FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray

«1789101128»
Daniel-Ionut03.08.2009 17:58
:thumbsup:

nu am inteles faaza cu arda turan ( nu prea ınteleg cateodata glumele sau vorbele) :)

Adica as vrea ca vreodata sa joace Arda Turan la Steaua :happy:

bodrumdan_barkahan06.08.2009 16:46
E o expresie; inseamna ca ti-am urat sa fie un transfer bun, util

multumesc.sper sa fie...

Adica as vrea ca vreodata sa joace Arda Turan la Steaua :happy:

am inteles frate.arda...bun jucator da. :thumbsup:

bodrumdan_barkahan06.08.2009 23:10

un joc frumos si un scor foarte frumos.va placut fratilor meciul?

MoWeed06.08.2009 23:15

N-am vazut meciul, dar felicitari. Poate picam cu voi in grupe. Sau, mai bine, picati cu Timisoara :D

bodrumdan_barkahan06.08.2009 23:29

sa vedem .asi doriii si eu sa jucam din nou.sau cu Dinamo.sa vedem daca suntemi slabi cum ziceau dupa meciurile care am jucat cu voi :)))

Daniel-Ionut07.08.2009 14:02

Eu o vad pe Galatasaray, ca fiind una dintre candidatele la castigarea Europa League :excl:

Daca nu picati cu noi bineinteles :D

DelPiero1007.08.2009 15:11
Eu o vad pe Galatasaray, ca fiind una dintre candidatele la castigarea Europa League :excl:

Du-te bah de aici.Ii 'fumam' pe turci la orice ora din zi si noapte.Ucrainenii,turcii,grecii sunt sub noi,cu toti banii pe care ii au...

Maye07.08.2009 19:54

Du-te ba...

bodrumdan_barkahan09.08.2009 12:56
Du-te bah de aici.Ii 'fumam' pe turci la orice ora din zi si noapte.Ucrainenii,turcii,grecii sunt sub noi,cu toti banii pe care ii au...

fumeaza mai usor sa nu te ınghiti.nu cred ca o sa se ıntample chestia din anl trecut.nici un meci nu seamana cu celalt.bine si anul trecut eram sigur ca va scoatem dar sa ıntamplat un accident.SA DEA Dumnezeu SA PİCAM LA GRUPE.sa vedem ce fumezi ;)

un baiat care ıntelege fotbalul ;)

Daniel-Ionut09.08.2009 13:13
fumeaza mai usor sa nu te ınghiti.nu cred ca o sa se ıntample chestia din anl trecut.nici un meci nu seamana cu celalt.bine si anul trecut eram sigur ca va scoatem dar sa ıntamplat un accident.SA DEA Dumnezeu SA PİCAM LA GRUPE.sa vedem ce fumezi ;)

Sa dea Dumnezeu...

Daca anul trecut cand v'am eliminat a fost un accident...

2-2 in deplasare si 1-0 acasa... iti spun ceva aceste rezultate? :oleole:

PS: Imi retrag cuvintele spuse... auzi accident :D ... gastarlataray nu trece de optimi! :ras:

D4v1dstelist09.08.2009 18:48
sa vedem .asi doriii si eu sa jucam din nou.sau cu Dinamo.sa vedem daca suntemi slabi cum ziceau dupa meciurile care am jucat cu voi :)) )

Vorbe goale de spurcati.

DelPiero1010.08.2009 19:25

Crede-ma,si daca-l luati pe Messi va batem.Suferiti un complex in fata noastra,va batem si cand dormim.Abia astept sa jucam in grupe cu voi. ;)

bodrumdan_barkahan11.08.2009 16:44
Sa dea Dumnezeu...

Daca anul trecut cand v'am eliminat a fost un accident...

2-2 in deplasare si 1-0 acasa... iti spun ceva aceste rezultate? :oleole:

PS: Imi retrag cuvintele spuse... auzi accident :D ... gastarlataray nu trece de optimi! :ras:

voi credeti ca totul o sa fie lafel????

Crede-ma,si daca-l luati pe Messi va batem.Suferiti un complex in fata noastra,va batem si cand dormim.Abia astept sa jucam in grupe cu voi. ;)

credema ca nu avem nici un complex.dar vad ca va credeti un real ca neati eliminat anul trecut.sa vedem.si eu astept sa picam la grupe.dece nu recunosti ca avem o echipa mult mai buna ca anul trecut ..... stiti si voi asta foarte bine ca daca picam ın grupe noi avem mai multe sanse sa trecem.si avem si mai multe sanse sa castigam editia asta decat voi.bine acuma ınca nu sa tras sorturile si nu are rost de geaba sa vorbim si sa stricam prietenia pe care o avem.ca vad ca ıncepem sa ne certam ;)

Vorbe goale de spurcati.

spurcat esti tu vezi cum vorbesti.ca eu nu v-am ınjurat sau am spus asa ceva.daca vrei sa vezi un spurcat uitate ın oglinda ai sa vezi unu mare de tot...

