... :D

Ana-Maria15.08.2006 07:59

Multumesc..

In deplasarea asta s-au depasit unele limte,limitele bunului simt:

1.Spre Arad, dom' nas a avut tupeul sa ceara 120 de lei pentru 3 persoane,plus o amenintare de genul: la Sinaia jos daca nu platiti! Am reusit sa-l multumim cu 80 de lei,chiar si aia cu strambaturi din nas...

2.A doua,si nu ultima:la portile stadionului ne-au tratat in ultimul hal,ne-au tinut in ploaie ca pe niste caini!!

3.La intoarcere....Obosita si plouata din cap pana-n picioare,am fost nevoita sa suport jignirile gratuite ale unui suporter prea obosit! Omu' se odihnea ca la el acasa,iar eu stateam pe culoar in picioare...

Fara alte comentarii.

_yang15.08.2006 10:56

@Ana-Maria

Aia cu Nasu' e riscul tau...

Ballin Rayna15.08.2006 11:09

I want to set my avatar as the picture of my pet dog... how can i do this?

Ana-Maria15.08.2006 11:33
@Ana-Maria

Aia cu Nasu' e riscul tau...

Stiu ca e riscul meu..Da' la cati bani face el, se zgarcea la 3 persoane care bateau atata drum pentru un meci?Cred ca era rapidist.. :lol:

Virgil15.08.2006 12:44

La multi ani Maria ! Lasa supararea deoparte,bucura-te de ziua onomastica.

Ana-Maria15.08.2006 12:54
La multi ani Maria ! Lasa supararea deoparte,bucura-te de ziua onomastica.

Multumesc pentru urare. Ce suparare? :)

c.ronaldo1715.08.2006 13:05

La Multi Ani ANA-MARIA...!!!!

_yang16.08.2006 14:26
Stiu ca e riscul meu..Da' la cati bani face el, se zgarcea la 3 persoane care bateau atata drum pentru un meci?Cred ca era rapidist..  :lol:

Pai nu se numeste Rapid CFR ??? :lol:

«1456»