urasc Chelsea ! ![]()
urasc Chelsea ! ![]()
O urasc pe Cheslea din cauza lui Mourinho..Omu ala nu stiu cat fotbal stie, dar in mod sigur nu calitatile lui de antrenor l-au facut mare, ci BULANU INCREDIBIL..
Io nu cred ca Mourinho a avut atata bulan cat zici tu. Dar jucatori ca Deco, Carvalho, Carlos Alberto, Derlei si alti cine i-a inventat. Nu Mourinho. A demonstrat ca poate sa construiasca o echipa si cu bani putini. Si acum la Chelsea demonstreaza ca poate sa construiasca una si cu bani destui.
Singurul antrenor mai bun ca Mourinho in acest moment este Rafa Benitez!
Si apropo sunt fan Chelsea!!!
Anglia Premier League-Etapa I:Chelsea Londra-Birmingham City 3:2 (Pizzaro 18' ,Malouda 31' ,Essien 50'/Forsell 15' ,Kapo 36')
Chealse nu e deloc o echipa cu fer paly ( cum s-o scrie ) , seamana cu antrenoru ei , care e rau , tin minte la meciul cu Barcelona a dat ordine sa nu se taia iarba de pe stadion , ca sa nu se simta Barcelona comoda ( si tot Barcelona a castigat ) .
Daca Mutu nu avea acele probleme cu Chelsea , atunci nu imi era echipa asta antipatica ... insa ca roman m-a durut sa vad cum si-au batut joc de jucator (chiar daca a jucat la Dinamo) ... in Anglia toate echipele imi sunt simpatice (sincer) ... in afara de Chelsea !
In plus ... Chelsea asta , e o echipa fara istorie .. cine a fost Chelsea inainte de a veni Abramovic ... pana si Portsmouth avea mai multe titluri (2) .
Daca Mutu nu avea acele probleme cu Chelsea , atunci nu imi era echipa asta antipatica ... insa ca roman m-a durut sa vad cum si-au batut joc de jucator
Cred ca situatia a fost invers.
Stiu ca Mutu a gresit ... e clar asta ... insa ... Marco Boriello a fost prins dopat , si a fost pastrat de Milan ... Rio Ferdinand refuzase sa faca testul , si a fost pastrat de Manchester ... care era baiul daca era la fel si la Mutu ? ...
E vorba de politica interna a clubului, Chelsea a preferat sa se lepede de Mutu si astfel sa-si mentina brand-ul in top. Adica au pus in balanta valoarea fotbalistica a lui Adi si pierderea de imagine. Si dupa mine, au facut alegerea corecta. Mutu a gresit, a trebuit sa plateasca, asa e corect. Ca acum si-a revenit si da randament, bravo lui, dar asta e o alta poveste.
FC Sevilla și Chelsea au ajuns la un acord în privința transferului fotbalistului brazilian Daniel Alves la gruparea londonezã pentru suma de 36 de milioane de euro, informeazã presa spaniolã, citatã de AFP.
''Clubul londonez va plãti 32 milioane de euro și 4 milioane suplimentare, în funcție de rezultate, pentru a-și asigura serviciile jucãtorului brazilian'', scrie Marca.
Conform AS, managerul general al lui Chelsea, Peter Kenyon, și președintele lui FC Sevilla, José Maria del Nido, s-au înțeles asupra tranzacției în seara zilei de marți și așteaptã acordul miliardarului rus Roman Abramovici, proprietarul lui Chelsea.
Presa ibericã relateazã cã acum negociatorii lui Chelsea se vor întâlni cu reprezentanții lui Real Madrid în vederea transferului olandezului Arjen Robben, la Real, pentru o sumã de aproape 30 milioane de euro.
Daniel Alves nu a fost reținut în lotul lui FC Sevilla care întâlnește miercuri AEK Atena, în prima manșã a turului III preliminar al Ligii Campionilor, și ar avea drept de joc la noua sa echipã în Champions League.
prosport
Senzational!
Nu am putut sa nu rezist sa vad finalul meciului Barnsley-Chelsea in paralel cu Pandurii-Steaua.
BARNSLEY 1-0 Chelsea!!!
@ c.ronaldo17
O echipa care a eliminat Liverpool si Chelsea ... nu stiu cate echipe ar fi reusit aceasta performanta ... bv lor.
@ c.ronaldo17
O echipa care a eliminat Liverpool si Chelsea ... nu stiu cate echipe ar fi reusit aceasta performanta ... bv lor.
E socant ![]()
Nu va castiga Chelsea nimic sezonul asta... poate doar FA Cup, sau acolo au fost eliminati ?
Noul antrenor: Guus Hiddink.
"Clubul Chelsea mulțumește Federației Ruse de Fotbal pentru sprijin și înțelegere", a anunțat gruparea londonezã.
Guus Hiddink a mai pregãtit o echipã de club și una naționalã, pe când se afla la conducerea tehnicã a clubului olandez PSV Eindhoven. Atunci, Hiddink a fost selecționerul Australiei.
Tot Abramovici ii platea salariul si la nationala Rusiei. Ar fi fost culmea sa nu-i dea federatia drumu
Asa e...e greu sa poti refuza un club de talia lui Chelsea.
Asa e...e greu sa poti refuza un club de talia lui Chelsea.
Cine-i Chelsea?Poate e greu s arefuzi banii lui Abramovici...
Chelsea e vicecampioana Europei.
Nu cred ca a fost vorba doar de bani. Daca nici Hiddink n-are lovele...
Cred ca si olandezul a vrut sa-si pastreze legaturile cu marele fotbal, eu sunt convins ca e vorba si despre orgoliu profesional la el.
Chelsea e vicecampioana Europei.
Ma refer desigur la cine era Chelsea inainte de venirea rusului.Banii au propulsat-o pe Chelsea in frunte,nu traditia...niciodata nu o sa fie Chelsea la nivelul unui nManchester sau Liverpool,si chiar Arsenal,si ma refer doar la echipele din Anglia...
Carlo Ancelotti noul manager !
Cine e pe primul loc? :>
Cine a rupt Tottenham asta seara?
Cine are 6 victorii din 6 meciuri in campionat si 10 victorii una dupa alta?
Chelsea
Cine e pe primul loc? :>
Man U. ![]()
Man U.![]()
Chelsea ![]()
Sanatate