FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray

«167891028»
fredysteaua08.07.2009 08:00

kewell stiu ca e foarte foarte bun ! multa bafta in campionat !

bodrumdan_barkahan08.07.2009 18:09
kewell stiu ca e foarte foarte bun ! multa bafta in campionat !

multumesc mult...

bodrumdan_barkahan30.07.2009 20:18

ce ziceti fratilor de elano si de fotbalul jucat ın israel? dar inca e al treilea meci oficial inca nu sa asezat echipa.si ınca o sa mai vina transferuri...

Marius30.07.2009 20:35

elano ala era bun la Sahtior, Anglia l-a prostit... poate la voi o sa-si revina.

adidwu30.07.2009 20:49
ce ziceti fratilor de elano si de fotbalul jucat ın israel? dar inca e al treilea meci oficial inca nu sa asezat echipa.si ınca o sa mai vina transferuri...

Pe Gokhan Zan l-a luat Galata?

Maye30.07.2009 21:54

Gokhan Zan a venit in vara aceasta de la Besiktas.Si Elano a facut fata in Anglia, doar ca in ultimul sezon nu a jucat cat trebuia!

Stryker30.07.2009 22:15

Victorie destul de convingatoare a turciilor cu evreii de la netanya ... oare exista vreo sansa sa ne intalnim in play-off ?

Maye30.07.2009 22:23

Nici una.Amandoua echipe sunt cap de serie.

Dupa cunostiintele mele.

cRiss4Steaua30.07.2009 23:30

apropo de play off, in CL daca Poli trece de shaktar se califica in CL sau mai este un tur?

Maye30.07.2009 23:59
apropo de play off, in CL daca Poli trece de shaktar se califica in CL sau mai este un tur?

Va mai avea de infruntat un tur daca va trece de Sahtior.

bodrumdan_barkahan31.07.2009 11:41
Pe Gokhan Zan l-a luat Galata?

da.pe gratis :rolleyes:

Victorie destul de convingatoare a turciilor cu evreii de la netanya ... oare exista vreo sansa sa ne intalnim in play-off ?

ın play-off nu o sa ne ıntalnimi.poate ın grupe sau dupa grupe daca trecem amandoi.

elano ala era bun la Sahtior, Anglia l-a prostit... poate la voi o sa-si revina.

eu cred ca o sai revina la noicum sa spus si de baros cand a venit ca e mort.sa facut golgeter.eu am mare sperante si de keita si el o sasi revina.si elano.acuma sa asteptam aparatorul nou si atacantul care o sa vina ın locul luı nonda.

eu cred ca o sai revina la noicum sa spus si de baros cand a venit ca e mort.sa facut golgeter.eu am mare sperante si de keita si el o sasi revina.si elano.acuma sa asteptam aparatorul nou si atacantul care o sa vina ın locul luı nonda.

Maye31.07.2009 11:44

Pleaca Shabani Nonda?

bodrumdan_barkahan31.07.2009 13:15
Pleaca Shabani Nonda?

da.o sa plece.clubul ia spus sasi gaseasca club.dar el vrea sa ramane.dar si rijkaard a cerut un atacant dela conducere.nonda are un trecut bun.dar acum numai e cum era la monaco.e foarte ıncet.si numai ın offside sta.de egzemplu ieri a intrat ın mın 77 sau asa ceva.la pana atunci nu era nıcı un offside dupa ce a ıntrat el 3 offside uri.nu este asta un motiv mare normal offside e o parte din joc.dar totusi trebuie un atacant mai rapid si mai bun la ultima lovitura.

1on31.07.2009 15:16

Fosta Juventus a fost redenumitã de comuniști în Flacãra, și apoi mutatã la Ploiești, devenind, în cele din urmã Petrolul.

Actuala Juventus este, într-adevãr, înființatã în 1992, lunând locul nu știu cãrei echipe.

Numele echipei Chinezul Timisoara vine de la Pavel Cneazul/Chinezul, un general de armatã bãnãțean, din secolele XV (care a câștigat mai multe bãtãlii împotriva otomanilor :P).

http://ro.wikipedia.org/wiki/Pavel_Chinezul

bodrumdan_barkahan31.07.2009 18:04
Fosta Juventus a fost redenumitã de comuniști în Flacãra, și apoi mutatã la Ploiești, devenind, în cele din urmã Petrolul.

Actuala Juventus este, într-adevãr, înființatã în 1992, lunând locul nu știu cãrei echipe.

Numele echipei Chinezul Timisoara vine de la Pavel Cneazul/Chinezul, un general de armatã bãnãțean, din secolele XV (care a câștigat mai multe bãtãlii împotriva otomanilor :P).

http://ro.wikipedia.org/wiki/Pavel_Chinezul

ioane vrei sami zici ceva cu bataliile ınpotriva otomana? :ras::kisstogether:

1on31.07.2009 18:41

Nu aici. Dacã vrei, presonal. :beer2:

ªtii cumva vreun tracker de torente pe unde pot gãsi supercupa cu Real și meciurile din Cupa UEFA 1999-2000, în afarã de finalã, integrale?

Sau orice meci de-al lui GS din perioada lui Hagi, dar sã fie integrale, nu rezumate.

bodrumdan_barkahan01.08.2009 19:45

ªtii cumva vreun tracker de torente pe unde pot gãsi supercupa cu Real și meciurile din Cupa UEFA 1999-2000, în afarã de finalã, integrale?

Sau orice meci de-al lui GS din perioada lui Hagi, dar sã fie integrale, nu rezumate.

frate eu chiar azi am luat un cd de la galatasaraystore.iubirea din 100 de ani.sau asa ceva traducerea ın romana.acolo este toata meciurile galatei si cu prezentarea istoriei de cand sa ınfiintat.si mai sunt cd uri numit meciurile neuitate.o sa ma interesez.dar nu am ınteles ce ınseamna cu vantul ''integrale'' si ''tracker de torente''

pentru mine nu e problema.am mare respect si incredere in istoria mea de 5000 de ani.ori unde no problem :beer2:

1on01.08.2009 20:44
frate eu chiar azi am luat un cd de la galatasaraystore.iubirea din 100 de ani.sau asa ceva traducerea ?n romana.acolo este toata meciurile galatei si cu prezentarea istoriei de cand sa ?nfiintat.si mai sunt cd uri numit meciurile neuitate.o sa ma interesez.dar nu am ?nteles ce ?nseamna cu vantul ''integrale'' si ''tracker de torente''

pentru mine nu e problema.am mare respect si incredere in istoria mea de 5000 de ani.ori unde no problem :beer2:

Ãla cu 100 Yilik Sevda? Îl am. Scos de pe emule, ripuit. Ca și pe ãla cu Unutulmaz Maçlar. Pãcat cã nu pricep ce zice.

Integral înseamnã întreg (adicã nu vreau rezumate, cã de ãstea sunt o grãmadã pe youtube). Tracker de torente e ãla de care are și prezentul site, cu meciuri ale Stelei

Daniel-Ionut02.08.2009 06:53
Ãla cu 100 Yilik Sevda? Îl am. Scos de pe emule, ripuit. Ca și pe ãla cu Unutulmaz Maçlar. Pãcat cã nu pricep ce zice.

Integral înseamnã întreg (adicã nu vreau rezumate, cã de ãstea sunt o grãmadã pe youtube). Tracker de torente e ãla de care are și prezentul site, cu meciuri ale Stelei

Hmm... esti asa mare fan Galata?

Uite aici ceva... nu stiu daca te ajuta cu ceva...

http://rarbg.com/torrents/filmi/download/6...35/torrent.html

Uite aici: MUUUULTE meciuri...

http://www.nowtorrents.com/torrents/galatasaray.html

bodrumdan_barkahan02.08.2009 09:40
MoWeed02.08.2009 09:59

Sa fie intr-un ceas bun

Daniel-Ionut02.08.2009 10:11

Oare cand o sa vina ziua, cand o sa prezinte si Steaua un jucator din nationala Braziliei? :hmmm:

Da' probabil ca atunci nu o sa ii mai eliminam pe Galatasaray... :D

Barkahan glumeam... :)

... ma multumesc si cu Arda Turan :yes:

bodrumdan_barkahan02.08.2009 10:49
Oare cand o sa vina ziua, cand o sa prezinte si Steaua un jucator din nationala Braziliei? :hmmm:

Da' probabil ca atunci nu o sa ii mai eliminam pe Galatasaray... :D

Barkahan glumeam... :)

... ma multumesc si cu Arda Turan :yes:

:thumbsup:

nu am inteles faaza cu arda turan ( nu prea ınteleg cateodata glumele sau vorbele) :)

Sa fie intr-un ceas bun

ceas?

D4v1dstelist03.08.2009 14:47
Pai noi ne gandeam in ce echipament sa jucam in Supercupa Europei cu Barcelona.

Stii.....Supercupa am jucato cu Dinamo Kiev...

MoWeed03.08.2009 14:53
ceas?

E o expresie; inseamna ca ti-am urat sa fie un transfer bun, util

«167891028»