Daniel-Ionut11.08.2009 16:54
spurcat esti tu vezi cum vorbesti.ca eu nu v-am ınjurat sau am spus asa ceva.daca vrei sa vezi un spurcat uitate ın oglinda ai sa vezi unu mare de tot...

Nu te mai inflama atata...

El a spus "vorbe de spurcati" la vorbele dinamovistilor, cand v-a facut echipa slaba... ;)

Guardian11.08.2009 19:00

Barkahan iki sefer dogduk sizi , Steaua Galatasaraydan daha guclu

As vrea sa cadem in grupe sa vezi asta inca odata

bodrumdan_barkahan11.08.2009 23:24
Nu te mai inflama atata...

El a spus "vorbe de spurcati" la vorbele dinamovistilor, cand v-a facut echipa slaba... ;)

aaa.scuze.nu am inteles ;)

Barkahan iki sefer dogduk sizi , Steaua Galatasaraydan daha guclu

As vrea sa cadem in grupe sa vezi asta inca odata

istersen o ''dogduk'' kelimesiyle neyi anlatmak istedigini tekrar dusun.bi anlamı yok dediginin...

sa stii ca si eu vreau guardian...

red&blue_boy13.08.2009 09:16

Intamplare sau nu,conteaza ca v-am eliminat anul trecut,cu toti banii vostri.Normal ca nu seamana un meci cu altul,ati adus pe Rijkaard,Elano sau Keita,aveti o echipa mai buna,dar pe teren nu se stie,poate va batem iar.

bodrumdan_barkahan14.08.2009 19:20
Intamplare sau nu,conteaza ca v-am eliminat anul trecut,cu toti banii vostri.Normal ca nu seamana un meci cu altul,ati adus pe Rijkaard,Elano sau Keita,aveti o echipa mai buna,dar pe teren nu se stie,poate va batem iar.

corect ai spus.nu se stie nimik pana cand se termina meciul.pe teren cine oaca castiga.nu banii da.anul trecut ati pus mai mulot suflet pe teren si ne ati batut.....

bodrumdan_barkahan20.08.2009 22:01

frumos joc si frumos skor....5-0... keita,keita,baros,kewell si un autogol...a jucat prima oara elano pentru galatasaray...o sa fie si mai frumos la grupe...

MoWeed20.08.2009 22:08

Si Steaua si Galatasaray s-au calificat in grupe deja. Din pacate n-o sa mai puteti sa jucati cu dinam0

Maye20.08.2009 22:17

Lasa ca jucam noi cu ei.

bodrumdan_barkahan20.08.2009 22:53
Lasa ca jucam noi cu ei.

sa vedem.poate picam ın grupe cine stie???

john_8628.08.2009 12:10

multa bafta impotriva lui dinam0 in europa league! sper sa le dati 5 pe ali samy yen.

voi ati cazut cu rivala noastra si noi cu rivala voastra. :D

MoWeed28.08.2009 12:32

Sper sa ii bateti pe spurcati si sa va calificati de pe locul 1. Cine stie, poate ne-om intani apoi in fazele superioare ale competitiei(daca, desigur, ne calificam si noi).

@bodrumdan_barkahan

Fener in ce forma e in acest start de sezon?

bodrumdan_barkahan28.08.2009 13:11

multumesc pentru baftele.bafte si pentru voi.ce alegeri enteresante :clap: fener este ıntro forma buna.lafel ca noiei si noi suntemi singurii echipe care am facut 3 din 3 la sezonul asta.avem 9 puncte dar noi suntemi pe primul loc cu gol averaj.foarte multa atentie lui andre dos santos care joaca direct si la nationala braziliei pe partea stang ın locul lui roberto Carlos.si iese mereu ın fata si da goluri.exemplu ieri sa terminat 2-2 cu sion si dos santos a dat cele 2 goluri.bafta din nou.sper sa iesiti impreuna cu fener din grupa(noi cred ca suntem mai nationalisti la fazele astea:P cel putin eu.bafta frate.)

«1789101128»