Once a BLUE..Always a BLUE!
TRUE BLUE!
Once a BLUE..Always a BLUE!
TRUE BLUE!
sa speram ca nu
) :twisted: :twisted:
Armanovici ai uitat s-a pui supercupa Angliei si cupa ligii. :lol: :lol:
numai titlul ![]()
Cred ca anul asta Chelsea ia totul... doar ca ma indoiesc ca Shevchenko va rupe gura targului !
Greul tot pe Lampard o sa cada...
cred ca anul acesta man.utd si Liverpool ii vor "sufla in ceafa" :lol:
I hate Chelsea! ![]()
Daca ne calficam in grupe chiar as vrea sa picam cu ei! :twisted:
Sincer nu as vrea desi este a doua echipa favorita, inca de pe vremea cand Chelsea insemna,Zola, Leboeuf, Petrescu,Poyet, Flo,Dessaily,Vialli,Gullit...fotbal spectacol.Orice ar zice carcotasii despre banii adusi de Abramovici, nu exista un suporter "sanatos la cap" care sa nu isi doreasca un patron ca rusul.
Aproape perfect, opusului lui Gigi.
-nu iese sa se dea in spectacol in presa.
-nu danseaza pe Yachturi..ca de limuzine nu vorbim, desi are avere cat 20 de Gigi Becali cel putin.
-nu promite ci face, fara sa promita.
-are punga fara fund nu gura fara fund.
-s-a inconjurat de oameni pe masura.
Sper ca acest an sa fie anul Chelsea.
tzi cu Dinamo??
tzi cu Dinamo??
topicul e Chelsea
..nu Dinamo ![]()
tzi cu Dinamo??
pi buni ca nu shtii cu cini tzin?
nu exista un suporter "sanatos la cap" care sa nu isi doreasca un patron ca rusul.
Eu nu-mi doresc un patron ca el. Alta e bucuria cand merge echipa bine fara sa "cumpere"...
Pai dami un ex de echipa "facuta sa mearga bine fara sa se cumpere" :lol: :lol: :lol:
Liverpool. A castigat Liga fara sutele de milioane investite in Chelsea.
Dute ma...o fi venit Xabi Alonso gratis..o fi venit Garcia pe pupe si saruturi...sau Hamman...sau Riise...sau Gerrard o fi acceptat salariu de 25 de mii de lire ca sa stea la Liverpool si sa nu plece la Real sau Chelsea..dar CISSE?,pe cate 0 lire a venit...Hai fii serios, in fotbalul de azi daca nu investesti esti mancat, unii investesc mai mult, unii mai putin..Chelsea trebuia sa investeasca masiv pentru ca in momentul venirii lui Abramovici nu avea trupa pentru a fi o super forta, iar rusul nu are rabdare cand e vorba de performanta!...in rest nimic diferit, aceeasi vrajeala.
Chelsea Londra, campioana Angliei, a pierdut, sâmbãtã, la Chicago, cu scorul de 0-1, meciul amical susținut în compania unei selecționate a jucãtorilor care evolueazã în campionatul Statelor Unite (MLS)
prosport.ro
Hehehe, ce-as vrea sa piarda Chelsea si in campionat mai multe meciuri cu 1-0, s-a saturat lumea de ei ![]()
date despre meci:
http://www.mlsnet.com/MLS/scoreboard/game....08052006_ZZZMLS
si ce gol frumos a marcat canadianul De Rosario, MVP-ul sezonului trecut.
@alex
In anglia are loc hegemonia lui Chelsea cum in Romania are loc hegemonia Stelei :wink:
Steaua nu poate pica cu Chelsea ca ii in aceeasi grupa valorica de va juca in Grupele Ligii . Oricum Chelsea ia tot anul acesta altfel gata cu Mourinho .
Chelsea este in urna 2 valorica si Steaua daca se califica este in urna 3!
Te invit sa privesti : http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/UEFA/s...seedcl2006.html
Steaua nu poate pica cu Chelsea ca ii in aceeasi grupa valorica de va juca in Grupele Ligii . Oricum Chelsea ia tot anul acesta altfel gata cu Mourinho .
ba se poate ... Chelsea e in urna 2 iar Steaua in urna 3
Mda am cam gresit , dar nu ii sigur ca nu inseamna ca toate echipele se califica . Mai ales cu scandalul din Italia ... Oricum important i sa treaca de standard si dupa aia mai vorbim .
Liverpool. A castigat Liga fara sutele de milioane investite in Chelsea.
Ia ghici cine a facut cele mai mari investitii dupa Chelsea in Anglia sezonul asta?
Indiciu: echipa care a facut nemeritat 1-1 cu u nou promovata in prima etapa a Premier League si a primit gratuit un 11m la o faza in care se vede clar ca intre fundas si S.G. nu exista nici un contact.
Sperante la titlu....ha ha.
Chiar dak nu sunt un mare fan Chelsea( mai mult sunt cu Liverpool ) imi place cum joaca .
anul ASTA Chelsea E LA PAMANT... cu tot cu shevchenko si ballack... man.utd va fi noua campioana :wink:
man.utd va fi noua campioana :wink:
Pai daca o luam asa si Portsmouth are sanse mari sa ia al doilea titlu... :roll: